Den sværeste opgave du som gavegiver kan få, er at blive sendt ud for at købe gaven til manden, der har alt. For, hvordan løser du lige den udfordring? Han har jo alt.

Eller har han?

Herunder har vi samlet nogle idéer til, hvad gaven til manden, der har alt, kan være. Vi tør næsten godt at love, at vi har fundet nogle oplevelser, som han ikke allerede har, så skal vi ikke scrolle ned og kigge på det?

Se med og find den perfekte gave til manden.

Giv lidt mere - Gaver til mellem 500 og 2000 kroner

Få inspiration til, hvad du skal give til ham, når du vil finde gaver til mellem 500 og 2000 kroner.

Se alle i kategorien

Giv lidt mere - Gaver til under 500 kroner

Få inspiration til, hvad du skal give til ham, når du vil finde gaver til max 500 kroner.

Se alle i kategorien

Til det lille budget - Gaver til under 200 kroner

Er du på udkig efter gaver til max 200 kroner, kan du finde dem her.

Se alle i kategorien

Er budgettet større?

Find gaver til manden fra 500 kroner og op.

Se alle i kategorien

Hvorfor give en oplevelse fra Truestory som gave?

Vores kundeservice fanger du på [email protected] eller tlf. +45 78 76 92 29

Hvad giver man i gave til mænd, der har alt?

Den udfordring har de fleste vist haft på et eller andet tidspunkt og i mangel på bedre, er der blevet købt sokker, bælter og vin som gave til manden, der ikke ønsker sig noget. Selvfølgelig har han takket pænt for det, han har fået, men mon ikke, at gaven er endt samme sted som sokkerne, bælterne og vinen fra sidste år og året før og…?

Hvad gør man?

Enten må du give fortabt og bare erkende, at han er manden, der har alt eller også kan du give ham en oplevelse. Det eneste sted en oplevelse kommer til at fylde, er i hans indre mindebank, og det er netop det, der er meningen med en oplevelse. En oplevelse kan ikke lægges i skuffen sammen med alle de andre ubrugte sokker, den skal bruges, og hvis du tager med ham på en oplevelse, får I endda et fælles minde.

Så skal vi ikke kigge lidt nærmere på nogle af de oplevelser, du kan give til manden, der har alt?

Liste: De bedste gaver til manden, der har alt

Herunder kan du se en liste med 10 af de bedste gaver til manden, der har alt.

1. Faldskærmsudspring

Tag springet og hop ud i en gave, der kun kan overraske ham! Hvis han er en vovehals, der har mod på det meste, skal der næsten et faldskærmsudspring på hans ønskeliste.

Pris: fra 1.950 kr.

Læs mere

2. Bridgewalking

Skal vi krydse den gamle Lillebæltsbro? Det lyder ikke vildt spændende, men når turen over Lillebælt foregår på gåben i 60 meters højde, mon han så ikke ændrer mening?

Pris: fra 289 kr.

Læs mere

3. Helikoptertur

Udsigten fra en helikopter er noget helt særligt, og har han endnu ikke prøvet sådan en tur, har du vist lige fundet gaven til manden, der (næsten) har alt.

Pris: fra 599 kr.

Læs mere

4. Ballonflyvning

Alle, der har prøvet en tur i luftballon, siger det samme, når de er landet: prøv det! Ballonflyvning kan bare ikke sammenlignes med andre oplevelser, for her er det både roen, naturen og udsigten, der gør stemningen om bord til noget særligt.

Pris: fra 1.650 kr.

Læs mere

5. Ginsmagning

Er han én af dem, der er med på moden og går op i, at ginen smager af andet end gran? Så er en ginsmagning et godt bud på, hvad du skal give til manden, der ikke ønsker sig noget.

Pris: fra 150 kr.

Læs mere

6. Ølsmagning

Måske er det en kliché, men der er altså også noget om snakken. Mænd og øl passer bare godt sammen. Er du på udkig efter gaven til manden, der har alt, så skænk ham en god øl.

Pris: fra 129 kr.

Læs mere

7. Undervandsjagt

Er han en mand, der gerne vil gøre tingene selv? Så kan han tage til undervandsjagt og fange aftensmaden! Her jages fiskene med harpun, men selvom han synes, han er en dygtig jæger, kan det jo godt være, at han må forbi fiskehandleren på vejen hjem.

Pris: fra 399 kr.

Læs mere

8. Madoplevelser

Vejen til en mands hjerte går gennem maven, så derfor er en madoplevelse en god gave til manden, der har alt. For mon ikke, at han bliver glad for at få noget godt på tallerkenen? Det er vi ret sikre på.

