Er du på jagt efter de gode gaveønsker til ham og hende, så er du landet det rigtige sted. Vi har nemlig rystet posen godt og grundigt for, at du ikke skal gruble alt for meget over, hvilke gaveønsker du skal finde på.

Længere nede på siden kan du blive inspireret til, hvilke gaveønsker du enten skal opfylde eller skrive på din egen ønskeseddel. Her finder du både gaveønsker til ham, hende, mænd, kvinder og teenageren.

God fornøjelse!

 

Anderledes og sjove gaveønsker

Den lange ønskeseddel - Gaveønsker til hende

Kvinder er kendt for deres planlægningsgener og for altid at have helt styr på, hvornår, hvordan og hvorfor ting skal gøres. Derfor laver mange kvinder også løbende en liste med gaveønsker, så de altid er forberedt på, at deres fødselsdag, jubilæum eller en anden begivenhed, der kræver en gave, venter om hjørnet. Det kan være svært at overraske en velforberedt kvinde, og det giver naturligvis nogle udfordringer for – den måske knap så forberedte – gavegiver.

I tidernes løb er der mange, der har stået med den udfordring at skulle finde en gave at give den velforberedte kvinde, og de har uden tvivl spurgt sig selv, hvordan den udfordring kan blive løst på en kreativ, sjov og personlig måde. Måske endda på en måde, der overrasker hende, og som rammer hende spot on uden, at man behøver at følge hendes liste med gaveønsker fra start til slut.

For selvom hun er velforberedt og har styr på tingene – i hvert fald når det kommer til hendes egne gaveønsker – så vil hun helt sikkert også gerne overraskes. Til dig, der er klar på at tage udfordringen op og prøve kræfter med at udfordre gaveønskerne til hende, får du her 3 idéer til, hvad du skal give hende. 3 idéer, der med stor sandsynlighed ikke står på hendes ønskeseddel. Tør du?

Gaveønsker til hende

1. Inspiration til aftensmaden

Rugbrødsmadder, frikadeller og spaghetti med kødsovs. Det er 3 retter, men det er jo ikke helt nok, når der er 7 dage i løbet af en uge. Men det kan være svært at finde ud af, hvad der skal på middagsbordet, når dagen har været lang, og ulvetimen melder sig for både børn og voksne. Så er det ofte de nemme og hurtige løsninger, der popper op, for her sidst på dagen er kreativiteten sjældent stor – sådan behøver det dog ikke at være. Få inspiration til aftensmad som både er nemt, hurtigt og lækkert. Det behøver slet ikke at være så svært.

2. Spa, spa & spa

Det er en klassiker med kvinder og spa. Det er nemlig to ting, som passer helt perfekt sammen i langt de fleste tilfælde, og hvorfor er det sådan? Tja, det har vel noget at gøre med, at hun til en spadag slet ikke skal tage stilling til noget som helst. En spadag er nemlig selvforkælelse, afslapning og ro fra start til slut. Det er jo noget, de fleste godt kunne trænge til en gang i mellem og mon ikke også, at det er et ønske til hende?

Den korte ønskeseddel - Gaveønsker til ham

Hvis kvinderne har ry for at være velforberedte, når det gælder gaveønsker, så lyder det altså helt anderledes, når snakken falder på gaveønsker til ham. Hvor den velforberedte kvinde i løbet af nul komma fem kan uddele en lang og fyldestgørende liste med gaveønsker, kan han sjældent svinge sig op til meget andet end sokker, en kaffemaskine og måske et par flasker god årgangsvin.

Det efterlader jo ikke mange muligheder til den glade gavegiver, som gerne vil følge hans gaveønsker, når der ikke er mere at vælge imellem. Derfor må man være kreativ, når man skal finde på gaveønsker til ham. Men hvordan griber man det an? Han ønsker sig jo ikke noget… Eller gør han?

Ofte er det sådan, at han faktisk ønsker sig en hel del. Han er bare ikke klar over det. Eller har tænkt over. I hvert fald ikke før, at han har haft fødselsdag eller at julen, jubilæet eller noget helt trejde er overstået. Så kommer idéerne som regel væltende, men der er det jo ikke særligt brugbart.

Så derfor: oplevelser er vejen frem. De fylder ikke på hylderne hjemme i værkstedet, han får luft under vingerne og gode oplevelser med gavegiveren. Derfor har vi fundet 3 gaveønsker til ham, der helt sikkert kan konkurrere med sokkerne, som allerede står på ønskelisten.

3 gaveønsker til ham

1. Mountainbike på Slettestrand

På med hjelmen og ud over stepperne! Hvad enten han er den aktive type, der godt kan lide at bruge timer på at udfordre fysikken eller om han er den mere stillesiddende type, så vil han få noget ud af et mountainbikeophold på Slettestrand. Her findes nemlig nogle af de bedste mountainbikespor i Danmark og både nybegynderen og den øvede rytter, vil få en fed oplevelse i naturen.

