Skal det være en helt særlig julegave til søster i år? Hvis du virkelig vil give noget helt unikt, som man ikke sådan glemmer igen, er en oplevelse en god idé at lægge under træet.

Oplevelse i julegave til søster

Det er næsten overflødigt at sige det, men nu vover vi alligevel pelsen: ingen søstre er ens. Du ved det helt sikkert allerede, og har du endda flere søstre, er du vel nærmest ekspert på området. Men selv eksperter kan jo få brug for hjælp en gang imellem… Især når det kommer til julegaver.

Derfor har vi lagt hovederne i blød i god tid før jul, så du slipper for at gøre det. Du behøver altså ikke at vride din hjerne for gode idéer – vi har gjort det for dig! Nedenunder får du derfor de bedste julegaveidéer til din søster.

 

Julegaver til alle søstre

Der er de søde søstre, de sure søstre, de travle og de afslappede. Der er de seje søstre, de flittige søstre og dem, der altid bakker dig op. Der findes virkelig mange søstre, og netop derfor kan det være svært at finde én julegave, der kan afspejle alle de mange sider af din søster. Men lad os nu alligevel se, om det ikke kan lade sig af gøre. Her får du i hvert fald vores julegaveidéer til søster.

Når din søster skal op om morgenen…

Er det måske ikke altid lige nemt. Vi kan jo ikke alle sammen være early birds, der suser ud af fjerene om morgenen, og er din søster en af dem, der ikke gør det, kan du hjælpe hende lidt på vej med julegaven.

Lad hende begynde dagen med massage hos Nimat eller Arndal og morgenmad bagefter. Det kan næsten ikke blive mere lækkert at komme op om morgenen, når dagen begynder på den måde.

Du kan også give din søster en brunch i julegave, så hun ikke behøver at tænke på at lave morgenmaden selv, men i stedet kan blive liggende lidt længere under dynen.

Når din søster er sulten…

Men måske ikke lige er en ørn i køkkenet, kan du sende hende forbi et madkursus, så hun lærer at jonglere med gryder, knive og pander. På kokkeskolen lærer hun fra de bedste, – MeyerVladimir & Birk for eksempel – så hun er i trygge hænder fra start til slut.

Det kan jo også godt være, at din søster allerede er rimelig vild i køkkenet, og selvom hun stadig vil få noget ud af en kokkeskole, kan det jo være, at hun trænger til en pause fra køkkenet. Er det tilfældet, kan det være, at en madoplevelse er en julegaveidé til din søster. Så skal hun ikke selv stå bag gryderne, men kan sætte sig til rette og nyde maden fra Mads CortsenLyng Dal eller Dinner in the Dark– bare for at komme med et par eksempler.

Når din søster skal slappe lidt af…

Efter en lang dag på arbejdet er det ikke altid nemt at slappe af derhjemme. Der er altid en støvsuger, der skal svinges, en omgang vasketøj, der skal i maskinen eller et køleskab, der råber på at blive fyldt. Det giver jo ikke de bedste betingelser for at slappe af, når der hele tiden er ting, der skal gøres. Så lad julegaven til søster være noget, hun kan slappe af med. Noget, der får hende helt ned i gear og giver hende lov til at trække vejret dybt. På et spaophold eller til en spadag, hvor hun måske endda kan få en skønhedsbehandling også i form af en ansigtsmassage eller en kropsmassage, får hun lov til at slappe heeelt af.

En oplevelse i naturen er også en afstressende julegave, du kan give hende, for her kommer hun langt væk fra ringende mobiltelefoner og andre lyde og skal i stedet kun koncentrere sig om at være i nuet. Det er vel en form for digital detox sådan at høre fuglene synge. Melder sulten sig i det fri, er der heldigvis også råd for det, for her kommer kronhjortesafari og vildmarksgourmet din søster til undsætning.

Trænger din søster imidlertid til at slappe af i længere tid, skal du give hende et weekendophold. På Hotel Amerika kan hun både spille golf og sætte sig til rette i Restaurant Uafhængig til en gourmetaften med 6 retter mad. Hotellet er omgivet af Østerskoven, og turen til Mariagerfjord og Hobro Havn er kort, så din søster kan også bruge tiden på at genoplade batterierne i naturen.

 

Flere idéer til julegave til søster