Find 30 års gaven her på siden

30’erne er de nye 20’ere! Sådan har mange 30 års-fødselarer sagt så mon ikke også, at der er noget om snakken, når nu så mange bliver ved med at gentage det?

Under alle omstændigheder er en 30 års fødselsdag noget, der skal fejres, og har du udsigt til sådan en fødselsdagsfest, så må du jo på jagt efter en 30 års fødselsdagsgave.

Længere nede på siden har vi samlet idéer til 30 års fødselsdagsgave, så du kan finde inspiration til, hvilken gave du skal give til fødselaren.

 

Læs også Gave til ham

30 års fødselsdagsgave til mand

Når han fylder 30 år, så kan han vist egentlig ikke udgive sig for at være en drengerøv længere. Men det betyder jo ikke, at han fra den ene dag til den anden stopper med at føle sig som en. Den klassiske kommentar om, at alder jo bare er et tal, er både en kliché men også rigtig nok. For man er jo ikke ældre, end man føler sig, og selvom han nu har fået en 30 års gave, så kan han jo sagtens føle sig som en på 25 indeni.

 Når han bliver 30 år, er han godt på vej ind i voksenlivet, men han har altså også stadig duften har 20’erne siddende i tøjet, så når du skal finde en 30 års fødselsdagsgave til ham, kan du vælge oplevelser, der trækker i begge retninger. Du kan både vælge en sjov gave til hans 30 års fødselsdag, hvor han får lov til at dyrke sin indre drengerøv, men du kan også vælge en 30 års gave til ham, som er i den mere modne ende af skalaen.

Lad os nu se nærmere på nogle gaveidéer til hans 30 års fødselsdag.

1. Hurtige biler

Det er nok lige meget, om det er hans 30 års fødselsdag eller hans 80 års, for der er bare noget med mænd og biler, hvor alderen pludselig er fuldstændig underordnet. Store motorer, lækkert design, skinnende fælge og naturligvis lyden af de mange hestekræfter, der drøner afsted, virker tiltrækkende på de fleste mænd. Er han stadig ikke blevet for gammel til at falde i svimer over en lækker bil? Så send ham på tur i en PorscheAudiLamborghiniFerrari eller måske bare en gammel øse?

Andre adrenaline oplevelser til ham

2. Ølsmagning

Selvom det er hans 30 års fødselsdag, og han sikkert får nogle kommentarer med på vejen om, at han nu er blevet en moden herre, så er det ikke sikkert, at han er gammel nok til en whiskysmagning – trods alt. Til gengæld kan det være, at en ølsmagning så er noget for ham. Mon ikke, at han har drukket mange øl i sine 20’ere? Til en ølsmagning handler det imidlertid ikke om at tylle så mange øl som muligt, men derimod om at få et kendskab til de øl, man drikker. Til en ølsmagning lærer han, hvordan øllene bliver brygget, hvordan de varierer i smag og hvilke forskelle der er på de forskellige øl.

3. Kaffe, kaffe, kaffe

De fleste når til et punkt, hvor morgenkaffen bare er en uundværlig del af morgenrutinen, og hvor en manglende kop kaffe kan få betydning for, om dagen kommer godt eller skidt fra start. Er han kaffedrikker? Så giv ham mulighed for at nørde lidt med kaffen i anledningen af hans 30 års fødselsdag. Taler han ikke allerede baristaens sprog, kan det jo være, at han kommer til det, så han kan få en god kop kaffe i anledningen af den runde dag.

Se flere gaveidéer til manden her

Flere smagsoplevelser til ham

30 års fødselsdagsgave til kvinde

Det er de færreste kvinder, der gerne vil mindes om, at de har 30 års fødselsdag. Gaver, sang og en fest vil de gerne have, men der er altså en tendens til, at kvinder fylder 29 mere end én gang… I aviser, magasiner og ugeblade kan man læse om, at det er 30 årskrisen, der spøger. Men det er jo slet ikke sikkert, at det at fylde 30 år er noget, der fylder hos hende. Så derfor skal hun selvfølgelig fejres med maner, og du må på jagt efter en 30 års gave til hende, så hun kan gå sit nye årti i møde med de bedste minder i ryggen.

1. Spaophold

Det kan være hårdt at fylde 30 år og let’s face it, sådan en fest tager altså bare lidt længere tid at komme sig over, end da hun var 20. Den bedste måde at komme sig over en god fest på er ved at slappe af på et spaophold. Man behøver selvfølgelig ikke at have været til fest, for at kunne nyde et spaophold, men det er altså skønt at læne sig tilbage uden at tænke på, hvem der laver mad og vasker op.

De fleste kvinder er som regel vilde med spa, så hvis du virkelig gerne vil forkæle hende med en gave til 30 års fødselsdag, så skal du give hende et spaophold. Du kan give hende et spaophold i Danmark, men du kan også give hende et spaophold i Sverige, hvor de har nogle af Europas bedste spahoteller, her i blandt Ystad Saltsjöbad.

2. Ud i naturen

Er hun den aktive type, der godt kan lide at være ude i naturen og udfordre sig selv fysisk? Så kan en 30 års fødselsdagsgave til hende være naturoplevelser, hvor hun får frisk luft og samtidig holder sig i gang. Er hun til vand, kan en tur til det berømte Cold Hawaii i Klitmøller være en mulighed. Her kan hun prøve surfing i bølgerne, men det kan også være, at hun er mere til en afstressende glamping ophold eller måske en omgang vildmarksgourmet.

Du kan se flere naturoplevelser her

I en tid, hvor der er meget fokus på, at vi har alt for travlt, og hvor flere og flere føler sig stressede, er naturoplevelserne en god gaveidé til 30 års fødselsdag, fordi det er i de år, hvor mange skal udfolde deres karrierer for alvor, og derfor hurtigt får for meget om ørerne. Naturen er et godt sted at koble af, for her er der ikke fokus på opgaver, der skal nås og larmende telefoner, der skal besvares. Her er der kun fuglesang og frisk luft, og det kan hun sikkert godt have brug for en gang imellem.

Flere oplevelser i det fri til hende

3. Madoplevelser

Livet er for kort til ikke at spise godt, så en 30 års gave til hende bør næsten være en madoplevelse. Du kan vælge, om hun selv skal med i køkkenet for at lære, hvordan man tilbereder maden eller du kan vælge, at hun blot skal sætte sig til rette og nyde, at der er andre, der har lavet det for hende. Er det normalt hende, der står for at lave maden derhjemme, kan det godt være, at hun trænger til en pause fra gryderne. Er det tilfældet, vil vi anbefale, at du tager hende med til en smagning eller ud for at spise på en lækker restaurant.

Find mere inspiration til en 30 års gave til hende

Mangler du stadig gaveideer til 30 års fødselsdag?

Lurer 30 års-krisen? Så er det ud for at opleve noget i stedet for at sidde hjemme og blive i dårligt humør. Der er jo ikke noget at gøre ved det alligevel, så hvorfor ikke få det bedste ud af det og gå ind i det nye årti med en masse nye oplevelser foran sig? Alder er jo kun et tal, og 30’erne er de nye 20’ere så mon ikke, at det går alt sammen.

På Truestory.dk har vi mere end 380 forskellige oplevelser, som du kan vælge imellem, når du mangler idéer til en 30 års fødselsdagsgave. Du kan se alle vores oplevelser lige her eller gå på opdagelse i vores magasin, hvor vi har samlet anmeldelser og artikler, som du kan blive inspireret af, når du skal finde en 30 års fødselsdagsgave.