Der findes like så mange forskellige gaveideer til ham, som der findes mænd.

Man kan jo sige, at det egentlig er et godt udgangspunkt, hvis du er på udkig efter gaver til ham, men på den anden side kan det også være det, der gør det svært at finde de gode gaver. Du kan nemlig meget nemt komme til at blive mere forvirret end inspireret, når du skal finde gaven til ham.

Det går ikke, for en forvirret gavegiver har ikke de bedste forudsætninger for at finde den bedste gave til ham.

Derfor har vi her på siden samlet inspiration til dig, der leder efter nogle gode gaver til ham, der har fødselsdag, jubilæum eller måske bare skal forkæles helt uden grund.

Her finder du nemlig gaveideer til ham inden for mange genrer og kategorier, som passer til enhver lejlighed.

 
 
 

Leder du efter gaver til ham?

Når du leder efter en gave til ham, er det jo ikke helt lige meget, hvordan du griber din søgning an. Du vil jo helt sikkert gerne finde den bedste gave til ham, så derfor kan det være en god idé at organisere gavesøgningen bare en lille smule, så du ikke starter din søgning efter sjove gaver og faktisk ender med nogle specielle gaver til ham, som hverken passer til ham som modtager eller dig som gavegiver.

Derfor kan det være en god idé først at overveje, hvilken mand det er, du skal finde en gave til. Er det gaver til ham på 30 år eller er det gaver til ham på 50 år, du leder efter? Kan han lide kaffe, så du kan give ham en kaffegave? Vil du gerne give personlige gaver til ham eller vil du hellere satse på de klassiske mandegaver som sokker og vin? Det kan også være, at du er så – tør man næsten sige det? – heldig, at du skal lede efter gaver til ham, der har alt?

De bedste gaver er de personlige gaver til ham. Det er nemlig de personlige gaver til ham, der fortæller ham noget om den relation, I har til hinanden. Det kan fx være, at den gave du finder til ham, fortæller en sjov historie om noget, I har til fælles, noget I har lavet sammen eller noget, som I skal lave sammen

En oplevelse kan være med til at konkretisere en personlig gave til ham – hvorfor, tænker du måske? Jo, nu skal du høre. En oplevelse er nemlig noget, som I kan lave sammen, og når du giver en oplevelse til ham, sætter du ord på jeres relation, og dermed bliver oplevelsen en personlig gave til ham. Malerkurser og kreative kurser er begge gode idéer til ham, der kan fortælle noget om, at I er interesserede i kunst eller bare godt kan lide at bruge tid på at lave noget kreativt sammen.

En chokoladesmagning er en sød gave til ham, der måske siger noget om, at I er fælles om at have en sød tand.

På samme måde er aktive oplevelser sjove gaver til ham, der viser, at du godt kan lide at grine sammen med ham og ikke mindst tage nye udfordringer op sammen med ham.

Når du leder efter en personlig gave til ham, kan det være en god idé at først at tænke på, hvad I godt kan lide at lave, når I er sammen. Når du først har sporet dig ind på det, kan du derfra begynde at lede efter oplevelser, der konkretiserer jeres fælles interesse, og derfra finder du hurtigt en personlig gave til ham, som du kan være glad for at give ham og som han uden tvivl også bliver glad for.

 

Fødselsdagsgave til ham

Det med alderen – Gave til unge mænd

Hvis du spørger, hvad man skal give i gave til unge mænd, kan det godt være svært for udefrakommende at svare på for, hvad er en ung mand egentlig? De fleste vil nok mene, at man kan give en gave til unge mænd, så længe han er under 30 år, men hvad sker der så derefter? Skal han så bare have en gave til mænd?

Alder er i høj grad noget individuelt – ikke kun fysisk på fødselsattesten, men rent psykisk kan alder godt være noget lusket noget. For mon ikke, at ham på 40 eller måske endda 55 føler sig som en ung mand, selvom han måske egentlig ikke rigtigt er det længere? Det gør han sikkert, men det er jo ikke en betydende med, at han synes, et faldskærmsudspring er den rigtige gave til ham, selvom det er en af vores største hits, når det kommer til gave til unge mænd.

I udgangspunktet kan det være en god idé at give en gave til ham, som passer til den alder, han har. Så går du i hvert fald ikke helt galt i byen, og på den måde er du sikker på, at du giver en god gave til ham.

Læs også Fødselsdagsgaver

Spørgsmålet om alder bliver jo først rigtigt relevant, når du skal finde en fødselsdagsgave til ham. Det er jo nemlig langt fra sikkert, at en gave til ham på 13 år skal være det samme, som du giver i 70 års fødselsdagsgave til ham.

