Vi har samlet nogle af de bedste gourmetrestauranter i Danmark, hvor I kan nyde en fantastisk gastronomisk oplevelse sammen.

Et oplevelsesgavekort til en af disse gourmetoplevelser er den perfekte gave til foodien, den madinteresserede eller en, du trænger til en smagfuld oplevelse sammen med.

 
 

Aarhus

 

Atrium

Dining og ophold på Hotel Royal og Atrium i Aarhus.

Nyd en dejlig oplevelse på Hotel Royal i hjertet af Aarhus. Her er der god mulighed for at udforske Smilets By med hotellets fantastiske placering på Store Torv.

Kunne I fristes med en gåtur rundt i Latinerkvarteret med et pitstop på en af de mange kaffebarer? Eller er I mere til at komme ned i gear og slappe af i hotellets dragende omgivelser? Hos Hotel Royal kan I det hele.

Men en ting er sikkert – dagen afsluttes med en sublim 3-retters middag i Restaurant Atrium, hvor en gastronomisk oplevelse venter på jer.

 
 

Substans

På den øverste etage i Pakhusene på Aarhus Ø byder Substans med en Michelin-stjerne velkommen til en uforglemmelig gastronomisk oplevelse.

I efteråret 2021 genvandt restauranten deres velfortjente Michelin-stjerne i deres nye omgivelser på Aarhus Ø.

Restauranten er inspireret af 1960’ernes stilrene arkitektur, som byder indenfor til en nærværende og varm atmosfære med udsigt til både Riis Skov, Lystbådehavnen og havet.

 
 

Pondus

Pondus er en dansk økologisk bistro i hjertet af Aarhus. Selvom bistroen har beliggenhed lige ud til den livlige Aarhus Å, vil du her opleve, at gadens travlhed ikke trænger ind i den hyggelige og afslappede stemning, som du finder indenfor.

Michelinguiden anerkender Pondus med en ‘Bib Gourmand’. Hos Michelin betyder det, at køkkenet serverer mad af høj kvalitet til gode priser.

Pondus har Det Økologiske Spisemærke i sølv, som betyder, at mellem 60-90 procent af restaurantens mad og vine er økologiske.

 
 

Basso

Kom til social dining på Restaurant Basso.

Med afsæt i det italienske køkken tages I igennem en længere smagsrejse med 13 forskellige anretninger af lækre, velsmagende retter, som alle er lavet og anrettet med henblik på at kunne dele dem ved bordet – Social Dining, som Restaurant Basso kalder det.

I kan se frem til en hyggelig, social og velsmagende oplevelse i lækre og intime omgivelser med god og personlig betjening.

 
 

Kokkeriet

Michelin-restauraunten Kokkeriet holder til i de gamle, smukke bygninger i Nyboder.

I køkkenet værnes der om respekten for råvarerne, som købes fra små, danske producenter.

Kokkeriet nyfortolker det danske køkken fra alle afkroge af landet gennem dufte og overraskende sammensætninger.

 
 

PLIN

Fine dining på PLIN.

Forkæl dine smagsløg med italiensk gastronomi hos restaurant PLIN i København.

Alt mad, der vil blive serveret, er lavet fra bunden på friske råvarer fra de bedste producenter. Naturen bestemmer hvilke råvarer, der kommer på bordet, da menuen varierer efter sæsonen.

Hos PLIN vil du med det samme kunne mærke, at restauranten går op i tanken om, at mad smager bedst i hyggelige omgivelser. Med borde placeret både inde og ude vil du kunne opleve en venlig og afslappet atmosfære, hvor det bliver serveret fantastisk mad.

Lad alle sanserne komme i spil, når du sætter dig til bordet hos PLIN.

 
 

Restaurant Rebel

I hjertet af København kan I komme på en god rebelsk oplevelse i en uhøjtidelig atmosfære, hvor mad, vin og god stemning er i højsædet. Om I er til ’En Rebelsk Aften’ eller ’Den Lille Rebel’, er I sikre på at få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Michelinguiden anerkender Restaurant Rebel med en ‘Tallerken’, hvilket betyder, at køkkenet serverer rigtig god mad. Restauranten slog for første gang dørene op i 2004, i hjertet af København. Gastronomien er moderne og elegant og bygger i høj grad på danske råvarer.

 
 

Norrlyst

Norrlyst i København slår dørene op for sultne gæster, der gerne vil nyde et måltid med fokus på økologi og bæredygtighed. Til frokost bliver der serveret moderne smørrebrød, som tager udgangspunkt i sæsonens råvarer, og til aften kan I nyde deres sæsonbestemte menu.

Om I er på udkig efter et lækkert frokoststed eller en vidunderlig middag, står Norrlyst klar til at give jer en fantastisk gastronomisk oplevelse i hyggelige rammer.

Michelinguiden anerkender Norrlyst med en ‘Bib Gourmand’, hvilket betyder, at køkkenet serverer mad af høj kvalitet til gode priser.

 
 

Hotel Sanders

Hos Hotel Sanders står det venlige og behjælpelige personale klar til at give jer en smagsoplevelse i hyggelige omgivelser i Sanders Kitchen.

Menuen består af klassiske retter fra hele verden sammensat af økologiske råvarer.

Hotelejeren Alexander Kølpins mission om at få hotellet til at føles mere som et hjem end et hotel, vil I tydeligt kunne mærke, når I sætter foden indenfor i restauranten.

Derudover er deres frokost kendt for at være en af byens bedste, hvilket bestemt er noget unikt i en by fyldt med utallige gode spisemuligheder.

 
 

Restaurant Carl Nielsen

Træd indenfor i den hyggelige Restaurant Carl Nielsen, hvor du kan nyde et stykke kvalitets smørrebrød.

Vi vil vove at påstå, at smørrebrød hos Carl Nielsen er lidt mere specielle end dem, du normalt kender til.

Vælg mellem en masse lækre, luksus smørrebrød med sild, laks, krondyr, leverpostej og meget andet. Selvom retten er klassisk, har disse smørrebrød alligevel et moderne udtryk, smukke farver og fantastiske smage.

Du vil bestemt kunne mærke restaurantens passion, når du sætter dig til bords hos Restaurant Carl Nielsen.

 
 

The Pescatarian

Restauranten deler navn med en retning inden for vegetarisme, som udelukker alt kød, undtagen fisk, skaldyr og krebsdyr.

Navnet lever op til sin betydning for lokale skaldyr, frugt og grøntsager er essensen af menuen hos The Pescatarian, i København.

Her får I en madoplevelse af høj kvalitet til rimelige priser, hvor det røde kød ikke er til at finde på menuen.

Retterne sammensættes af de bedste råvarer i sæsonen og toppes med restaurantens gode service.

 
 

Marv og Ben

Du kan være sikker på, at ambitionerne er høje, når det kommer til at give gæster en sublim madoplevelse. Alle dine sanser bliver i den grad forkælet, når du sætter dig til bords hos Marv & Ben.

Nysgerrigheden for gode smage skinner igennem hos de 6 retter, som du vil få serveret med en tilhørende vinmenu. Vinene er nøje udvalgt, så de passer perfekt til maden – frem for alt, er det de vine, som restauranten selv elsker allermest.

Michelinguiden anerkender Marv & Ben med en ‘Bib Gourmand’, hvilket betyder at køkkenet serverer mad af høj kvalitet til gode priser.

Marv & Ben holder til i en hyggelig lejlighed fordelt på to etager i en af Københavns ældste gader.

Nordisk gastronomi er omdrejningspunktet for restaurantens menu, som er nøje sammensat med passion for nye smagsoplevelser og teksturer. Den sublime mad er lavet fra bunden af de bedste lokale råvarer med så meget økologi, som muligt.

 
 

Basso

Kom til social dining på Restaurant Basso.

Med afsæt i det italienske køkken tages I igennem en længere smagsrejse med 13 forskellige anretninger af lækre, velsmagende retter, som alle er lavet og anrettet med henblik på at kunne dele dem ved bordet – Social Dining, som Restaurant Basso kalder det.

I kan se frem til en hyggelig, social og velsmagende oplevelse i lækre og intime omgivelser med god og personlig betjening.

 
 

Gourmetoplevelser i Aarhus

 

Gourmetoplevelser i København

Smag

Middag på Madklubben

Med et gavekort til Madklubben kan du spise på en af Madklubbens +30 restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.

Aarhus C, Aarhus C, Aarhus C, Aarhus C, Aarhus C, Esbjerg, Frederiksberg, Frederiksberg, Frederiksberg, Hellerup, København K, København K, København K, København K, København K, København K, København N, København N, København Ø, København V, København V, København V, København V, Odense C

Smag

Social Dining på Restaurant Basso

Oplev Social Dining på den populære Restaurant Basso i Aarhus og København.

Aarhus C, København K

Smag

Kokkeskole med brunch klassikere hos CPH Cooking Class

Kokkeskole i København med fokus på brunch klassikere. Lær at lave en lækker brunch og nyd den i godt selskab efterfølgende

København

Smag

Kokkeskole hos Kokkeriet (Michelin)

Få en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige på kokkeskolen hos Kokkeriet. Lær at lave en ægte gourmetmiddag på en michelinrestaurant.

København K

Smag

En grønnere hverdag hos CPH Cooking Class

Kom med en tur i køkkenet og få ny inspiration til lækre vegetariske retter med fokus på nye sammensætninger af årstidens friske grøntsager

København

Smag

Ny Nordisk Morgenmad på Hotel Kong Arthur

Kong Arthur inviterer på nordisk morgenmad, hvor du kan få økologiske oste, skinker og pølser samt juice, te og kaffe ad libitum

København

Smag

Food Friends hos CPH Cooking Class

Kom med når CPH Cooking Class afholder Food Friends, som samler turister, lokale, unge, gamle og alt midt imellem til et socialt madkursus.

København

Smag

Fine dining hos PLIN

Restaurant PLIN åbner dørene op for en fantastisk aften med italiensk gastronomi, hvor kvaliteten og smagene rammer plet.

København K
 

Når du køber gaver på Truestory.dk, kan du vælge at få dit oplevelsesgavekort leveret i en flot gaveæske.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken af vores mange oplevelser, der skal gives, kan du også købe et Truestory gavekort. Så kan modtageren helt selv bestemme, hvilken oplevelse han eller hun skal på.

Hvis vi mangler mere inspiration til gaverne, er du kommet til det rette sted.

Du kan finde inspiration til idéer til gaven til ham eller hende eller måske til én, der er helt vild med kaffe. Du kan også finde idéer til bæredygtige gaver og selvfølgelig gaver til madelskeren i dit liv.