Her på siden finder du mere end 300 oplevelsesgaver til hende

Gaver, der måske ikke står på hendes ønskeseddel, men som stadig vil gøre hende meget glad.

Tag et kig på vores bedste gaveideer til hende her.

Én oplevelse - Flere indpakninger

Nu er det blevet damernes tur til at læne sig tilbage og lade nogle andre gøre arbejdet, for der skal findes en gave til hende, og det kan hun jo ikke selv gøre, vel?

5 gaveidéer til hende

Det er ikke altid, at inspirationen hænger på træerne, og er du ved at løbe tør for gaveidéer til hende, er det heldigt, at vi melder os på banen med 10 inspirerende bud.

Så håber vi selvfølgelig, at du kommer lidt tættere på at finde den bedste gave til hende, når du har set nærmere på vores idéer.

1. Flødebollekursus hos Social Foodies

Lær at lave dine egne flødboller hos Social Foodies.
Man skulle næsten tro det, at flødebollen er en dansk opfindelse, men faktisk har den lille, lækre kage rødder i USA. Det er nemlig kun 100 år siden, at opskriften på flødeboller tog med en konditor til Danmark. I dag virker det næsten utænkeligt, at flødebollen ikke altid har været en del af kagebordet, for både på fødselsdage, regnvejrsdage og en hyggelig eftermiddag er flødebollen godt selskab og en sød mundfuld, de fleste gerne sætter tænderne i fra tid til anden.

Læs mere

2. Vildmarksgourmet

Det syder i gryderne, der hænger over bålet, og flagermuslygterne sender det hyggeligste lys ud i vildmarkskøkkenet. Både sommer og vinter er det stemningsfuldt at samles under åben himmel for at lave mad over bål, spise sammen og snakke om stort og småt. Drikke en varm kop cowboykaffe, spise et stykke kage og lære, hvordan man samler urter i naturen og laver gourmetmad i et køkken, der ikke er fra Ikea.

Læs mere

3. Spadag på Marienlyst

Øresunds bølger skyller op på strandbredden og fra jacuzzien på spaterrassen, kan du læne dig tilbage og lytte til rytmen i bølgeskvulpene. En spadag på Marienlyst Strandhotel tager dig nemlig med helt ned i strandkanten, også selvom du ikke bevæger dig væk fra hotellet for lige meget, hvor du befinder dig, kan du se og høre havet bruse omkring dig. Brug tid i saunaen, slap af på spaterrassen eller benyt dig af nogle af de mange andre spafaciliteter.

Læs mere

4. Prøv Escape Room

Kan hun holde hovedet koldt, når hun bliver sat under pres? Kan hun klare en logisk udfordring, selvom uret tikker derudaf? Så er Escape Room den helt rigtige gave til hende, for her bliver de små grå udfordret virkelig meget. Escape Room er en sjov oplevelse, hele venneflokken kan samles omkring, og ved at arbejde sammen kan gåderne forhåbentlig knækkes, før tiden er gået.

Læs mere

5. Cocktailkursus

Vil hun hellere have en cocktail end en fadøl, men har hun ikke helt styr på, hvordan hun får mikset et hit blandt de ting, hun har stående i hjemmebaren? Så kan et cocktailkursus være en gave til hende, der skal hjælpes på rette vej. Her får hun nemlig et indblik i, hvordan hun mikser, rører, shaker og kombinerer de rigtige ting, så hun fremadrettet kan servere cocktails, der ikke sender festen videre i byen, fordi det er meget federe at blive hos hende.

Læs mere

Eller fortjener hun et ophold i gave?

Oplevelsesgaver til hende

Oplevelsesgaver kan være mange ting. For eksempel en skøn massage.

Oplevelsesgaver er en af de bedste gaver, du kan give hende – og især, hvis du tager med hende ud for at opleve. Det giver jer nemlig mulighed for at bruge tid sammen, opleve noget og udvikle nye minder, der styrker jeres relation. Men det er ikke den eneste fordel ved at give en oplevelsesgave til hende.

For måske synes du, at hun har virkelig mange ting, og måske synes hun faktisk også selv, at hun ikke mangler noget, og hendes ønskeseddel derfor er helt og aldeles tom for ønsker. Det er aldrig nemt at finde en gave til hende, der har alt, men oplevelsesgaver er din ven i nøden.

