At give gave til kæresten er nemt nok. At finde en god gave til kæresten er straks værre!

For mig at se skal gaven til kæresten helst være en gave, som er personlig, gør indtryk, overrasker og som ikke glemmes om et år eller to. Sådan en gave tager typisk tid at finde, og kræver en del overvejelser. Det kan for mange virke for besværligt, så de går på kompromis med gavekvaliteten – det er en skam.

 

Læs med og se 50 af de bedste bud på kærestegaver til ham & hende

Sommerspaophold

på Fjordgaarden

I Vestjylland går tiden i virkeligheden lige så stærkt som andre steder i landet, det kan lige så godt afsløres her. Alligevel er der noget ved tidsfornemmelsen på Fjordgaarden i Ringkøbing, der får dig til at glide ned i tempo og slappe af i nuet. 

2 dage
2 timer
2 min.
2 sek.

Pris fra 1.024,50 kr. per person (Begrænset antal)

 

Har du travlt? 

Hvis du ikke har tid til at læse mine 30 udvalgte gaveideer, og gerne vil se alle gaver til kæresten med det samme, kan du få hele udvalget ved at klikke her.

 

Kærestegaver som I begge kan nyde godt af

Leder du efter en gave til kæresten som I kan bruge og opleve sammen? Så anbefaler vi disse 10 kærestegaver:

Træt af frysepizza?

Tag på madkursus

Hvis du er ved at være kørt træt i frysepizzaer og taco-skaller, så er det måske på tide, at dig og din kæreste bliver bedre til at lave mad. En god måde at blive bedre på og ikke mindst få fornyet inspiration til madlavningen, det er ved hjælp af madkurser. Madkurser er en – hvad jeg vil kalde – sød gave til kæresten – med god grund.

Her er der nemlig tale om en oplevelse, hvor der er masser af plads til hygge samtidig med, at I laver lækker mad. Mads Cortsen er en af de mest populære udbydere, når det kommer til madoplevelser, og i videoen får du en smagsprøve på, hvorfor det er tilfældet.

 

Hvem slukkede lyset?

Prøv Dinner in the Dark

Dinner in the Dark er en oplevelse, der byder på en 3-retters menu. Det lyder da meget normalt, tænker du sikkert? Der er bare den twist, at menuen skal nydes i total mørke (deraf navnet: Dinner in the Dark). Når lyset bliver slukket, skærpes dine sanser – og det er dét, som er spændende ved denne oplevelse.

Jeg har endnu ikke prøvet oplevelsen, men noget siger mig, at den er rigtig interessant. Og så har jeg hørt, at maden skulle smage ekstra godt med lyset slukket.

 

Bedre end Netflix

Flyv over landet på en helikoptertur

I stedet for at beskrive, hvad en helikoptertur går ud på (det svar kender du sikkert allerede), så synes jeg, at du skal læse denne anmeldelse:

28. okt. 2019
En oplevelse vi aldrig glemmer! Vi blev mødt af en meget serviceminded pilot, Martin, der fik en til at føle sig som noget særligt og som gjorde oplevelsen til noget helt specielt. Det første han gjorde var at foreslå at vi udskød turen lidt, da han kunne se at vejret ville blive meget bedre indenfor den næste time, og vi derved ville kunne få mere at se. Vi kom afsted efter 3 kvarter. Piloten Martin fik tilladelse til at flyve lavere end sædvanligt, så han kom lige under de lavthængende skyer, og alligevel fik vi set alt det vi havde ønsket – bare meget tættere på! En meget intens oplevelse. Da vi kom hjem var vi så mættede af indtryk, at vi hverken fik tændt for TV’et eller lavet rigtig aftensmad – en skøn oplevelse som vi vil huske og fortælle om (prale med) til alle der vil høre det!
 

Ikke for dem med højdeskræk

Bridgewalking i 60 meters højde

Kan din kæreste godt lide flotte udsigter? Hvis ja, så er bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro et godt valg. Oplevelsen i sig selv er meget simpel: Du skal blot ”gå fra A til B”. Det specielle er det underlag, du skal gå på (broen) og ikke mindst den udsigt, du vil få. En udsigt, som helt sikkert vil blive lagret på nethinden i mange år frem.