Står du derfor med det store spørgsmål, hvad skal jeg give ham i fødselsdagsgave, så kan vi heldigvis hjælpe dig med nogle idéer til fødselsdagsgave til ham.

For at gøre det mere overskueligt for dig at gribe din søgning efter en fødselsdagsgave til ham an, har vi valgt at inddele mændene efter alder. På den måde kan du hurtigt få et overblik over, hvor du skal lede, så du nemt kan finde gaven til ham på 30 år uden at scrolle igennem en masse mandegaver, som slet ikke er relevante for dig.

Gaveidéer til ham under 18 år

Hvad skal jeg give ham i fødselsdagsgave? Ja, det kan være svært at finde på sjove gaveidéer til ham, når invitationen til hans fødselsdags ligger i postkassen eller emailens indbakke. Hvis du mangler gaveidéer til ham på 13 år, så skal du overveje, om den nyslåede teenager ikke skal ud for at bruge noget energi. Klatring i trætoppene på Kragerup Gods er en gave til ham, der tør lidt mere end de fleste, for her skal han klatre i 28 meters højde og prøve kræfter med en svævebane på 3,5 kilometer. Er klatring ikke noget for ham? Så kan en ravsafari også være et godt bud på en gave til ham på 13 år, for her kan hele familien tage ud for at samle rav langs Vestkysten.

Mangler du en gave til ham, der er et år ældre, er et malekursus en mulighed. Her får han et indblik i maleriets historie samtidig med, at han lærer, hvordan han selv bliver en bedre tegner. Et malekursus er en god gave til ham på 14 år, men kan også sagtens være blandt gaveidéer til ham på 15 år.

Når du leder efter gaveidéer til ham på 16 år, så kan du nok godt forvente, at han kan være lidt kræsen i forhold til dine påfund, så derfor må vi hellere finde en sjov gave til ham, som han bliver vild med at få. Adrenalin-oplevelser er et godt på en sjov gave til ham, som han kan prøve med en flok venner eller måske sammen med dig.

Den sidste fødselsdag inden man bliver 18 år, kan godt være lidt svær for de fleste, for man er så tæt på at kunne en masse ting og så alligevel ikke. Derfor skal gaveidéer til ham på 17 år også være ekstra fede! En RIB-båd skyder en topfart på 110 km/t., så det er en perfekt gave til ham, der ikke kan blive 18 år hurtigt nok.

Gaver med adrenalin

Se alle i kategorien

18 års fødselsdagsgave til ham

En 18 års fødselsdag er en stor dag. Måske er det faktisk den største af alle fødselsdage, for den dag bliver han myndig. Så kan han – i princippet i hvert fald – selv bestemme, hvor skabet skal stå. Derfor er der mange, der vælger at fejre den dag med en kæmpe fest, og er du inviteret til sådan en, mangler du sikkert nogle gaveidéer til ham på 18 år.

Når han endelig er blevet 18 år, så kan han som ved et trylleslag komme ind på de fleste barer, hvor han helt uden problemer, kan bestille en drink eller en øl. Måske bliver det slet ikke aktuelt lige til at starte med? I hvert fald ikke, hvis du giver et cocktailkursus i 18 års gave til ham, for så kan han selv stå og shake cocktails derhjemme i stedet for at tage ud i nattelivet.

Mangler du flere gaveidéer til ham?

Ok, så finder vi endnu en fødselsdagsgave til ham. Det her er ikke en af de billige gaveidéer til ham, men det er jo også kun én gang, at du skal give en 18 års gave til ham, og hvis du virkelig vil overraske fødselaren, så skal du give ham et faldskærmsudspring. Han kan jo lige så godt springe ind i voksenlivets mange udfordringer først som sidst.

Et andet bud på en fødselsdagsgave til ham til hans 18 års fødselsdag, kan være djævleræs – i hvert fald, hvis han har fået sit kørekort. For selvom det er nogle gamle biler, der bliver kørt i, så kræver det alligevel et kørekort at få lov til at rive bilen rundt i de hæsblæsende sving. Og nu vi er ved biler, så er biloplevelser altid gode gaver til ham på 18 år, for de fleste drenge i den alder har bare noget med hurtige biler, hvor logoet i front siger FerrariLamborghiniPorsche eller Audi. Biloplevelser er også gode gaveidéer til ham på 19 år.

