Hip hurra, det’ min fødselsdag! Og det skal selvfølgelig fejres med boller, lagkage, flag, sang og fødselsdagsgaver. Fødselsdage er nemlig nogle af årets helt særlige dage.

Mangler du en god fødselsdagsgave? 

Her på siden har vi samlet inspiration til dig, der er på jagt efter en fødselsdagsgave.. Samtidig har vi også samlet nogle idéer til, hvad man kan ønske sig i fødselsdagsgave, hvis du er på helt bar bund.

 

Fordi han ikke mangler flere sokker

Bare rolig, han kommer ikke til at mangle sokker foreløbig. Heller ikke selvom, at han ikke vasker de næste par uger. Så, hvorfor ikke give din mand en fødselsdagsgave, han har lidt mere brug for?

 

Girls just wanna have fun!

Den bedste fødselsdagsgave til din veninde er tid sammen.

 

Hvad skal jeg ønske mig i fødselsdagsgave?

Tja, hvad skal man ønske sig i fødselsdagsgave… Må vi foreslå en oplevelse lidt ud over det almindelige?

Vores kundeservice fanger du på [email protected] eller tlf. +45 78 76 92 29

Mangler du idéer til en fødselsdagsgave?

Skal du have skrevet nogle ønsker til din fødselsdag ned, så du kan aflevere en ønskeliste, der ikke er helt blank til dem, der efterspørger sådan en? Herunder har vi samlet nogle idéer til fødselsdagsgave ønsker, som placerer sig i begge ender af prisskalaen – så er der både idéer til dem, der vil give en billig fødselsdagsgave og til dem, der vil give den lidt mere gas.

Fødselsdagsgaver til under 200 kroner

Der skal være nogle ønsker til din fødselsdag, som ikke nødvendigvis kommer til at sprænge budgettet hos den, der vil give dig en gave. Derfor kan det være en god idé med fødselsdagsgave ønsker, der holder sig i den lave ende af skalaen.

Her får du 3 idéer til, hvad du kan give til under 200 kr.

1. Besøg en dansk vingård hos Nordlund

2. Ølsmagning hos Aarhus Bryghus

3. Tag på en guidet tur med en hjemløs

Fødselsdagsgaver til under 500 kroner

Når du har fundet nogle ønsker i en prisklasse, hvor de fleste kan være med, kan du begynde at overveje, hvad man kan ønske sig i fødselsdagsgave, når der er lidt flere penge på kistebunden.

Vi har fundet 3 idéer til fødselsdagsgaver under 500 kr.

1. Lær at lave flødeboller

2. Bryg en god kop kaffe – hver gang

3. Prøv klatring & bliv udfordret

Fødselsdagsgaver uden budget

Til sidst må du fyre den af! Det er her, du gerne må skrive de vilde og dyre oplevelser på. De oplevelser du bare drømmer om at prøve.

Her får du 3 idéer til fødselsdagsgaver uden budget.

1. Kør en tur i din drømmebil

2. Dyk med hajer

3. Tag på spaophold på Kurhotel Skodsborg

Har du fundet ud af, hvad du skal ønske dig i fødselsdagsgave? Det håber vi selvfølgelig, men mangler du mere inspiration, synes vi, du skal kigge videre her på siden. Vi har nemlig mange flere idéer til fødselsgaver end dem, vi har vist dig her.

Find en fødselsdagsgave til børnene

Giv børnene en fødselsdagsgave ud over det sædvanlige.

Det kan være en udfordring at finde på en fødselsdagsgave til dem på 3 år og derunder. For, hvad giver man egentlig i fødselsdagsgave til en 1 årig, en 2 årig og en 3 årig? I den alder har børnene svært ved at udtrykke, hvilke ting de helt præcist har brug for, men så er det jo heldigt, at mor og far kan træde til og hjælpe med at finde på idéer til 1 års fødselsdagsgave eller lignende.

Ellers må du være kreativ. Du kan jo give en hjemmelavet fødselsdagsgave til de mindste? Hvis du er god til at strikke eller sy, kan du lave noget lækkert tøj, som du kan give i 1 års fødselsdagsgave for, hvem vil ikke blive glad for en hjemmestrikket hue, bløde vanter eller måske en fin bluse?

Er du ikke den kreative type, der er god til at strikke og sy, kan du tage fødselaren med på tur for at se eksotiske dyr i zoologisk have? Det vil være en 2 års fødselsdagsgave, som nok skal falde i god jord. Du kan også tage fødselaren med en tur til stranden for at finde rav i strandkanten eller opleve, hvordan man koger flødekarameller.

