Vi har alle sammen prøvet det. Det med at være på udkig efter julegaver til drenge. Uden at have heldet med os og uden at kunne returnere som sejrherrer fra julebutikkernes slagmark med den helt rigtige julegave til ham.

Hov, stop lige lidt! Slaget er altså ikke tabt endnu!

Længere nede på siden har vi samlet inspiration til dig, der stadig er på jagt efter julegaver til drenge. Vi har fundet de bedste julegaveidéer frem, så du efter endt læsning kan løfte hænderne over hovedet og råbe: der var den. Dét skal han have i julegave.

God fornøjelse – og god kamp!

Til dem, der tør

De her oplevelser er julegaver til drenge, der tør mere end de fleste.

Muskler & maskinkraft

Giv ham en oplevelse han ikke har prøvet før.

Ud på de 7 have

Så langt behøver du heldigvis ikke at tage for at finde en julegave til dreng, men er han vild med havet, er de her oplevelser nok noget for ham.

Få gode idéer til en julegave til drengen

Som far, så søn siger man jo, og med det menes, at far og søn ofte ligner hinanden på mange punkter. Betyder det så også, at det er lige så vanskeligt at finde en julegave til drengen, som det er at finde en julegave til hans far?

Rygterne går jo på, at fædre ofte afleverer en ønskeseddel, der er meget kortfattet. Sokker og underbukser er skrækeksempler på, hvad mange frygter, er det eneste, der står på fædrenes ønskeseddel. Så tænk nu, hvis sønnen følger trop med lige så få ønsker.

Umiddelbart burde der ikke være noget at frygte, for det er som regel først, når han bliver lidt ældre, at det med den korte ønskeseddel bliver et problem set i gavegiverens optik. Føler du imidlertid stadig en uro i kroppen over, hvad du skal give i julegave til dreng, så giver vi dig her nogle idéer til, hvad du skal lægge under juletræet til ham.

En julegave til dreng skal…

En julegave til drengen må godt overraske.

Overraske. Underholde. Gøre ham glad. Gøre ham spændt. Få ham til at lette en lille smule i sofaen. Derfor skal du tage ham med ned under havet på undervandsjagt efter fisk, der slår smæld med halen og krabber, der kribler hen over havbunden. Du skal give en julegave til drengen, der er vild med havet og som gerne vil opleve det med 110 km/t. på vej ud over bølgetoppene i en RIB-båd.

Du skal give drengen en julegave, der gør ham endnu bedre til det, han er vild med at gøre, om det så er virtual reality eller at bage et brød, der dufter vidunderligt. Eller hvad med at tage ham into the wild? Lave mad over bål til en vildmarksgourmet eller bare gå på opdagelse under åben himmel?

Når du skal give julegaver til drenge, skal du give oplevelser. Sådan nogle oplevelser man aldrig glemmer. Vil du vide, hvor du finder dem? Så skal du lægge vejen forbi Truestory.dk. Her har vi nemlig 350 forskellige oplevelser, du kan give drengen i julegave.

Julegaver til de store drenge på +18 år

De store drenge skal have fart, hurtige biler og en god om gang djævleræs i julegave. De skal have bøf og bajer med vennerne, udfordres i højderne med klatring og slutte dagen af med en god ølsmagning.

De store drenge må nemlig lige lidt mere, og er du på udkig efter julegaver til drenge, der pludselig er blevet store? Så kan du se hele vores udvalg af julegaver til ham her.

 

Læs også