Lær at lave cocktails

Fødselsdagsgave til ham på 20 år

Vi må videre med flere gaveidéer til ham, for nu er vi nået til hans 2. runde fødselsdag og samtidig begyndelsen på hans liv i 20’erne. For mange er livet i 20’erne præget af studier, for det er her, mange vælger at uddanne sig. Derfor er oplevelser en gave til ham, som studerer, en virkelig god idé at give. Oplevelserne tager ham nemlig væk fra studierne et stykke tid, så han kan få slappet lidt af og tænke på noget andet end lektier og eksamen. Når du skal finde en gave til ham på 20 år, er det derfor oplagt at give ham en oplevelse, så lad os nu se nærmere på nogle gaveidéer til ham på 20 år. 

Er han den aktive type, der kan lide at udfordre sig selv gennem fysiske udfordringer? Så er en oplevelse med mountainbike en god gave til ham på 20 år. Her får han nemlig sved på panden og samtidig mulighed for at koble af i naturen. Er det ikke den type fødselsdags gaveidéer til ham, du har i tankerne? 

Oplevelser i den friske luft

Se alle i kategorien

Fødselsdagsgave til ham på 25 år

Så tager vi hul på nogle gaveidéer til ham, der er halvvejs gennem 20erne. Når du leder efter en gave til ham på 25 år, kan du godt begynde at overveje nogle mere ”modne” gavevalg. Derfor er en romsmagning og et ophold på Ystad Saltsjöbad nogle af de fødselsdagsgave idéer til ham, som vi synes passer godt til en omkring de 25. Det kan godt være, at et spaophold ikke hører til blandt de billige gaver til ham, men en romsmagning er en gave til ham under 300 kroner, så der er noget i flere prisklasser, du kan vælge imellem.

Gode smagsoplevelser

Se alle i kategorien

30 års fødselsdagsgave til ham

Vi må hurtigt videre fra 20’erne for at finde på gaveidéer til ham på 30 år. Det er ikke helt utænkeligt, at han er familiefar, når han er i 30’erne, så måske skal gaven til ham på 30 år være noget, han kan lave sammen med familien? En tur i WOW PARK eller måske et madkursus hos Karoline Trier for alle aldre er gaveidéer til ham, som ikke har noget imod, at en fødselsdagsgave til ham er noget, som hele familien kan få glæde af.

Vi skal se på nogle flere gaveidéer til ham på 30 år, for når han allerede har holdt 29 fødselsdage i sit liv, så er der stor sandsynlighed for, at han ikke har særligt mange ønsker. Han mener måske endda, at han faktisk har alt det, han har brug for. Det gør det jo ikke lige frem nemt for dig at finde gaven til ham, men der er jo ikke nogen vej udenom. En fødselsdag kræver jo ligesom en gave, ikke? En fødselsdagsgave til ham på 30 år kan være mange ting, men når det nu er en rund fødselsdag, kan det være, at du gerne vil give en sjov gave til ham, så han kan huske tilbage på sin 30 års fødselsdag, hver gang, han tænker på din gave? En tur i svævefly kan være sådan en gave til ham på 30 år, for det er helt bestemt en oplevelse at stige til vejrs uden en motor men kun ved hjælp af termik.

Skal gaven til ham på 30 år være noget, der bogstaveligt talt er lidt mere nede på jorden end en tur i svævefly, så er Dinner in the dark også altid en sød gave til ham. Det særlige ved netop den oplevelse er, at middagen spises i totalt mørke, så måske får han slet ikke noget på gaflen? I hvert fald bliver det en udfordring for ham, men bare rolig han kommer altså ikke til at gå sulten hjem, selvom gaven til ham på 30 år måske nok sætter en stopper for, at han bare skovler maden i sig.

Oplevelser for madelskeren

Se alle i kategorien

40 års fødselsdagsgave til ham

Gaven til ham på 40 år kan sagtens være en gave, som han kan bruge i fællesskab med sine venner. Han har helt sikkert en hobby, som han går meget op i og bruger tid på, og måske er det endda i fællesskab med gode venner? Er det tilfældet, vil det være en god gave til ham på 40 år at få mulighed for at komme på tur med vennerne for at lære endnu mere om det emne, som optager dem.

Interesserer han sig for de våde varer, kan en ølsmagning eller en whiskysmagning være gaveidéer til ham på 40 år, som gerne vil lære mere om, hvordan de gyldne dråbers rejse udformer sig fra begyndelsen til den færdige flaske. Til smagningerne får han nemlig et indblik i de processer, der går forud for det færdige produkt.

40-årskrisen er en af de ting, som både mænd og kvinder frygter at møde! Men det kan jo være, at oplevelser er en måde, hvor han kan undgå at løbe ind i den krise. Det siges jo om mænd i 40’erne, at de pludselig bliver optaget af motorcykler og hurtige biler, så måske du skal se efter gaver til ham på 40 år, som har de temaer som omdrejningspunkter? I kortet kan du jo altid nævne, at du forsøger at hjælpe ham uden om 40-årskrisen med dine idéer til fødselsdagsgave til ham.

