Fascinationen af høj fart og lækre superbiler er vi mange, der deler.

Topmodellerne fra anerkendte bilproducenter som Lamborghini og Ferrari er et sjældent syn på de danske veje, hvilket gør muligheden for at prøvekøre selv samme biler, meget attraktiv og populær.

I indlægget her, fortæller jeg dig, hvilke muligheder der er for køreoplevelser i Lamborghini, Ferrari og andre superbiler, samt hvilke ting du bør være opmærksom på, inden du køber oplevelsen til dig selv eller som gave.

 

Oplevelser hos P1 Apex

 

"Jeg gav denne oplevelse til min kæreste og det var alle pengene værd! Han snakker ikke om andet, og vi skal helt sikkert afsted igen næste år! Det kan varmt anbefales!"

Dennis F.
 

Kør Lamborghini eller Ferrari på bane

Du kan ikke undgå at føle dig som Kevin Magnussen, bortset fra at du ikke skal nøjes med en Haas, med i stedet kan føle dig som Charles Leclerc, bare uden de forfærdelige pitstops og holdbeslutninger!

Rigtig mange af vores kunder ser baneture i superbilerne som den ultimative oplevelse. Det kan vi selvfølgelig også godt forstå. Baneturene er udfordrendeog i høj fart – hvor der køres på baner som FDM SjællandsringenFDM JyllandsringenPadborg Park og lignende.

Du har fuld kontrol over bilen. Ud fra pitten, ind på banen og nå 100 km/t på helt ned til 3 sekunder.

 

"Super information, setup og ikke mindst en formidabel bil. Mine anbefalinger har I."

Martin P.
 

Hvad inkluderer oplevelserne?

På en af disse oplevelser bliver du både introduceret til bilerne, men får også lov til selv at køre – (Med en ekspert ved siden af).

Oplevelserne varierer i tid, men det kan forventes at vare mellem 15-20 minutter i bilen. 

Du kan vælge imellem 3 racerbaner som beskrevet længere oppe, som er placeret i Jylland, Sjælland og endda Sydsverige.

Kør-selv oplevelserne på danske racerbaner er en helt unik oplevelse. Modsat gadeturene finder oplevelsen desværre også sted sjældnere – det er derfor en god idé at være ude i god tid med køb af oplevelse + booking. Se eksempelvis datoudvalget på vores Kør Ferrari på bane her.

Hvad koster det at køre i superbil?

Prisklassen varierer alt efter hvilket bilmærke du skal køre i, men det kan forventes at det koster et sted mellem 1.000 – 3.500 kr. at køre i superbil på bane.

 

Find mere inspiration her

Djævleræs

Læsetid: 5 min.

Action- og adrenalin oplevelser

Læsetid: 5 min.

Tandemspring

Læsetid: 7 min.