 

Mød ballongreven Jørgen

Prøv ballonflyvning

Her kommer der en gaveide, som faktisk står meget højt på min egen ønskeseddel: BALLONFLYVNING! Jeg vil ikke bruge så meget spalteplads på at forklare om oplevelsen. I stedet vil jeg anbefale dig at se videoen med Jørgen ovenfor. Han fortæller nemlig det hele meget bedre, end jeg kan.

 

Byens bagside

Guidet tur med en hjemløs

Har du lyst til at give en gave med mening, så er det her et meget godt bud. Oplevelsen ”Guidet tur med en hjemløs” tager dig og din kæreste med rundt i Århus eller København. Turens guide er en hjemløs og-/eller en misbruger, der vil fortælle sin historie. En meningsfyldt oplevelse, der giver masser af nyt perspektiv på tilværelsen.

 

Spil den med…

Tag kæresten til koncert

Hvis du kender lidt til din kærestes musikalske smag, så kan du overveje at give ham eller hende et par koncertbilletter til yndlings bandet – og håbe på, at du selv bliver inviteret med. At gå til koncert er en rigtig god paroplevelse, hvor der er rig mulighed for at slå jer løs (medmindre det er en koncert med klassisk musik). Når jeg går til koncert, plejer jeg at købe billetterne på sider som Livenation.dk eller via bandets egen hjemmeside.

 

Ophæv tyngdekraften

Prøv bodyflight

Følelsen af frit fald vil for langt de fleste betyde ”kriller” i maven. Har du en kæreste, der elsker adrenalin og vilde oplevelser? Hvis ja, så er bodyflight den perfekte oplevelse ”at pakke ind”. Bodyflight er i øvrigt en af vores mest populære oplevelser. Den har fået en masse 5-stjernede anmeldelser af folk, der har haft en once in a lifetime experience.

 

Tid til at holde i hånd

Sov længe på et spaophold

Spaophold er især en god ting at give til hende. På sådan et ophold er der nemlig masser af tid til at pleje sig selv og koble helt fra i forhold til hverdagens stress og jag. Hos Truestory har vi mange forskellige muligheder. Derfor tror jeg ikke, at det bliver noget problem for dig at finde et spaophold, der for eksempel vil være perfekt som fødselsdagsgave til hende, julegave eller årsdagsgave. Det er i øvrigt værd at nævne, at vi også har spaophold i udlandet – for eksempel Sverige og Tyskland.

 

Tag turen over Øresund

Spaophold på Falkenberg Strandbad

Et af de spaophold som bare må nævnes i denne sammenhæng, er et spaophold på Falkenberg Strandbad. Spahotellet er et af Sveriges bedste, og ligger lige ned til Skrea Strand, så I har god mulighed for at gå en tur langs stranden – eller tage en svømmetur i havet – hvis I har brug for en pause fra det indendørs spaområde. Falkenberg er i ”familie” med Ystad Saltsjöbad, så hvis I allerede har været en tur forbi der, og er blevet begejstrede, så vil I uden tvivl også blive vilde med Falkenberg Strandbad.

 

Stjerner på menukortet

Spis jer mætte på et gourmetophold

Er du og din kæreste ikke så meget til alt det ”vandpjaskeri”, så er det måske et gourmetophold, I bør tage på. Hos Truestory har vi i vores sortiment nogle af de bedste spise- og opholdssteder i landet. Du kan bl.a. finde flere gourmetophold, hvor spisning på en Michelin-restaurant indgår. Hvem vil ikke gerne have dén oplevelse krydset af sin bucketliste? Jeg vil i hvert fald gerne!

 

Gode kærestegaver til ham

Leder du efter en god kærestegave til ham? Hvis ja, så anbefaler vi, at du følger disse tre råd: 1) Find en personlig gave til ham. 2) Find en gave, der viser, du elsker ham. 3) Find en god gave til din kæreste som han aldrig glemmer.

Herunder kan du se kærestegaver til ham, der imødekommer disse råd.

