Er du på udkig efter en julegave til manden, der har alt?

Her hos Truestory kan du finde i over 450 julegaver til manden, og vi tør faktisk godt love, at vi har noget til alle mænd – også manden, der har alt.

Vi hjælper med at finde den perfekte gave og inspirerer til et par julegaveidéer til ønskesedlen, hvis det kniber med at komme på idéer.

Andre køber disse gaver til manden

Se alle i kategorien
 
 

5 idéer til juleønsker for mænd

Der skal først og fremmest styr på ønskesedlen – men måske har han slet ikke noget på sin? Her er 5 bud på ønsker til julegaverne.

1. Spænd sikkerhedsselen og kør en super bil

Kender du en, der har en fartdjævel i maven? Skal han lov til endelig at skeje ud på farten og samtidig køre i hans drømme bil? 

Kør en hurtig bil på bane!

2. Morgenkaffe eller blæret barista

Hvad enten du foretrækker din kaffe sort eller godt kan lide at toppe den med blæret mælkeskum, så lærer du mere til et kaffekursus.

Skriv baristakursus på ønskelisten her

3. VR: Som at være der selv

Virtual reality er en perfekt julegave til de mænd, der godt kan bruge mange timer foran computeren, men som trænger til at komme ud og blive rusket igennem. Skift controlleren ud med 3D-briller – i hvert fald bare i et par timer.

Skriv virtual reality på ønskelisten her

4. Få styr på surdejen

Surdejen har ry for at være vanskelig og svært at få styr på, men med et par tips i ærmet er det faktisk slet ikke så slemt. Det er desuden også praktisk med en surdej, for så kan man bage brød, lige når man vil og ikke kun, når man har husket at købe gær.

Skriv et bagekursus på ønskelisten her

5. På jagt under havoverfladen

Gå på jagt under havoverfladen med harpun og snorkel for at skyde aftensmaden. Det kan være svært at skelne mellem fisk, tang og havbund men efter lidt tid i vandet, kan det være, at der er bid.

Skriv undervandsjagt på ønskelisten her

 
 

Julegaver til alle mandetyper

Der findes lige så mange mandetyper, som der findes mænd, men det gør det ikke lige frem nemmere at finde ud af, hvilken julegave du skal købe til netop din mand.

Herunder har vi samlet nogle forskellige mandetyper. Tag et kig på dem og se, om du måske kan genkende din mand? Til hver mand har vi samlet nogle gaveideer, så du kan finde den bedste julegave til manden din.

Peter Falktoft

Peter Falktoft er klassens hurtige dreng, og du skal passe på, for hans verbale udskejelser er skarpe, og det gør altså nas at blive ramt. Så med mindre, du tør tage slagene med oprejst pande, kan du godt begynde at finde de fede julegaveidéer til manden frem. Men ak, Peter Falktoft falder nok i kategorien ”manden, der har alt”, så du kan ikke slippe af sted med at give de nyeste sneakers eller et specialdesignet hundehalsbånd til Rihanna. Der skal fart på julegaverne, og kan de samtidig inkludere en om gang workout, så six packen kan holdes ved lige, bliver Peter Falktoft en glad mand.

Julegaveidéer:

Urban High Roping

Faldskærmsspring

Surfing

Skal du købe gave til Jørgen Skouboe-typen

En god pibe tobak på en bænk i den stille natur og en kold øl i hånden, så skal der faktisk ikke mere til at gøre hr. Skouboe skal. Men der er jo kun 365 dage på et år, og når først han har en pibe til hver dag, er det måske på tide at finde på en anden julegave til manden uanset, hvor fin en merskumspibe du har i tankerne eller om piben er dekoreret med fugleklør. Jørgen Skouboe er en mand, der skal ud i naturen for at bygge huler og lave bål, præcis som da far var dreng, og så er det sådan set lige meget, om han er 30, 60 eller 80 år gammel.

Julegaveidéer:

Vildmarksgourmet

Ølsmagning

Lær at brygge øl

 

Skal du købe gave til Mr. James Bond-typen

James Bond. Gentleman og machoman i én og samme person. Der er ikke noget at sige til, at de fleste mænd gerne vil være James Bond, og når han nu har så travlt med at redde verden, har du jo god tid til at finde årets julegave til ham imens. Men hold dig fra gadgets og udstyr af en hver art – det gør MI6 altså bare bedre.

Julegaveidéer:

Cocktailkursus

P1 APEX og andre hurtige biler

Rundflyvning i helikopter eller pilot for en dag

Skal du købe gave til Thomas Rode-typen

Stenaldermanden over dem alle repræsenterer hans indre urmenneske. Det er ham, der selv fanger maden, kløver brændet og tilbereder maden over åben ild ude i naturen. Ikke alle stenaldermænd gør sådan, men Thomas Rode tager den altid skridtet videre, og du skal gøre det samme, hvis du vil helt i hus med årets julegave til din mand. Tag ham med ud i naturen, op i trætoppene, ned under vandet og slut af med et godt måltid mad. Det er vejen til en stenaldermands hjerte.

Julegaveidéer:

Undervandsjagt

Klatring både inde og ude

Naturophold på Bornholm

 

 

Julegaveidéer til interessen

Til amatørkokken

 

Julegaver til drengerøven

Hurtige replikker, fart over feltet og oplevelser med vennerne.

 

Til livsnyderen

 

Læs også

Julegave til bror

Læsetid: 4 min.

Guide: Giv en oplevelse i julegave

Læsetid: 5 min.