Hvis han ikke er til fart og hurtige biler, kan en gave til mænd på 40 år også være noget aktivt, hvor de får lov til at bruge kroppen fysisk. Gode gaveidéer til ham, der er sportsligt anlagt, kan være undervandsjagt eller mountainbiketure.Det vil helt sikkert være gode gaver til ham på 40 år.

Oplevelser med fart på

Se alle i kategorien

Gaver til ham på 50 år

Når du skal finde en fødselsdagsgave til ham, der er omkring 50 år, kan det være en god idé at se nærmere på smagninger. Her kan han få lov til at fordybe sig i et emne, han synes er interessant, og sideløbende med smagsprøverne hører han mere om produktion, smagsnoter osv. Fx kan en ost- og ølsmagning på et lille, lokalt bryggeri været en god gave til ham på 50 år.

Vi bliver lige ved de gaveidéer til ham på 50 år, som har noget med gastronomi at gøre, for det kan jo være, at gaven til ham på 50 år skal være noget med mad? Måske en kokkeskole eller en madoplevelse? På kokkeskolen får han selv lov til at trække i forklædet og lave mad, hvorimod han til en madoplevelse egentlig bare skal sætte sig til rette og nyde den mad, som er blevet lavet til ham.

For nogle bliver det sværere at komme op om morgenen, jo ældre man bliver, hvorimod det for andre bliver lettere. Man kan aldrig være helt sikker på, hvordan det kommer til at være for en selv, men sikkert er det, at for de fleste er morgenkaffen noget af det vigtigste – underordnet om det er nemt eller svært at komme ud af fjerene om morgenen. Hvordan er han morgenrutine? For gaven til ham, der bliver 50 år, kan jo sagtens være noget med kaffe. Sådan en god kop kaffe han kan sidde og vågne med, mens radioen brummer og avisen bliver læst. Et kaffekursus er derfor en perfekt gave til ham på 50 år, som godt kan lide at få sin morgenkaffe i ro og mag.

Gaver til ham på 50 år behøver ikke at være noget med gastronomi, for det er jo ikke sikkert, at det er noget, der interesserer ham. Måske er han mere til naturoplevelser som sort sol eller sælsafari? Det kan jo være, at du blandt nogle af de oplevelser finder gaven til ham på 50 år.

Kaffeoplevelser

Se alle i kategorien

Fødselsdagsgave til ham på 60 år

Jo ældre man bliver, jo flere ting får man samlet sammen, og til sidst ved man slet ikke, hvad man skal gøre ved alle de ting, der har samlet sig rundt omkring i huset. Man bliver med andre ord en af dem, der har alt. Er du på jagt efter en fødselsdagsgave til ham, der har alt, så ved du sikkert, at det kan være vanskeligt at finde en gave til ham, for han mangler jo ikke noget. Eller gør han? Der er jo det gode ved oplevelser, at de ikke fylder noget, og derfor kan man altid få plads til en oplevelse mere – oplevelser er altså gode gaveidéer til ham på 60 år, som ikke synes, at han mangler noget.

Gaven til ham på 60 år kan være en kulturoplevelse, hvor han får lov til at fordybe sig i spændende historier. Gaven til ham, der bliver 60, kan også være byvandringer, hvor han kan gå på opdagelse i forskellige dansker byer. Den sidste idé til en gave til ham på 60 år, vi vil nævne her, er guidet tur med en hjemløs. Her viser en hjemløs rundt i Aarhus eller København og fortæller om livet uden for samfundets normer. Det er både en gribende og barsk oplevelse at være vidne til, og du kan læse en anmeldelse af oplevelsen her.

Guidede ture

Se alle i kategorien

Gave til ham på 70 år

Nu skal vi have fat på nogle gaveidéer til ham på 70 år. Kan han godt lide at komme omkring for at opleve noget, høre nye historier og fordybe sig i ting? Så er den bedste fødselsdagsgave til ham en oplevelse, hvor han kan dykke ned i Danmarkshistorien. Her kan han gå i fodsporene på modstandsfolkene Flammen og Citronen gennem Københavns gader, han kan høre om Aalborgs rolle under 2. Verdenskrig eller tage med ud på Aarhusbugten for at finde ud af, hvilke krigshistorier, der har udspillet sig her og som gemmer sig på havets bund.

Gaven til ham på 70 år kan selvfølgelig også være bridgewalking, hvor han skal krydse Lillebælt i 60 meters højde på toppen af den gamle Lillebæltsbro. Udsigten over både Fyn og Jylland er virkelig flot i den højde, og hvis han ellers kan løsrive sig, vil der undervejs blive fortalt om havet, skovene og området omkring den gamle bro.

