En dag med spa og wellness

Hvorfor give en oplevelse fra Truestory som gave?

Hvis én spadag ikke er nok

Hvis én spadag ikke er nok, kan du booke et spaophold og forlænge afslapningen med en dag eller to.

Spadag uden for Danmark

Der er mange gode spasteder uden for Danmark, og du skal ikke nødvendigvis køre langt for en spadag, hvor passet skal pakkes sammen med badetøjet.

Hvorfor booke hos Truestory?

Masser af ledige datoer
Sammen med vores værter sikrer vi, at der altid er masser af ledige datoer, så du og dem, du følges med, let kan planlægge turen
Du vælger dato før køb
Datoen vælges, før du betaler. Alt praktisk kan altså klares med det samme, og du kan bruge din energi på at glæde dig til oplevelsen
Læs, hvad andre tænker om oplevelsen
Vi samler løbende anmeldelser af vores oplevelser, så du kan lade andres anbefalinger hjælpe din beslutning

Vores kundeservice fanger du på [email protected] 

eller tlf. +45 78 76 92 29

Nu vil mændene med...

De sidste par år er mændene begyndt at følge kvindernes eksempel: de tager i spa. Nu kunne man fristes til at tro, at grunden til, at mændene tager i spa, er for at glæde deres kærester, men spastederne melder faktisk tilbage, at det ikke er hele sandheden. Selvfølgelig kommer der mange par, men der kommer faktisk lige så mange mænd alene eller sammen med en flok kammerater.

Der er kommet fokus på mændenes udseende, og i dag må mændene gerne gøre noget ud af sig selv, og rent faktisk stå ved det. Massage, ansigtmasker, bodyscrub og varme og kolde bade er altså ikke kun forbeholdt kvinderne længere.

Klichéen om, at spa og wellness kun er for kvinder, holder altså ikke længere.

Længere nede har vi samlet nogle spadage, hvor både mænd og kvinder kan koble af i et par timer.

Spadag i Aarhus

Aarhus er Jyllands hovedstad og med titel som kulturby i 2017, er der mange kulturelle tilbud at opleve. Du bør unde dig selv en tur på Moesgaard Museum, hvor du kan gå på opdagelse i Danmarks fortidshistorie, komme helt tæt på Grauballemanden og blive involveret i fortidens store slag. Det er drabeligt og spændende, og efter nogle timer kan du spise frokost i caféen eller drikke en kop kaffe og få et stykke kage. Priserne er nemlig overkommelige.

Pure Nature ligger 8 kilometer fra Moesgaard Museum, og turen mellem museet og spastedet er på alle måder idyllisk; marker, skove og små bindingsværkshuse med stråtag. Det er en virkelig fin tur, og mentalt kommer du helt ned i gear, inden du når dagens mål: Spadag hos Pure Nature. Du kan læse vores anmeldelse af Pure Natures luksus chokoladebehandling her og deres ansigtsbehandling her.

Tilbage i Aarhus centrum kan du besøge byens kunstmuseum med den berømte regnbue, hvor du kan se ud over byen, mens glassets farver skifter. Frokosten kan du spise på Street Food, hvor du båder finder mormors tarteletter, vietnamesiske sandwiches og afrikanske delikatesser på menukortet. Når fødderne er ved at være trætte af at gå rundt i regnbuen og mellem madboderne, så sæt kursen mod Helle Thorup.

Helle Thorup ligger i hjertet af Aarhus, og her kan både fødder, ansigt og hele kroppen prøve en spadag. Efter en tur i dampbadet er du klar til den behandling, du har valgt. Du kan læse vores anmeldelse af en klassisk massage hos Helle Thorup her.

Er du til golf skal du forbi Lübker til en spadag. Her kan du bruge et par timer på greenen og få finpudset dine slag, inden du lister ind i spaen for at slappe af med varme bade. På turen til eller fra Lübker kan du svinge forbi Djurs Sommerland, der ligger kun 5 kilometer derfra. Find din spadag hos Lübker her.

Spadag i København

Du kan starte din dag med at gå en tur i Kongens Have, for hvordan skulle man ellers begynde dagen i Kongens København? Er det den tid på året, hvor roserne blomstrer, kan du nyde Rosenhaven eller slå dig ned med en kop kaffe og en croissant fra Torvehallerne. Når du kan mærke, at du er ved at vågne, kan du selvfølgelig lige tage en runde på Rosenborg Slot, men du kan også gå de 10 minutter til Store Kongensgade, hvor Arndal Spa ligger. Her kan du vælge den type behandling, du har lyst til, men fælles for dem alle er, at det bliver en spadag fuld af forkælelse. Se alle oplevelser hos Arndal her.

Før du sætter kursen mod en spadag hos Ni’mat kan du gå rundt i udstillingerne på Statens Museum for Kunst. Her finder ud både moderne og ældre kunst, og i caféen kan du få noget koldt at drikke eller en kop kaffe, før turen går videre. Ni’mat ligger en kilometer fra Statens Museum for Kunst, og tager du turen til fods, bør du gå gennem Botanisk Have og opleve en af Københavns mange, grønne pletter. Ni’mat åbner døren til østens mystik for dig, og Buddhaerne hilser dig velkommen allerede i døråbningen. Her er absolut ro, og du bemærker slet ikke, at København farer forbi lige ved siden af. Book din oplevelse hos Ni’mat her.

Pssst!

Trænger du til en spadag uden for de store byer?

7 gange om dagen kan du tage færgen frem og tilbage mellem Frederikshavn og Læsø. Læsø er kendt for sit sydesalt, og det er da også salten der står i centrum på Læsø Kur. Du kan kombinere dit besøg på Læsø Kur med et par dage i sommerhus på øen og leje en cykel, der kan tage dig rundt mellem huse med tangtage og udkigsposter med smuk natur.

Når turen går til Vestjylland, kan du besøge Sydthy Kurbad og Hotel Thinggaard til en spadag. Her finder du et spabad, hvor du kan læne nakken tilbage og kigge på stjernehimlen, og bagefter kan du tage en saunatur, hvor gulvet er lavet af glas, så du kan se fiskene, der svømmer under dig, mens du mærker saunaens varme. Du kan kombinere din spadag med andre oplevelser i Vestjylland, og du kan finde inspiration til, hvad du skal lave i det vestjyske her

House of Wellness ligger i Aalborg, og når du besøger Nordens Paris, som byen kaldes, kan du lægge vejen forbi til en ansigtsbehandling eller kropsmassage. Efter din behandling kan du besøge Søberg Chokolade til chokoladesmagning eller tage en tur i Aalborg Zoo.

Husk!

Når du køber en oplevelse hos Truestory – enten som gave eller til dig selv –  skal du huske, at du:

Altid har 14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse

Hvis du har spørgsmål, mangler flere idéer til mandelgaven eller noget helt tredje, kan du altid skrive til os på [email protected], så vender vi lynhurtigt tilbage til dig.

Spaophold – Find de bedste ophold med spa her

Læsetid: 7 min.

Guide til Nordens bedste spahoteller

Læsetid: 21 min.

Wellnessophold for 2

Læsetid: 5 min.
[mr_rating_form]