Lad os bare være ærlige: Det er godt nok svært at finde den pokkers gave til ham på 50 år!

Èn udfordring er gaven til ham generelt, en ekstra stor udfordring er gaven til ham på 50 år. Vi oplever ofte gavegivere som ser det som en helt umulig opgave at finde en god gave til netop mænd på den alder.

Det handler nok primært om, at han på det tidspunkt i livet har det meste og samtidig ikke rigtig bekymrer sig om gaver, men mere selskabet og andre vigtigere ting i livet.

Det betyder dog ikke, at han ikke skal have en ordentlig gave, som kan overraske ham og skabe glæde, vel?

Lige præcis derfor kommer vi dig her til undsætning.

Hvilke fødseldagsgaver er de bedste til mænd på 50 år, i følge vores erfaring? Og hvad skal man tage hensyn til? Mænd på 50 år kan jo også være meget forskellige. Læs med her og få svar!

 

Over 300 oplevelsesgaver til ham

Vidste du godt, at vi hos Truestory kan tilbyde mere end 300 forskellige oplevelser du kan give i gave til ham på 50 år? Alt fra bungyjump til madkursus hos Timm Vladimirs Køkken. Lyder det interessant? Så tag endelig et kig på hele udvalget af gaveideer til ham på 50 år.

5 gode gaveidéer til ham på 50 år

Okay, her kommer så vores fem aktuelle gaveidéer sammensat ud fra hvad vi hører fra vores kære kunder, og de erfaringer vi generelt har gjort os de sidste år som leverandør af gaver og store oplevelser.

Pilot for en dag

Selvom nogle kunder oplever over 5 aflysninger inden vejret endelig egner til en flyvning, så har vi et utrolig ømt punkt for ballonflyvninger. Derfor ville vi nok også normalt have anbefalet ballonflyvning her, men det er på tide med noget nyt – en ny udfordring. Vores sidste valg er faldet på oplevelsen “Pilot for en dag”. Hvis du har set videoen herover, er det nok ikke så nødvendigt at beskrivere.

Det skal dog nævnes at oplevelsen som gave, ligger i den dyre ende. En tur koster nemlig typisk 2.499 kroner – til gengæld leverer den et evigt minde.

Testkørsel af superbiler

Meget få danskere har råd til selv at køre rundt i nogle af verdens lækreste biler, men drømmen lever for de fleste. Prøveture i superbiler til ham på 50 år, kan samtidig være med til at få ham lidt ud af rollen som den meget voksne, ansvarlige og for et øjeblik give ham muligheden for at give slip og leve drømmen.

I samarbejde med SportsCarRental, Padborg Park, FDM Motorsportsevents og andre tilbyder vi en lang række forskellige køreture i superbiler, i stort set alle prisklasse.

Vinsmagning

Her har vi fat i en af de mere rolige, men meget populære oplevelser til ham. De fleste mænd på 50 år sætter pris på et godt glas vin. Den “naturlige” præference kombineret med godt selskab, hyggelige omgivelser og lidt læring, er rammerne om en rigtig god oplevelse, nemlig vinsmagning.

I samarbejde med Kjær & Sommerfeldt afholder vi løbende vinsmagninger i både Aarhus og København, til en meget god pris.

Bodyflight

Er han til adrenalin, vil han helt sikkert elske at mærke følelsen af at ophæve tyngdekræften og blive blæst igennem i en vindtunnel. Der er action for alle pengene og hvis man er for højdeskræk til at prøve faldskærmsudspring, er bodyflight et perfekt alternativ til at mærke samme sus i kroppen.

Whiskysmagning

Princippet er lidt det samme som ved vinsmagningen. Hvilke mænd værdsætter ikke et glas, tilpas fyldt med god whisky?

Den store “nyhed” her, er at vi i Danmark har et internationalt anerkendt whiskydestilleri, beliggende i Køge. Navnet er Braunstein og det er ganske enkelt bare et sted som SKAL opleves. Whiskysmagningerne hos Braunstein er så populære at de holdes fast hver den første lørdag i måneden.

En gave til ham på 50 år, der er frisk på udfordringer

Som du måske har luret, så har vi en forkærlighed for oplevelsesgaver – og særligt de oplevelser som skaber adrenalin og som måske endda er lidt nervepirrende.

Det er dog ikke alle som bliver glade for den slags gaver, og derfor skal du overveje om han er frisk på nogle udfordringer eller om en mere stille gave/oplevelse passer bedre ind i hans nuværende situation? Mange mænd på 50 år stormer rundt i hverdagen mellem familie og arbejde og de har måske netop bare brug for at komme væk, og få noget ro?

Alle vores gaveidéer til ham kan du finde her.

Foretrækker han en gave der kan nydes i jeres selskab?

For de fleste, er der et budget som skal holdes, når gaven skal købes. Det handler selvfølgelig om at få mest muligt ud af de penge du/I nu har til rådighed. En overvejelse vi anbefale at du gør dig her, er om alle pengene skal bruges på en dedikeret 50 års gave til ham eller om budgettet også skal holde til at du/I andre kan være med omkring gaven, hvis det nu bliver en oplevelse?

I mange tilfælde vil vi faktisk anbefale at finde en gave som er en smule billigere, men hvor der er så er råd til også at betale for at du/I kan være med omkring oplevelsen. Det er der rigtig mange mænd på 50 år som vil værdsætte utrolig meget.

Er det gaven til manden der har alt du mangler? Se også vores samlede udvalg af Gaven til manden der har alt.

Læs også