Er du på udkig efter en gave til din søster? Så er du landet det rigtige sted.

Vi har nemlig samlet en masse inspiration til dig, så du kan finde lige den oplevelsesgave, der passer til hende.

Scroll ned og gå på opdagelse i vores udvalg, så har du snart fundet en gave til verdens bedste søster.

 

Har du brug for inspiration?

De her gaveidéer til din søster kan hjælpe dig lidt på vej.

 

En gave til min søster skal…

få hende til at slappe helt af.

 

Til den kommende mor

find den helt rigtige gave til din søster, som er gravid.

 

Giv en personlig gave til søster

Der er jo det med gaver, at man altid gerne vil give den rigtige gave. Den skal overraske, glæde, være brugbar, måske fortælle en historie – kort sagt: den skal være personlig. For når du giver en personlig gave til søster, så fortæller du hende jo, at du kender hende rigtig godt. Du fortæller, at du ved, hvad hun bliver glad for, hvad hun har brug for og så fortæller en personlig gave også noget om jeres relation – at I har en historie sammen og deler fælles minder.

Men midt i vores iver efter at finde en personlig gave til søster, så går mange af os helt i stå. For når ambitionerne pludselig bliver så høje, stopper idéerne med at komme og inspirationen flyver som en vindheks over prærien. Det er helt skidt.

Derfor vil vi gerne hjælpe dig lidt på vej, så du kan finde den til rigtige gave til din søster. Herunder kan du finde 10 idéer til, hvad du kan give hende.

10 gaveidéer til din søster

Når man er på udkig efter en gave til sin søster, kan der nogle gange være så mange forslag og idéer, at det kan være svært at vælge lige præcis det, hvor man tænker, her er den rigtige gave til min søster. Derfor har vi valgt kun at give dig 10 gave ideer til søster, for vi tror, at når der ikke er alt for mange idéer i spil, så bliver det lidt nemmere for dig at vælge den rigtige.

Mener du derimod, at du sagtens kan håndtere mange flere idéer end blot 10, så sving forbi Truestory.dk. Her finder du nemlig mere end 450 forskellige gave ideer til din søster.

1. Brunch

Tag din søster med til en lækker brunch og begynd dagen med god mad og hyggesnak.

2. Spadag

Træk i badekåben og brug et par timer på selvforkælelse til en spadag.

3. Kagekursus

Et kagekursus er en fin gave til søster, som synes, at Den Store Bagedyst er verdens bedste tv-program, og som gerne selv bruger timer i køkkenet på at bage flotte kager.

4. Bridgewalking

Kryds den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde, mens guiden fortæller om broens og områdets historie.

5. Floating

Når man er på udkig efter en personlig gave til sin søster, er floating klart en mulighed.

6. Flødebollekursus

Lær at lave lækre flødeboller med en sprød bund, luftigt skum og knasende chokoladeovertræk.

7. Glamping

Glamping er luksuscamping og en af de mest hippe ferieformer lige nu. En fin gave til søster, som godt vil være med på de nye trends.

8. Dinner in the dark

Til Dinner in the Dark spises middagen i totalt mørke, og i et par timer vil din søster få lov til at opleve, hvordan det er at være blind.

9. Vildmarksgourmet

Der laves mad over bål til vildmarksgourmet, men det er ikke brændte snobrød, der er på menuen. Tværtimod. Det er faktisk gourmetmad, der tilberedes over gløderne.

10. Spaophold

Alle kan have brug for afslapning og selvforkælelse, så et spaophold er både en god gave til kærestens søster og din egen.

 
 

Gaver til de store dage

Der er mange grunde til at give en gave. Det kan være, at hun bare fortjener en lille overraskelse, det kan være, at julen nærmer sig eller måske er du på udkig efter en gave til din søster, som fylder 19 år. Vi har samlet nogle idéer til, hvad du skal give i gave til søster på de helt særlige dage – nemlig på hendes fødselsdage.

Her får du 5 gode forslag.

1. Gave til søster på 18 år

Der er fuld fart på, når man fylder 18 år, så mon ikke, at din søster vil blive glad for et cocktailkursus?

2. Gave til søster på 25 år

Overrask din søster med en tur i bølgerne og tag hende med til surfing i Klitmøller.

3. Gave til søsters 30 års fødselsdag

Der er ikke noget bedre end at sove længe og så stå op til en lækker morgenbuffet. En brunch vil derfor uden tvivl være en gave, hun vil sætte pris på til hendes fødselsdag.

4. 40 års gave til søster

En fødselsdag skal fejres med god mad, så når din søster fylder 40 år, skal du invitere hende ud at spise en lækker middag.

5. 60 års gave til søster

Når fødselsdagen er rund, skal gaven være ekstra god. Vi forslår, at du giver hende et ophold på et badehotel, når hun fylder 60 år.

 

Mere inspiration

Hvad kan man lave med sin veninde?

Læsetid: 15 min.

Gave til veninde

Læsetid: 6 min.