Pris: fra 149 kr.

Læs mere

9. Svæveflyvning

Når flyet letter, er det uden lyden af en summende motor som baggrundsmusik. Der er nemlig ikke nogen motor i et svævefly så, hvad siger han til at tage en tur i et fly uden motor?

Pris: fra 295 kr.

Læs mere

10. Djævleræs

Der er både plads til heftige herresving og en ordentlig om gang bundgas, når der skal gøres djævleræs. De bulede biler smadrer af sted i kampen om at komme først over målstregen. Mangler du en sjov gave til manden, der har alt, så har du fundet den her.

Pris: fra 1.199 kr.

Læs mere

Gaver til de unge og ældre mænd

Man kunne godt forestille sig, at det er alderens skyld, at han ikke mangler noget, men sådan er det ikke nødvendigvis. Det kan nemlig ramme alle mænd i alle aldre, desværre. Men fortvivl ikke, for vi har både gaver til de unge og ældre mænd, så du kan få købt julegaverjubilæumsgaver og fødselsdagsgaver til manden, der har alt.

Du kan få inspiration til, hvad du skal give ham herunder.

Gaver til manden på 20 år

Når man er i 20’erne går tiden med at hænge ud med venner, studere, arbejde, dyrke sport og have god tid til tingene. Du skal altså finde en sjov gave til manden, der har alt, hvis du vil overraske ham, der er i 20’erne. Vi har fundet nogle gaver til manden på 20 år og op herunder.

1. Kør offroad i grusgrav

2. Virtual reality

3. Prøv wakeboard

4. Kør djævleræs

5. Overlev i naturen

Gaver til manden på 30 år

I løbet af 30’erne slår mange sig ned med villa, Volvo og vovse, men derfor bliver der alligevel tid til at hænge ud med gutterne til en bytur eller en aften i biografen. Er du på jagt efter gaver til manden på 30 år og opefter, kan du derfor både vælge familieoplevelser og noget med action.

1. Into the wild

2. Guidet øltur

3. Surfing

4. Kaffekursus

5. Bøf og bajer

Gaver til manden på 40 år

Når han bliver 40 år, kan han måske fornemme, at den berygtede 40-års-krise lurer. Nogle mænd forebygger krisen med sport og dyre biler, andre vælger at tage ud for at oplevelse en masse – for hey, 40 år er da ingen alder!

1. En tur i de hurtige biler

2. Mountainbikeophold

3. Introduktion til trailløb

4. På tur i en RIB-båd

5. Prøvedyk

Gaver til manden på 50 år

Der er stor sandsynlighed for, at han har godt gang i karrieren, når han rammer de 50 år, så derfor er det ekstra tiltrængt med en gave, der trækker ham væk fra arbejdet. Få inspiration til, hvad det kan være herunder.

1. Lær at sætte vin til maden

2. Brunch

3. Guidet tur med en hjemløs

4. Kokkeskole

5. Hotelophold

Gaver til manden på 60 år

Når han nærmer sig de 60 år, begynder han nok at skulle vænne sig til den nye titel som bedstefar. I dag er en bedstefar dog langt fra en, der sidder i gyngestolen og læser avis dagen lang, så derfor skal du selvfølgelig give ham oplevelser.

1. Oplev en dansk vingård

2. Whiskysmagning

3. Ballonflyvning

4. Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri

5. Prøv pistolskydning

 

Gaver til manden på 70 år

Det kan jo godt være, at han stadig er aktiv på arbejdsmarkedet selvom, at han er fyldt 70 år, men langt de fleste tager altså hul på seniorlivets glæder i den her alder. Mange bruger tiden på at mødes med venner, opleve kultur, spise god mad og nyde et velfortjent otium.

1. Et golfophold

2. Byvandring

3. Gode madoplevelser

4. Guidet tur på Hærvejen

5. Østerssafari

Gaver til manden på 80 år

Hvorfor sidde hjemme og kede sig bare fordi, at man er blevet 80 år? Har han stadig mod på livets mange oplevelser, så tag med ham ud for at prøve noget nyt. Herunder har vi samlet idéer til, hvad du kan give til manden der har alt, for det har han uden tvivl, når han har passeret de 80 år.

1. Oplev sort sol

2. I fodsporene på Flammen og Citronen

3. Et kroophold

4. Den Gamle By

5. Det sønderjyske kaffebord

Hvad giver man i gave til manden, der ikke ønsker sig noget?

