Fascinationen af høj fart og lækre superbiler er vi mange, der deler. Topmodellerne fra anerkendte bilproducenter som Lamborghini og Ferrari er et sjældent syn på de danske veje, hvilket gør muligheden for at prøvekøre selv samme biler, meget attraktiv og populær. I indlægget her, fortæller jeg dig, hvilke muligheder der er for køreoplevelser i Lamborghini, Ferrari og andre superbiler, samt hvilke ting du bør være opmærksom på, inden du køber oplevelsen til dig selv eller som gave.

 

Oplevelser hos P1 Apex

 

Jeg gav denne oplevelse til min kæreste og det var alle pengene værd! Han snakker ikke om andet, og vi skal helt sikkert afsted igen næste år! Det kan varmt anbefales

Dennis F.
 

Kør Lamborghini eller Ferrari på bane

Rigtig mange af vores kunder ser baneture i superbilerne som den ultimative oplevelse. Det kan vi selvfølgelig også godt forstå. Baneturene er udfordrende – der køres på baner som FDM SjællandsringenFDM JyllandsringenPadborg Park og lignende.

Du er en fri fugl på banen. Et sving fra “pitten” ind på banen og herefter skal der accelereres samtidig med at første sving forberedes. Du kan ikke undgå at føle dig som Kevin Magnussen og med god grund.

 

Super information, setup og ikke mindst en formidabel bil. Mine anbefalinger har I.

Martin P.
 

Kør-selv oplevelserne på danske racerbaner er en helt unik oplevelse. Modsat gadeturene finder oplevelsen desværre også sted sjældnere – det er derfor en god idé at være ude i god tid med køb af oplevelse + booking. Se eksempelvis datoudvalget på vores Kør Lamborghini på bane her.

 
 
 Roskilde
Padborg
Silkeborg
Kågeröd, Sverige
 

Mere inspiration

Adrenalin

Læsetid: 3 min.

Tandemspring

Læsetid: 7 min.

Sejlads i RIB både

Læsetid: 5 min.