Smagen af.. æbler?

Udvid smagshorisonten med gin, whisky- og brandy

Er han glad for de stærke sager og kan han lide at drikke specialøl eller nye og spændende ting med vennerne? Tag ham med på en smagsoplevelse hos Radius Distillery. Her kan du både forkæle ham med lidt godt til ganen og samtidig tvinge ham med ud på en gåtur i de fantastiske omgivelser, som omringer distilleriet.

 

Sejl ud på eventyr

RIB-tur på Aarhusbugten

Naturoplevelse med fart og fortællinger. Lyder det som en god kærestegave til ham i dine ører? Denne tur foregår i en RIB-båd i Aarhusbugten. Turen vil bære præg af spændende fortællinger om Århus, bugten og vigtigst af alt: FULD GAS i en RIB-båd, der er udstyret med 2 x 300 HK. Den her oplevelse har fået et væld af 5-stjernede anmeldelser. Og den laveste rangering er 4 stjerner. Det taler sit tydelige sprog.

 

Ranger says GO!

Få ømme muller til Urban High Roping

Trænger han til at komme væk fra sofaen og blive udfordret lidt? Urban High Roping vil helt sikkert give ham en udfordring, hans armmuskler sent vil glemme. Her kan han klatre, svæve, kravle, trække, svinge osv. på Europas højeste High Roping bane. Hvis han elsker højder og sjove forhindringsbaner, så tror jeg, at det her bliver årets bedste gave til kæresten.

 

Whisky eller whiskey?

Lær mere til en whiskysmagning

Har du en kæreste, der elsker at drikke god whisky? Hvis ja, så skal du vide, at det slet ikke er så svært at finde en god gave til ham. Du giver ham da bare en whiskysmagning. Nemt, ikke? På en whiskysmagning vil han blive præsenteret for nogle af de bedste whiskys. Han smager på dem, hører om den enkelte whiskys historie og har en fornøjelig tid med ligesindede. What’s not to like?

 

Som at være der selv

Prøv Virtual Reality

Er han lidt af en gadget og tech-nørd? Giv ham en Virtual Reality oplevelse, han sent vil glemme. Denne oplevelse vil give ham et godt indtryk af fremtidens teknologi inden for VR. Han får lov til at prøve forskellige film og spil. Min kollega Johannes har skrevet følgende om oplevelsen:

Virkelig spændende oplevelse! Jeg dykkede med hvaler, hajer og under isbjerge. Jeg fløj i gennem luften som en anden superhelt, og det hele er vildt flot og realistisk, når alt interagerer med en, hvor end man kigger hen. Jeg vidste ikke så meget om det på forhånd, men blev positivt overrasket.

Johannes
 

Vroooom!

Kør Djævleræs

Her har du en oplevelse, der er herre fed! Jeg har selv kørt Djævleræs og hold nu k*”t, det er sjovt. Den indre drengerøv kommer virkelig til live, når du træder speederen i bund og fræser rundt på den sjove bane. Hvis du vil give en gave eller julegave til din kæreste, der siger ”SPAR TO”, så synes jeg, at du bør vælge den her.

 

Til de dyre drenge

Kør Lamborghini Gallardo

Vi bliver lidt i den samme boldgade. Hvis han ikke føler for at køre rundt i en gammel ”skrammel-kasse”, så er det måske bedre at give ham en køretur i en Lamborghini Gallardo – en af verdens flotteste biler, hvis du spørger mig. Bilen går i øvrigt fra 0-100 på kun 3,5 sekunder. Mon ikke det er noget som falder i din kærestes smag? Jeg er sikker på, at din bil- og fartglade kæreste bliver begejstret.

 

Er livretten bøf og bajere?

Lær at lave det selv

Kender du Timm Vladimir? Han kan meget mere end showbiz. Han er for eksempel en dygtig kok, der har lavet et madkursus, hvor bøffer og bajere er i fokus. Dette madkursus er en glimrende ide til ham, der godt kan lide at lave mad, og ikke er bange for kolesterol og kostpyramider. Søren Ø. har anmeldt oplevelsen med disse ord:

Super mad/gourmet kursus i fantastisk gennemførte og hyggelige rammer. Tag din bedre halvdel med ind og få en god aften med god mad 🙂 God oplevelse.