Historiske rundvisninger

Se alle i kategorien
 
 

Gaver til ham, der har alt

Åh nej, er du også nået dertil, hvor du skal finde gaven til ham, der har alt? Det er ikke verdens nemmeste opgave for, hvor skal man egentlig begynde at lede efter gaveidéer til ham, der har alt? Det er jo ikke fordi, at det lige frem vrimler med den slags gaveidéer og lige så snart, at du tror, du har fundet den perfekte gave til ham, så viser det sig, at den ting har han allerede – selvfølgelig. Til sidst kan man næsten ikke gøre andet end at synke sammen i sofaen og tomt stirre ud i stuen for, hvad skal jeg gave ham i gave? Det er næsten en helt umulig opgave at finde gaven til ham.

Giv en ølsmagning

Sluk tørsten på et ølsmagning hos Ø-Bryg på Thurø

Det er måske lidt en kliché, men det er oftest mændene, det er sværest at finde på en gave til. Selvfølgelig gælder det også for kvinderne, men de har alligevel altid en tendens til at finde en ting eller to, som de enten selv eller deres familie kan få glæde af på en eller anden måde. Det er også derfor, at gave til mænd, der har alt, har fået sin egen kategori her, for det er, når du skal finde gaver til ham, der har alt, at du virkelig møder udfordringer.

Men det kan jo være, at det hjælper at kigge lidt nærmere på kvindernes måde at lave ønskesedler på, når du skal finde den perfekte gave til ham, der har alt. Det skal forstås på den måde, at kvinder som vi nævnte før, jo ofte er temmelig gode til at finde på ønsker, som hele familien kan have glæde af. Så måske skal gaven til ham, der har alt, være noget som hele familien kan få noget ud af? Hvad med oplevelser for eksempel?

 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 

Når gaven til ham, der har alt, er en oplevelse, er det jo præcis noget, som hele familien kan få glæde af. Det er jo ikke alle i familien – kunne man forestille sig – der synes, at nye autofælge, en dims til gasgrillen eller endnu et stykke værktøj er de helt rigtige gaver til ham, der har alt. Måske netop fordi, at det er noget, han allerede har i en eller anden variant, og som derfor bare kommer til at stå i skuret og fylde. Gaven til ham, som har alt, skal jo helst være noget, der ikke kommer til at fylde de forkerte steder, det skal være noget han har brug for, og som han får glæde af længe.

Så vi siger det lige igen: en oplevelse er den helt rigtige gave til ham, der har alt. Nu har vi efterhånden nævnt det et par gange, så det kræver måske snart en forklaring. Det gode ved at give en oplevelse i gave til ham, der har alt, er, at en oplevelse ikke kommer til at ligge og fylde. Den kræver ikke hyldeplads, optager ikke skuffer, og så kan man heller aldrig få for mange oplevelser.

En oplevelse er nemlig ikke en fysisk ting, sådan som man ellers godt kan forestille sig, at gaven til ham, der har alt, plejer at være. En oplevelse er nemlig noget helt særligt, fordi den efterfølgende bliver til et minde. Fysisk fylder et minde ingenting, men han kommer til at bære mindet med sig altid. Så kan han tænke tilbage på lige netop den dag, da I var afsted til brunch eller dykkede med hajer i Kattegatcentret og blive ved med at genopleve dagen igen og igen. Præcis derfor er en oplevelse den helt rigtige gave til ham, der har alt.

Det gode ved at give en oplevelse er også, at det du på den måde giver en personlige gave til ham, der har alt. Netop fordi, at du med en oplevelse kan gøre din gave til ham, der har alt til noget særligt, der knytter sig lige præcis til jeres fælles historie.

 

Til ham, der ikke ønsker sig noget

Gaven til ham, der ikke ønsker sig noget, er næsten lige så besværlig at finde som gaven til ham, der har alt. For det kan altså være svært at gøre en glad, der ikke ønsker sig noget, og hvis der er noget, man som gavegiver gerne vil, så er det at se modtageren lyse op i et stort smil, når gaven bliver åbnet. Gaven til ham, der ikke ønsker sig noget, bliver derfor nødt til at være fantasifuld! Den skal virkelig overraske ham, så han kommer til at tænke det var jo præcis det, jeg ønskede mig! Gaven til ham, der ikke ønsker sig noget, kan nemlig meget hurtigt vise sig at blive det, han ikke vidste, at han ønskede sig.

