Hvilken smagsoplevelse vil du vide mere om?

En smagning er et lille indblik i en stor verden. En lille forsmag på alt det, der venter, når du ved mere om et emne, og på alle de smagsoplevelser du har til gode. Til en smagning får du mulighed for at smage et bredt udvalg af ting, vin til en vinsmagning, ost til en ostesmagning, og mens du smager dig igennem de forskellige madvarer eller drikke, lærer du noget om, hvordan det skal smage og hvordan det er produceret. Der er fortællinger om oprindelse, geografi, produktion – ja om alt det, der har betydning for, hvorfor det smager, som det gør. En smagning kan være din indgangsvinkel til at lære mere om fx øl eller gin, så du bagefter på egen hånd kan bevæge dig længere ind i det emne, der interesserer dig.

Hvilken smagsoplevelse skal du vælge?

Der findes et hav af smagning, og det kan være helt umuligt at finde ud af, hvor man skal starte. Er du i tvivl om, hvilken smagning du skal tage på? Trykke på knappen og lad hjulet bestemme for dig.

Vinsmagning

For dem, der ikke er vant til at drikke vin, kan det være en udfordring at bevæge sig ind i den verden, for hvor begynder man egentlig henne? Der er så mange vindistrikter, druer og producenter, at man næsten opgiver ved tanken om, hvordan man skal gribe det an. I sådan et tilfælde kan en vinsmagning derfor være en god hjælp, for her kommer du omkring mange forskellige vine på en aften samtidig med, at du bliver sat ind i, hvad der karakteriserer de forskellige vine og vindistrikter. Geografi og klima har nemlig stor betydning for, hvordan en vin smager. Efter vinsmagningen burde du være klædt godt på, så du ved, hvad du kan lide – og hvad du skal se efter – næste gang du vil servere en flaske vin.

Læs også Vinsmagning

Smag

Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

En vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt byder på 6-7 vine. Under smagningen får du en introduktion til, hvordan du dufter og vurderer vin.

Aarhus C, København K

Smag

Oplev en dansk vingård hos Nordlund

Oplev en økologisk, dansk vingård hos Nordlund, der ligger kun 10 km fra Rådhuspladsen. Oplev en rundvisning og smagsprøver på danske vine.

Hvidovre

Kultur, Smag

Vin & Petanque i Aarhus

Tag vennerne med til Vin & Petanque for at udfordre dem i det franske spil, mens I drikker et glas vin. Find vinbaren i hjertet af Aarhus.

Aarhus C

Smag

Oplev en dansk vingård hos Lindely Vingård

Dansk vin har vundet indpas på vinmarkedet, og Lindely Vingård er med helt i front. Tag turen rundt på vingården og kom tæt på produktionen.

Kolding

Wellness & Spa

Spadag for to med vin & tapas hos Kurbad Limfjorden

Tag dig tid til en afslappende spadag for 2 med en, du holder af. Kom ned i gear med de mange spafaciliteter & nyd en tapas med vin.

Struer

Smag

Vinsmagning hos Smagførst

1,5 times vinsmagning hos Smagførst inkluderer smagning af 7-9 vine & er inkl. fængselsmenuen, der består af vand & brød, til at rense ganen

Aarhus C

Smag

Vinsmagning hos Cold Hand Winery

Hos Cold Hand Winery laver de danske frugtvine. Kom med på en spændende rundvisning & smag på vinene, men vinbonden selv fortæller

Randers NV

Smag

Vinsmagning & middag hos Cold Hand Winery

Cold Hand Winery laver danske frugtvine. Kom med til en stemningsfuld vinsmagning med middag på vingården & smag 6-7 forskellige vine.

Randers NV

Ølsmagning

En gang var en øl en pilsner. Helt klassisk. Men der var noget i gære, for lidt efter lidt blev udvalget større, og den klassiske pilsner stod ikke længere alene på hylderne. Det var mikrobryggierne, som begyndte at udvide øludvalget og dem, der måske ikke havde drukket øl før, fik pludselig alternativer som de var vilde med! Men med et voksende udvalg af øl kan det være svært at vide, hvilken type man skal gå efter; lys mørk, IPA eller stout? Ølsmagningen guider dig igennem de forskellige øltyper, så du kan blive klogere på, hvilken øl, der passer bedst til din smag.

Smag

Ølsmagning hos Taphouse

Hos Taphouse i København kan du prøve en af Danmarks bedste ølsmagninger. 5 smagsprøver á 12 cl. Læs mere og book smagningen her på siden.