Søren Ø
 

Fang aftensmaden med harpun

Prøv undervandsjagt

Undervandsjagt er i løbet af de sidste par år blevet meget populært. Og det forstår jeg egentlig godt. Som mand er der et eller andet fedt og hulemandsagtigt over at gå på jagt under vandet med en harpun eller et spyd. Tror du, at din kæreste vil blive glad for sådan en oplevelse? Hvis ja, så har du her et meget godt bud på din næste gode gave til kæresten.

 

Kender du den med…

Tag til Stand Up

Frank Hvam, Nikolaj Stokholm, Mick Øgendahl… you name it. Der er nu ikke noget så rart som et godt grin. Et grin, hvor dine mavemuskler trækker sig sammen, som var du ved at slå rekorden i flest mavebøjninger på 60 sekunder. Giv din udkårne hanløve et par billetter til Stand Up med hans favoritkomiker. Det vil han med garanti sætte pris på. Det ville jeg i hvert fald selv!

Find et sjovt Stand Up-show på FBI.dk

 

Maskulin velvære med en luksus barbering

Gave til ham, der har alt

Jeg har flere gange prøvet at få en såkaldt luksus barbering, og det har været en succes hver gang. Som mand er det virkelig lækkert at blive barberet af en professionel. Især når der bliver brugt barbersæbe, børste og selvfølgelig en rigtig ragekniv. Det er, hvad jeg kalder for maskulin velvære.

 

Kærestegaver til hende

Start dagen med spa & brunch

Forkælelse til hende

Nu er det blevet tid til at se nærmere på gode kærestegaver til hende. Og vi starter med lidt af en lækkerbisken, hvis jeg selv skal sige det. Spa & Brunch hos Arndal Spa er en rendyrket wellnessoplevelse for hende, der trænger til at slappe af og forkæle sig selv. Oplevelsen indeholder en lækker massage, adgang til spaområde og brunch hos The Union Kitchen.

 

Hvad er der på menuen?

En kokkeskole hos Kokkeriet

Hos Michelin-restauranten Kokkeriet er det muligt at komme på kokkeskole. På skolen vil deltageren lære at fremstille en ægte gourmetmiddag. Det er ikke hver dag, at man får lov til at kigge en michelin-kok over skulderen og lære tips og tricks, der for alvor kan banke madkundskaberne helt i vejret. Måske den her oplevelse vil være god at give til din madglade kæreste?

 

Opgrader slikskålen

Tag til chokoladesmagning

Når du aldrig at få et stykke chokolade fra slikskålen, før den er tom? Send din kæreste på chokoladesmagning og få slikskålen for dig selv. Til den chokoladeglade pige, er der her en oplevelsesgave, der kommer som sendt fra himlen. Hos Truestory har vi i skrivende stund tre forskellige smagninger rundt omkring i landet.

 

Giv hende et smil på læben

For hende en ansigtsbehandling

Elsker hun at få plejet sit ansigt? Kan hun ikke få nok af wellnessoplevelser? Vil du gerne give hende en gave, hun bliver oprigtig glad for? I så fald er denne oplevelse et nærmere kig værd. Ansigtsbehandlingen foregår hos Ni’mat, der er blevet kåret som ”byens bedste wellness”. Ud over en lækker ansigtsbehandling vil hun også få håndmassage. Det lyder da meget lækkert, gør det ikke?

 

Dyk med dødens gab i Kattegatcentret

Tør du?

Hvis du virkelig vil give hende en oplevelse, hun aldrig glemmer, så skal du forære hende et prøvedyk i Kattegatcentret. Her vil hun komme helt tæt på de store hajer og virkelig få sig en once in a lifetime experience. Oplevelsen er især god at give, hvis din kæreste er lidt af en pralhans og eftersigende ”ikke er bange for noget”. Mon ikke et par hajer kan få hende til at ryste lidt i bukserne?

