Nogle gange skal man ikke tænke for meget over det, men egentlig bare gøre det. Lukke øjnene, tælle til ti og så springe ud i det. Bogstaveligt talt. For det er det, der sker, når du prøver et faldskærmsudspring: du skal bare springe ud i det. Ud i det blå og måske nok endda uden at tænke alt for meget over det. Om du når at tælle til ti, inden du springer, det er ikke en gang sikkert, men så kan du jo altid tage en tur mere en anden gang.

Find det bedste faldskærmsudspring her

Adrenalin

Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter

Prøv et tandemspring fra 4000 meter hos Odense FaldskærmsCenter. En oplevelse du helt sikkert vil huske i mange år.

Odense N

Adrenalin

Tandemspring hos Faldskærmsklubben DFC

Faldskærmsklubben DFC tilbyder tandemspring med erfarne instruktører. I springer fra 3000 meter, der giver 30-40 sekunder i frit fald.

Tureby

Adrenalin

Tandemspring hos Dropzone Denmark

Adrenalinen vil pumpe i kroppen, mens du drøner mod jorden med 200 km/t. Faldskærmen folder sig ud, mens du nyder den uforglemmelige udsigt.

Herning

Adrenalin

Tandemspring hos Nordjysk Faldskærmsklub

Et faldskærmsudspring, hvor der er 30-50 sekunders frit fald, og du når en hastighed på ca. 200 km/t. Prøv hos Nordjysk Faldskærmsklub.

Aars

Adrenalin

Tandemspring hos Kolding Faldskærmsklub

Spring ud i 3000 meters højde, nå op på en fart over 200 km/t og nyd udsigten på flyveturen tilbage til jorden. Prøv tandemspring i Kolding

Vamdrup

Adrenalin

Tandemspring hos Skydive Viborg

Tag springet over Viborg & mærk det frie fald. Skydive Viborg giver dig en oplevelse af de helt store, når du springer ud med faldskærm.

Viborg

Adrenalin

Solospring hos Kolding Faldskærmsklub

Vil du lave et solospring? Her har du muligheden for at tage en meget anerkendt uddannelse og lave dit første spring fra 1000 meter.

Vamdrup

Adrenalin

Solospring hos Skydive Viborg

Skydive Viborg giver dig mulighed for at springe solo i faldskærm. Dette kursus giver de de nødvendige kvalifikationer til at springe solo.

Viborg
Se alle i kategorien

Hvorfor give en oplevelse fra Truestory som gave?

Vores kundeservice fanger du på info@duglemmerdetaldrig.dk 

eller tlf. +45 78 76 92 29

Hvad koster det at springe i faldskærm?

Når først du har besluttet dig for at tage springet og hoppe ud af et fly med en faldskærm på ryggen, er noget af det første du sikkert begynder at kigge efter en pris på faldskærmsudspringet. Det er nemlig ikke nødvendigvis billigt at springe i faldskærm, så hvis du kan finde en god pris på et faldskærmsudspring, gør det jo ikke noget. Hos Truestory starter priserne på et faldskærmsudspring ved 2.200 kr. Prisen for et solospring ligger også på 2.200 kr., så det afhænger faktisk mere af, hvor i landet du gerne vil springe i faldskærm end, hvilken type spring du gerne vil prøve.

Priser på faldskærmsudspring:

OBS: Der tages forbehold for prisændringer. Gå ind på det enkelte faldskærmsudspring for at se aktuel pris. 

Faldskærmsudspring som tandem eller solo?

