Vi har en del erfaring med at finde gode julegaver til ham, og derfor har vi et klart billede af, hvad der er en succes under juletræet og hvilken type gave, du skal give.

Derfor har vi her samlet de bedste ideer til valg af den helt rigtige julegave til ham.

Tag et kig herunder!

Julegaver til ham efter pris

Julegaver til 0-299 kr.

Du behøver ikke spendere flere tusind kroner for at frembringe et ægte julesmil hos ham. Du kan nemlig sagtens ligge en julegave under træet for under 300 kr. og opleve ægte juleglæde. Du kan tage ham med op i højderne på helikoptertur eller måske er Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi mere ham?

Julegaver til 300-499 kr.

Når vi rammer slutningen af December måned, føler de fleste af os som regel lidt ekstra tunge …men bare rolig, det har vi løsningen på. Giv ham Bodyflight i Vindtunnel, så han kan svæve så let som en fjer op i luften.
Eller hvorfor ikke bare forblive i hyggen og tage på Baristakursus hos street Coffee? Et sted hvor duften af friske kaffebønder breder sig i luften, og han kan lære tips og tricks til, hvordan man brygger den perfekte kop kaffe …og hvem ved, det kan være du får din helt private Barista. 

Julegaver til 500-999 kr.

Er det altid Karen Volf, der står bag hans julebag? Så giv ham en julegave til Bagekursus og lad ham tage revanche til næste år, når der skal trylles julebag frem igen. Eller er det svært at se for dig, at han skal nørde med en surdej? Så send ham afsted ud og køre Gokart, hvor bakgear og bremser ikke findes på den indendørs bane!  

Julegaver over 1000 kr.

Er han typen, der kan lide at være ude i blå og gemmer på en indre urmand? Så er Bøf & Brøl med Hedevang Outdoor den perfekte gave! Oplevelsen inkluderer mad og drikke over bål og muligheden for en unik kronhjortesafari, hvor der lyttes til kronhjortenes brøl. Ellers er det ikke naturen, der tiltaler ham, vil han helt sikkert elske et pizzakursus, hvor alle elementer der skaber den gode pizza, vil blive præsenteret for deltagerne. 

Hvem skal du give julegaver til?

Julegaver til kæresten

En julegave til ham du allerhelst vil bruge tid med, skal selvfølgelig være en oplevelse, hvor I kan nyde hinandens selskab. I kan tage på Badehotelophold og gå langs kysten, hvor bølgerne skyller skaller og småsten op på strandkanten. Eller I kan tage på Bagekursus, så I kan gøre Jeres søndagsmorgner eksta hyggelige med Jeres eget hjemmebag. 

Julegaver til bror

Det er altid godt af få lidt ekstra kvalitetstid med bror. Så hvad med at årets julegave til ham er et prøvedyk i havet som I kan tage afsted på sammen? Så er I klar til udforske oceanets havbunde for koraller og farvrige fisk på Jeres kommende ferier. Eller er havbunden ikke så meget ham? Er han mere til fede fælge og mange hestekrefter? Så vil en tur i en hurtig bil højst sandsynlig falde i god jord.  

Læs også Julegave til bror

Julegaver til manden

Det kan være svært at finde den rette julegave til manden …specielt hvis han har alt. Bare rolig – vi har et par idéer gemt i ærmet. Hvordan lyder et badehotelophold, hvor I kan nyde havets bølger, selvforkælelse og hinadens selvsskab? Lækkert, ikke? Eller måske er det ikke rigtig ham? …så forslår vi et besøg hos Trolden Destilleri, hvor han kan få fingrene i hans eget romfad, som han kan imponere venner og familie med.  

Flere julegaver til ham

Skal han mærke adrenalinen?

Giv ham en julegave, der får pulsen til at stige og adrenalinen til at fare rundt i kroppen.

Vejen til en mands hjerte…

Går gennem maven. Du finder vores populære gourmetoplevelser her.

Brug tid sammen

Træk en dag eller to ud af kalenderen, brug noget tid sammen og hyg jer på et ophold.

Det kan være noget af en udfordring at finde de helt rigtige julegaver til ham.

Hans ønskeseddel er nok ikke præget af de mest farverige ønsker, og han ser ikke ud til at mangle noget bestemt i hverdagen. Så er det jo også svært – for hvad skal man så give ham i julegave?

Her i juledagene flyder butikkerne, tilbudsaviserne og efterhånden også nettet – lige fra dit facebook-feed til din foretrukne webavis – over med tilbud, idéer og forslag til, hvilke julegaver du skal købe. Det er noget af en jungle at navigere i, og for mange er det svært at finde den helt rigtige gave til ham. Vi vil jo alle gerne have at vores gave er en, der skiller sig ud, skaber glæde og allerhelst vil blive husket langt ud i fremtiden.