 

Graviditetsmassage til den kommende mor

Fordi hun fortjener det

Er din kæreste gravid? Stort tillykke! En graviditet er hård ved kroppen. Derfor er denne gave noget nær det perfekte, du kan give til hende, der er gravid. En graviditetsmassage vil få kroppen til at slappe mere af, og ikke mindst løsne op for eventuelle smerter.

 

Friskbagt brød

Få opskriften på Meyers Bageskole

Hos Meyers Madhus kan du sende hende på et bagekursus. Der er ikke tale om et hvilket som helst kursus, men et bagekursus, hvor hun vil lære tips og tricks af nogle af de bedste bagere i landet. Oplevelsen er perfekt at give til hende, der elsker at bage, og gerne vil være endnu bedre til det. Lyder det som noget, din kæreste vil blive glad for?

 

Tid til badekåbe & tøfler

Overrask hende med en SpaDag

Elsker hun spa og selvforkælelse? Så giv hende en dag fyldt med lækre spa- og wellnessoplevelser. Sådan en gave er altid god at give. Spørg bare min kæreste! Der findes SpaDage i hele landet, så det burde ikke være noget problem for dig at finde en god spaoplevelse fra vores udvalg. Jeg kan personligt anbefale SpaDag hos Læsø Kur.

 

Frem med farverne

Giv hende en manicure

Går hun meget op i sit udseende? Det gør de fleste piger. Forkæl hende med en neglebehandling. Neglenes udseende har en stor betydning for det kvindelige køn. Hvorfor, spørger du? Jeg ved det ikke, for at være ærlig, men faktum er, at de elsker at få “dem lavet”. Jeg har ikke fundet nogen specifik ”neglebiks” at linke til, men jeg er ret sikker på, at du har nemt ved at finde en i nærheden af dig.

 

Collect moments not things

Tag på storbyferie sammen

Hvis du virkelig gerne vil flotte dig, så giver du hende en storbyferie sammen med dig. Det kan for eksempel være til romantikkens by Paris eller det mere farverige Barcelona. Mulighederne er mange. Vælger du at give en storbyferie i gave, så tag dig tiden til at planlægge den, INDEN du giver gaven. På den måde viser du initiativ, og det bliver alt andet lige nemmere at komme af sted.

 

3 kreative bud på en gave til kæresten, som IKKE koster penge

Har dig og din kæreste aftalt, at I skal give hinanden hjemmelavede julegaverfødselsdagsgaverårsgaver eller gaver, som ikke koster penge? Det lyder som en god og kreativ ide. I forbindelse med min tidligere nævnte undersøgelse stødte jeg også på tre gode gaver, som ikke koster andet end din kreativitet og lyst til at gøre noget godt for din partner.

Invitér på gåtur i parken eller skoven

Hvor tit giver I jer egentlig tid til at gå en lang tur i skoven og koble hovedet fra for en stund? Ikke særligt tit, vel? En gåtur i parken eller skoven kan være en god gaveide, hvis I trænger til at koble lidt af og snakke sammen under rolige omgivelser. Du kan med fordel tage lidt lækkert med på turen: Om sommeren kan det være en flaske vin og noget frugt. Om vinteren kan det være varm kakao. En rigtig hyggelig gaveidé, alle kærestepar vil have godt af!

Klippekort til massage, hjemmelavet middag osv.

Hvis jeg skulle give en julegave til min kæreste som IKKE kostede penge, så ville jeg vælge denne gaveide. Min kæreste elsker nemlig, når jeg laver mad til hende. Derfor ved jeg, at det er en gave, hun bliver meget glad for. Hvad du vælger at give klippekort til, er op til dig. Dog vil jeg anbefale dig at finde på noget, du ved, din kæreste bliver glad for.

Billedcollage med jeres bedste oplevelser sammen

Denne gaveide stiller krav til dine kreative evner. Den handler nemlig om, at du skal lave en billedcollage med jeres bedste oplevelser sammen. Billedcollagen er uden tvivl også en af de mest personlige gaver, du kan give. Og den vil helt sikkert gøre indtryk, hvis I gennem tiderne har haft mange mindeværdige øjeblikke. Du kan evt. forme collagen som et hjerte.

