Leder du efter den perfekte gave til din mor? Så er du kommet til det rette sted!

Der er ikke nogle vigtigere mennesker på jorden end dine forældre. De har passet på dig igennem hele livet og vil fortsætte med at gøre det. Derfor fortjener de en personlig gave når den tid kommer rundt på året, hvilket vi vil hjælpe dig med at give.

Det kan være svært at finde på gaver til sin mor, især når det føles som om hun har alt. Derfor har vi samlet en masse gaveideer som går udover det sædvanlige.

Tag et kig på vores store udvalg af oplevelsesgaver indenfor forskellige kategorier, og find den perfekte gave til din mor, som hun kommer til at huske mange år frem.

Læs også Mors dags gave

 

Fortjener hun ren afslapning?

Hun har helt sikkert brugt enorme mængder af tid, igennem de sidste mange år, på at tage med til fodboldkampe, fritidsaktiviteter og hjulpet med skole og meget andet. Derfor vil det være den perfekte mulighed at give en gave til mor der fokuserer på fuldt ud afslapning, så hun kan komme væk fra hverdagen og virkelig slappe af.

 

Madkursus til den madglade mor

Er din mor en ægte madentusiast, der elsker at udforske nye smagsoplevelser og udvide sin kulinariske horisont? Så er en madoplevelse den perfekte gave til hende!

Overvej at give din mor et gavekort til en madoplevelse, så hun selv kan vælge, hvad hun har lyst til at prøve.

Du kan også arrangere din egen madoplevelse derhjemme. Lav en lækker middag til din mor med hendes favoritretter, eller inviter hende til en temaaften med mad fra et bestemt land.

 

Gaver til den kreative mor

Er din mor en kreativ sjæl, der altid er på udkig efter nye måder at udtrykke sig på? Så er der masser af spændende gavemuligheder, der kan sætte gang i hendes fantasi.

Tilmeld din mor til et kursus i maleritegningkeramik eller skulptur, hvor hun kan lære nye teknikker og udvikle sine kreative færdigheder.

Du kan også opleve kunstens verden sammen med din mor, med et besøg på et kunstmuseum eller galleri. Lad jer inspirere af de udstillede værker og tal om jeres oplevelser.

 

Gaveidéer til den smagsglade mor

Har du en mor, der elsker at udforske nye smagsvarianter og sætte pris på gastronomiske oplevelser? En smagningsgave er den perfekte måde at forkæle hende og sende hende ud på en ny smagsrejse.

Det kunne f.eks. være en vinsmagning, ginsmagning, eller champagnesmagning, for også at få promillen en smule op. Eller send hende afsted til en gourmetoplevelse, hvor hun kan få lov til at smage på retter hun ikke er vant til at lave derhjemme.

 

Gaven til mor der er vild med kultur

Elsker hun at lære om kulturen i andre lande, byer og fællesskaber? Send hende afsted på en kulturoplevelse, hvor hun kan få udvidet sine horisonter og se verden fra et andet perspektiv.

Det kunne f.eks. være en guidet tur med de hjemløse eller en byvandring med gadens stemmer, hvor hun kan høre om den barske verden, vi ikke selv oplever i dagligdagen.

Måske ville hun elske en kanalrundfart eller helikoptertur, hvor hun kan se verden til vands eller i luften.

 

Hvad giver du til mor i fødselsdagsgave?

Tja, hvad giver du egentlig i fødselsdagsgave til mor? Det kan være et rigtig godt spørgsmål, men vi vil gerne hjælpe dig med at finde den bedste gave til mor, så hun får en rigtig dejlig fødselsdag.

Da du var yngre, kunne du helt sikkert slippe af sted med en hjemmelavet gave til mor, når hun havde fødselsdag. Med mindre dine kreative evner er blevet væsentligt bedre end, da du var barn, kan det godt være, at du skal finde på noget andet til hende i år.

 

Gave til nybagt mor

At blive mor er en livsændrende oplevelse, fyldt med glæde, men også udfordringer. En gave til en nybagt mor er en smuk måde at vise din støtte og omsorg på i denne specielle tid.

