Mangler du nogle gode bud på, hvad du skal give hende i julegave?

Så er du landet det rigtige sted.

Her kan du nemlig få ideer til, hvad du skal give hende i julegave.

Vi har fundet vores bedste, hyggeligste, sjoveste, mest adrenalinfyldte og kreative idéer frem til dig.

Samtidig serverer vi også et par gode fifs, der gerne skulle hjælpe dig lidt på vej, når du skal finde den perfekte julegave til hende.

God jul og god gavejagt!

Hvilken gave skal du bruge?

 
 
 

Julegaver til hende efter budget og pris

Julegaver til 0-299 kr.

Leder du efter budgetvenlige julegaver til hende, så er du kommet til det rette sted. For under 300 kr. kan du finder masser af gode julegaver til hende.  For eksempel kan du give hende en bridgewalking, hvor I sammen kan gå i 60 meters højde over Lillebælt. Eller en chokoladesmagning, hvis hun er vild med søde sager.

Julegaver til 300-499 kr.

I prisklassen 300-499 kr. kan du finde den helt rigtige julegave til hende. Byd hende på en smagfuld 3-retters middag, giv en afslappende ansigtsmassage eller måske et lærerigt madkursus.

Julegaver til 500-999 kr.

Decembermåned er ofte fyldt med julestress og -jag. En perfekt julegave til hende kan derfor være et gavekort til afslappende floating eller en dejlig ansigtsbehandling, hvor hun kan slappe helt af og få den blødeste hud. Du kan også give hende en lækkert gourmetmiddag, hvor I sammen kan nyde en romantisk aften. 

Julegaver over 1000 kr.

Tag en pause fra den stressende hverdag ved at købe en ophold til hende i julegave. Her kan I slappe af, være sammen og nyde hinandens selskab til fulde.

 

Hvem skal du give julegaver til?

Julegave til kæresten

En julegave til kæresten, der aldrig slår fejl er forkælelse og velværd. Du kan for eksempel give hende en massage, en ansigtsbehandling eller måske et wellnessophold. Er din kæreste vild med adrenalin, kan du give hende en oplevelse for livet med et faldskærmsudspring.

Læs også

Julegave til søster

Uanset om din søster er vild med at lave mad, elsker at være kreativ eller bare trænger til lidt selvforkælelse, så kan du finde en julegave til hende her. 

Julegave til mor

Mors mad er bare det bedste. Hvis din mor elsker at lave mad, kan du blandt andet give hende en lærerigt madkursus, som du også kan nyde godt af på sigt. Du kan også give din mor et afslappende spaophold, som tak for at hun altid er der for dig.

Læs også Julegave til mor

Julegave til konen

Skal konen rigtig forkæles denne jul? Så skal du måske købe et ophold i julegave til hende. Du kan vælge mellem alt fra et gastronomisk gourmetophold til afslappende spaophold. 

Læs også Julegave til konen

Flere julegaveidéer til hende

Fortjener hun fuld forkælelse?

Piger og kvinder elsker den fulde forkælelse og afslapning, som kun wellness kan give. Herunder finder du de mest populære wellnessoplevelser som julegave til hende.

Eller skal hun have en gastronomisk oplevelse?

Det siges, at vejen til en mands hjerte går gennem god mad og drikke. Men er vi sikre på at det ikke også gælder kvinder? Vores gourmetoplevelser er populære som julegaven til hende.

Eller måske et ophold?

Hvis hun kun fortjener det bedste, så har vi en lang række fantastiske ophold klar. Der er alt fra spaophold til gourmetophold.

 

Julegaver til hende, der har alt

Det er altid svært at finde den perfekte julegave til hende. Først og fremmest er udvalget af netop julegaver til hende enormt op til jul, og hvis først man har forvildet sig ind i et stormagasin, kan det være svært at pege lige præcis den gave ud, der vil ramme plet. Dernæst skal gaven jo også helst skille sig lidt ud fra de andre gaver, hun får juleaften og ikke bare være endnu en i bunken. Det er altid lidt farligt at vælge en gave, der ikke står på ønskesedlen, men til gengæld kan det blive en stor succes, hvis du finder den rigtige.

Hos Truestory taler vi tit med kunder, der er på udkig efter de bedste julegaver til hende og på baggrund af det, har vi samlet nogle tips og tricks herunder, som du kan få glæde af, når du skal på gavejagt i juletiden. Læs med og find ud af, hvad du skal give hende i julegave 2023.

Selskab er altid godt, og derfor er oplevelser til 2 noget at det mest populære, du kan give. En oplevelse er altid sjovere, hvis man har en at dele den med, og derfor skaber det ekstra glæde, hvis hun kan opleve sammen med en god veninde, ven eller måske endda dig selv? Alle oplevelser på Truestory.dk kan heldigvis prøves af 2.

