Når du om sommeren begynder at kunne høre de karakteristiske dyt og råb i byen, er det et godt tegn på, at studenterugen er i fuld gang.

En fantastisk tid, hvor de unge studenter fester, fejrer og sætter punktum ved flere års hårdt studiearbejde.

Her finder du 10 favoritter til studentergave til ham.

 

Læs også Studentergaver

 

1. Duften af hans livret

Måske er studenten allerede flyttet hjemmefra, men ellers er der nok ikke lang tid, før han selv skal finde på aftensmaden.

Derfor er det en god idé at give ham et madkursus. Selv hvis han allerede er et haj i et køkken, er det en god gave, for han kan blive endnu skarpere til et emne helt efter hans valg – og mave.

 

Madkursus

Se flere
 

2. Kaffekursus

Der skal meget kaffe til eksamenslæsning, så det er han sikkert vant til. Men lad ham starte sit nye liv som student med et kaffekursus, hvor han lærer at lave vaskeægte kvalitetskaffe.

Hvis han er vild med sort kaffe uden dikkedarer, kan du finde et perfekt kaffekursus til ham. Hvis han er mere til barista-kaffe som flat white eller cortado, kan han selvfølgelig også komme på sådan et kursus.

 

Kaffekursus

Se flere
 

3. Paragliding

Udsigten, når man paraglider, er rimelig vild!

Efter en festlig studenteruge kan hans tømmermænd være overfældende. Så er noget af det eneste, der virker at komme ud og få noget frisk luft. Og der er garanti for frisk luft, når man prøver paragliding.

Derfor kan du passende give en flyvetur i studentergave til ham.

 

I luften

Se flere
 

4. Ginsmagning

En rigtig god studentergave kan være en god flaske, som han kan nyde, når det er tid til noget andet end lunkne dåsebajere.

Sammen med flasken kan du jo give en smagning, så han kan blive klogere på, hvad der er i flasken. For eksempel til en ginsmagning, hvor han lærer mere om processen og historien bag og får mulighed for at smage forskellige slags gin – og finde præcis den type, han bedst kan lide.

 

Ginsmagning

Se flere
 

5. Pilot for en dag

Giv ham en oplevelse for livet med en helikopterflyvetur over hans lokalområde.

Du kan enten give ham en helikoptertur, hvor han kan koncentrere sig om at nyde udsigten, men hvis du er på udkig efter en endnu vildere gave, kan han selv prøve kræfter som pilot.

Nedenfor kan du se de forskellige helikopteroplevelser og finde den helt rigtige for ham.

 

Op i helikopteren

 

6. Gourmetoplevelse

Er han vild med god mad? Så fejr ham med en gourmetoplevelse.

Du vælger selv, om det skal være frokost eller middag, men han vil uden tvivl synes, det er lækkert at få en oplevelse for 2 til et måltid udover det sædvanlige.

 

Gourmetoplevelser

Flere idéer
 

7. Surfing

Hvis han er den aktive type, skal han da prøve kræfter med surfing.

Cold Hawaii er legendarisk, når det kommer til de danske bølger. Klitmøller i Thy er et lille stykke af det amerikanske ørige på vestkysten af Danmark. Her kan han prøve kræfter med både surfing eller SUP-surfing.

Det er selvfølgelig ikke kun i Vestjylland, han kan prøve at ride på bølgerne. Du kan finde den oplagte oplevelse til ham nedenfor.

 

Surfing

Se flere
 

8. Virtual Reality

Er han vild med gaming? Så lad ham springe ud i virtual reality, hvor han bogstaveligt talt træder ind i en anden verden.

Han kan både prøve VR i Aarhus eller København, og han kan tage gutterne med, for der er plads til op til 8 spillere af gangen.

 

Andre spiloplevelser

Se flere
 

9. Ølsmagning

Under ginsmagning nævnte vi behovet for noget bedre i glasset end lunkne dåsebajere. Men måske er det ikke gin, men mere – og anderledes – øl, han har lyst til.

Der findes et væld af ølsmagninger i det ganske danske land – ligesom der findes et væld af forskellige slags øl.

Forkæl ham med en ølsmagning, hvor han lærer mere om processen, hvad der er i glasset og hvilke typer, han bedst kan lide.

 

Ølsmagning

Se flere
 

10. Djævleræs

Hvis man har benzin i blodet, er der ikke noget som at prøve djævleræs.

Til Djævleræs får han 12 omgange på den legendarisk Nysum bane – 6 som kører og 6 som co-pilot.

Banen er en af Danmarks bedste offroad-baner – og hele dagen vil være en oplevelse, han sent vil glemme.

 

Benzin i blodet

Se flere
 

Flere gaveidéer

Studentergaver til hende

Læsetid: 6 min.

Gave til ham

Læsetid: 10 min.

Gaveguides

Læsetid: 4 min.