For oplevelser kan man nemlig aldrig få for mange af, og det eneste sted de fylder, er i mindebanken – og den må jo gerne bugne af gode, sjove, spændende og dejlige minder.

Sådan finder du en oplevelsesgave til hende

Hvis du gerne vil give en personlig gave til hende, så er oplevelser vejen frem, men spørgsmålet er bare, hvor du finder den helt rigtige oplevelse til hende? Det skal jo helst være en oplevelse, der passer til hendes personlighed, og er hun ikke til adrenalin og højder, kan det jo godt være, at du skal satse på noget andet end et faldskærmsudspring. Noget mere roligt og hyggeligt som et kaffekursus eller en kokkeskole for eksempel.

På Truestory.dk har vi mere end 340 forskellige oplevelser, du kan lade dig inspirere af, når du mangler gaveidéer til hende. Så lægger du vejen forbi her, når du skal finde en oplevelsesgave til hende, er du allerede godt på vej til at gøre hende rigtig glad.

En ting er, at du har fundet den oplevelse, du vil give hende, en anden ting er indpakningen. Indpakningen kan nemlig lige være prikken over i’et, der gør oplevelsen til en virkelig personlig gave til hende. Når du køber en gave til hende på Truestory.dk, kan du skrive en personlig hilsen til hende på gavekortet, og dermed tilføje dit eget præg på indpakningen. Du kan også tilkøbe en gaveæske med et udvalg af god dansk chokolade, hvis du synes, at oplevelsen skal pakkes ekstra pænt ind.

Fødselsdagsgaver til hende

Hos Truestory har vi mere end 300 forskellige ideer til fødselsdagsgaver til hende.

Flaget er hejst, bollerne er næsten færdige i ovnen og kagen står allerede klar på bordet. Om lidt begynder venner og familie at komme forbi for at fejre hendes fødselsdags med sang og gaver. Men før du møder op til festen, skal du finde en fødselsdagsgave til hende.

Spørgsmålet er bare, hvad skal du finde på? Hvad du skal give i fødselsdagsgave til hende, kommer jo an på, hvilken alder hun har. Hende på 20 år ønsker sig jo ikke nødvendigvis det samme som hende på 70 år.

Derfor skal vi nu se nærmere på, hvad du skal give i fødselsdagsgave til hende lige gyldigt, hvilken alder hun har.

Gaveidéer til hende på 20 år

Lad os starte med at se nærmere på nogle gaveidéer til hende på 20 år. Hun vil helt sikkert sætte pris på oplevelser, hvor hun kan bruge tid sammen med sine veninder, hygge sig, slappe af og snakke dagen lang om stort og småt.

Top 3 oplevelsesgaver til hende på 20 år

Brunch

Flødebollekursus

SUP-surfing & sauna

Gaveidéer til hende på 30 år

Gaven til hende, der bliver 30 år, skal have fokus på afslapning og hygge. Kvinder i 30’erne har ofte travlt med familieliv og karriere, så en dag med fokus på selvforkælelse langt fra hverdagens pligter og arbejdsstress vil uden tvivl falde i god jord hos hende.

Top 3 oplevelsesgaver til hende på 30 år

Surfing

Spadag

Intro til Hot Yoga

Gaveidéer til hende på 40 år

Mangler du inspiration til, hvad du skal give hende, der fylder 40 år, har vi fundet 3 gode gaveidéer frem. Alle idéerne giver hende en pause fra hverdagen, og tager hende ud i verden for at fylde hende med ny inspiration. Hverdagen kan hurtigt blive lidt ensformig, men en oplevelse pifter nemt hverdagen op, så den bliver en lille smule federe.

Top 3 oplevelsesgaver til hende på 40 år

Romantisk ophold på Benniksgaard Hotel

Inspiration til aftensmaden

Eventyr på Aarhusbugten

Gaveidéer til hende på 50 år

Gaveidéerne til hende på 50 kredser om mad, drikke og en lille smule spænding på toppen af den gamle Lillebæltsbro. Det gør nemlig ikke noget, hvis oplevelserne udfordrer hende en lidt, så sommerfuglene flakker rundt i maven, bare hun i sidste ende står med den bedste følelse i kroppen og mod på flere eventyr.

