Er du på udkig efter en julegave til manden, der har alt?

Her hos Truestory kan du finde i over 450 julegaver til manden, og vi tør faktisk godt love, at vi har noget til alle mænd – også manden, der har alt.

Vi hjælper med at finde den perfekte gave og inspirerer til et par julegaveidéer til ønskesedlen, hvis det kniber med at komme på idéer.

 
 

5 idéer til juleønsker for mænd

Der skal først og fremmest styr på ønskesedlen – men måske har han slet ikke noget på sin? Her er 5 bud på ønsker til julegaverne.

1. Spænd sikkerhedsselen og kør djævleræs

Du kender sikkert konceptet fra Zulu Djævleræs, hvor deltagerne smadrer rundt i gamle biler? Sådan er det også, når du selv sætter dig bag rattet for at tage turen rundt i de hæsblæsende heats.

Skriv djælveræs på ønskelisten her

2. Morgen kaffe eller blæret barista

Hvad enten du foretrækker din kaffe sort eller godt kan lide at toppe den med blæret mælkeskum, så lærer du mere til et kaffekursus.

Skriv baristakursus på ønskelisten her

3. VR: Som at være der selv

Virtual reality er en perfekt julegave til de mænd, der godt kan bruge mange timer foran computeren, men som trænger til at komme ud og blive rusket igennem. Skift controlleren ud med 3D-briller – i hvert fald bare i et par timer.

Skriv virtual reality på ønskelisten her

4. Få styr på surdejen

Surdejen har ry for at være vanskelig og svært at få styr på, men med et par tips i ærmet er det faktisk slet ikke så slemt. Det er desuden også praktisk med en surdej, for så kan man bage brød, lige når man vil og ikke kun, når man har husket at købe gær.

Skriv et bagekursus på ønskelisten her

5. På jagt under havoverfladen

Gå på jagt under havoverfladen med harpun og snorkel for at skyde aftensmaden. Det kan være svært at skelne mellem fisk, tang og havbund men efter lidt tid i vandet, kan det være, at der er bid.

Skriv undervandsjagt på ønskelisten her

 
 

Julegaver for alle mænd

Der findes lige så mange mandetyper, som der findes mænd, men det gør det ikke lige frem nemmere at finde ud af, hvilken julegave du skal købe til netop din mand.

Herunder har vi samlet nogle forskellige mandetyper. Tag et kig på dem og se, om du måske kan genkende din mand? Til hver mand har vi samlet nogle gaveideer, så du kan finde den bedste julegave til manden din.

Peter Falktoft

Peter Falktoft er klassens hurtige dreng, og du skal passe på, for hans verbale udskejelser er skarpe, og det gør altså nas at blive ramt. Så med mindre, du tør tage slagene med oprejst pande, kan du godt begynde at finde de fede julegaveidéer til manden frem. Men ak, Peter Falktoft falder nok i kategorien ”manden, der har alt”, så du kan ikke slippe af sted med at give de nyeste sneakers eller et specialdesignet hundehalsbånd til Rihanna. Der skal fart på julegaverne, og kan de samtidig inkludere en om gang workout, så six packen kan holdes ved lige, bliver Peter Falktoft en glad mand.

Julegaveidéer:

Urban High Roping

Faldskærmsspring

Surfing

Skal du købe gave til Jørgen Skouboe-typen

En god pibe tobak på en bænk i den stille natur og en kold øl i hånden, så skal der faktisk ikke mere til at gøre hr. Skouboe skal. Men der er jo kun 365 dage på et år, og når først han har en pibe til hver dag, er det måske på tide at finde på en anden julegave til manden uanset, hvor fin en merskumspibe du har i tankerne eller om piben er dekoreret med fugleklør. Jørgen Skouboe er en mand, der skal ud i naturen for at bygge huler og lave bål, præcis som da far var dreng, og så er det sådan set lige meget, om han er 30, 60 eller 80 år gammel.

Julegaveidéer:

Vildmarksgourmet

Ølsmagning

Lær at brygge øl

 

Skal du købe gave til Mr. James Bond-typen

James Bond. Gentleman og machoman i én og samme person. Der er ikke noget at sige til, at de fleste mænd gerne vil være James Bond, og når han nu har så travlt med at redde verden, har du jo god tid til at finde årets julegave til ham imens. Men hold dig fra gadgets og udstyr af en hver art – det gør MI6 altså bare bedre.

Julegaveidéer:

Cocktailkursus

Lotus Elise og andre hurtige biler

Rundflyvning i helikopter eller pilot for en dag

Skal du købe gave til Thomas Rode-typen

Stenaldermanden over dem alle repræsenterer hans indre urmenneske. Det er ham, der selv fanger maden, kløver brændet og tilbereder maden over åben ild ude i naturen. Ikke alle stenaldermænd gør sådan, men Thomas Rode tager den altid skridtet videre, og du skal gøre det samme, hvis du vil helt i hus med årets julegave til din mand. Tag ham med ud i naturen, op i trætoppene, ned under vandet og slut af med et godt måltid mad. Det er vejen til en stenaldermands hjerte.

