Start dagen med brunch i København

Der bølger en blød stribe af musik ud af højttalerne. Summende stemmer og sitrende stempler blander sig med tonerne, og duften af friskbrygget kaffe fylder hele rummet op. På tallerkenen er der brød, lidt frisk frugt, et blødkogt æg og måske en enkelt pandekage med et klistret lag sirup på toppen.

Der er ikke noget, du skal nå, når du sætter dig her. Du har god tid, og præcis det er essensen af at spise en brunch i København: tid. Meget tid. En helt perfekt måde at starte dagen på – med god mad og i godt selskab.

Her i indlægget har vi fundet 10 steder, du kan spise brunch i København, og vi har samlet et udvalg af forskellige brunch fra den simple, til den sunde, den veganske og den helt store brunchbuffet.

Velbekomme!

 

Brunch i København

Læsetid: 10 min.

Brunch i Aarhus

Læsetid: 10 min.

10 steder med brunch hvor alt er inkluderet

Læsetid: 10 min.
 

10 brunch steder i København

Er du til brunch buffet eller simple serveringer? Find det hele her i indlægget.

En sprød og luftig croissant, et blødkogt æg, friskskåret frugt, knasende granola og en cremet cafe latte. Det er bare nogle af de ting, der stilles frem på de mange brunch steder i København. På byens forskellige caféer og hoteller sættes der nemlig både i weekender og i hverdage lækker brunch på bordet, så du kan begynde dagen med lige præcis det, du har mest lyst til.

1. Café Nöa’h

Café Nöa’h, Viggo Kampmanns Pl. 5, 2300 København

Start morgen med en god brunch på Café Nöa’h.
 
Islands Brygges bølger vipper langs havnefronten, og det er den udsigt, Café Nöa’h ligger i første række til. Slå dig ned i solen på en sommerdag foran caféen til en brunch med Københavns fineste view eller ryk inden for på en dag, hvor vejret er mindre lunt for at kigge ud på vandet herfra.
 
En brunch på Café Nöa’h består af mange små, lækre delikatesser, valgfri kaffe, juice og et glas mimosa. Er du vegetar, kan du få dagens brunch i en vegetarisk udgave uden ekstra beregning.
 
Læs mere om luksusbrunch på Café Nöa’h her
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 

2. Peter Beier Chokolade

Peter Beier, Vesterbrogade 2V, 1550 København

Det er en verden af chokolade, du træder ind i, når du sætter dig til rette hos Peter Beier og bestiller en brunch. Det er nemlig ikke en helt almindelig brunch, du får serveret her; det er en chokoladebrunch. Så glæd dig til at sætte tænderne i chokoladedyppede jordbær, chokolademüsli, chocolate spread og meget andet.
 
Der skal også være plads til et par bider uden chokolade, for brunchen inkluderer også kendte morgenmadselementer som brød, ost og pålæg.
 
Vi kan glæde din søde tand med, at du både i weekenden og på hverdage kan få brunch i København hos Peter Beier.
 
Det er muligt at opleve Peter Beiers chokoladebrunch flere steder i København. Du kan finde en café tæt på dig her

3. Nimb Brasserie i Tivoli

Nimb Brasserie, Bernstorffsgade 5, 1577 København

På Nimb Brasserie i Tivoli får du det, vi godt vil kalde en luksus brunch i København. Med udsigt til Tivolis smukke have kan du begynde dagen med små, varme deleretter, som hele bordet kan være fælles om at spise. Samtidig kan du også gå på opdagelse i den store buffet og udvælge de lækkerier, du har lyst til.

En luksus brunch hos Nimb inkluderer kaffe, te, juice og cremant, og den afsluttes på fineste vis med et par søde bidder i form af fyldt chokolade og franske macarons.

Book dit bord med det samme her

4. FAR's DRENG

Fars Dreng, Rosengården 12, 1174 København

Hos FAR’s DRENG kan du selv sammensætte din brunch, lige som du vil have den. Vælg mellem vafler, Acai bowl, French Toast eller deres ‘The breakfast hangover burger’, hvis aften i går var lidt for vild. 
 
Tæt på caféen befinder seværdigheder som Rundetårnet og Kongens Have, hvor Rosenborg Slot ligger. Så der er masser af mulighed for at udforske København, efter du har indtaget din brunch. 
 