København K

Smag

Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

Tag til en spændende & anderledes ølsmagning i København. Hos Tribeca eksperimenteres der med nye ølvarianter & smage i en liga for sig.

København NV

Smag

Ølsmagning hos Trolden Bryghus

Populær ølsmagning hos Trolden Bryghus i Kolding. Den perfekte oplevelse for ølentusiasten, der vil være klogere på øl fra Trolden Bryghus.

Kolding

Smag

Ølsmagning hos Braunstein

Ølsmagning hos Braunstein Bryghus bærer præg af høj kvalitet & giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Læs mere her på siden.

Køge

Smag

Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus

På Sydfyn ligger Gundestrup Mejeri & Bryghus, som både producerer øl & ost. Prøv en ostesmagning med øl lige her.

Vester Skerninge

Smag

Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

En ølsmagning hos Grauballe Bryghus i Silkeborg byder på 8 forskellige smagsprøver. Du får også en rundvisning i bryggeriet af brygmesteren.

Silkeborg

Smag

Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

Ølsmagning af fadlagret luksusøl hos Mikkeller Baghaven. I smager fem forskellige øl.

København K

Smag

Ølsmagning hos Bryggeriet Flakhaven

Kom med til en spændende og lærerig aften med lækre specialøl hos Bryggeriet Flakhaven. Vil du med til ølsmagning i Odense?

Odense C

Whiskysmagning

Måske har du lagt mærke til, at whisky kan staves whisky og whiskey og at den nogle gange omtales som bourbon. Det er ikke altid kun smag, det handler om, når det kommer til whisky, og det ser man blandt andet i stavemåden. Den fortæller dig nemlig, hvor whiskyen stammer fra, og når du har styr på det, er du allerede et godt stykke på vej ind i whiskyens verden. Til en whiskysmagning hører du ikke kun om stavemåder, for whiskyens smag har heldigvis den største betydning, og det er da også den, der fylder mest, når du tager til en whiskysmagning. Stavemåden er kun for dem, der virkelig nørder whiskyens detaljer, men det kan jo også godt være, at du har lyst til det?

Læs også Whiskysmagning

Smag

Rundvisning hos Stauning Whisky

Kom med på rundvisning hos Stauning Whisky i Vestjylland & lær mere om dansk whisky. Rundvisningen inkluderer også smagning af 3 whiskyer

Skjern

Smag

Rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky

Kom med til en whiskysmagning hos Thy Whisky, der har vundet internationale priser for deres økologiske whiskyer, og få også en rundvisning

Snedsted

Smag

Whiskysmagning hos Braunstein

En unik Whiskysmagning hos det anerkendte destilleri, Braunstein. Den perfekte oplevelse til whiskyelskere. Giv også oplevelsen som gave.

Køge

Smag

Rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan

Fary Lochan har skabt en dansk single malt whisky med stor respekt for naturens smage og dufte. Er du til Whisky, gin, snaps eller likør?

Give

Ophold

Whisky Ophold hos Hotel Skjern & Stauning Whisky

Whisky smagning hos Stauning Whisky og ophold med morgenmad og aftensmad hos Hotel Skjern & Stuen Th i Skjern.

Skjern

Smag

Tap din egen whisky

Smag godt efter for den whisky, du synes bedst om, får du lov til at hælde på flaske og sætte prop i.

Køge

Smag

Dit eget whiskyfad hos Trolden Destilleri

Vil du gerne forkæle ham eller hende, som elsker whisky? Hvorfor så ikke købe et whiskyfad? Læs mere om mulighederne.

Kolding

Smag

Din egen whiskyflaske hos Trolden Destilleri

Trolden Destilleri laver dansk whisky & du kan få lov til at fylde din egen whiskyflaske med unik whisky. Oplev dansk whisky i topklasse.

Kolding

Ginsmagning

Gin smager af gran eller? Gin har i mange år haft ry for at smage af gran, og måske som følge deraf er den blevet stemplet som ”mindre fin”. I hvert fald er den blevet parkeret bagerst i barskabet i rigtig mange år, hvor den har stået og samlet støv. Men sådan er det ikke længere. Ginen er tilbage! Og denne gang lyder der ikke noget om, at den skulle smage af gran – tværtimod. Ginen har fået nye smagsnoter, der afholdes ginfestivaller og ginsmagninger, som alt sammen giver dig et indblik i det, som ginen kan. Er du hoppet med på ginbølgen eller skal du stadig overbevises om, at der ikke gemmer sig en smag af gran i den klare væske? Så få et nyt syn på gin til en ginsmagning.

