Mangler du idéer til dine julegaveønsker i år?

Vi har samlet mere end 300 gode julegaveønsker, du kan håbe på at finde under juletræet den 24. december.

Tag et kig på de mange forskellige ønsker til jul og find din favorit, som bare må med på din liste over julegaveønsker.

 

Det romantiske julegaveønske

Julen er hjerternes fest, så måske du skal have et romantisk ophold på ønskelisten.

 

Julegaveønsker for foodies

Er du en mesterkok eller har du brug for træning, før det er dig, der står i spidsen for den store julemiddag? Brug et julegaveønske på et madkursus.

 

Aktive julegaveønsker

Når december bliver til januar, vil du sikkert blive glad for en julegave, som tvinger dig op af sofaen og væk fra resterne af juleguf.

 

Julegaveønsker, der smager godt

Marcipan, fondant, chokolade – har du styr på, hvordan man bager?

 

Hvad skal du ønske dig?

Hvad ønsker du dig? Du må da ønske dig noget? Har du slet ikke nogen julegaveønsker i år?

Er du en af dem, der kender de spørgsmål alt for godt? Du kender nok godt spørgsmålene, men har du egentlig svarene? Det er aldrig rart at være på bar bund, når det kommer til julegaveønsker.

Derfor har vi her samlet nogle af de bedste julegaveønsker til dig længere nede på siden. Så har du ikke nogen undskyldning for ikke at få skrevet et par ønsker på ønskelisten – og samtidig gøre julegaveindkøbene lidt lettere for din familie og dine venner.

 

Julegaveønsker til hende

Det kan være svært at finde på nogle gode julegaveønsker.

Julegaveønsker til kvinder kan også være en udfordring, og derfor må man lægge hovedet i blød.

Gode julegaveønsker varierer jo altid fra person til person, men et macaronkursus står højt på mange ønskelister, fordi oplevelsen kan være starten på en hyggelig aften med efterfølgende middag med vennerne.

Den efterfølgende middag kan være Dinner in the dark, hvor du spiser i totalt mørke. Når du spiser i mørke, forstærkes dine sanser – altså bortset fra synssansen, naturligvis – og du vil derfor opleve smage og lyde meget anderledes i forhold til, hvad du er vant til.

En anden klassiker, når det kommer til julegaveønsker til hende, er en spadag. Brug tiden i spaen til at slappe af og nyde ikke at skulle noget – måske vil du endda supplere med spabehandlinger som massage eller scrub?

Du kan se flere julegaveønsker til hende her.

 

Julegaveønsker til ham

Julegaveønsker til mænd kan være en af de ting, som man virkelig kan frygte. Mange mener nemlig, at mænd sjældent har nogle særligt gode julegaveønske idéer. Det er et sejlivet rygte at have siddende på sig – for det er naturligvis ikke dig, men alle de andre mænd, der ikke kan finde på gode julegaveønsker… Ikke?

Mange mænd er vilde med øl, og derfor hitter ølsmagning også, når der skal skrives ønskeseddel. Til en ølsmagning lærer du blandt andet, hvordan de forskellige øl er brygget, hvilke kendetegn de har og hvordan de adskiller sig fra hinanden. Øl er nemlig meget med end procenter, farver og mærker.

Et andet hit blandt mændene er outdooroplevelser, hvor du kan prøve kræfter med vildmarksliv og vildmarksmad. Kan du overleve i naturen uden mange hjælpemidler? Har du styr på, hvordan man laver mad over bål? Outdooroplevelser er en god måde at være sammen med vennerne på, for her under den åbne himmel er der masser af plads til gode snakke, til at blive udfordret og til at hænge ud i fede omgivelser.

Se flere julegaveønsker til mænd her.

 

Julegaveønsker til en teenager

Gode julegaveønsker til en teenager – lyder det som en udfordring? Det behøver det altså ikke at være. Derfor må vi hellere finde nogle gaveønsker til teenagepiger og teenagedrenge, så heller ikke deres ønskeseddel kommer til at se tom ud.

Rygtet siger, at teenagere er nogle dovne typer, der ikke orker særligt meget men egentlig bare vil sove og se tv hele dagen. Søvn er vigtigt, og teenagerne har helt styr på, at det er vigtigt at få hvilet godt ud, men det betyder så også, at de er mere end klar på nye udfordringer.

Et julegaveønske til teenageren kan derfor være surfing – SUP-surfing, hvor man står op og padler afsted, kitesurfing, hvor man får hjælp af en drage eller hvad med klassikerne windsurfing og almindelig surfing.

På regnfulde dage kan det være rart at hygge sig indenfor måske med en træningsdag hos Tricked eSports og CS:GO eller med virtual reality? Det kan også være, at et bagekursus eller et kagekursus er noget for dig, der godt kan lide at blive udfordret i køkkenet, når det kommer til brød og kager.

Teenagere elsker at bruge tid sammen med deres venner, så måske et julegaveønske kan være en oplevelse sammen med vennerne? Det kan være en brunch, hvor I får tid til at snakke og hygge sammen i et par timer, men det kan også være fedt en gang i mellem at lave noget utraditionelt sammen og blive udfordret – prøvedyk, svæveflyvning og en tur i RIB-båd er i hvert fald ikke noget, man laver hver dag.

 

Mangler du flere idéer til julegaveønsker?

Har du fundet nogle gode julegaveønsker, som du kan skrive på din ønskeliste? Ellers må du et smut forbi Truestory.dk, hvor vi har mere end 450 forskellige oplevelser, som du kan vælge imellem.

Det kan jo være, at der er en enkelt oplevelse der, som er et julegaveønske for dig.

 

Læs også