Gaver til de lidt ældre teenagere

I takt med, at ungerne vokser sig større, bliver det nemme at finde ud af, hvad du skal give dem i fødselsdagsgave. Så begynder de at komme med idéer til, hvad de ønsker sig i fødselsdagsgave, så mor og far ikke behøver at vride deres hjerner mere end højst nødvendigt for at finde på nye idéer.

Vil du gerne give de lidt ældre børn en fødselsdagsgave, som ikke kommer til at samle støv på værelset så giv dem en oplevelse. Den 8-årige, der er interesseret i naturoplevelser, vil blive glad for en sælsafari. Den 10-årige med mod på det hele, kan prøve kræfter med gokart, og mangler du en fødselsdagsgave til en 12-årig, så vil en træningsdag med CS:GO nok begejstre.

 

De helt særlige fødselsdage

Nogle fødselsdage er lidt mere særlige end andre. Der er selvfølgelig de runde fødselsdage, som skiller sig ud, men det er ikke lige dem, vi tænker på her. Vi tænker på de fødselsdage, som markerer noget særligt. Som for eksempel en 13 års fødselsdag eller en 18 års fødselsdag. Efter de fødselsdage har man pludselig lov til lidt mere, end man havde før, og det er præcis det, der gør de fødselsdage til noget helt særligt.

 

13 års fødselsdagsgave

Hvad skal man så ønske sig i fødselsdagsgave, når man bliver 13 år? Pludselig er man jo blevet teenager, og så er det ikke helt lige gyldigt længere, hvad man går rundt og ønsker sig. Sådan kan det i hvert fald godt føles. Derfor gælder det om at finde den helt rigtige gave og de helt rigtige ønsker til den fødselsdag. Vi foreslår en tur i escape room for, hvem kan ikke godt bruge en udfordring og lidt spænding?

 

18 års fødselsdagsgave

Hvad giver man i 18 års fødselsdagsgave? Det er det store spørgsmål, for en 18 års fødselsdag er en vigtig en. Vi foreslår, at du giver en spadag i 18 års fødselsdagsgave til hende og et prøvedyk til ham. 

 

25 års fødselsdagsgave

Det er jo ikke fordi, at en 25 års fødselsdag giver adgang til noget specielt, men derfor er det alligevel en særlig fødselsdag for mange. Det er nemlig den fødselsdag, hvor de ugifte mænd og kvinder får kreative fødselsdagsgaver med kanelsnegle og kanalstænger i, hvis de da ikke lige frem overhældes med kanel af deres venner og familie. Ønsker man sig andet end kanel i 25 års fødselsdagsgave, så gælder det om at råbe højt i god tid, så gæsterne ikke får alt for gode idéer… Vi går derfor direkte efter at finde nogle gode ønsker uden kanel.

En god 25 års fødselsdagsgave til hende er et cocktailkursus. Her kan hun sammen med veninderne lære at lave lækre cocktails, så hun fremover kan invitere til fester med is i maven; for hun har styr på barskabet. En anden populær 25 års fødselsdagsgave til kvinderne er et spaophold på Ystad Saltsjöbad, hvor alle pigerne samles for at fejre fødselaren med hygge, spa og god mad.

De runde fødselsdage

De runde fødselsdage er dem, de yngste ser frem til, og de ældste helst vil undgå. For de runde fødselsdage markerer en overgang, en afslutning på et årti og netop derfor planter den slags fødselsdage nogle tanker hos mange af os, hvor vi kan reflektere lidt over det sted i livet, vi er. Men der bliver selvfølgelig også tid til fest og fejring! For lige meget, hvilken alder man har og hvilken fødselsdag i rækken, man er kommet til, så er det på sin plads med en lille fest – og med fødselsdagsgaver, naturligvis. Så lad os nu se nærmere på de runde fødselsdage.

20 års fødselsdagsgave

Her får du 3 idéer til en 20 års fødselsdagsgave.

1. Begynd dagen med brunch

2. Prøv kræfter med Urban High Roping

3 Kan du finde en god bølge, når du surfer i Cold Hawaii?

40 års fødselsdagsgave

Der kan være temmelig stor forskel på, om du skal købe en fødselsdagsgave til en mand eller en kvinde. Nogle ting er bare bedre at give til hende, end det er at give til ham. Men vi vover nu alligevel pelsen, og giver dig 3 idéer, der både fungerer som 40 års fødselsgave til kvinde og mand.