 

Guide: Sådan finder du den bedste gave til kæresten

Som lovet får du her en guide, der hjælper dig med at finde den bedste gave til kæresten, som du nogensinde har givet. Jeg har selv brugt guiden med stor succes. Det håber jeg også, at du kommer til!

 

✓ Hvilke interesser har din kæreste?

Da jeg skulle give den første gave til min kæreste, brugte jeg noget tid på at skrive alle hendes interesser ned på et stykke papir (eller i hvert fald dem, jeg kunne komme i tanke om). Ved at gøre dette, fik jeg en meget god fornemmelse af, hvilke gaver jeg kunne give. Gaver som var personlige, da de på den ene eller anden måde havde en relation til en eller flere af hendes interesser.

Et godt tip, hvis du er på helt bar bund.

 

Hvis du vil vide, hvilke gaveideer, der er de mest populære lige nu, så tjek videoen her 👇

✓ Mangler kæresten noget bestemt?

Har du hørt ham sige, at han altid har drømt om at prøve hanggliding? Eller har hun måske givet udtryk for, at hun trænger til at komme lidt væk hjemmefra og slappe af? I så fald er det oplagt at forære ham en hanggliding-tur og give hende et spaophold med massage.

Mangler din kæreste noget, du kan give ham/hende i gave?

 

✓ Tænk over, hvilket budskab du vil sende med din gave

Det er de færreste af os, som tænker over det: At give gaver er faktisk en måde at kommunikere på. Underbevidst bliver der kommunikeret et budskab til modtageren, når du giver en gave. Politiken har skrevet en spændende artikel om emnet, hvor en livsstilsekspert og psykolog udtaler sig. Især livsstilsekspert Christian Grau kommer med en god pointe:

Gaven fra ens partner har en kæmpe betydning, for den viser, om man ser den anden. Hvis jeg giver min kone noget løbetøj, fordi jeg gerne vil have, at hun taber sig, er det udtryk for, at jeg ønsker at gøre hende til en anden end den, hun er. Det er meget sårende.

Christian Grau, Livsstilsekspert

Psykolog Camilla Holst følger op:

Alle bliver lykkelige for en gave, som viser, at den anden har tænkt på, hvem man er, og hvad man kan lide.

Camilla Holste, Psykolog

Tænk ikke for meget over, hvad du vil give i gave, men fokuser i stedet på, hvorfor du vil give lige netop dén gave.

✓ Personlige gaver til kæresten er de bedste

Jeg havde ikke brugt særlig mange timer på at finde ud af, hvordan man giver den bedste gave til kæresten, før jeg stødte på søgefrasen ”personlig gave”. Gode gaver er tit og ofte kendetegnet ved, at de er personlige. Og med “personlig”, menes der gaver, som på den ene eller anden måde harmonerer med modtagerens interesser, hobbier, behov og lignende.

 

✓ Fuldend gaveoplevelsen med en kreativ indpakning

Mit sidste tip handler om, at du skal fuldende gaveoplevelsen med en kreativ indpakning. Der findes mange forskellige måder at ”pakke ind” på. Det kan for eksempel være en ”snydegave”, hvor du pakker en lille ting ind i en stor kasse. Det kan også være et skattekort, der fortæller, hvor gaven befinder sig. Eller måske en rebus som giver svaret på gavens indhold. Lav noget anerledes og noget som skiller sig ud. Det vil helt sikkert gøre din gave mere mindeværdig.

Eksempel på kreativ indpakning: Her hos Truestory pakker vi vores oplevelsesbilletter ind i en flot gaveæske. I æsken vedlægger vi økologisk Peter Beier chokolade, så gavemodtageren kan nyde et lækkert stykke chokolade, inden oplevelsen skal opleves.

Du kan se gaveæsken herunder.

 

Hvad giver man i gave til sin kæreste?

Det spørgsmål håber jeg, at du har fået svar på. Jeg har i hvert fald gjort mit for at gøre det så nemt og ligetil for dig at finde en god og perfekt gave til kæresten. Hvis du stadig har problemer med at finde en gave, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig!