Hip hurra, det’ din fødselsdag!

Du har sikkert styr på fødselsdagssangen, men har du egentlig fået købt den 18 års gave, du vil give til fødselaren? Hvis ikke så er det heldigt, at vi har fundet idéer til en 18 års gave til ham og hende, så du ikke behøver at panikke 5 minutter i lukketid, men i stedet kan komme til den 18 års fødselsdag med et stort overskud og den helt rigtige 18 års gave.

Girlfriends are our soulmates

Så derfor skal du selvfølgelig finde en 18 års gave til din bedste veninde, som er intet mindre end perfekt.

Hey sis!

Skal din søster have det bedste? Find en 18 års gave til din søster, som får smilet frem.

Sjov & ballade

Har du brug for en sjov gave til en 18 års fødselsdag? Få fødselaren til at grine med en oplevelse

Friendships never go out of style

Find en 18 års gave til din veninde her.

Tillykke skat

Find en 18 års gave til kæresten, der er noget ud over det sædvanlige.

Som brødre vi dele

Giv en 18 års gave til din bror, som I kan opleve sammen.

Verdens bedste datter

Har du verdens bedste datter? Giv en 18 års gave til din datter, som hun kan tænke tilbage på i mange år.

Få idéer til, hvad du skal give i 18 års gave

Der kan jo være delte meninger om, hvilken fødselsdag, der er den allerfedeste, men der er vist ingen tvivl om, at en 18 års fødselsdags er en af de største, man kan opleve. Som ved et trylleslag fra den ene dag til den anden, er der pludselig mange flere muligheder – ikke flere forældreunderskrifter, der er altid åbent på barerne og det er muligt at sætte et kryds i stemmeboksen!

Ja, det er noget helt særligt at fylde 18 år, og derfor er der mange, der vælger at fejre dagen med en stor fest! En stor fest, hvor gæsterne – naturligvis – kommer med en 18 års gave til fødselaren. Spørgsmålet er bare, hvad du skal finde på at give i gave til 18 års fødselsdag.

Det første du skal gøre, er selvfølgelig at overveje, hvilken 18-årig du skal give en gave til. Det er jo ikke sikkert, at han vil på flødebollekursus eller at hun vil på undervandsjagt. Så når du læser vores idéer til 18 års fødselsdagsgave, kan det være en god idé lige at have ham eller hende i baghovedet, som du skal give en gave til. Du skal jo helst give en gave til 18 års fødselsdags, som ikke skal byttes.

Vi kan nok ikke trække den længere nu, så vi må videre med de 18 års gave idéer. Vi starter med 18 års gaver til hende og fortsætter med ønsker til ham bagefter.

18 års fødselsdagsgave til hende

Damerne først siger man jo, så derfor begynder vi selvfølgelig med idéer til 18 års fødselsdagsgave til pigerne, så her får du 3 forslag til, hvad du kan give i 18 års fødselsdagsgave til hende.

1. Bag brødet selv

Er hun typen, der er god til at bage og dufter der altid af nybagt brød i hendes køkken? Så er Meyers Bageskole en god 18 års gave til hende. På Meyers Bageskole vil hun blandt andet lære at bage med surdej og få viden om en masse spændende meltyper. Resultatet af kurset bliver nogle lækre, lune brød og naturligvis et væld af nyttige og smarte bagekundskaber.

Tine har prøvet oplevelsen, og hun anmelder oplevelsen med følgende ord:

”Det var helt forrygende at opleve så stor entusiasme omkring noget som i bund og grund består af salt, vand og mel. Jeg fik en masse gode bagetips med og har opdaget, at en fancy røremaskine ikke er nødvendig for at få et lækkert og luftigt brød. Hvis du godt kan lide at bage, kan jeg meget varmt anbefale et bagekursus hos Meyers Bageskole”.

Læs mere her

2. Sagde du 60 meter oppe?

På den gamle Lillebæltsbro er det muligt at komme på en guidet gåtur i 60 meters højde. Yes, 60 meters højde og så er den her oplevelse endda også den eneste af sin slags i hele Europa. Selvom en gåtur i 60 meters højde måske lyder en smule harmløst, så lur mig om ikke det giver lidt adrenalin i kroppen alligevel, når man står på nippet til at skulle passere broen. En perfekt 18 års gave til hende, der er en vovehals og som gerne vil udfordres lidt.

Læs mere her

3. Har hun en sød tand?

Hvis ikke vi tager helt fejl, så kender du helt sikkert en 18-årig, der har en ekstra sød tand, når det kommer til chokolade. Har vi ikke ret? Kender du hende, så er en chokoladesmagning den helt rigtige 18 års gave til hende og den søde tand. En chokoladesmagning er en hyggelig oplevelse, hvor kostpyramider og helsefreaks er gemt langt væk. Her handler det om den gode smag af ægte chokolade. Mmmmh.

Læs mere her

Mangler du stadig inspiration til en 18 års fødselsdagsgave til hende? Få flere gaveidéer til hende her

18 års fødselsdagsgave til ham

Så er vi nået dertil, hvor vi skal finde på en 18 års fødselsdagsgave til ham, så derfor må vi hellere diske op med nogle 18 års gave idéer, så du ikke skal bekymre dig alt for længe om, hvad du skal finde på at give ham.

Derfor har vi fundet 3 forslag til, hvad du kan give i 18 års gave til ham, og de forslag får du lige her.

1. Kør Lamborghini Gallardo

Elsker han dyre biler, der kan gå fra 0 til 100 km/t alt for hurtigt? Hvis ja, så kommer du ikke uden om denne oplevelse. Oplevelsen giver ham mulighed for at køre en Lamborghini Gallardo – en af de flotteste biler, der findes, hvis du spørger en hel række af mænd og kvinder, som er vilde med biler. Så hvorfor ikke indvie de 18 år med en tur i en rigtig fed bil?

Læs mere her

2. Tag springet

Efter sigende skulle denne oplevelse kilde noget så forfærdeligt i maven. Så hvis du vil give en 18 års gave til ham, der godt kan lide kilden i maven, så tror vi faktisk, at du har fundet den perfekte gaveidé med et faldskærmsudspring. Tør han tage springet og hoppe ind i sin nye alder? Det kan du jo kun finde ud af ved at udfordre ham med et tandemspring. 

Læs mere her

3. Kæmpe vinger bagud

Den her gave bliver helt sikkert et hit, hvis du vælger at give hanggliding i 18 års gave til ham. Det er nemlig både en sjov, vild og smuk oplevelse! Hanggliding giver et sug i maven og en udsigt ud over det sædvanlige – noget du ikke glemmer lige foreløbig. Vil du høre, hvordan hanggliding føles fra en, der har prøvet det selv? Så læs mere her og se en masse billeder.

Læs mere her

Mangler du stadig en 18 års fødselsdagsgave til ham? Find mere gaveinspiration til ham her

Find gaver til 18 års fødselsdag

Er du på udkig efter gode gave gaver til en 18 års fødselsdag, men er du løbet tør for ideer?

Fortvivl ej!

At finde de rigtige fødselsdagsgaver, kan være noget af en mission. Især, hvis du er på bar bund og hverken ved, hvor eller hvordan du skal starte din gavejagt. Der er nemlig et hav af muligheder derude, så vi kan godt forstå, hvis du ikke helt ved, hvor du skal begynde at lede efter gaver til 18 års fødselsdag.

Mangler du en 18 års fødselsdagsgave til kæresten? Få idéer til oplevelser for par her

På Truestory.dk har vi mere end 350 forskellige oplevelser, som du kan lade dig inspirere af – og vi tør godt at love, at ingen af oplevelserne er ens. Her kan du både finde de vilde gaver, de hyggelige, de hurtige og de sjove gaver til 18 års fødselsdag så der er helt sikkert også en 18 års gave, der passer til den fødselar, du kender.

Har du brug for idéer til, hvad du skal ønske dig i 18 års fødselsdagsgave? Find ønsker til ønskesedlen her

Kan jeg bytte en 18 års fødselsdagsgave?

Der er slet ikke nogen tvivl om, at du har gjort dig umage med at finde en 18 års fødselsdagsgave, som din fødselar kan blive rigtig glad for. Desværre er der bare aldrig nogen garanti for, at en oplevelse ikke skal byttes. Heldigvis er det slet ikke noget problem, for når du køber en 18 års fødselsdagsgave hos Truestory, skal du huske, at du altid har:

14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse

Hvis du har spørgsmål, mangler flere idéer til gode gaver til en 18 års fødselsdag eller noget helt tredje, kan du altid skrive til os på [email protected], så vender vi lynhurtigt tilbage til dig

Se også:

Gaveideer til kæresten