Efter at have slidt og slæbt i årevis, knoklet med at læse op til eksamener og suget viden til sig hver eneste dag, er det snart tid til at lægge bøgerne fra sig og nyde en velfortjent sommerferie, studenteruge og -fest for de unge studenter. Her får du vores 10 favoritter til studentergave til hende.
 

Læs også Studentergaver

 

1. Total afslapning​

Har hun været rigtig flittig? Så trænger hun sikkert til en dag fyldt med forkælelse og afslapning.

Lige præcis dét er for eksempel Helle Thorup i Århus eksperter i, og deres lækre spadag indeholder både krops- og ansigtsmassage, så man virkelig kan få koblet af og slippe eksamensstressen.

Oplevelsen er for to personer, så hun kan invitere sin bedste veninde eller dig med på den.

 

Spaoplevelser

Se flere
 

2. En tur i køkkenet

Er hun på vej til at flytte hjemmefra eller kunne hun bare godt lige bruge at få finpudset sine madlavningsevner, inden det når dertil, så er et madkursus en god studentergave til hende.

Med et madkursus slipper den nyudklækkede student for at leve af spaghetti med ketchup, når SU-livet melder sig senere hen, men kan i stedet imponere venner og læsegrupper med lækker mad.

 

Madkurser

Se flere
 

3. En tur ud i byen

Hvis den har stået på lektier og eksamener, er det tid til at komme ud og udforske sin by på ny – og nyde godt af alt det, den har at tilbyde.

Du kan for eksempel give hende en citytur i kayak i København eller hvad med at se for eksempel Aarhus fra en ny side med Solve A Mystery. Her skal hun – sammen med hvem end, hun vil have med – løse en gåde, hvis ledetråde findes rundt omkring i byen.

Find oplevelser i...

 

4. Shake, shake, shake!

Efter en masse lunke dåsebajere og lune Breezers i studenterugen vil hun sikkert sætte pris på drinks i en liiiidt anden kvalitet.

Det er oplagt at give hende en studentergave i form af et cocktailkursus.

Her bliver hun klogere på smagskombinationer, hvordan man laver cocktails og så får man selvfølgelig mulighed for at smage en masse.

 

Cocktails

Se flere
 

5. Har hun styr på druen?

Til den semi-kulturelle student – eller bare hende, der godt kan lide et godt glas vin med sine venner – kan du overveje at give vinsmagning i studentergave.

Her får hun et indblik i, hvordan man dyrker og producerer vin, samtidig med at hun selvfølgelig får lov til at smage på de forskellige vine. Det er nemlig ikke uden betydning for den færdige vin, hvor i verden druerne vokser.

 
 

6. Eventyr på Aarhus-bugten

Trænger hun til noget frisk luft efter studenterugens mange øl og fester, er en tur i de hurtige RIB-både gennem Aarhus-bugten et oplagt valg.

Turen kombinerer fart, arkitektur, fortællinger om Aarhus og en masse viden om det spændende dyreliv i Aarhus-bugten.

 

Tur med RIB-båd

Se flere
 

7. Når det skal være lidt lækkert

Hvis du er ude efter en helt særlig gave, så kan du forkæle studenten med et spaophold på for eksempel Ystad Saltsjöbad.

Ystad Saltsjöbad ligger i det allersydligste Sverige omkring Skåne, og det tager lige knap en time at komme dertil fra København.

Hotellet er et af de absolut bedste spahoteller i Norden, og har vundet et utal af priser for deres spaafdeling.

Hotellet ligger lige ned til havet, så man kan gå lange ture ved vandet og nyde udsigten, når man har fået nok af indendørswellness.

 

Spaophold

Se flere
 

8. En helt særlig udsigt

En studentergave skal jo helst være noget, man husker længe, og er det den type gave, du går efter, er en tur i luftballon et selvskrevet valg.

I videoen her kan du møde en af vores andre kunder, der har prøvet ballonflyvning, og han fik sig en helt særlig oplevelse – som studenten uden tvivl også får.

I luften

Se flere
 

9. En højtflyvende udfordring

Hvis du mangler studentergaver til hende, som godt kan lide at lave noget anderledes, rejse og udfordre sig selv, bør du overveje paragliding.

Paragliding foregår ved, at man bliver spændt fast i en paraglider, løber derudaf, og så flyver man sådan set til sidst.

Normalt flyver man op til 3 meter over jorden, men det afhænger af, hvor god man er. I oplevelsen følger der selvfølgelig en dygtig instruktør med, så du er sikker på, hun får en god oplevelse.

 

Mellem skyerne

 

10. Gourmetoplevelse

Forkæl hende med en vaskeægte gourmetoplevelse.

Hvis hun er vild med god mad, så vil det være en skøn overraskelse at kunne se frem til et rigtig lækkert restaurantbesøg.

De fleste madoplevelser er for 2, så hun kan tage en god veninde eller måske dig med.

 

Gourmetoplevelser i hele landet

Se flere
 

Læs også

Madkursus for enhver smag

Læsetid: 5 min.

Studentergaver til ham

Læsetid: 6 min.