 

Find en julegave præcis til ham

Er han en travl herre, der ikke altid har tid nok til sig selv, kan vi anbefale en afslappende oplevelse. En oplevelse, der får ham væk fra hans normale, hektiske hverdag plejer at være en succes her. Når du leder efter en afslappende oplevelse, er det faktisk vigtigt at tænke på, at det ikke er alle der slapper af på samme måde. Nogle kommer helt ned i gear med eksempelvis en wellness-oplevelse, mens andre måske har lettere ved at koble af ved bare at bruge tid på noget helt andet end det, de normalt laver. Det kunne for eksempel være en af vores øl-, vin– eller whiskysmagninger, der ikke nødvendigvis er afslapning i klassisk forstand, men som helt sikkert lader ham koble af og komme væk fra hverdagen.

Har han meget fritid? Hvis du leder efter den helt rigtige gave at lægge under juletræet hos en mand med meget fritid, så er actionfyldte oplevelser normalt en succes. Action er dog et bredt begreb, så her er det en god idé at tænke over, hvilken type mand han er. Er han typen, der er vild med naturen, så kunne en tur på mountainbike, en oplevelse på vandet eller en tur i luftballon være det helt rette. Er han derimod mere til fart og spænding, kan det være, at den perfekte julegave er at finde i vores udvalg af oplevelser med hurtige biler eller masser af spænding.

Vigtigst af alt er, at oplevelsen ligger uden for noget, han normalt oplever. Vores erfaring er, at de oplevelsesgaver, han mindst forventer at få, er dem, der skaber mest glæde. Derfor er det altid en god idé at prøve at finde en oplevelsesgave, der kan fungere som en slags modvægt til hans dagligdag.

Hvis han virkelig skal udfordres og se det hele lidt fra oven, kunne et faldskærmsudspring være løsningen…

 

Prøv noget nyt i 2024 - Giv en oplevelsesgave

Normalt er en mands (ofte meget sparsommelige) ønskeseddel fyldt med lidt mere kedelige eller praktiske ønsker. Der er intet problem i at opfylde et af de ønsker, men det er hverken det, der skaber den helt store glæde eller den uforglemmelige oplevelse. Til gengæld er du sikker på, at du ikke går helt galt i byen. Vi vil gerne have flere danskere ud at opleve, og derfor synes vi også, at en fed julegave til ham er en god oplevelsesgave. Det gør ikke noget, at gaven ikke står på ønskesedlen, for det er som regel de gaver og oplevelser, der overrasker mest.

Oplevelser er de bedste julegaver til ham

Vi har faktisk også forskningen med os, når vi siger, at en oplevelsesgave er en af de bedste gaver, du kan give. Der er blevet foretaget undersøgelser, der viser, at penge til en vis grad kan være med til at øge livskvaliteten. Når man når til et bestemt punkt, begynder alle de materialistiske produkter, man køber lige så stille at falde ind i dagligdagen og påvirker egentlig ikke livskvaliteten. Hvis man derimod gerne vil påvirke sin livskvalitet positivt, skal man købe oplevelser, som The Daily Mail her har skrevet en artikel om. Det skriver de på baggrund af en undersøgelse lavet af psykologiprofessoren Dr. Thomas Gilovich og psykologen Matthew Killingsworth, der viser, at oplevelser faktisk gør folk gladere end, hvis de køber materialistiske produkter. Altså kan vi faktisk sige, at vi har videnskaben bag os, når vi opfordrer vores kunder til at købe en oplevelsesgave som julegaven til ham.

 

De 5 bedste julegaveidéer til ham

Kniber det med at finde på julegaveidéer til ham, så må vi jo trække en top 5 ud af ærmet. Med alle de julegaver, der skal gives, kan man jo heller ikke forvente, at du opfinder den dybe tallerken hver gang. Er det oven i købet sådan en mand, der har alt, som du skal finde en julegave til, er du nok endda ekstra udfordret.

De 5 idéer du får her, kan alle bruges som julegaver til ham, der har alt. For helt ærligt, hvem kan ikke altid bruge en oplevelse?

1. Sluk tørsten til en ølsmagning

Smagninger er populære julegaver, men når du skal finde julegaver til ham, vil vi anbefale en ølsmagning. Her får han lov til at smage på en række forskellige øl, mens brygmesteren fortæller om, hvordan de forskellige øl er blevet til. Der bliver både tid til at nørde teknikker og smage samtidig med, at der bliver hyggesnakket i baren.

Læs mere her

2. En gave med socialt ansvar

People Like Us er et dansk bryggeri, hvor 90% af de ansatte har en form for diagnose eller handicap. Det resulterer i en mangfoldig og kreativ bryggervirksomhed med fantatiske øl.
Køb en 2 timers ølsmagning til ham i gave, hvor han vil smage på 6 forskellige specialøl fra mikrobryggeriet. Han kan glæde sig til blandt andet: Pilsner, IPA, Ale og stout

Læs mere her

3. Klatring på Refshaleøen

Klatring er en af de julegaver til ham, som altid er et hit, og hos Urban Ranger Camp får han lov til at prøve kræfter med klatring på verdens højeste indendørs High Roping Bane.