Læs mere om FAR’s DRENG og book dit bord her

5. Atelier September

Atelier September, Gothersgade 30, 1123 København

I Indre By på den hektiske Gothersgade ligger Atelier September. Stedet, der er kendt for sine gode vinkler, når der gælder det helt rigtige billede til Instagram – og for de flotte avocadomadder ikke mindst. Men det er ikke alt, for Atelier September er også stedet, du skal besøge, hvis du vil spise en vegetar brunch i København.
 
Udvalget er simpelt, men lækkert, og til kaffen serveres både brød, ost, æg og knasende granola. Find et godt spot i vinduet, kig ud på bylivet og lad dagen begynde stille og roligt med en god brunch i København.
 
Find det fulde menukort her

6. Andersen & Maillard Nørrebro

Andersen & Maillard Nørrebro, Nørrebrogade 62, 2200 København N

Hos Andersen & Maillard kan du starte dagen med godt brød & kaffe.

Der går ikke lang tid, fra croissanterne er taget ud af ovnen, til de er udsolgt – og man forstår godt, hvorfor. Hos Andersen & Maillard, et kombineret bageri og kafferisteri, får du nemlig en lækker brunch i København, hvor brødet og kaffen er i centrum.

Anretningerne med blødkogt æg, yoghurt, hjemmelavet müsli, ost og frugt er simple, men med en specialkaffe on the side er det skønt at sidde her og vågne stille og roligt før, du tager videre ud i København.

Se åbningstiderne her

7. Hotel D’Angleterre

Hotel D’Angleterre, Kongens Nytorv 34, 1050 København

På Hotel d’Angleterre i København er det ikke bare en luksus brunch, du får serveret. Det er en af de 14 bedste brunch i verden – i hvert fald ifølge rejsemagasinet Travel + Leisure.

Måske netop derfor er det heller ikke her, du tilfældigt kommer dumpende forbi en lørdag eller søndag formiddag. Tværtimod. En brunch på Hotel d’Angleterre kræver reservation i god tid, så vil du begynde dagen med en champagne brunch i København, skal det planlægges lang tid i forvejen.

Lav din reservation her

8. Mirabelle

Mirabelle, Guldbergsgade 29, 2200 København

Duften af nybagt brød hænger i luften, når du træder ind ad døren og fra din plads i caféen, kan du se, hvordan bagerne trækker friskbagte brød ud af ovnene. Mirabelle i Guldbergsgade er et hyggeligt sted at spise en lækker brunch i København.

Her er maden økologisk, og alle råvarer er fra bæredygtige producenter. Så slå dig ned her på en hverdag med nybagt surdejsbrød, croissanter, æg og yoghurt eller kom forbi i weekenden, hvor der er Eggs Benedict på menuen.

Se hele deres menukort her

9. Café Royal Copenhagen

Café Royal, Hammerichsgade 1, 1611 København

Start dagen i hjertet af København med en storslået brunch på Café Royal Copenhagen.

Der er altid et fast, stort brunch udvalg, der inkluderer signaturretter fra kokken, tilberedt på få minutter til dig. Derudover er der ubegrænset adgang til et udvalg af barista kaffe, juice, smoothies, mousserende vin og meget mere.

Læs mere om brunchen og book en dato her

 

 

 

10. Restaurant SULT

Sult, Vognmagergade 8 B, 1120 København

På Restaurant SULT kan du se frem til en sund brunch i København, og det kan nogle gange godt være tiltrængt med en brunch, der ikke ligger alt for tungt i maven. De udvalgte lækkerier på buffeten er økologiske og de råvarer, der bruges, er råvarer i sæson.

Samtidig er der også afmærkede områder på buffeten, hvor du kan vælge laktose- og glutenfrie alternative. Restaurant SULT er derfor et godt sted at tage hen, hvis du ønsker at spise en glutenfri brunch i København med fokus på gode, sunde råvarer.

Læs mere om stedet her

 

Flere gode brunch steder i hele Danmark

Er du på udkig efter et godt tilbud på brunch, som ikke nødvendigvis skal være i København? Nedenfor har vi samlet hele vores udvalg af brunch, så du kan finde lige præcis det sted, du har lyst til at slå dig ned for at spise dagens første måltid sammen med venner og familie.

 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% på første oplevelse

Få inspiration til oplevelser direkte i indbakken ca. 2 gange i måneden.

Læs også

Gavekort til restaurant i København

Læsetid: 3 min.

Frokost i København

Læsetid: 7 min.

Danmarks bedste sushi

Læsetid: 10 min.