Findes der en bedre gave end en oplevelse, man kan dele sammen med sin bedste veninde? En venindegave kan variere meget i pris og kvalitet og derfor har vi samlet en række varierede gaveideer i denne guide. Det er bare op til dig at vurdere, om din veninde vil blive mest glad for en kreativ gave med et personligt præg, om hun trænger til at blive forkælet med spa eller om hun skal udfordres en smule?

Personlig gave til din bedste veninde

Overrask din bedste veninde med en unik gave med et personligt præg. Gaveideerne er både en oplevelse I kan få glæde af sammen eller du kan selv tage afsted og lave et personligt smykke eller keramik til din veninde, som du kan give i gave.

Personlig venindegave hos SMYKBAR

Gl. Kongevej, 1850 Frederiksberg

Hvis du vil glæde din veninde med et unikt smykke, så skal du besøge SMYKBAR. Her kan I design og lave et personligt veninde smykke, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser. I får udleveret et “smykke-kit” med over 100 forskellige slags perler og andre nødvendige redskaber, for at kunne designe jeres personlige smykke. Nyd hinandens hyggelige selskab og fordyb jer i det kreative hjørne. 

Keramik kursus med din veninde

 Tisetvej 71, 8340 Malling eller Vridsløsevej 27, 4700 Næstved

På de to keramikkurser har dig og din veninde muligheden for at lave jeres helt eget personlige brugskunst. Værkstederne er udstyret med alt nødvendigt udstyr, og der er tilknyttet en dygtig instruktør, der hjælper med at skabe rammerne omkring en kreativ aften.

Veninde oplevelser med wellness og velvære

Forkælelse er altid værdsat og kan komme i mange forskellige former og prisklasser. Det kan være alt fra hjemmespa med ansigtsmaske eller bodyscrub til et luksusophold med spa og fodmassage.

Hvis dig og din veninde har behov for en skøn oplevelse med lidt ekstra tid sammen, og ikke mindst stresse lidt af fra hverdagens strabadser, så er et af de udvalgte wellness ophold med luksus og velvære den helt rigtige gave til din veninde. 

Der er udvalgt tre ophold i forskellige prisklasser, som passer til enhver pengepung.

Billede af Mariolh fra Pixabay

Wellnessdag for to

Frederiks Plads, 8000 Aarhus C

Hvis du har en veninde som måske har lidt anspændte skuldre og løber hurtigt i løbet af arbejdsugen, så forkæl hende med en fælles wellnessdag. Træk stikket fra hverdagen fyldt med indtryk, for at give kroppen og hovedet ro for en stund. Kom på en afslappende 3 timers wellnessdag hos pause recovery studio. 

En wellnessdag med floating og infrarød sauna er terapiformer med dokumenteret virkning. Det er påvist at både krop og hoved restituerer med rekordfart, så du snart kan træde ud i hverdagen igen med fornyet energi.

Spadag med tapas og vin

Ved Fjorden 6, 7600 Struer

Tag med din veninde på en luksuriøs spadag med tapas-anretning og vin i rolige omgivelser med havudsigt på Kurbad Limjorden. Den perfekte opskrift på fordybelse, forkælelse og nydelse til alle sanser. Det varme kurbad ud mod fjorden får en til at slappe af, til at få varmen, til at løsne op – kort sagt: til at tage en pause, der sætter sig i kroppen. 

Weekendophold for dig og din veninde

Saltsjöbadsvägen 15, 271 39 Ystad, Sverige

Hvis dig og din veninde vil på et forlænget weekendophold med forkælelse, 3-retters menu, morgenbuffet, spa og wellness, så skal I vælge et spaophold på Ystad Saltsjöbad. 

Hotellet ligger helt ned til Østersøen, og på en god dag kan man fra stranden spejde til Bornholm. Hvis havet er lidt for køligt til en dukkert, står den opvarmede pool til rådighed, ligesom de store spa-arealer også giver rig mulighed for afslapning.

Se hele udvalget af wellness og spaophold

Venindegave i bedste Sex and The City stil

Hvem drømmer ikke lidt om at udleve det samme liv med designtasker i New York og drikke cosmopolitans som TV vennegruppen bestående af Samantha, Carrie, Charlotte og Miranda fra Sex and The City? Inviter din veninde med ud på et cocktailkursus, så I selv kan lære at shake og mixe drinks til jeres kommende veninde aften i bedste Sex and The City stil!

Photo: Inga Seliverstova fra Pexels

Se hele udvalget af drinks og cocktailkurser

Madkursus med din veninde

Hvis din veninde er typen, som har alt, så inviter hende med på et lærerigt og hyggeligt madlavningskursus. I kan vælge alt mellem at lære at lave sushi, flødeboller, at brygge den perfekte kaffe som en rigtig barista og meget mere! Der er et hav af muligheder, så det er op til dig at vurdere om din veninde er mest til det søde eller salte køkken.

Se hele udvalget af madkurser

Veninde hygge med brunch og bobler

Overrask din veninde med en dejlig brunch og få noget social samvær, hvor der er rig mulighed for at få fulgt op på alt det I har misset siden sidst. 

Cold Hand Winery

Haversmosevej 21, 8920 Randers NV

Nyd en overdådig brunch med friskpresset most af lokale frugter, kaffe og te, et glas bobler og isvin fra Cold Hand Winery egen produktion i selskab med din veninde. Hele oplevelsen sluttes af med en rundvisning i vineriet.

Café Fleuri

Nørregade 27-39, 5000 Odense

Start dagen på bedste vis og sæt dig til bords med din veninde og nyd hinanden selskab. I vil i løbet af de næste par timer får serveret en økologisk brunch bestående af blandt andet friskbagt brød, yoghurt med knasende müsli og champagnebobler.

Skovmøllen

Skovmøllevej 51, 8270 Højbjerg

Nyd en rolig brunch med din veninde i det charmerende hvide bindingsværkshus med det stråtækte tag. Åen perler stille forbi, men det rolige vand brydes snart af det tunge møllehjul, som driver vandet rundt og rundt. Lyden fra møllehjulet blander sig hurtigt med lydene fra køkkenet, hvor de lokale råvarer omdannes til en brunch med fire serveringer. 

Styrk dit venskab med din veninde

Tænk ud af boksen og giv din veninde en spændende oplevelse, der udfordrer jer, flytter comfort zonen og styrker jeres venskab med en tur i et escape room. Denne gaveidé egner sig både til to personer, hvis du selv vil afsted med din veninde, men er også oplagt til at hele veninde gruppen inviteres med. 

Se hele udvalget af Escape Rooms

Oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse

Udvalget og mulighederne for at finde den perfekte gave til din veninde kan være endeløse. Derfor har du også muligheden for at give din gode veninde et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse, så hun selv kan vælge mellem de mange bud. 

 

Få mere inspiration her

Hvad kan man lave med sin veninde?

Læsetid: 15 min.