De mest udbredte svar, når du spørger mænd, hvad de ønsker sig i gave, er noget i stil med ”det ved jeg ikke” eller ”ikke rigtig noget”.

Det efterlader jo ikke mange idéer til dig, der gerne vil give ham en gave, og derfor må du lægge hovedet i blød for selv at finde på noget. Løsningen på dit problem med at finde en gave til ham kan være en oplevelse. Det gode ved oplevelser er nemlig, at du faktisk aldrig kan få nok af dem.

Det betyder også, at du ikke kan give ham noget, som han allerede har i forvejen. Skulle det alligevel ske, at han har prøvet en tur i en lækker bil så husk på, at en oplevelse aldrig er den samme. Om du så har prøvet surfing eller romsmagning 1000 gange, så vil oplevelsen ændre sig hver gang.

Når du skal vælge den oplevelse, der passer bedst til ham, kan der selvfølgelig opstå en udfordring: hvad skal du vælge? Der er mange oplevelser at vælge imellem, og du vil jo gerne ramme plet med den rigtige oplevelse første gang. Derfor at vi samlet nogle tips, som du kan bruge, når du skal vælge en personlig gave til manden, der har alt. Se med her:

 

Tænk på geografien

I det øjeblik du finder en fed oplevelse, som du ved, han vil kunne lide, kan du måske blive fristet til at tænke, at ”det her kører han gerne to timer for at prøve”. Men er du nu helt sikker på det? Hvis hans gamle bedstemor bor lige i nærheden, og han kan besøge hende samtidig, så ja måske. Men faktisk kan for stor afstand til oplevelsen være skyld i, at han slet ikke kommer ud for at opleve. Så tænk over det inden du trykker klik til en oplevelse i Vestjylland, når han bor i Odense.

 

Hvad er han mest til?

Er det grænseoverskridende, adrenalinpumpende oplevelser, som skaber de helt store minder hos ham? Eller er det den mere rolige oplevelse, hvor der skal smages på god mad, vin og øl, der gør ham glad? Når du skal finde den perfekte gave til mænd, der har alt, skal du huske at tænke på, hvad de egentlig er mest til. Det er jo ikke alle, der vil synes, at et faldskærmsudspring er det fedeste i verden… Lige som vinelskeren, der ikke drikker øl, nok ikke skal sendes på en ølsmagning. For at gøre det lettere for dig at finde den rigtige oplevelse til ham, har vi inddelt vores oplevelser i forskellige kategorier, så du nemt kan sortere oplevelserne efter interesse. Det kan du gøre lige her.

Oplevelser skal deles

De bedste oplevelser er dem, du deler med andre (læs mere om det på videnskab.dk). Derfor kan du overveje, om du ikke skal købe oplevelsen for to personer i stedet for kun til ham – også selvom du ikke selv har tænkt, at du vil med på oplevelsen. Så kan han invitere en ven med i stedet. Motivationen for at komme ud for at opleve ligger også i, at han ved, at han skal af sted sammen med en anden. Så kan man sammen se frem til oplevelsen, snakke om, hvor fedt det bliver og bagefter dele minderne fra dagen. Vildmarksgourmet er et eksempel på en god, fælles oplevelse, som han helt sikkert vil elske at opleve sammen med dig eller en god ven. Du kan blive klogere på, hvad vildmarksgourmet er i videoen herunder: 

Hos Truestory ved vi rigtig meget om oplevelser, og vi synes, at det er det fedeste i verden at komme ud for at opleve noget. Derfor synes vi selvfølgelig, at det bedste du kan give til manden, der har alt, er en oplevelse. Er du ikke enig?

Vi har mere end 350 oplevelser til manden, du kan vælge imellem.

Se hele udvalget her

Hvis nu gaven til manden, der har alt, skal byttes

Som om, at du ikke har haft problemer nok med at finde ud af, hvad du skal give i gave til manden, der har alt – så vil han også have sin gave byttet. Heldigvis er det ikke spor vanskeligt, for hos Truestory har vi sørget for at gøre det så nemt som muligt for dig at bytte en oplevelse til noget andet.

Når du køber en gave hos Truestory, skal du huske, at du altid har:

14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse

Hvis du har spørgsmål, mangler flere idéer til, hvad du skal give manden, der har alt eller måske noget helt tredje, kan du altid skrive til os på [email protected], så vender vi lynhurtigt tilbage til dig.

Fars Dag Gave 2022

Læsetid: 10 min.

Gave til far

Læsetid: 8 min.

Gavekort til restaurant

Læsetid: 4 min.