Julegaveidéer:

Undervandsjagt

Klatring både inde og ude

Fakkelgaarden

 

 

Flere julegaveidéer

Julegaver til drengerøven

Hurtige replikker, fart over feltet og oplevelser med vennerne.

 

Til din gentleman

Smag

Social Dining på Restaurant Basso

Oplev Social Dining på den populære Restaurant Basso i Aarhus og København.

Aarhus C, København K

Smag

Ølsmagning hos Taphouse

Hos Taphouse i København kan du prøve en af Danmarks bedste ølsmagninger. 5 smagsprøver á 12 cl. Læs mere og book smagningen her på siden.

København K

Smag

Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

Tag til en spændende & anderledes ølsmagning i København. Hos Tribeca eksperimenteres der med nye ølvarianter & smage i en liga for sig.

København NV

Smag

Ølsmagning hos Trolden Bryghus

Populær ølsmagning hos Trolden Bryghus i Kolding. Den perfekte oplevelse for ølentusiasten, der vil være klogere på øl fra Trolden Bryghus.

Kolding

Smag

Ølsmagning hos Braunstein

Ølsmagning hos Braunstein Bryghus bærer præg af høj kvalitet & giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Læs mere her på siden.

Køge

Smag

Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus

På Sydfyn ligger Gundestrup Mejeri & Bryghus, som både producerer øl & ost. Prøv en ostesmagning med øl lige her.

Vester Skerninge

Smag, Natur

Vildmarkslunch med Fremus in the Woods

Jeres outdoorevner bliver finpudset, når I tager en tur i vildmarken & lærer, hvordan I laver mad over bål & finder spiselige ting i naturen

Værløse

Smag

Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

En ølsmagning hos Grauballe Bryghus i Silkeborg byder på 8 forskellige smagsprøver. Du får også en rundvisning i bryggeriet af brygmesteren.

Silkeborg
 

Til madøret

Smag

Pizzakursus hos Alfred & Kamilla

Lær at lave lækre, sprøde pizzaer. Tag forbi Alfred & Kamilla i Odense til et pizzakursus. Her lærer du at bage helt perfekte pizzaer.

Odense C

Smag

Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

2 timers chokoladekursus hos Odense Chokoladehus, der ligger i Nørregade. Lær teknikkerne bag bl.a. støbning og temperering af chokolade.

Odense C

Smag

Flødebollekursus hos Odense Chokoladehus

Elsker du flødeboller? På et flødebollekursus lærer du at lave flødeboller med forskellig smag, chokoladeovertræk, fyld og krymmel!

Odense C

Smag

Kokkeskole hos Kokkeriet (Michelin)

Få en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige på kokkeskolen hos Kokkeriet. Lær at lave en ægte gourmetmiddag på en michelinrestaurant.

København K

Smag

Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimirs Køkken lærer dig, hvordan du bager godt brød på dette 4 timers bagekursus. Lær både at bage brød, kage & knækbrød på kurset.

Aarhus C, Valby

Smag

Vegetarisk workshop hos SimpleGreens

Mangler du inspiration til madlavningen? Simple Greens guider dig igennem en workshop med vegetarisk og grønt mad.

København N

Smag

Sushikursus hos Restaurant Soya

Er du vild med sushi & vil du gerne lære at lave det selv? Så tag med på et sushikursus i Aarhus og lær, hvordan du laver din egen sushi.

Aarhus C

Smag

Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

Det kan være svært at ramme chokoladens form og konsistens, når man selv kæmper hjemme i køkkenet. Tag kampen op på dette chokoladekursus.

Frederiksberg C
 

Til livsnyderen

Smag

Rundvisning hos Stauning Whisky

Kom med på rundvisning hos Stauning Whisky i Vestjylland & lær mere om dansk whisky. Rundvisningen inkluderer også smagning af 3 whiskyer

Skjern

Smag

Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

Kom med ind i ginens verden hos Copenhagen Distillery. Destiller din egen gin, hør ginens historie & få lov til at smage på klassikeren.

København S

Smag

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Copenhagen Distillery åbner dørene til 1,5 times ginsmagning & rundvisning bag Christiania. En af de bedste ginsmagninger i KBH.

København S

Smag

Ølsmagning hos Taphouse

Hos Taphouse i København kan du prøve en af Danmarks bedste ølsmagninger. 5 smagsprøver á 12 cl. Læs mere og book smagningen her på siden.

København K

Smag

Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

Tag til en spændende & anderledes ølsmagning i København. Hos Tribeca eksperimenteres der med nye ølvarianter & smage i en liga for sig.

København NV

Smag

Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

En vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt byder på 6-7 vine. Under smagningen får du en introduktion til, hvordan du dufter og vurderer vin.

Aarhus C, København K

Smag

Ølsmagning hos Trolden Bryghus

Populær ølsmagning hos Trolden Bryghus i Kolding. Den perfekte oplevelse for ølentusiasten, der vil være klogere på øl fra Trolden Bryghus.

Kolding

Smag

Oplev en dansk vingård hos Nordlund

Oplev en økologisk, dansk vingård hos Nordlund, der ligger kun 10 km fra Rådhuspladsen. Oplev en rundvisning og smagsprøver på danske vine.

Hvidovre
 

Vi pakker gaven flot ind