Læs også Ginsmagning

Smag

Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

Kom med ind i ginens verden hos Copenhagen Distillery. Destiller din egen gin, hør ginens historie & få lov til at smage på klassikeren.

København S

Smag

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Copenhagen Distillery åbner dørene til 1,5 times ginsmagning & rundvisning bag Christiania. En af de bedste ginsmagninger i KBH.

København S

Smag

Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Kom på ginsmagning hos Njord Gin Distillery, hvor du vil smage dansk gin i verdensklasse. Smag gin og tonic og hør historien om Njord Gin.

Aarhus C

Smag, Kultur

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Kom med på en anderledes sejltur på Odense Å. Et Gin & Tonic Cruise sejler dig op ad åen, mens du sipper til en kølig drink.

Odense C

Smag

Ginsmagning hos Trolden Destilleri

Trolden Bryghus inviterer til ginsmagning i Kolding. Smagningen begynder med en rundvisning, før der serveres 6 forskellige gin og 2 tonics

Kolding

Smag

Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi

Fra vilde urter og bær til tappet gin på flaske. Kom med på besøg hos Nordisk Brænderi og smag på deres nordiske brændevin, snaps og gin.

Fjerritslev

Smag

Ginsmagning hos Smagførst

Hvis du elsker gin, så er vi sikre på, at en ginsmagning hos Smagførst er noget for dig. Her skal du smage på mange forskellige slags gin.

Aarhus C

Smag

Ginsmagning hos Trekantens Bartender

Gin er blevet populært. Nu giver Trekantens Bartender dig mulighed for at finde ud af, hvorfor gin er et hit til denne 3 timers ginsmagning.

Kolding

Romsmagning

Rom er en drik for sørøvere eller hvad? Sådan var det i hvert fald en gang, og selvom rom har sin oprindelse i Caribien, og derfor automatisk har et eksotisk og varmt anstrøg over sig, så er den gyldne drik faktisk meget andet end en piratdrik. Rommen gennemgår en forfinet destilleringsproces, der fuldendes under lagringen, før den er tappeklar og dermed til at drikke. Til romsmagning får du et indblik i de forskellige romtyper, der findes, og hører mere om rommens historie og særlige kendetegn.

Læs også Romsmagning

Andre smagninger

Men… Nu er smagninger jo ikke kun flydende – heldigvis.
For findes der noget bedre end at lægge et stykke chokolade på tungen, og smagen af sød kakaosmag breder sig i munden? Kunne det ikke være fedt at tage med kakaofrugten på en rejse fra jord til bord, og lære din yndlingschokolade smag at kende?


Eller er de søde smagsoplevelser ikke så meget dig? Er du mere til den klassiske, hvor du inviterer vennerne på besøg til ost og vin? Men hey, hvor meget ved du egentlig om hvilke kombinationer, der fremhæver og understøtter hinanden? Hvis du vil shine lidt ekstra næste gang slænget skal forbi, så tag på Vin- & ostesmagning.

Læs også Portvinssmagning

Booke din smagning hos Truestory?

Masser af ledige datoer
Sammen med vores værter sikrer vi, at der altid er masser af ledige datoer, så du og dem, du følges med, let kan planlægge turen
Du vælger dato før køb
Datoen vælges, før du betaler. Alt praktisk kan altså klares med det samme, og du kan bruge din energi på at glæde dig til oplevelsen
Læs, hvad andre tænker om oplevelsen
Vi samler løbende anmeldelser af vores oplevelser, så du kan lade andres anbefalinger hjælpe din beslutning

Skal din smagning byttes?

Har du fået en smagning i gave eller har du bare ombestemt dig? Det kan jo være, at du er mere til en ølsmagning end en vinsmagning – eller omvendt – og derfor er nødt til at bytte din smagning. Hos Truestory ved vi, at det kan blive nødvendigt at bytte en oplevelse en gang imellem, så derfor har vi gjort det nemt for dig at gøre det.

Når du køber en gave hos Truestory, skal du huske, at du altid har:

14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med køb eller ombytning af en smagning eller mangler flere idéer til smagninger, kan du altid skrive til os på info@duglemmerdetaldrig.dk, så vender vi lynhurtigt tilbage til dig.