2. Fisketur på Det Gule Rev

Ohøj skipper! Kursen er sat, og turen går ud på Det Gule Rev, hvor fiskestængerne findes frem og laks, fladfisk og undermålere hives op af havets dyb. Forhåbentlig bliver der hevet andet end undermålere op, der skal sættes ud igen, for Det Gule Rev vrimler med fisk, og diversiteten i arter er stor. Derfor behøver han ikke at være nervøs for, hvad der skal serveres til aftensmaden, for det er med stor sandsynlighed en af de fisk, han har fanget i løbet af dagen. Og hvis ikke han har heldet med sig? Så har han god tid til at finde på en lystfiskerhistorie, mens han drikker kaffe og prøver lykken med stangen ombord på skibet.

3. Pølsekursus

Det er blevet populært at lave sin egen mad fra bunden, og det er måske heller ikke så mærkeligt, for det smager altså bare bedre, når man nu selv har brugt tid på at kokkerere tingene. Er han typen, der godt kan lide at underholde ved grillen om sommeren? Så er et pølsekursus noget for ham, for mens han starter grillen, og vender pølserne, kan han fortælle, hvordan han har lavet dem helt fra bunden. Hvordan han har rørt farsen, fundet krydderierne frem, stoppet pølserne og gjort dem klar, så de kan ligge der på grillri sten og syde om kap med kulsyren i øllen, som han naturligvis også har haft tid til at hente i køleskabet.

Den lille forskel i gaveønskerne

Den er der, den lille forskel. Forskellen på mænd og kvinder. Der er også de store, åbenlyse forskelle, men det er i højere grad den lille forskel, der er interessant. Forskellen ligger nemlig i gaveønskerne. Det kan måske komme som en overraskelse for nogle, men ikke desto mindre må det være den lille forskel, der er på mænd og kvinder. For, hvorfor skulle kvinder ellers altid brokke sig over mænds manglende gaveønsker? Og hvorfor skulle mænd ellers panikke, når de ser, hvor mange gaveønsker kvinder har?

For at undgå både brok og panik må vi hellere finde nogle gaveønsker til mænd og kvinder frem. Derfor får du herunder en håndfuld kvalificerede bud på, hvilke gaveønsker du ikke går helt galt i byen med, hvad enten du er på udkig efter noget til ham eller hende.

Gaveønsker til mænd

Gaveønsker til manden – det burde være så simpelt, men er det slet ikke. Det er en hjernevrider for mange, men det behøver faktisk slet ikke at være det. Nogle gange kan man have en tendens til at gøre noget mere kompliceret, end det i virkeligheden er, og gaveønsker til mænd er nok en af de ting. Især, hvis man endda bliver ved med at skubbe gavekøbet foran sig som en dårlig samvittighed.

Det er der ikke nogen grund til, så man kan lige så godt trække plasteret af med det samme og få fundet de gaveønsker til manden frem. Måske blot for at konstatere, at det slet ikke stod så slemt til, som man kunne frygte… Eller måske, at der faktisk slet ikke er så mange gaveønsker, som man kunne håbe på. Nuvel, her kommer 3 gaveønsker, som kan hjælpe den trætte gavegiver lidt på vej.

3 gaveønsker til mænd

1. Bøf og bajer

Det lyder næsten som et match made in heaven – bøf og bajer. I hvert fald i mange mænds ører, og der er da også lagt op til en rigtig herreaften i køkkenet, hvor menuen står på rødt kød, store bøffer og kolde øl. Så mangler der faktisk bare en fodboldkamp på tv for at fuldende aftenen, men den kamp må spilles senere – først skal der laves mad med gutterne.

2. Bønner, bryg & små fifs

Morgenkaffen er et vigtigt ritual for mange, og faktisk er danskerne et af de folkefærd i verden, der drikker allermest kaffe – og man forstår det jo godt. For kaffe er hyggeligt, opkvikkende og lækkert på de fleste tidspunkter i løbet af dagen.

Men det skal jo helst også smage godt, og på et kaffekursus kommer man helt ned i kaffesmagen, lærer om bønner og brygning for at finde ind til kernen af, hvordan en god kop kaffe skal smage.

3. Bridgewalking i 60 meters højde

Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro er en af vores mest populære gaveønsker til mænd, og vi forstår faktisk godt, hvorfor. Brovandringen foregår i 60 meters højde, og udsigten fra toppen er broen er bare – nå ja – toppen.Her kan man se uendeligt langt og i vandet under broen, svømmer marsvin og gopler rundt mellem skibene.

Undervejs på turen fortæller guiden om områdets historie, om den lange og svære proces med at bygge broen og om det dyreliv, der er i vandet og skovene omkring broen.

Gaveønsker til kvinder

Hvis kvinderne nogle gange ryster på hovedet ad mændenes korte ønskelister, er det vist ingenting i forhold til, hvad han tænker, når han ser de gaveønsker, som hun har fundet på. Han kan endda blive helt svedt ved tanken om at balancere på ønskelistens knivsæg i håbet om at ramme rigtigt og få givet hende lige præcis den gave, hun havde forestillet sig, han skulle give hende.

Det er på grænsen til at fremkalde præstationsangst hos nogle mænd, når de præsenteres for gaveønsker til kvinder, og det går jo ikke. Ingen grund til det, for så er kvindernes gaveønsker heller ikke mere komplekse, og ønskesedlerne er jo et langt stykke hen ad vejen bare til inspiration.

For at undgå svedige håndflader og nervøse trækninger kan han helt droppe de lange lister med gaveønsker til kvinder og i stedet finde på noget, som de kunne lave sammen. Ja, simpelthen overraske med en oplevelse, hun ikke havde regnet med at få. Hvad det så skulle være, ser vi nærmere på lige her, hvor vi har fundet 3 gaveønsker til kvinder.

3 gaveønsker til kvinder

1. Gå i køkkenet

Man lærer hinanden at kende i et køkken, for her skal man nemlig samarbejde for at få retterne til at lykkes. Samtidig er det også hyggeligt at snitte, hakke og stege sammen for til sidst at spise det mad, man lige har brugt et par timer på at lave i fællesskab. Så hvorfor ikke hoppe i forklæderne, finde kokkehuerne frem og slibe knivene til et par timers madskole sammen?

2. Ud af komfortzonen

Det kan være super fedt at udfordre sig selv en gang imellem, og er man to om at tage udfordringerne op, er det tit endnu bedre. Er hun til fysiske udfordringer, og kan hun god lide at komme ud af sin komfortzone, også på vandet, så er kitesurfing et godt gaveønske til hende. Her får hun duften af havet helt tæt på, mens hun suser frem på overfladen på et et kiteboard. 

3. Start dage godt

Den bedste måde at starte dagen på er ved at spise godt. Med maven fuld af lækkerier kan det ikke gå galt, og man er helt klar til de oplevelser, dagen byder på. Nogle dage kan det bare godt være svært at komme op i ordentlig tid, og inden man får set sig om, er morgenmaden ryddet af bordet.

Når det sker, er det heldigt, at brunch er opfundet, for så kan man nemlig helt uden problemer spise dagens første måltid langt op ad dagen. Brunch er en kombination af morgenmad og frokost, så selvom hun måske har tyvstartet et par timer tidligere og spist en skål havregryn, kan hun alligevel sagtens finde noget lækkert på brunchbordet.

De svære gaveønsker til teenager

Alt afhængig af, hvordan man ser på det, så er både mænd og kvinder svære at give gaver til. Men teenagerne… De er næsten i en liga for sig selv. Så lad os her på falderebet lige kaste et blik på 3 gaveønsker til teenageren, som både kan gives af mænd og kvinder.

 

1. Flødebollekursus

Man kan faktisk lave flødeboller selv, og det er faktisk virkelig sjovt. Ikke mindst fordi, at flødebollerne ikke altid vil ligne dem, man køber i supermarkederne. Det kræver nemlig lidt teknik at få fyldet til at stå snorlige og chokoladeovertrækket til at lægge sig som et perfekt lag omkring fyldet.

Det er heldigvis bare de udfordringer, der får et flødebollekursus til at være underholdende, og undervejs hjælper instruktørerne med at få helt styr på de drilske flødeboller, så det ikke er fem, flade flødeboller, man kommer hjem med men faktisk noget, der ligner rigtige flødeboller.

2. En ristet med det hele

Et gavekort til den lokale pølsevogn er et godt gaveønske, men et hotdogkursus hører til blandt de rigtig gode gaveønsker. Her starter man nemlig helt fra bunden med at lavede ristede løg, bage brødet og stoppe pølserne.

Det kan måske nok lyde som et projekt sådan at starte helt fra scratch, og det vil måske også være lidt en tilsnigelse at kalde en hjemmelavet hotdog for fast food. Men på den anden side… Det bliver en hyggelig dag, og der er ikke noget bedre end at sætte tænderne i en ristet med det hele, hvor man selv har været med fra begyndelsen.

På jagt efter flere gode gaveønsker

Er du på jagt efter flere gode gaveønsker, så læg vejen forbi Truestory.dk. Her har vi mere end 450 forskellige oplevelser, som du kan gå på opdagelse i.

Når du køber en gave hos Truestory, skal du huske, at du altid har:

14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse

Hvis du har spørgsmål, mangler flere idéer til gode gaveønsker eller noget helt tredje, kan du altid skrive til os på [email protected], så vender vi lynhurtigt tilbage til dig.

Gå ikke glip af

Konfirmationsgaver til piger

Læsetid: 9 min.

Bryllupsdagsgave til ham & hende

Læsetid: 6 min.