Frygter du allerede køerne og de tunge bæreposer med julegaver?

Så er det heldigt, at vi har samlet en række idéer til, hvad du skal give i julegave, og ikke nok med det – alle julegaveidéerne kan du faktisk shoppe hjemme fra sofaen med kaffe og juleknas ved stuebordet.

Så bliver det ikke meget nemmere at finde julegaven i 2024.

Længere nede har vi samlet alle idéerne, så scroll ned og bliv inspireret til, hvad du skal give i julegave i år.

 

Hvem leder du efter en julegave til?

Find julegaver efter kategori

 

Giv den bedste julegave

Det vigtigste, når du giver en julegave, er, at den skaber glæder hos modtageren. For når den gør det, bliver gaven et minde, og når modtageren ser den i løbet af året, vil han eller hun tænke på giveren. Det må være det ultimative og dermed den bedste julegave.

De bedst sælgende oplevelser

 

Julegaver til ham

“Manden, der har alt”.
Vi kender det alt for godt. Det kan være rigtig svært at finde julegaver til ham, da ønskelisten ofte indeholder strømper, underbukser og en ny deododrant. Vi har forsøgt at gøre det nemt for dig, uanset om du leder efter en julegave til far eller bror. Leder du efter en julegave til ham inden for et bestemt budget, så tag et kig på vores julegaveideer nedenfor.

Julegaver til 0-299 kr.

Julegaver til 300-499 kr.

Julegaver til 500-999 kr.

Julegaver over 1.000 kr.

Julegaver til hende

At finde en julegave til hende, som får hendes øjne til at lyse af glæde og det største smil på læben, kan være en udfordring. Kvinder har ofte en meget konkret og punktlig ønskeliste, men hvis du gerne vil overraske hende med en helt særlig julegave, så kig med her. Vi har gjort det nemt for dig og inddelt vore julegaveideer til hende efter pris.

Julegaver til 0-299 kr.

Julegaver til 300-499 kr.

Julegaver til 500-999 kr.

Julegaver over 1.000 kr.

 

Julegaver til børn

Er børneværelset fyldt til randen med legetøj, og kan du ikke se gulvet for bare legoklodser? Måske dit barn i år skal have noget andet end legetøj i julegave. Her er vores bud på julegaver til børn, som vil vække glæde, grin og gode øjeblikke.

Julegaver efter kategori

Smagninger

Øl, vin, kaffe eller chokolade? Smagninger findes i mange forskellige varianter, så du kan finde den helt rette julegave.

Adrenalin

Fart, spænding og masser af adrenalin i kroppen. Giv en actionoplevelse i julegave

Spa og wellness

Giv en afslappende og detoxing julegave, som den perfekte afslutning på en travl december måned.

Natur

Kom ud i den friske luft og nyd den danske natur. I naturen kan du finde oplevelser for både store og små.

Kultur og historie

Leder du efter en julegave til en person, der er nysgerrig på den danske kultur og historie, så kig med her.

Ophold

Pak tasken og tag væk for en stund. Giv et ophold i julegave til en, du holder af.

I luften

Er modtageren af julegaven ikke bange for højder, men måske lidt af en adrenalinjunkie? Så skal du give en oplevelse i luftshøjde i julegave.

I og på vandet

Dykning med hajer, sejltur i RIB-båd eller tag på østerssafari. En oplevelse i eller på vandet kan være den perfekte julegave under træet.

 

Guide til julegavekøb hos Truestory

 

1. Kan modtageren af gaven selv vælge sin oplevelse?

Ja, gavemodtageren kan selv vælge, hvilken oplevelse vedkommende vil ud på.

Hvis du ikke kan beslutte dig for, hvilken oplevelse du vil give som julegave, kan du vælge at købe vores åbne gavekort, hvor du fastsætter et beløb. Så kan modtageren selv vælge, hvilken oplevelse vedkommende vil prøve.

2. Kommer oplevelsen i en flot indpakning?

Er du en af dem, der er klistret ind i tape og gavebånd fra top til tå, når du selv har forsøgt at pakke en julegave ind? Så lad os gøre det. Hvis du beder om det, kan vi nemlig pakke oplevelsesgaven ind for dig, så den både ser flot ud, og så du slipper for at kæmpe med lim og saks.

Gavekortet bliver først trykt efter dit køb, så du kan også få en personlig hilsen på gavekortet, og på den måde sætte dit eget præg på den gave, du giver. Når gavekortet er trykt, bliver det pakket ind, og så sender vi det til dig i en neutral kuvert – det kan jo være, at du bor sammen med den, du skal give oplevelsesgaven til, og så skal vi jo ikke afsløre noget. Alt dette er forresten gratis for dig, for Truestory betaler tryk, pakning og fragt.

Har du ikke tid til at vente på, at vi sender gavekortet, kan du vælge vores print-selv-gavekort, som kommer til din indbakke 10 sekunder efter betaling. Så kan du nå julegaveindkøbene i sidste sekund.

3. Kan vores julegaver byttes?

Ja, det kan den. Oplevelser købt hos Truestory er altid med 14 dages fuld fortrydelsesret (pengene udbetalt) og 24 måneders bytteret (byt til en anden oplevelse) også selvom de er købt som gaver.

Er din gavemodtager lidt i tvivl om, hvorvidt det tandemspring, du gav i julegave, er en god idé, kan vedkommende altid gå ind på truestory.dk og finde en ny oplevelse. Har du brug for ekstra inspiration eller har du spørgsmål til et eller andet, kan du altid kontakte os på [email protected].

 

Læs også