Når du om sommeren begynder at kunne høre de karakteristiske dyt og råb i byen, er det et godt tegn på, at studenterugen er i fuld gang. En fantastisk tid, hvor de unge studenter fester, fejrer og sætter punktum ved flere års hårdt studiearbejde.

Og lige præcis det hårde studiearbejde fortjener at blive belønnet med en oplevelsesgave og nye minder – studenterugen har jo ry for at være temmelig sløret for nogle…

Vi har gransket vores udvalg af oplevelser godt igennem for at finde 10 af de bedste ideer til studentergaven til ham. Hvis du gerne vil se flere forslag til, hvilke studentergaver du kan give til ham, så er du altid velkommen til at tage et kig på hele vores udvalg med mere end 250 oplevelser. Blandt alle de oplevelser er der helt sikkert også en, der passer til ham.

10 udvalgte studentergaver til ham

Når der er mere end 250 forskellige studentergaver til ham, kan det nok godt blive lidt uoverskueligt at begynde gavejagten. Så for at gøre det lidt nemmere for dig, har vi fundet de 10 mest populære gaver til ham – så kan du tjekke dem ud før, du begynder at bevæge dig videre ind i gavejunglen.

1. Duften af hans livret

Som nyudklækket student kan det ikke vare længe før, han rykker teltpælene op og flytter hjemmefra. Når han flytter fra mors kødgryder, er det ikke sikkert, at aftensmaden bliver ligeså spændende og varieret som før.

For at hans kost ikke udelukkende skal bestå af spaghetti og rugbrødsmadder, vil det være perfekt at give ham et pizzakursus. På den måde kan han blive en sand mester i at lave pizza til sig selv og sine gæster. Og så bliver hans kost trods alt lidt mere varieret.

 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 

2. Sort kaffe & nye teknikker

Hvis han er mere interesseret i kaffe end i, hvordan han laver den perfekte pizzabund, så er et kaffekursus hos La Cabra en god studentergave til ham. På kurset lærer han, hvordan han får mest muligt ud af sine kaffebønner og får den bedste smag frem. Han bliver undervist af en kaffeekspert, der blandt andet har vundet det australske mesterskab i sort bryg i 2015.

 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 

3. Hvordan er udsigten fra 400 meters højde?

Udsigten fra en hangglider er rimelig vild!

Efter en festlig studenteruge kan hans tømmermænd være overfældende. Så overvældende, at ikke en gang en kop kaffe hos La Cabra kan kurere ham. I stedet bør han komme ud og få noget frisk luft. Et sted, hvor der er garanti for frisk luft, det er i 400 meters højde.

Derfor kan du passende give en højtflyvende tur under en hangglider i studentergave til ham. Hanggliding er den perfekte kur mod tømmermænd – og så er udsigten helt fantastisk.

4. Er han den nye Maverick?

At være pilot for en dag er en af de oplevelser, der virklig sætter sig fast.

Hvis det der med at være højtflyvende lige er noget for ham, så synes vi også, at du skal overveje pilot for en dag som studentergave. Her er der mulighed for rent faktisk at styre et fly, som en rigtig pilot ville gøre det, og hvem ved, måske har er han den nye Maverick?

Folk, der prøver pilot for en dag-oplevelsen, er helt høje af adrenalin, når de lander på jorden igen, og spørger du os, er det her en af de sejeste studentergaver til ham i 2018.

5. Dyk med hajerne i Kattegatcentret

Den diametrale modsætning til pilot for en dag må være et prøvedyk i Kattegatcentret: Fra luft til vand. Det er nemlig ikke kun i luften, at der venter spændende oplevelser. Det gør der også under vandet. I Kattegatcentret kan du give ham et prøvedyk, der tager ham helt tæt på hornfisk, makreller, slethvar, torsk, stør og rokker.

En interessant oplevelse i det 1,5 millioner liter store Oceanarium. Har han et dykkercertifikat? Så kan han endda få lov til at dykke med de store hajer i hajtanken.

6. Hola Cold Hawaii

Hvis han ikke er den store fan af at være under vandet, men foretrækker at være over det, stående på et surfbræt, så er vores surfkursus i Klitmøller et godt valg som studentergave til ham. Surfkurset er også et godt valg, hvis han har planer om at rejse ud i verden og surfe – for eksempel i Australien.

På den måde kan han tyvstarte sin surfrejse i Cold Hawaii og lære de mest basale tips og tricks, inden han giver den fuld gas i kænguruland. Og måske forældrene ikke behøver bekymre sig helt så meget, når han nu trods alt har prøvet det før.

 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 

7. På med brillerne

Er han vild med gadgets? Så vil han elske virtual reality.

Han behøver faktisk ikke at rejse hele vejen til Australien for at surfe. Med et par virtual reality-briller om hovedet kan han surfe, hvor end han har lyst til. Virtual reality er en spændende teknologi, der åbner op for en helt ny verden af muligheder.

Hvis du skal give en studentergave til ham, der elsker computerspil, nye teknologier og generelt er med på moden inden for gear og gadgets, så er vores virtual reality-oplevelser et sikkert valg.

8. Vrooooooooom!

Har han et kørekort? Så er det af sted på djævleræs.

Hvis han ikke kan nøjes med en virtuel oplevelse af at køre bilræs, men derimod foretrækker the real deal, så er djævleræs uden tvivl det bedste bud på en studentergave til ham, der elsker ræs. Djævleræs går ud på at køre ræs i gamle biler på en sjov bane (Nisseringen eller Løvelbanen). Vi har selv prøvet at køre djævleræs og det kan anbefales!

 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 

9. Når det skal være lidt lækkert

De gamle biler, som bruges til Djævleræs, kan med god grund ikke køre så hurtigt, så hvis han elsker den helt høje fart og hurtige acceleration, bør du nok kigge nærmere på vores oplevelse kør Ferrari på bane. På Jyllandsringen eller Sjællandsringen kan han få lov til at træde speederen i bund og føle, hvordan det er at køre i en bil med V8-motor.

10. Tid til at slukke tørsten

Giv en ølsmagning hos Braunstein i studentergave til ham.

Efter nogle hæsblæsende omgange i en Ferrari og en dag fyldt med drengehørm kan tørsten godt melde sig. Tit og ofte er det tørsten efter øl. Det er som om, at benzin, drengehørm og øl går hånd i hånd.

os Braunstein er de altid klar til at slukke øltørsten. De tilbyder nemlig en af landets bedste ølsmagninger. Den perfekte studentergave til ham, der elsker smagen af humle.

God studenterfest!

Psst! Mangler du en studentergave til hende? Så kan vi anbefale dig at læse vores forslag til netop den gave her.

 

Find flere gaveguides her