Brunch er for os syvsovere.

Dem, som er vilde med snoozeknappen, og som derfor først vågner, når morgenmaden er taget af bordet, men frokosten stadig ikke er klar. Brunch er in between, og det er vi mange, der er glade for.

Kender du en, der ville elske et gavekort til brunch?

Så har vi her på siden samlet idéer til brunch i København, brunch i Aarhus og brunch i Aalborg og inspiration til, hvor du kan købe et gavekort til.

 

 
 

Inspiration til brunch

Natur, Smag

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge med Karpenhøj Naturcenter

Du kender sikkert caféernes svar på brunch, men i Mols Bjerge er der vildmarksbrunch på menuen. Her tilberedes maden i stedet over bål.

Knebel

Smag

Middag på Madklubben

Med et gavekort til Madklubben kan du spise på en af Madklubbens +30 restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.

Aarhus C, Aarhus C, Aarhus C, Aarhus C, Aarhus C, Esbjerg, Frederiksberg, Frederiksberg, Frederiksberg, Hellerup, København K, København K, København K, København K, København K, København K, København N, København N, København Ø, København V, København V, København V, København V, Odense C

Smag

Luksusbrunch på Café Royal Copenhagen

Weekendbrunch - med alt inkluderet i hjertet af københavn.

København V

Smag

Luksusbrunch for 2 på Penny Lane

I hjertet af Aalborg ligger caféen Penny Lane, hvor I kan nyde deres populære luksusbrunch i de hyggeligste omgivelser. Velkommen til.

Aalborg

Smag

Luksusbrunch på Café Nöa'h

Forkæl smagsløgene med sæsonens friske råvarer og udsigt over vandet på Islands Brygge. Vælg mellem Nöah's Brunch eller Vegetar Brunch.

København S

Smag

Brunch på Herregården Hessel

Sæt dig til bords & nyd en lækker brunch i historiske rammer på Herregården Hessel, inklusive fri adgang til museet efterfølgende.

Farsø

Smag

Kokkeskole med brunch klassikere hos CPH Cooking Class

Kokkeskole i København med fokus på brunch klassikere. Lær at lave en lækker brunch og nyd den i godt selskab efterfølgende

København

Smag

Søndagsbrunch på Marienlyst Strandhotel

Slut ugen af med manér til Søndagsbrunch i Restaurant 1861 på Marienlyst Strandhotel med udsigt over Øresund.

Helsingør
Se alle i kategorien