Top 3 oplevelsesgaver til hende på 50 år

Rundvisning på Nyborg Destilleri

Bridgewalking

Kokkeskole hos Det Franske Hjørne

Gaveidéer til hende på 60 år

Der er fokus på natur og kultur, når vi ruller gaveidéer til hende på 60 år ud. Det er ofte i den alder, at mange begynder at interessere sig for kunst, kultur og naturoplevelser. Det er nemlig nu, at der er tid, ro og overskud til den slags oplevelser – og samtidig kan den type oplevelser fint nydes sammen med familie, børnebørn og gode venner.

Top 3 oplevelsesgaver til hende på 60 år

Byvandringer og rundvisninger

Sanketur med aftensmad

Kronhjortesafari & middag

Gaveidéer til hende på 70 år

I dag er 70 år jo ingen alder, og de fleste på 70 år kører gerne rundt i landet for at opleve noget nyt. Derfor kommer gaveidéerne til hende på 70 år også vidt omkring, for der er ingen grund til ikke at leve et aktivt liv fyldt med oplevelser, god mad, venner og hygge.

Top 3 oplevelsesgaver til hende på 70 år

Rundvisning i Den Gamle By

Golfophold på Hvalpsund Færgekro

I fodsporene på Flammen & Citronen

Er hendes ønskeseddel dårlig?

Du skal nok ikke sige det højt og slet ikke til hende, men nogle gange er hendes ønskeliste bare ikke god nok. Hun synes helt sikkert selv, at ønskelisten er både inspirerende og fyldestgørende med mange gaveideer, og hun har sikkert puslet omkring den hele året. Det er jo sådan set også fint nok, men det gør jo ikke ønskesedlen specielt unik og mon ikke, at du kan finde lignende ønskesedler rundt omkring i magasiner, på Instagram og blogs, hvor Top 3 indeholder noget fra Hay, Kähler og Sephora?

 

Inden du giver op…

Der findes mange skræmmende historier om folk, der har forsøgt at købe en gave til hende, som ikke stod på ønskesedlen, og hvor udfaldet var, tja, mindre heldigt. Som udgangspunkt er det vist mere undtagelsen end reglen, at hun får lyst til at kaste fødselsdagskagen eller noget andet efter dig, hvis du ikke lige rammer hendes smag. Så go for it! Har du en fed idé til en gave til hende, men står den ikke på ønskesedlen, så tag bare chancen alligevel.

Skal vi trække lidt på videnskaben, og det er jo altid et godt argument at have videnskaben i baghånden, viser undersøgelser, at kvinder er meget sociale af natur, og derfor tillægger de ofte en gave stor værdi, hvis den kan bruges sammen med andre. Det kan oplevelser, og derfor er det en god idé at give en oplevelse, hvis du får lyst til sprænge rammerne på hendes lyserøde ønskeseddel.

 

Du må lægge en plan

Når du har bestemt dig for, at du vil give hende en oplevelse, kunne man fristes til at tro, at der så er frit valg på alle hylder. Men sådan er det ikke, for det er nøjagtigt de samme spilleregler, der gælder, som hvis du havde sat dine fødder i Magasin: du skal give hende noget, hun bliver glad for.

Er hun højdeskræk, så hold dig fra at give hende et bungyjump.

Synes hun, at der ikke findes noget mere åndssvagt end at bruge et par timer i køkkenet, så drop idéen om at tage hende med på madkursus.

Du må godt skubbe til hendes comfort zone, så der går et gys igennem hende, når hun ser, at du har givet hende et prøvedyk i gave, men lad nu være med bevidst at give hende noget, du ved, hun ikke bliver glad for. De må da være den gyldne gaveregel no. 1.

Tænk i stedet på, hvordan oplevelsen kan supplere hendes liv. Kunne et cocktailkursus være en hyggelig start på en pigeaften? Eller skulle surfing i Cold Hawaii kombineres med en sommerhustur og gode venner? Se så er du mere på rette vej.