Når du begynder at lede efter priser på faldskærmsudspring, skal du samtidig havde med i dine overvejelser, hvilken type spring du gerne vil prøve. Har du prøvet et faldskærmsudspring et par gange, er det måske tid til at prøve et solospring, hvor du helt selv tager turen fra flyet og ned på landjorden. Er det derimod første gang, at du skal prøve at springe i faldskærm, er det anbefalelsesværdigt at prøve et tandemfaldskærmsudspring, hvor du springer ud fra flyet med en erfaren ”tandemmaster på ryggen”. En tandemmaster er en erfaren og uddannet faldskærmsudspringer, der har styr på det praktiske under springet, mens du bare skal sørge for at holde hovedet koldt og nyde turen. Et solospring kræver mere en en tandemfaldskærmsudspring netop fordi, du er på egen hånd. Derfor skal du igennem et par lektioner før solospringet, som sørger for, at du er godt rustet til at springe i faldskærm uden en tandemmaster.

Lige gyldigt, hvilken type spring du vælger, så er både et solospring og et faldskærmsudspring i tandem vilde oplevelser. Egentlig er det mest op til dig, hvor vildt det skal være.

Hvor langt er der ned?

Hvad er højden på et faldskærmsudspring egentlig? Det er jo ganske indlysende, at der faktisk er et godt stykke ned på landjorden igen, når først du har taget springet fra flyet. Højden på et faldskærmsudspring varierer alt afhængig af, hvilken faldskærmsklub du springer hos.

Hvis du gerne vil prøve det højeste faldskærmsudspring, skal du springe i Odense hos Center Jump eller hos Dropzone Denmark i Herning, hvor der bliver sprunget fra 4000 meters højde. Det er det højeste punkt, du kan prøve et faldskærmsudspring i Danmark fra.

Hos Nordjysk Faldskærmsklub i Aars springer du af flyet i 3 kilometers højde, og oplever derefter 35 sekunders frit fald med en hastighed på 200 kilometer i timen – direkte mod jorden! Heldigvis udløses faldskærmen altid i 1500 meters højde, og de næste 5 minutter af turen foregår derfor i et noget mere roligt tempo, så du har mulighed for at nyde udsigten over byen og landskabet.

Tag springet og giv et gavekort

Sokker. Vin. Blomster. Kogebøger. Du har sikkert allerede været hele repertoiret igennem, når det kommer til de klassiske gaver, og selvom det godt kan være gaver, som både er gode at give, og som modtageren bliver glad for, så hører de ikke til de mest overraskende eller udfordrende af slagsen. Har du overvejet at give et gavekort? Ikke et af de almindelige gavekort men et gavekort på et faldskærmsudspring? Dét er i hvert fald en gave, der overrasker modtageren – altså med mindre modtageren af gaven rent faktisk har ønsket sig netop et gavekort til et faldskærmsudspring.

Det er nok alligevel mere undtagelsen end reglen, når der dukker et ønske om faldskærmsudspring over Danmark op på ønskesedlen, men skulle det ske, vil modtageren nok alligevel blive overrasket over at pakke gaveæsken op for derefter at finde et lille stykke papir. Det ser ikke ud af det store, men overraskelsen i modtagerens øjne er forhåbentlig ikke til at tage fejl af, når han eller hun finder ud af, at det er et gavekort til et faldskærmsudspring, der ligger der i gaveæsken. Et gavekort, der gør det muligt for modtageren at få opfyldt en drøm om at mærke suset i maven, når der sættes af fra flyvemaskinens åbne dør.

Et gavekort på et faldskærmsudspring er altså altid en overraskende gave, lige gyldigt om det er en del af ønskesedlen eller ej, og hos Truestory har du selvfølgelig mulighed for at købe et gavekort til et faldskærmsudspring, så du kan springe i faldskærm over Danmark et sted i nærheden af dig.

Hvorfor booke hos Truestory?

Giv en oplevelse i gave
Vælg den oplevelse du ønsker at give i gave
Book din næste oplevelse
Vælg et tidspunkt for din næste oplevelse og book den med det samme

Faldskærmsudspring i Nordjylland

Har du besluttet dig for, at du skal tage et faldskærmsudspring over Nordjylland, så skal du til byen Aars, hvor Nordjysk Faldskærmsklub hjælper dig med at tage springet. Vil du gerne prøve et faldskærmsudspring i Aalborg, så skal du lige køre 43 kilometer længere sydvest på, for det er altså i Aars og ikke i Dobbelt A, at du kan få lov til at prøve et faldskærmsudspring i Nordjylland.

