Der findes lige så mange forskellige gaveideer til ham, som der findes mænd.

Det er egentlig er et godt udgangspunkt, hvis du er på udkig efter en gave til ham, men på den anden side kan det også være det, der gør det svært at finde en rigtig god og personlig gave til ham der har alt. Du kan nemlig meget nemt komme til at blive mere forvirret end inspireret, når du skal finde den perfekte gave.

Her på siden har vi samlet en række unikke gave og oplevelsesgaver til dig, der leder efter nogle gode gaver til kæresten, en gave til far eller en anden anledning.

Indhold på siden

 

Populære gaver

 

8 favoritter: Oplevelser og oplevelsesgaver til ham

Nogle gange trænger man bare til en liste over gode gaveidéer til ham der har alt.

Her er vores 8 favoritter, når du leder efter en oplevelse eller oplevelsesgave til manden, fyren, drengen, kæresten, kammeraten eller hvem han nu er.

 

1. Ølsmagning

Er han vild med en god øl? Det er både spændende og lækkert at komme til en ølsmagning.

Her bliver han klogere på, hvordan man laver øl, hvilke forskellige typer, der findes og så får han selvfølgelig mulighed for at smage noget rigtig godt øl.

Vi har ølsmagninger i hele landet, og du kan finde den mest oplagte til ham herunder eller i vores guide til ølsmagninger i hele Danmark.

 

2. Adrenalin i blodet

Har han adrenalin i blodet og elsker de at prøve grænseoverskridende ting og oplevelser? Hvorfor ikke teste hans grænser med den adrenalinfyldt oplevelse, enten på land, til vands eller i luften.

F.eks. kan du sende ham afsted til djævleræs, hvor han får lov til at køre så vanvittigt som han altid har haft lyst til, eller måske passer en luftballon tur bedre, så I sammen kan opleve Midtjylland fra nye højder.

Hvis han er til de helt vilde oplevelser, vil faldskærmsudspring altid være en sikker vinder. Frit fald uden grænser og et minde for livet.

 

3. Afsted på Puch Maxi

Er han en af dem, der ser tilbage med lys i øjnene på tiden, hvor han kørte rundt på knallert? Eller er det en fejl i hans opdragelse, at han aldrig har kørt på Puch? Uanset hvad er en Puch Maxi tur en virkelig sjov oplevelse, som han sent vil glemme – og en af vores absolut mest populære gaver.

Du bestemmer selv, om han skal på rundvisning i Thyborøn eller på en længere tur kyst til kyst eller på øhop – det hele selvfølgelig på ryggen af en Puch Maxi.

 

4. Ud i naturen

Der findes masser af oplevelser i naturen, som rigtig mange drenge og mænd ville blive glade for at få i gave.

Du kan for eksempel give ham en kajaktur, en oplevelse med vildmarksgourmet eller hvad med en helt særlig oplevelse som Bøf og Brøl, hvor han bliver budt på et 5,5 timers middagsarrangement og kronhjortesafari i naturen ved Lemvig.

5. En god madoplevelse

Hvis han er vild med god mad, så er en madoplevelse virkelig en fuldtræffer på gavebordet.

Vi byder på en masse forskellige restauranter, så der er et gavekort for for enhver smag – lige fra gourmetrestauranter til en hyggelig start på dagen med brunch.

 

6. Store smagsoplevelser

Vi har allerede foreslået en ølsmagning i gave, men der findes masser af andre spændende smagninger, som altså også er en af vores favoritter til ham.

Der findes en smagning lige præcis til ham – om han har en sød tand og er til karameller og chokolade eller han hellere vil have noget godt i glasset i form af rom, vin – og måske lidt god ost til.

 

7. Røg i køkkenet

Er han allerede noget af en hjemmekok? Eller trænger han til at få lidt bedre styr på madlavningen?

Lige meget hvad er det en god og sjov gave at give et madkursus. Hvis han allerede er vild med at gå i køkkenet, skal han måske forkæles med et kursus i det nye nordiske køkken – eller hvis han gerne vil lære de mere basale kokkerier i et international niveau skal han med på et af CPH Cooking Class‘ kurser.

 

8. Åbent oplevelsesgavekort

Måske er han bare ikke sådan en, hvor det er helt nemt at vide, hvilken oplevelse han ville blive glad for. Han kan jo skifte lidt mellem hobbyer og interesser eller bare være én, der er interesseret i rigtig meget forskelligt.

Her vil et åbent gavekort gøre lykke – for så er det nemlig helt op til ham, hvilken oplevelse han gerne vil på.

 
 

Gave til typen

Hvad er en perfekt gave til ham, der har alt? Tja, det er der jo nok ikke noget entydigt svar på, for det afhænger temmelig meget af, hvilken mand du skal give en gave til.