Hvis hun lever et travlt liv, hvor hun måske mangler tid og penge til sig selv, er en afslappende oplevelse en god idé. Det er en afveksling fra hverdagen, der ofte skaber glæde og gode minder. Hvis hun ikke har mulighed for at tage væk hjemmefra så længe, kunne en af vores SpaDage være en mulighed. Et spaophold er et lidt dyrere alternativ, men til gengæld kommer hun væk fra hverdagen et par dage, så hun kan komme helt ned i gear. Du kan også tjekke vores udvalg af wellnessoplevelser ud. Vi kan bl.a. tilbyde spaoplevelser hos Helle Thorup. I videoen her kan du få en forsmag på, hvordan sådan en spaoplevelse kan være.

Hvis hun derimod lever et mere afslappet liv, er en actionfyldt oplevelse en af dem, der vil sætte sig i langtidshukommelsen hos hende. Vi har mange forskellige oplevelser, der får adrenalinen op – for eksempel en oplevelse med hurtige biler eller et faldskærmsudspring.

Til kæresten har vi en række oplevelser, som er gode at opleve sammen. En romantisk paroplevelse er en klassiker, og har du lyst til at give hende sådan en gave, kan et af vores ophold være det, du leder efter. Hvis du ikke er til den klassiske par-julegave, og samtidig trænger til at lære nye opskrifter i køkkenet sammen med hende, er en af vores kokkeskoler et sjovt alternativ og tilmed en oplevelse, der kan bruges hjemme i dagligdagen bagefter.

Hvornår skal hun ud for at opleve? Når du køber en oplevelse som julegave til hende, er det væsentligt at tænke på, hvornår hun skal ud for at opleve. For eksempel kan et faldskærmsudspring først opleves fra slutningen af foråret, lige som en surftur hurtigt kan blive kold i de danske vinterfarvande.

Hvis du vil sende hende på oplevelse lige efter jul, skal du nok satse på en indendørs oplevelse, men dem er der heldigvis også mange af. Klatring i København er en af de mest populære indendørs oplevelser vi har.

Skab glæde med en oplevelse til hende

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Truestorys store passion er at sende danskerne ud på en masse uforglemmelige oplevelser. Vi vil gerne have, at folk oplever mere, og derfor synes vi, at en oplevelse som julegaven til hende er den bedste gave, du kan give.

En rejse er også en oplevelse

En rejse er også en oplevelse og endda en af de fede oplevelser, hvor du kommer ud for at opleve andre steder og kulturer i verden. Egentlig behøver du ikke at rejse langt væk for at opleve noget nyt og anderledes, og en rejse behøver heller ikke at blive dyr, hvis du er god til at planlægge, inden du pakker tasken og tager afsted.

I de kolde vintermåneder før og efter julen, hvor alting bliver gråt og frysende her i Danmark, kunne en julegave til hende være en rejse. Måske en kort storbyferie til Barcelona? Eller en ferie i det varme Marokko? Så kommer hun i hvert fald væk fra mørket og kulden og ned til lyset og varmen. Mulighederne er mange, men måske hun har nævnt et særligt sted, hun gerne vil rejse til? Det kan jo også være, at I har en fælles rejse, I har snakket om at tage på – måske en weekendtur til Paris eller traveture på Island? Et tilskud til en rejse er jo også altid velkomment, og så er I jo et stykke på vej til at komme ud for at opleve udlandet.

Hvorfor købe julegaver til hende hos Truestory?

Der er ikke noget som julegaveræset i de sidste dage inden jul, der kan ødelægge julestemningen, når man står i et lidt for varmt stormagasin med tunge poser, en liste, der stadig er alt for lang og tusindvis af mennesker, der har lige så travlt som en selv.

 

Slip for at stå i kø

 

Hos Truestory finder du kun vores oplevelser online, så når du skal på jagt efter julegaveideer hos os, slipper du for at stå i kø med tunge poser og savne julestemningen. Vi pakker endda den oplevelse ind, som du vil give hende i julegave, hvis du beder os om det.

 

Køb julegaven til hende på 10 sekunder

 

Du kan selvfølgelig også printe gavekortet på oplevelsen ud hjemme ved dig selv, og fra du har betalt for oplevelsen, til den ligger i din kurv, går der 10 sekunder. Det betyder, at endda kan nå at købe en julegave til hende lige inden, pakkerne lægges under træet den 24. december. Vælger du den løsning, håber vi bare, at du har toner nok i printeren… Ellers vil vi selvfølgelig anbefale, at du begynder at lede efter julegaveideer til hende i lidt bedre tid.

Hvad hvis julegaven til hende ikke er helt rigtig?

Der er selvfølgelig altid en risiko for, at oplevelsen ikke sidder lige i skabet. Måske har hun ikke lyst til lige præcis den oplevelse, måske tør hun ikke eller måske er der noget helt tredje i vejen. Derfor giver dig altid:

14 dages fuld fortrydelsesret på alle oplevelser

24 måneders gyldighed

Fuld bytteret i hele gyldighedsperioden, så hun frit kan vælge mellem en af vores andre oplevelser

Hvis du har yderligere spørgsmål eller mangler flere idéer til en julegave til hende, så tøv ikke med at skrive til os på info@duglemmerdetaldrig. Vi sidder nemlig klar til at hjælpe dig.

 

Gå ikke glip af