I Aars kan du blandt andet opleve Museumscenter Aars, og selvom du godt nok ikke kan se udstillingerne i museet, når du hænger i et par kilometers højde, så kan det alligevel godt være, at du kan skimte museet, som er tegnet af blandt andre maleren Per Kirkeby. Noget mere sandsynligt er det dog, at du kan se Borremosefæstningen, der ligger 5 kilometer fra centrum af Aars. Borremosefæstningen er en borg fra Jernalderen, hvor du stadig kan se voldgravene og hustomterne fra den tid, hvor fæstningsanlægget spillede en vigtig rolle.

Faldskærmsudspring i Jylland

Hvis du er på udkig efter et faldskærmsudspring i Jylland, er der flere muligheder at vælge imellem. Skydive 2000 tilbyder dig et faldskærmsudspring i Vamdrup, og er du lidt i tvivl om, hvor Vamdrup ligger, så er det ganske tæt på Kolding. Faktisk er der kun 15 kilometer mellem Vamdrup og Kolding, og selvom Kolding måske nok er den ”store by”, er der faktisk mange ting at se i Vamdrup, hvis du har overskud til at kigge ud over byen under dit faldskærmsudspring.

Under dit faldskærmsudspring i Vamdrup vil du nok bemærke, at Vamdrup ikke har mange bakker, og måske har du endda så meget overskud, at du kan overveje, hvor lækkert det vil være at bo i en by, hvor du ikke skal tænke på at cykle op ad stejle bakker, når du skal frem eller tilbage. Er overskuddet ikke til de store tanker, vil du til gengæld kunne spotte nogle af de mange vandløb, som svinger sig omkring Vamdrup; Kongeåen, Vamdrup Å og Nagbøl Å og dertil kan du så også lægge et par søer. Det kan også være, at dit skarpe øje kan få øje på det tidligere borg- og voldanlæg Vamdrupgård, som er omgivet af vand hele vejen rundt.

En anden mulighed for et faldskærmsudspring i Jylland finder du hos Dropzone Denmark i Herning (se videoen herunder), og selvom du ikke springer i faldskærm over Herning centrum, kan det sagtens være, at du kan se nogle af de seværdigheder, som Herning har at byde på. Siden 2001 har Ingvar Cronhammars skulptur Elia stået som et monument lidt uden for byen, og du kan sagtens være heldig at få øje på skulpturen under dit spring, for den er intet mindre end 32 meter høj og 60 meter bred. Hvert 18. døgn kastes der desuden en 8 meter høj stikflamme ud fra skulpturens indre. Noget mere roligt må man formode at det går til på fodboldstadionet SAS Arena, der ligger tæt på Messecentret og i Jyske Bank Boxen, der har huset flere store koncerter. Det er blot nogle af de seværdigheder i Herning, som har en vis størrelse, der gør, at du burde have mulighed for at kunne se dem fra luften.

Faldskærmsudspring på Fyn

Det er selvfølgelig også mulighed for at prøve et faldskærmsudspring på Fyn, og hvis du tager turen til Odense venter Center Jump på at indløse den oplevelse for dig. Foruden at være kendt som H.C. Andersens fødeby er Odense også Danmarks 3. største by, og når du skal prøve et faldskærmsudspring i Odense, er der derfor en hel del ting, du kan holde øje med under dit spring. Tusindårsskoven er en skov på omkring 74.000 m2, og springer du i den del af byen, hvor skoven ligger, er der derfor masser af skovområde, du kan se fra luften. Du kender måske allerede Tusindårsskoven, for det er nemlig her, at musikfestivalen Tinderbox bliver afholdt hvert år. Du kan også være heldig at se Odense Zoo fra luften, og der kan det anbefales at holde øje med en meget lang kø, for Odense Zoo er nemlig én af Fyns mest besøgte attraktioner og den 9. mest besøgte attraktion i hele Danmark. Er du kulturelt interesseret, kan du prøve at få øje på Odense Slot, der med sin hvide hovedbygning lyser op i Kongens Have.