En oplevelse er en god og personlig gave, fordi den vækker glæde, når han får gaven, og når han skal ud på oplevelsen selvfølgelig.

Med en oplevelse kan du også sørge for, at du vælger én, der passer lige præcis til den mand, han er, hvilke interesser han har og hvilken type han er.

 

Oplevelser til madelskeren

Er han vild med mad og store spiseoplevelser? Så skal gaven til ham måske være noget i netop den dur.

 

Oplevelser til ham, der elsker at lave mad

Selv hvis han allerede er ferm i et køkken, kan han altid liiige blive bedre til det der ene hjørne af madlavningen, som han ikke har prøvet kræfter med endnu. Her er idéer til et madkursus til ham.

 

Oplevelser til livsnyderen

Er han typen, der går efter de gode ting i livet? Ham, der altid skal prøve noget nyt og nyder det livet har at byde på? Her vil en god og spændende smagning helt sikkert falde i god jord.

 

Oplevelser til naturelskeren

Frisk luft, tid i naturen og højt til himlen – dét er det helt rigtige for naturelskeren. Forkæl ham, der bare gerne vil mere ud – hvis han allerede er god til at komme afsted eller hvis han trænger til et lille, kærligt skub.

 

Oplevelser til den aktive mand

Hvis han har krudt bagi og altid har gang i 100 projekter indenfor alt fra en iron man til et maraton, så skal der selvfølgelig ligge en oplevelse med adrenalin i gaveæsken.

 

Til den travle mand, der trænger til en pause

Måske er han sådan en, der trænger til lige at træde på bremsen og tage det helt roligt. Men selvom man trænger til det, kan det jo være svært at få gjort. Det kan du heldigvis hjælpe ham med!

 
 

Gave til bestemt pris

Det er ikke størrelsen, der betyder noget, og nogle gange er der bare ikke så meget at købe for.

Spørgsmålet er selvfølgelig, hvad er definitionen på en billig gave til ham? Er det en gave til ham under 500 kr. eller er det en gave til ham under 200 kr., som er rammen?

Hvor billige gaver til ham, der skal gives, er jo en individuel sag, men hvis du har en bestemt pris for øje, kan du finde masser af idéer lige herunder.

 

Gaver under 500 kr.

 

Gaver mellem 500 - 1.000 kr.

 

Gaver over 1000 kr.

 
 

Gave til særlige anledninger

Der findes heldigvis masser af grunde til at give en gave til ham – for eksempel en særlig anledning.

Hvis du leder efter en gave til særlige anledninger som for eksempel jubilæum, studentergave, fars dag eller julegave, så kan du finde inspiration her.

 

Fars dag gave

Fars dag er den dag på året, hvor fædre er i centrum. Den dag, hvor han virkelig skal forkæles. Og den bedste måde at forkæle ham på må næsten være at opleve noget sammen med ham. Fars dag gaven er ofte en gave som tages forgæves, men enhver far vil med sikkerhed få en af de bedste dage i sit liv, ved at skabe et uforglemmeligt minde med sine børn eller med sin ægtefælle. Få en masse gavetips til en gave til far her.

 

Fødselsdagsgaver

For at gøre det mere overskueligt for dig, når du skal finde en fødselsdagsgave til ham, har vi valgt at inddele mændene efter alder. Klik på billederne herunder og find gaveguide til ham, der skal have en 18 års fødselsdagsgave, en 30 års fødselsdagsgave eller en 50 års fødselsdagsgave.

På den måde kan du hurtigt få et overblik over, hvor du skal lede, så du nemt kan finde den helt rigtige fødselsdagsgave til ham.

 

Skønne gaver til manden i dit liv

Ham, der er noget helt særligt. Ham, der er din person. Ham, du elsker. 

Der er mange anledninger, der nærmest kræver en helt særlig og romantisk gave til manden i dit liv, f.eks. valentinsdag, måneds- og årsdage og bryllupsdage. Her får du en række gode “jeg elsker dig”-gaveidéer, som kan inspirere dig til oplevelsergaver til din mand eller til oplevelser som I kan lave samme. 

 

Bryllupsdagsgave til ham

En bryllupsdag er en helt særlig dag, som skal fejres. Om det er 1 års, 5 års eller 50 års jubilæet, vil denne dag altid kendetegnes som et minde uden lige. Derfor er der naturligvis ingen bedre gave, end at mindes den største oplevelse i sit liv, med sine yndlingsaktiviteter og oplevelser, så man hvert år kan mindes om sit bryllup. Få en masse inspiration til sin bryllupsdagsgave til ham og hende her.

 
 

Mere inspiration

Studentergaver til ham

Læsetid: 6 min.

Gave til far

Læsetid: 7 min.

Gave til kæresten – 50 gode kærestegaver

Læsetid: 20 min.