1. Kokkeskole hos Det Franske Hjørne

2. Mountainbikeophold på Slettestrand

3. Spaophold på Kurhotel Skodsborg

50 års fødselsdagsgave

Når man bliver 50 år, er man som regel et sted i livet, hvor man ikke mangler noget. Derfor kan det både være svært at finde på, hvad man skal ønske sig og på, hvad man skal give i fødselsdagsgave. Vi hjælper dig på vej, for her får du 3 idéer til 50 års fødselsdagsgave.

1. Dinner in the dark

2.Guidet øltur gennem København

3. Kryds Lillebælt til bridgewalking

 

60 års fødselsdagsgave

Det bliver sværere og sværere at finde ud af, hvad man skal ønske sig jo ældre, man bliver. En af de ting man dog aldrig kan få for mange af, er oplevelser. Heller ikke selvom, at man fylder 60 år. Derfor får du her 3 idéer til, hvilke oplevelser, der både er gode at give og få i 60 års fødselsdagsgave.

1. Frokost på Fakkelgaarden

2. Tag på whiskysmagning

3. Besøg en dansk vingård

 

70 års fødselsdagsgave

En 70 års fødselsdagsgave behøver ikke at være kreativ. Den kan være en oplevelse, som du kan dele med fødselaren. Det er både hyggeligt og lige til for jer begge to.

1. Tag på kroophold

2. Tag til vinsmagning og tapas

3. Oplev en dansk vingård

Hvad kan jeg ønske mig i fødselsdagsgave?

Få ideer til ønskesedlen med denne video.

Din fødselsdag er den dag på året, der er helt din egen. Det er her, at du bliver vækket med morgensang, flag og fødselsdagsgaver, og hvor venner og familie kommer forbi til lagkage senere for at fejre dig med flere fødselsdagsgaver.

Derfor er det nok en god idé, hvis du i god tid begynder at overveje, hvad man kan ønske sig i fødselsdagsgave, for det er bare nemmere for dem, der skal købe en fødselsdagsgave til dig, hvis de har noget, de kan lede efter.

Hvad ønsker jeg mig i fødselsdagsgave?

Spørger du os? Har du ikke selv nogle idéer til, hvad du skal ønske dig?

Nej, jeg ved virkelig ikke, hvad jeg ønsker mig i fødselsdagsgave, for jeg mangler jo ikke noget…

Hm, ja så bliver det jo svært. Men en fødselsdag er jo bare lidt mere festlig, hvis der er fødselsdagsgaver. Det hører på en måde sammen. Du behøver jo for eksempel ikke at ønske dig ting til din fødselsdag.

Virkelig? Hvad kan jeg så ønske mig i fødselsdagsgave? 

Oplevelser selvfølgelig! Oplevelser kan man altid bruge. De fylder ikke på hylderne, og de ligger ikke og samler støv. I stedet giver de dig et smil på læben og en rygsæk fyldt med minder. Derfor har vi fundet nogle ideer til, hvad man kan ønske sig i fødselsdagsgave, og vi håber selvfølgelig, at du har fundet lige den fødselsdagsgave, du manglede.

Ellers kan du kigge forbi Truestory.dk, hvor vi har mere end 350 forskellige oplevelser, du kan gå på opdagelse i.

Mangler du flere idéer til en fødselsdagsgave? Giv et gavekort

Er du løbet helt tør for idéer til, hvad du skal give i fødselsdagsgave til din veninde, din far eller din søster? Eller har du bare svært ved at vælge, hvilken oplevelse du vil give? Så lad fødselaren selv bestemme. Du kan nemlig give et åbent gavekort, hvor modtageren helt selv kan vælge, hvilken af vores mere end 350 forskellige oplevelser han eller hun vil prøve.

Og så er der det med indpakningen for, hvordan pakker man egentlig en oplevelse pænt ind? Du kan jo vælge vores gaveæske med chokolade i. Så sender vi fødselsdagsgaven til dig, pænt pakket ind. Det kan næsten ikke blive nemmere, og du slipper for at være kreativ med saks og papir og ende med at give noget, der ligner en hjemmelavet fødselsdagsgave.

Vil fødselaren have byttet fødselsdagsgaven til noget andet? Så er det nok rart for dig at vide, at du har følgende muligheder, når du køber en gave hos Truestory:

14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med køb eller ombytning, mangler flere idéer til en fødselsdagsgave eller noget helt tredje, kan du altid skrive til os på [email protected]. Vi vil gerne hjælpe dig videre.