Faldskærmsudspring på Sjælland

Faldskærmsklubben DFC i Tureby giver dig muligheden for et faldskærmsudspring på Sjælland. Tureby ligger ikke langt fra Køge, så måske har du allerede regnet ud, at det er i den sydlige del af Sjælland, at faldskærmsudspringet skal finde sted. I Tureby kan du opleve Tureby Kirke, som er en smuk hvidkalket landsbykirke, der blev bygget i begyndelsen af 1100-tallet. Det kan også være, at du kan se Turebyholm Gods eller Bregentved Gods, som med deres imponerende størrelser stikker frem i landskabet.

Vil du se andre oplevelser i luften?

Adrenalin, Natur

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking er en populær oplevelse du ikke må gå glip af. Gå på den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde. Køb billet eller gavekort her.

Middelfart

Adrenalin

Bodyflight i Vindtunnel

Bodyflight giver dig følelsen af vægtløshed. Du kan prøve det i København/Taastrup. Her kan du booke oplevelsen eller give som gavekort.

Taastrup

Adrenalin

Ballonflyvning

Ballonflyvning er en af de flotteste oplevelser. Hvis du ikke tror på os, så se videoen fra en luftballon tur over Silkeborg. Er du klar?

Roskilde, Silkeborg

Adrenalin

Helikoptertur med HeliCompany

Har du nogensinde tænkt på, hvordan din hjemby ser ud fra luften? HeliCompany tager dig med på rundflyvning, lige hvor du har lyst til.

Aalborg, Aarhus C, Esbjerg, Fredensborg, Helsingborg, Hillerød, København K, Kolding, Middelfart, Odense C, Randers NV, Roskilde, Silkeborg, Skive, Sønderborg, Vejle, Viborg

Adrenalin

Svæveflyvning hos Herning Svæveflyveklub

Prøv svæveflyvning og oplev friheden mellem fuglene hos Herning Svæveflyveklub, der er en af landets største klubber inden for flyslæb.

Herning

Adrenalin

Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter

Prøv et tandemspring fra 4000 meter hos Odense FaldskærmsCenter. En oplevelse du helt sikkert vil huske i mange år.

Odense N

Adrenalin

Tandemspring hos Faldskærmsklubben DFC

Faldskærmsklubben DFC tilbyder tandemspring med erfarne instruktører. I springer fra 3000 meter, der giver 30-40 sekunder i frit fald.

Tureby

Adrenalin

Svæveflyvning hos Viborg Svæveflyveklub

Hos Viborg Svæveflyveklub kan du tage turen op i de højere luftlag uden brug af motor. Det kaldes svæveflyvning. En smuk oplevelse.

Viborg
Se alle i kategorien

Har du fået kolde fødder?

Det kan ske for selv den bedste, at de kolde fødder melder sig, inden du skal springe i faldskærm. Hvis du er helt sikker på, at det slet ikke er noget for dig med et faldskærmsudspring, så behøver du ikke at finde alle de dårlige undskyldninger frem. Hos Truestory behøver vi nemlig ikke at høre, hvorfor du ikke har lyst til at springe i faldskærm alligevel, og vi har samtidig gjort det så nemt for dig som muligt at bytte dit faldskærmsudspring til en anden oplevelse.

Når du køber en oplevelse hos Truestory, skal du huse, at du altid har:

14 dages fuld fortrydelsesret.

24 måneder bytteret til en anden valgfri oplevelse.

Hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med køb eller ombytning af et faldskærmsudspring, kan du altid skrive til os på info@duglemmerdetaldrig.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, så vi sammen kan finde en løsning.

Gå ikke glip af: