Efter at have slidt og slæbt i årevis, knoklet med at læse op til eksamener og suget viden til sig hver eneste dag, er det snart tid til at lægge bøgerne fra sig og nyde en velfortjent sommerferie, studenteruge og -fest for de unge studenter. Her får du vores 10 favoritter til studentergave til hende.
 

10 populære studentergaver til hende

 

1. Total afslapning​

Har hun været rigtig flittig? Så trænger hun sikkert til en dag fyldt med forkælelse og afslapning.

Lige præcis dét er for eksempel Helle Thorup i Århus eksperter i, og deres lækre spadag indeholder både krops- og ansigtsmassage, så man virkelig kan få koblet af og slippe eksamensstressen.

Oplevelsen er for to personer, så hun kan invitere sin bedste veninde eller dig med på den.

 

Spaoplevelser

 

2. En tur i køkkenet

Er hun på vej til at flytte hjemmefra eller kunne hun bare godt lige bruge at få finpudset sine madlavningsevner, inden det når dertil, så er et madkursus en god studentergave til hende.

Med et madkursus slipper den nyudklækkede student for at leve af spaghetti med ketchup, når SU-livet melder sig senere hen, men kan i stedet imponere venner og læsegrupper med lækker mad.

 

Madkurser

 

3. En tur ud i byen

Hvis den har stået på lektier og eksamener, er det tid til at komme ud og udforske sin by på ny – og nyde godt af alt det, den har at tilbyde.

Du kan for eksempel give hende en citytur i kayak i København eller hvad med at se for eksempel Aarhus fra en ny side med Solve A Mystery. Her skal hun – sammen med hvem end, hun vil have med – løse en gåde, hvis ledetråde findes rundt omkring i byen.

Find oplevelser i...

 

4. Shake, shake, shake!

Efter en masse lunke dåsebajere og lune Breezers i studenterugen vil hun sikkert sætte pris på drinks i en liiiidt anden kvalitet.

Det er oplagt at give hende en studentergave i form af et cocktailkursus.

Her bliver hun klogere på smagskombinationer, hvordan man laver cocktails og så får man selvfølgelig mulighed for at smage en masse.

 

Cocktails

 

5. Har hun styr på bouqueten?

Vinsmagning er en populær studentergave til hende.

Til den semi-kulturelle student – eller bare hende, der godt kan lide et godt glas vin med sine veninder – kan du overveje at give vinsmagning i studentergave. Her får hun et indblik i, hvordan man dyrker og producerer vin, samtidig med, at hun selvfølgelig får lov til at smage på de forskellige vine. Det er nemlig ikke uden betydning for den færdige vin, hvor i verden druerne vokser.

 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 

6. Eventyr på Århusbugten

Giv hende en oplevelse med høj fart i en RIB-båd.

Trænger hun til noget frisk luft efter studenterugens mange øl og fester, er en tur i en af de hurtige RIB-både gennem Aarhusbugten et oplagt valg. Turen kombinerer fart, arkitektur, fortællinger om Aarhus og en masse viden om det spændende dyreliv i Aarhusbugten. Oplevelsen får vores varmeste anbefalinger herfra!

7. Når det skal være lidt lækkert

Det bliver ikke mere lækkert end en tur på Ystad Saltsjöbad.

Ystad Saltsjöbad ligger i det allersydligste Sverige omkring Skåne, og det tager lige knap en time at komme dertil fra København. Hotellet er et af de absolut bedste spahoteller i Norden, og har vundet et utal af priser for deres spaafdeling. Hotellet ligger lige ned til havet, så man kan gå lange ture ved vandet og nyde udsigten, når man har fået nok af indendørs wellness.

 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 

8. En helt særlig udsigt

Man kan ikke beskrive, hvordan det er at flyve i en luftballon – det skal prøves.

En studentergave skal jo helst være noget, man husker længe, og er det den type gave, du går efter, er en tur i luftballon et selvskrevet valg. I videoen her kan du møde en af vores andre kunder, der har prøvet ballonflyvning, og han fik sig en helt særlig oplevelse. Du kan se videoen med ham lige her.

 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 

9. En højtflyvende udfordring

Udsigten fra en paraglider er helt unik.

Hvis du mangler studentergaver til hende, som godt kan lide at lave noget anderledes, rejse og udfordre sig selv, bør du overveje paragliding. Paragliding foregår ved, at man bliver spændt fast i en paraglider, løber derudaf og så flyver man sådan set til sidst. Normalt flyver man op til 3 meter over jorden, men det afhænger af, hvor god man er. I oplevelsen her følger der heldigvis en dygtig instruktør med, så du er sikker på, hun får noget ud af det.

10. En tur mere i luften

Hun kan både få en privat rundflyvning eller vælge en rute, der er bestemt på forhånd.

Vi bliver i luften med vores sidste forslag. En helikoptertur fortjener nemlig også en plads på listen over de 10 mest populære studentergaver til hende. Der er både almindelige rundflyvninger, hvor ruten er bestemt på forhånd og helikopteren deles med andre eller private helikopterture, hvor man selv er med til at bestemme, hvor man vil flyve hen.

 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 

Psst! Mangler du en studentergave til ham? Så kan vi anbefale dig at læse vores forslag til netop den gave her.

Læs også

Cocktails og opskrifter

Læsetid: 9 min.

Madkursus for enhver smag

Læsetid: 6 min.

29 spisesteder i København

Læsetid: 19 min.