Truestory gavekort

Truestory gavekortet kan bruges frit til hele vores udvalg af landets bedste oplevelser, hvor nye tilføjes hver eneste uge.

Hvor meget vil du give for?

250 kr.
500 kr.
1000 kr.
1500 kr.
2000 kr.
2500 kr.

Ofte stillede spørgsmål

Kan modtageren frit vælge en oplevelse?

Ja, gavekortet kan frit bruges på alle vores oplevelser. Er oplevelsen dyrere end gavekortet? - så kan modtageren let betale differencen. Er oplevelsen billigere end gavekortet? - så kan resten bruges på en ny oplevelse.

Hvordan bruges gavekortet?

Ved køb af et Truestory gavekort vil du modtage en gavekortskode. For at bruge gavekortet, så indtastes denne kode blot ved betaling, når du har valgt en oplevelse.

Har gavekortet en beløbsgrænse?

Ovenfor kan du vælge det beløb, der passer dit budget.

Kan gavekortet bruges til at booke oplevelser for flere personer?

Ja. Når modtageren booker sin oplevelse med gavekortet, er det muligt at vælge antal personer, der skal med på oplevelsen.

Kan gavekortet bruges til mere end én oplevelse?

Ja, hvis der er et restbeløb, vil dette være tilgængeligt på gavekortet til den næste oplevelse.

Hvad hvis oplevelsen ikke matcher prisen på gavekortets værdi?

Det er intet problem. Modtageren vil altid kunne betale differencen hvis oplevelsen er dyrere. Ligeledes, vil den overskydende forblive på gavekortet og kan bruges på en anden oplevelse.

Hvor længe er et Truestory Gavekort gyldigt?

Vores Truestory Gavekort er gyldige i 2 år fra købsdato. Når man har valgt en specifik oplevelse at indløse Truestory Gavekortet på, vil det nye bevis for den specifikke oplevelse være gyldig i 2 nye år fra købsdato.