Igen kommer oplevelserne i spil, for man kan altid bruge en oplevelse. En oplevelse er nemlig et afbræk fra hverdagen, og hvis du mangler en sjov gave til ham, der netop vil overraske ham, så er en oplevelse værd at overveje. For han vil da helt sikkert blive både glad og overrasket, når han opdager, at han får en tangsafari eller et weekendophold i Sverige af dig. For hvad er en tangsafari egentlig? Og hvem har ikke lyst til at tage på et weekendophold med fuld forplejning? Gaven til ham, der ikke ønsker sig noget, bliver pludselig omformet til det, han ikke vidste, at jeg faktisk ønskede sig.

 

Find gaven til ham, du elsker

Gaven til ham du elsker, kan godt være lidt nervepirrende at finde, for lige præcis den gave betyder helt sikkert noget særligt for dig. Det er nemlig med den gave, at du kan opsummere alle de mange følelser, du har for ham. Men hvad skal du finde på? Det skal jo helst være sådan, at du tænker; det er gaven til ham, jeg elsker, når du finder den rigtige oplevelse til ham.

Når du skal finde en gave til ham den perfekte, kan du jo overveje, om ikke du skal vælge en romantisk gave til ham. Du kan jo gå efter en romantisk middag med 2 lys på et bord, hvid dug, dæmpet musik og lækker mad. Det er med andre ord en klassisk, romantisk gave.

Læs også Romantiske gaver

Hvis du gerne vil tage skridtet videre fra den romantiske middag, kan et romantisk ophold være gaven til ham, du elsker. Her kan I pakke tasken til en overnatning eller to – alt afhængig af, hvad I har lyst til – og så ellers bare komme lidt væk fra hverdagen og nyde hinanden. Her er der god tid til at snakke, gå lange ture, bruge tid i spaen eller hvad I nu har lyst til. Om aftenen er der naturligvis en lækker middag, lige som der næste morgen serveres morgenmad, så I ikke skal starte dagen på tom mave. Skal gaven til ham, du elsker, være et romantisk ophold? Så kan du finde mere inspiration til, hvor turen skal gå hen lige her.

En romantisk gave til ham behøver jo ikke at være at være et ophold eller en middag, selvom de to personlige gaveidéer til ham da bestemt ligger i toppen, når han skal forkæles ekstra meget. Er I sådan et par, hvor det romantiske ikke nødvendigvis opstår, når I spiser en middag eller tager på et ophold sammen, men mærker I i stedet sommerfuglene flakse i maven, når I laver noget helt andet sammen? Så kan det være, at en luftballontur faktisk er definitionen på en romantisk gave til ham, du har i tankerne. Ballonflyvning er en gave til ham, som skal opleve noget ud over det sædvanlige, noget som ikke kan beskrives, men som bare skal prøves. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give til ham, du elsker så vælg en tur i luftballon, for det er altså den bedste gave til ham – men start først med at læse en anmeldelse af oplevelsen her.

 

Gave på budget

Det er ikke størrelsen, der betyder noget, og netop derfor kan en billig gave til ham sagtens vække lige så stor glæde som en dyr og stor gave. For nogle er det endda lige frem nemmere at finde de små gaver til ham, for når der er sat et maksbeløb, kan man nøjes med at koncentrere sig om den type gaveønsker til ham. Så skal man ikke til at sortere, men kan i stedet for målrette sin gavesøgning lidt bedre.

Spørgsmålet er selvfølgelig bare, hvad er definitionen på en billig gave til ham? Er det en gave til ham under 500 kr. eller er det en gave til ham under 200 kr., som er rammen? Hvor billige gaver til ham, der skal gives, er jo en individuel sag, men hvis du gerne vil give en gave, der næsten ikke har kostet noget, så skal du give en hjemmelavet gave til ham.

Det kan være, at du giver ham en kurv med friskbagte boller, et glas hjemmelavet marmelade eller måske et par strikkede vanter. Hvis du er meget fingernem, kan du også give en kreativ gave til ham, hvor du tegner eller maler noget til ham. Ofte er de kreative gaver til ham også nogle af de mest personlige, fordi han kan se, at du har brugt lang tid på at lave en speciel gave til ham.

Er du ikke helt så kreativ, må du på jagt efter nogle gaveønsker til ham, som stadig rammer inden for det budget, du har. Vil du give en rigtig billig gave til ham, som koster under 100 kr., så skal du invitere ham på en ølsmagning eller en guidet tur med en hjemløs (se videoen herover). Du kan også finde oplevelser til under 50 kr., så der får du en virkelig være en billig gave til ham. De billige gaver til ham under 50 kr. er for eksempel en romsmagning, en bisonsafari eller et rovfugleshow.

Det er altid de store oplevelser, som vi fortæller om og som bliver fremhævet som noget helt særligt. Nogle gange som noget, der har ændret vores liv. Det er jo også rigtigt nok, at de store oplevelser – netop fordi de er store – hurtigt kommer til at fylde noget i vores bevidsthed, og dermed optager meget plads i vores mindebank, som er det sted, hvor vi gemmer minderne.

Når du skal finde på en gave ide til ham, kan du sikkert også hurtigt blive forblændet af de store oplevelser, men de små gaver til ham de kan altså også noget særligt. De kan sagtens på samme måde som de store oplevelser være fede gaver til ham, som kommer til at betyde lige så meget for ham som de store oplevelser. Derfor kan du sagtens købe små gaver til ham, for der er ingen tvivl om, at det også er noget, han vil blive glad for. Hele humlen er jo egentlig bare at finde de rigtige mandegaver, som passer helt perfekt til den mand, han er.

 

Gode gaver til ham til særlige lejligheder

Det sker et par gange om året – nogle gange lidt mere, nogle gange lidt mindre – at der er nogle særlige lejligheder, hvor du skal finde nogle gode gaver til ham. Det kan være en bryllupsgave eller måske en dimissions gave til ham, der bliver student, du er på udkig efter. Når du giver ham en gave til de særlige arrangementer, hører der som regel også en god fest med, hvor du kan give den personlige gave til ham. Det er jo bare ærgerligt, hvis du så ikke kan komme med til festen, fordi du skal noget andet. Dels fordi, at du jo så går glip af en hyggelig fest men også fordi, at du jo så ikke kan give ham den gave, du har købt til ham. Heldigvis er der råd for det, for du kan jo bare sende en gave til ham.

Når du køber en oplevelse hos Truestory enten til dig selv eller som en gave til ham, så har du altid mulighed for at få gaven sendt enten i en fysisk gaveæske eller til din email. Hvis du vælger at få oplevelsen sendt til din email, har du oplevelsen i løbet af få minutter, så du hurtigt kan komme ud af døren med gaven i hånden. Du kan også vælge at sende en gave til ham, hvis du ikke selv kan aflevere gaven til ham. Så er du sikker på, at han får en hilsen fra dig på dagen, selvom du ikke kan være med til festen.

 

Gaveidéer til ham

Giv en perfekt gave til ham

Hvad er en perfekt gave til ham? Tja, det er der jo nok ikke noget entydigt svar på, for det afhænger temmelig meget af, hvilken mand du skal give en gave til. Gadgets til mænd er altid et hit men for at være helt ærlig, har han så ikke virkelig mange dimser i forvejen, som han ikke bruger? Du kan med stor sandsynlighed svare ja til det spørgsmål for som med så meget andet, ender gadgets til mænd som regel bare med at ligge et sted uden at blive brugt til noget, når nyhedsværdien er falmet. Det er måske derfor, at kvinder som regel ikke er så begejstrede for gadgets til mænd netop fordi, de bare ender med at ligge der og samle støv.

Vil du give den perfekte gave til ham og samtidig gøre hans kone eller kæreste glad, så skal du nok skifte gadgets til mænd ud med nogle sjove gaver til ham – oplevelser for eksempel! De ligger nemlig ikke og samler støv i et hjørne, og så kan han endda tage damen med ud for at opleve noget. Med andre ord: en perfekt gave til ham.

For mange kan det der med at finde en gave til mænd være en vanskelig opgave, og hvis man så ovenikøbet har bestemt sig for, at man vil give den perfekte gave til ham, har man da først gjort det vanskeligt for sig selv. Selvfølgelig findes den perfekte gave til ham, men det kan altså være svært at finde den, hvis man hele tiden tænker, er den her gave helt perfekt? Der findes helt sikkert mange perfekte gaver, lige som der findes mange sjove gaver til ham – men i virkeligheden er det jo alt sammen det samme: en gave til mænd og måske endda mere specifikt en gave til ham, du holder af. Vil du alligevel på jagt efter den perfekte gave til ham, så tjek vores gave idéer til mænd ud lige herunder.

Gaveidéer til mænd

En hver gaveproces begynder med gave ideer til ham, for inden du beslutter dig for, hvad du vil give til ham, skal du jo lige finde på nogle idéer. Det er jo nemlig de gave idéer til ham, der i sidste ende skal pejle dig ind på, hvad du vil give ham. Når du skal finde en gave til mænd, kan det derfor være en god idé at have mange muligheder i spil, så du har mange gave idéer til ham at vælge imellem. Det gør nemlig hele processen nemmere for dig.