Derfor skal du give hende en oplevelsesgave

Sidder du stadig ude bag skærmen, og er lidt skeptisk omkring, hvorfor en oplevelse er en god gave til hende? Så må vi have videnskaben frem igen. På Cornell University har vi professor i psykologi Dr. Thomas Gilovich, som forsker i lykke. Lykke er selvfølgelig ikke den nemmeste ting at måle og veje, men Gilovich er meget overbevisende nået frem til, at vi bliver mere lykkelige, hvis vi bruger vores penge på oplevelser, der giver os gode minder frem for materielle goder.

Det samme gælder, når du giver en gave til hende. En oplevelse skaber minder, som hun kan tænke tilbage på, hvorimod vasen fra Kähler på et tidspunkt skal skiftes ud, hvorefter den glider ud af hendes bevidsthed.

Har du lyst til at gå i dybden med undersøgelsen, kan du læse mere hos Fastcoexist. Du kan også se videoen og blive klogere på, hvorfor du bliver lykkeligere af at købe oplevelser frem for ting.

En håndfuld gode oplevelsesgaver til hende

Giv hende en oplevelsesgave. Det er ikke sikkert, at hun ved, at det faktisk er lige sådan noget, hun har allermest brug for. Her har vi samlet nogle idéer til oplevelsesgaver til hende som er ekstra populære lige nu.

De søde oplevelsesgaver til hende

Et macaronkursus kunne også være en ide til en oplevelsesgave til hende. 

En varm kop kaffe og en sprød, smørbagt croissant er en virkelig fin måde at starte dagen på. Desværre er der ikke mange af os, der rigtigt mestrer at bage det lille franske morgenbrød, og derfor bliver vi nødt til at bevæge os ud på caféerne eller ned til bageren. Det kan selvfølgelig også være rigtig hyggeligt en gang imellem, men nogle dage er det altså rarest at blive hjemme under dynen og krølle sig sammen med nattøj på og god morgenmad, og så er det jo, at croissanten pludselig mangler.

Skal hun have lune croissanter søndag morgen og spise dem under dynen hjemme hos sig selv, kan du booke et bagekursus til hende her.

 

De klassiske kager må endelig ikke gå i glemmebogen bare fordi de lækre, franske konditorkager ligger og frister, når vi tager en tur til bageren. Fødselsdagslagkagen med hjemmebagte bunde og en god vaniljecreme eller en kringle, der stadig er lun, og hvor remoncen er tyk og snasket, er faktisk slet ikke så tossede til en kop kaffe. Det samme gælder hindbærrouladen, der faktisk ikke er så drilsk, som den har ry for at være, og hvor bærrene er med til at give kagen en frisk smag.

Skal hun have gang i kagerullen, så eftermiddagskaffen kan blive opgraderet, kan du booke et kagekursus til hende her.

 

Tiramisuen er en lille, italiensk klassiker, som egner sig ret godt som afslutningen på et måltid. Italienerne kan nemlig bare det der med at kombinere smage, så munden begynde at smile, og den søde tand piber efter et stykke til. Hvis der skal store stykker tiramisu på bordet, er opskriften simpel: lav tiramisuen selv for det er nemlig kokken, der bestemmer, hvor store stykker, der skal på tallerkenen. 

De friske oplevelsesgaver til hende

Urban High Roping 

I vintermånederne kan det godt være svært at stå op før solen, som misundelsesværdigt kan ligge og slumre det meste af formiddagen, hvis den da ikke bare tager en fridag og lader regn og blæst tage vagten. Under dynen sådan en kold morgen er det måske ikke lige en tur på havet for at SUP-surfe, der er det, man har allermest lyst til, men mon ikke saunaen bagefter kan trække en lille smule.

Skal hun ømme sig næste dag efter en tur i højderne, kan du booke Urban High Roping til hende her.

Afslappende oplevelsesgaver til hende

Hos Helle Thorup tilbydes der også afslappende oplevelsesgaver til hende. 

Den sidste dag i ugen, søndag, kalder på afslapning. I morgen mandag går det hele jo løs igen, men søndag er den dag i ugen, hvor der skal slappes af og hygges. Hovedet skal tømmes, så det er klar til en ny uge. Til det er yoga en god ting, for her er det nemlig hovedet, der skal sættes på stand by, så kroppen kan blive strakt igennem. 

 

Chokolade er godt for mange ting. Først og fremmest humøret og måske er det derfor, at chokoladen er mange kvinders største last, for det er altså svært ikke at blive i godt humør af at spise et virkelig godt stykke chokolade. Chokoladen er desuden også rig på antioxidanter, som har en gavnlig effekt på huden, og netop derfor har den fundet vej til wellnessverdenen. Der er fuld garanti for at dufte af chokolade hele dagen.

Skal hun have et par timer, hvor hun ikke skal tænke på noget som helst men bare slappe af, kan du booke en luksus chokoladebehandling til hende her.

Oplevelser er gode ønsker til hende

Der er forskel på ønsker, for hende på 50 år ønsker sig næppe det samme som hende på 18 år. Og dog. For det er nemlig det, oplevelser kan; binde os sammen på tværs af alder, så du kan finde de samme ønsker til hende på 20 år som til hende, der er meget ældre eller meget yngre.

Vi kan nemlig mødes omkring oplevelserne – bage et brød sammen, drikke kaffe sammen, nyde en smuk udsigt sammen eller noget helt fjerde uanset, hvilken alder vi har. Derfor er de gode ønsker til hende oplevelser. Oplevelser, hvor hun kommer væk hjemmefra og ud for at prøve noget nyt.

Måske vil du udfordre hendes grænser med et faldskærmsspring? Det kan også være, at du synes, at de rigtige gaveønsker til hende, du skal give en gave til, er en spadag eller en tur ud at spise?

Lige meget, hvilke ønsker til hende, du synes, hun skal have opfyldt, så er der mange oplevelser, du kan vælge til hende. Vi synes dog, at du skal huske, at en oplevelse bliver lidt bedre af, at hun har én eller flere, hun kan opleve den sammen med. Så du kan jo overveje, om du ikke skal tage med hende ud for at opleve noget? Det kan jo være, at gaveønskerne til hende kan kombineres med noget, du også godt kunne tænke dig at prøve. Det ville da være win win for jer begge to.

Læs også Gave til Mors Dag

Skal gaven til hende byttes?

Det kan jo ske, at hun ikke lige synes, at den oplevelse du valgte til hende, var det hun havde lyst til at prøve. Når du køber en oplevelse hos Truestory har du altid:

14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneders fri bytte til en anden valgfri oplevelse

Når du skal bytte en gave hos Truestory er det ikke mere besværligt end, hvis det var en hvilken som helst anden gave, du skulle have byttet. Men det kan jo ske, at teknikken driller eller, at du ikke lige kan finde de knapper, du leder efter. Skulle det ske, kan du altid få fat på vores kundeservice lige her.

Held og lykke med at finde den perfekte gave til hende.

Vi kan nemlig mødes omkring oplevelserne – bage et brød sammen, drikke kaffe sammen, nyde en smuk udsigt sammen eller noget helt fjerde uanset, hvilken alder vi har. Derfor er de gode ønsker til hende oplevelser. Oplevelser, hvor hun kommer væk hjemmefra og ud for at prøve noget nyt.

Måske vil du udfordre hendes grænser med et faldskærmsspring? Det kan også være, at du synes, at de rigtige gaveønsker til hende, du skal give en gave til, er en spadag eller en tur ud at spise?

Lige meget, hvilke ønsker til hende, du synes, hun skal have opfyldt, så er der mange oplevelser, du kan vælge til hende. Vi synes dog, at du skal huske, at en oplevelse bliver lidt bedre af, at hun har én eller flere, hun kan opleve den sammen med. Så du kan jo overveje, om du ikke skal tage med hende ud for at opleve noget? Det kan jo være, at gaveønskerne til hende kan kombineres med noget, du også godt kunne tænke dig at prøve. Det ville da være win win for jer begge to.

Læs også

EcoHotels x Truestory

Læsetid: 13 min.

Protected: Ta’ på bæredygtig weekend i København 2022

Læsetid: 10 min.

Protected: 27 unikke hoteller i København

Læsetid: 24 min.