Banen er bygget af franske specialister i de gamle B&W-haller på Refshaleøen, og hænger i 50 meters højde, hvor den lokker med sine 28 klatre- og rebforhindringer. Sværhedsgraden er stigende, så der er garanti for, at han får ømme armmuskler, når dagen er slut.

Læs mere her

4. Surfing til vandhunden

Er han en vandhund, der elsker at kaste sig over en udfordring i vandet, så er surfing et godt bud på en julegave til ham. Det ser nemlig så let ud, når de garvede surfere springer på boardet, fanger en god bølge og ubesværet glider ind mod kysten igen. Helt så nemt er det ikke i virkeligheden, men instruktørerne hjælper ham godt i gang, så han nok skal komme op på boardet.

Læs mere her

 

Overvej et åbent gavekort til ham

Er du stadig i tvivl om, hvilke julegaver til ham, du skal lægge under træet? Så er et åbent gavekort nok løsningen. Et åbent gavekort giver ham nemlig mulighed for selv at vælge, hvilken oplevelse han gerne vil prøve.  Og bare rolig, vi pakker selvfølgelig stadig gavekortet pænt ind, ligesom du også stadig kan skrive en personlig hilsen på gavekortet til ham.

For en gangs skyld

Nu gør vi noget helt forbudt. Vi finder stereotyperne frem bare et lille øjeblik, og selvom din mand måske ikke passer 100% ned i én enkelt kategorikasse, kan du sikkert finde nogle træk, som du kan lade dig inspirere af.

Men hvorfor overhovedet gøre det, finde stereotyperne frem? Jo, for det kan gøre det lettere for dig, der er på jagt efter julegaveidéer til ham. I stedet for at lede i øst og vest kan du tage udgangspunkt i stereotyperne vel vidende, at det jo ikke er det fulde billede af ham. Det er bare for sjov og netop derfor, er der plads til at finde stereotyperne frem i dag. For en gangs skyld.

Tjek stereotyperne og julegaveidéerne til ham ud herunder.

Machomanden

Machomanden er den barske mand med brede skuldre, som ikke er bange for noget. Han redder kvinder i nød med den ene hånd og gør det af med skurken med den anden hånd. Samtidig naturligvis. Han trækker ikke nødvendigvis stolen ud for sin dame for gentlemandens galante attitude, ligger ikke til machomanden. Han vil hellere have en kold øl og nogle tunge ting, han kan løfte og sætte ned igen.

Julegaveidéer til ham:

Ølsmagning

Faldskærmsudspring – tandem eller solo

Prøv svæve- eller motorflyvning

Gourmanden

Gourmanden er ham, der ikke deler kokkehuer ud til højre og venstre, og som gerne serverer tre retter, når han inviterer på ”casual grill fredag aften”. Og et godt råd: lad være med at give en øl i værtsgave, for her serveres altså vin fra vinkøleskabet. Du finder ham på de nyeste restauranter eller i sofaen med en kop kaffe og Paul Cunninghams nyeste kogebog.

Julegaveidéer til ham:

Bøf & Brøl med Hedevang Outdoor

Hotdogkursus hos Karoline Trier

Middag på Madklubben Grill

Den bløde mand

Den bløde mand har følelserne uden på tøjet, og han vil så gerne gøre det godt nok. Han har et fremtrædende pleasergen, men kan også sagtens sige sin mening. Man skal altså ikke lade sig snyde af den bløde mand, for selvom han ikke er bange for at få våde øjne til Pretty Woman, har han heller ikke noget imod en rød bøf.

Julegaveidéer til ham:

Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

Chokoladekursus

Vinsmagning

Stenaldermanden

Sukker og brød er som kryptonit for stenaldermanden, der går op i at pleje sin krop og sit vaskebræt som i de gode gamle dage, hvor en kølle var noget man slog med, og det tætteste man kom på en boxmadras var et klippefremspring med mos på. Stenaldermanden skal tilbage til naturen, hvor han kan spille med musklerne, hugge noget brænde og tænde et bål.

Julegaveidéer til ham:

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Urban High Roping

Havkajak & fossiljagt ved Møns Klint

Kulturmanden

Her har vi den intellektuelle mand med hornbrillerne og den rigtige tweedjakke. Han begår sig i kulturlivet som en fisk i vandet, men han er svær at begejstre, for han har set det, der er værd at se. Du møder ham sjældent uden Politikens Kultursektion eller et anmeldereksemplar af den nyeste roman fra Gyldendal under armen.

Julegaveidéer til ham:

Gin & Tonic Cruise

I fodsporene på Flammen og Citronen

Oplev en dansk vingård hos MODAVI

Hvad hvis julegaven til ham ikke rammer plet?

Der kan være mange grunde til, at din julegave ikke lige ramte helt plet hos modtageren, men det har vi heldigvis også taget højde for. Når du køber en gave hos os, er der altid:

14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneders gyldighed

24 måneders fuld bytteret

Hvis du stadig har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os her.