Først og fremmest skal du overveje den nybagte mors behov og ønsker. Nogle mødre har brug for afslapning og forkælelse, mens andre foretrækker gaver, der kan bruges sammen med barnet.

Du kunne sende hende afsted til et lille afbræk fra den nye hverdag med en spadag eller måske ville hun synes bedre om en beroligende omgang yoga.

Men som sagt er det ikke alle mødre som vil have en pause fra sit barn, nogle mødre vil hellere have ting som gør det lettere at bruge tid med sit barn. Du kan finde en masse gode fysiske gaver til den nybagte mor “her”.

 

Gaveideer til mødre i alle aldre

Hos Truestory har vi mange forskellige gaveideer til mor.

Man stopper aldrig med at være mor. Derfor kan man finde mødre i alle aldre, og når du er på udkig efter gaveidéer til mor, skal du måske lige have hendes alder i baghovedet. Selvom mødre, der for længst er blevet bedstemødre, godt kan springe i faldskærm, er det ikke størstedelen af dem, der kaster sig ud i den type oplevelser. Derfor har vi fundet 5 gaveidéer til mor, som gerne skulle passe til hendes alder.

Gave til mor på 30

I Danmark bliver de fleste kvinder mødre, når de er omkring 30 år. Leder du efter en gave til den kommende mor, vil hun sikkert blive glad for en omgang massage, der er tilpasset hende. Graviditetsmassage og mama care kan også anbefales som gave til en nybagt mor, som har brug for at blive løsnet lidt op efter en lang graviditet.

Gave til mor på 40 år

Når mor er i 40’erne har hun travlt med karriere og familieliv – på samme tid. For mange mødre i 40’erne skal det derfor planlægges i god tid, når de skal af sted med veninderne. Så book lige mor i god tid så hun kan komme af sted på en vinsmagning eller måske bare et hyggeligt flødebollekursus med pigerne.

Gave til mor på 50 år

Når du skal give en gave til mor på 50 år, skal du tage hende med ud på en brunch. Brunch er en hyggelig måde at være sammen på, og mens I spiser jer igennem de mange, små retter, kan I få snakket om alle de ting, I har oplevet siden sidst.

Gave til mor på 60 år

Statistikerne siger, at det oftest er mødrene, der står i køkkenet derhjemme, så når mor bliver 60 år, skal hun så ikke næsten have en pause fra at stå i køkkenet og lave mad? Tag hende i stedet med ud for at spise en god middag for efter at have givet jer så mange gode madoplevelser, fortjener hun selv en.

Gave til mor på 70 år

Der venter mange oplevelser i naturen, og er mor glad for at opholde sig under åben himmel, kan det være det er en god gave til hende, når hun fylder 70 år. Hun kan tage en tur på Hærvejen eller opleve Mols Bjerge til fods. Det kan også være, at en kronhjortesafari er noget for hende.

 

Gavekort til mor

Når du køber en oplevelse hos Truestory, får du den tilsendt som et gavekort til mor. Et gavekort, tænker du måske, jamen er det ikke lidt svært at pakke pænt ind? Bare rolig, det er ikke svært at pakke et gavekort til mor pænt ind.

Er du kreativ? Så har du måske selv nogle idéer til, hvordan gavekortet skal pakkes ind. Det kan være i en ramme, i en lille æske eller noget helt tredje, som du finder på. Du kan også bare vælge at lade os stå for at pakke dit gavekort til mor ind. Vælger du den udvej, lægger vi gavekortet i en flot gaveæske.

Vidste du? Når du køber et gavekort til mor, har du mulighed for at skrive en personlig hilsen til hende på gavekortet. Du kan for eksempel skrive Til verdens bedste mor eller Vil du med ud på en oplevelse? Vi trykker det, du skriver på gavekortet, og sender til dig. Den lille hilsen er med til at gøre dit gavekort til mor ekstra personligt.

Hvis du er helt i tvivl om, hvilken af vores mere end 450 forskellige oplevelser, du skal vælge at give til mor, kan du give hende et åbent gavekort. Så kan hun selv vælge lige præcis den oplevelse, hun synes, hun har lyst til. På den måde kan du heller ikke komme til at vælge en oplevelse, hun ender med at bytte, og det er da lidt smart.

 

Find mere inspiration her!