En af de klassiske gave idéer til ham er smagninger, hvor han kan få lov til at dykke ned i et emne, lære mere og ikke mindst smage. Whiskysmagning og romsmagning er populære gaver til mænd, der har nogle år på bagen, og som derfor har alderen til at værdsætte de gyldne dråber, som har ligget og lagret mange år på træfade. Til de yngre mænd, der endnu ikke kan se fordelen ved rom og whisky, er vinsmagning og ginsmagning gode gave idéer. Særligt er gin blevet populært de sidste par år, og mangler du gave inspiration til mænd, der er med på beatet, så skal der gin i glasset.

Svæveflyvning er også en gave til mænd, som hitter på bestsellerlisten (se videoen herunder). Egentlig er det jo ikke svært at forstå, hvorfor når man hører, at et svævefly – som navnet antyder – ikke har nogen motor, men derimod svæver af sted i luftrummet. Svæveflyvning er en gave til mænd, som mener, at de er vovehalse.

 

Ønsker til ham

Til alle de mænd, der er helt vildt trætte af konstant – altså en gang eller to om året – at blive spurgt om, hvad han ønsker sig, er der nu håb forude. Her kommer der nemlig gaveønsker til mænd, som bare kan printes ud og afleveres til dem, der spørger, hvad han ønsker sig. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre kommer der her nogle bud på, hvilke mandegaver, der skal på den eftertragtede ønskeseddel.

Lad os starte med en kreativ gave til ham, for til glaspustning kan have meget passende tage damen med på date for at puste en glaskugle. Det kræver både teknik og tålmodig, men til gengæld får han også et lille stykke kunst med hjem bagefter, som han selv har lavet. En anden lille gave til ham er en ost- og ølsmagning, som også egner sig godt til en hyggelig dag med gode venner.

Kroophold og hotelophold er gaveønsker til ham, der gerne vil pakke tasken og tage væk et par dage. Sådan et ophold kan naturligvis kombineres med andre ønsker til ham, så han i løbet af opholdet kommer ud for at opleve noget. For eksempel kan et ophold på Hotel Thinggaard kombineres med en tur til surfers paradise for at surfe, og et ophold på Marienlyst Badehotel kan også sagtens kombineres med.

Ønsker som bucket list

Det er ikke altid sjovt at blive tvunget til at skrive ønsker til manden ned på kommando, og selvom man har alle gode intentioner om at skrive ønsker til ham ned løbende, så får man det bare ikke gjort. Noget han derimod nok skal få holdt ved lige, er en bucket list, som er en liste over fede oplevelser, han gerne vil prøve i løbet af sit liv. Så i stedet for at sidde og finde på de klassiske gaveønsker til mænd – sokker, vin, underbukser, you name it! – så skal der oplevelser på ønskesedlen nu.

På den måde bliver det meget nemmere at finde på gaveønsker til ham, for pludselig skal hjernen ikke vrides helt så hårdt for at finde på noget. Der er nemlig altid en eller anden oplevelse, som kunne være fed at få krydset af på listen. Men er oplevelser ikke dyre? Næ, for oplevelser kan findes i alle prisklasser, så egentlig skal han bare huske at skrive ønsker til ham på, som ligger i begge ender af prisskalaen. 

Lad os lige se på nogle ønsker til manden, som kan komme på den der bucket list, for præcis som med ønskesedlen er det bare lidt federe, hvis der er lidt at vælge imellem for dem, der skal give en gave til ham. Et af de gaveønsker til mænd, som bestemt skal på hans bucket list er et faldskærmsudspring (se videoen herover), for det er noget at det vildeste, man kan prøve. Følelsen af det frie fald og det lille ryk, det giver, når faldskærmen folder sig ud, og man kan svæve ned på jorden og bare nyde udsigten imens. Det er for vildt.

Vil han hellere have begge ben på jorden, og kan han klare sig selv i naturen uden hjælpemidler? Det kan han finde ud af på en overlevelsestur, for her skal han klare sig selv i den vilde natur uden at have ret mange hjælpemidler ved hånden. Kan han finde mad og vand? Lave et bål og bygge en lejr? Der er nemlig mange ting, der skal være styr på, når man sådan begiver sig ud i naturen, men klarer han det, kan han sætte et stort kryds ud for overlevelsesturen på hans bucket list.

Det behøver ikke at være svært at finde på ønsker til manden og især ikke, hvis man forsøger at tænke lidt ud af boksen og finde på ønsker til ham, som ikke hører til blandt de klassiske mandegaver. På den måde bliver det sjovere at skrive ønskesedlen, men det bliver altså også sjovere for giveren at finde gaver til ham.

 

 

Flere gaver til ham

 

Læs også

Fars Dag Gave 2022

Læsetid: 9 min.

Gave til far

Læsetid: 8 min.

Gavekort til restaurant

Læsetid: 4 min.