Hvorfor egentlig gå den klassiske vej for at finde det rigtige gavekort?

Et gavekort til oplevelser åbner dørene for mange flere muligheder og minder end fysiske ting gør, og netop derfor er oplevelser blandt de bedste gaver, du kan give.

Her hos Truestory kan du finde mere end 350 gavekort til oplevelser, der kan købes online.

Her får du et indblik i, hvilket oplevelser vi anbefaler, du sætter på gavekortet, og til allersidst kan du se, hvordan vores gavekort og gaveæske ser ud.

Et gavekort er nemlig ikke nødvendigvis et fladt stykke papir i en konvolut – næ, det er faktisk en rigtig gave, som vil tage modtageren med ud i Verden på nye eventyr. Måske du endda skal med, når gavekortet skal indløses?

 

Madoplevelser til en masterchef

Giv et afslappende ophold

Sænk skuldrene

Til den der elsker adrenalin

Til udendørs-typen

Til indendørs-typen

 

Til syvsoverne – Giv et gavekort til brunch

Brunchen kan ikke helt beslutte, hvilket måltid den egentlig gerne vil være. På den ene side serveres der youghurt, rundstykker og æg. På den anden side kan der også være tærter, salater og fisk på menuen. Brunchen er nemlig en kombination af både morgenmad og frokost, og navnet brunch er da også sammensat af de engelske ord for de to måltider; breakfast og lunch. På dansk kan man en gang i mellem se brunch omtalt som mokost – altså en sammentrækning af morgenmad og frokost, men det er nu en gang betegnelsen brunch, der har cementeret sig stærkest som en beskrivelse af måltidet, der breder sig fra sidst på formiddagen til først på eftermiddagen.

Det kan derfor være en god idé at give syvsoverne et gavekort til brunch for kombinationen af to måltider i et, kommer til at passe med deres soverytme. Syvsoveren når ikke at stå op, til morgenmaden er på bordet, og det er ikke sikkert, at frokosten lokker, når syvsoveren er kommet ud af fjerene. Der må man jo sige, at en brunch netop placerer sig perfekt i midten.

Når det så er sagt, kan man jo sagtens spise en brunch, selvom man ikke er nogen syvsover, for brunch er en hyggelig og uformel måde at mødes på og få snakket om løst og fast. Du kan derfor sagtens give et gavekort online til brunch til en, der ikke nødvendigvis er bedste venner med snooze-knappen.

 

Hvilken brunch skal jeg give?

En brunch kan bestå af mange forskellige ting og forme sig på mange forskellige måder. Hos Karpenhøj Naturcenter kan du prøve en vildmarksbrunch. Her skal du selv være med til at samle urter i området og bagefter tilberede brunchen over bål, til det dufter af friskbagte boller og pølserne syder på risten.

Hvis det lyder for overvældende at begynde dagen med brunch under åben himmel, kan du givet et gavekort til en brunch, der foregår indenfor. Hos ISSEI Copenhagen, kan du få serveret den mest luksuriøse brunch du har prøvet, med det spændende japansk/peruvianske fusionskøkken. 

Der er altid et fast, stort brunch udvalg, der inkluderer signaturretter fra kokken, tilberedt på få minutter til dig. Derudover er der ubegrænset adgang til et udvalg af barista kaffe, juice, smoothies, mousserende vin og meget mere.

Dagen kan næsten ikke starte bedre, hvis den begynder med 25 minutters massage og efterfølgende afslapning i spa-området hos Arndal. Men det er kun en lille del af, hvad gavekortet inkluderer, for bagefter serverer Union Kitchen en brunch, som kan fylde depoterne op, så du er klar til resten af dagen.

Se flere brunch-oplevelser her

 

Pak tasken, nu kører vi – Giv et gavekort til hotelophold

Når du vil give et gavekort, der indeholder en lidt større oplevelse, så kan du overveje et gavekort til et hotelophold. Sådan et gavekort kan gives til brudeparret eller til runde fødselsdage, hvor man som regel gerne vil give lidt ekstra. Men der behøver jo egentlig ikke at være nogen særlig grund til at overraske en, du godt kan lide med et gavekort. Nogle gange kan det også bare være hyggeligt at blive overrasket tirsdag eftermiddag med et gavekort til hotel – og måske endda med afgang om fredagen. Det kan jo være, at du skal med på oplevelsen, men bare gerne vil fortælle det i en pæn indpakning? Til det er gavekortet godt, for det ser så fint ud, når det ligger der i sin æske, omgivet af et udvalg af god dansk chokolade.

I Nationalpark Thy ligger Hotel Thinggaard, og hvis du vil give et gavekort til et weekendophold i det vestjyske, så er det svært at komme uden om Hotel Thinggaard. Hotellet ligger naturskønt og tæt på både Limfjorden og Vesterhavet, så kontrasterne i naturen tegnes tydeligt op, og trækkes endda helt ind i køkkenet, hvor køkkenchefen lader sig inspirere af den omgivne natur. I Sydthy Kurbad ved siden af hotellet er der mulighed for en spaoplevelse i rolige omgivelser.

Fra det vestjyske går turen til Langeland, hvor Skrøbelev Gods ligger. Her er der også smuk natur og god mad i pompøse omgivelser. Godset er opført i 1669, og som en del af opholdet, får du en rundvisning på stedet og et helt særligt indblik i godsets historie. Tag på oplevelse i nærområdet og oplev nogle af de ting, som Langeland har at byde på – særligt er Rudkøbing, hvor Skrøbelev Gods ligger en smuk, historisk by.

Læs også

Lige ned til vandet og med et fantastisk view ud over Øresund ligger Ystad Saltsjöbad. Her kan du give et gavekort til et weekendophold af de helt særlige for på Ystad Saltsjöbad, er der ikke sparet på noget, hverken når det gælder indretningen, restauranterne eller den prisvindende spaafdeling. Start dit ophold på med en tur i spaafdelingen og gå derefter videre til loungen, hvor du kan nyde udsigten over havet til lyden af ilden, der knitrer i pejsen. Slap af med et magasin eller noget at drikke, for her er der ingenting, der skal nås andet end afslapning dagen lang.

 

Idyl og god mad – Køb et gavekort til kroophold

De ligger der endnu, de danske kroer, og du finder dem langs de små, snørklede landeveje. I dag byder mange kroer på gourmetmad, så er du på udkig efter virkelig lækker mad, så kan det godt betale sig at holde øje med de små kroer. Samtidig ligger kroerne også på de mest idylliske steder, så du får både naturoplevelser og god mad, når du indfrier et online gavekort til kroophold.

I det sønderjyske er der også mange kroer, og en af dem er Agerskov Kro. Her kan du give et gavekort til weekendophold med dans på kroen, hvor der foruden eftermiddagskaffe og middag om aftenen også serveres natmad, når bentøjet trænger til en pause efter de mange danse på de bonede gulve. Næste morgen serveres der morgenmad, og herfra kan turen meget passende fortsætte ud i det sønderjyske landskab.

 

Sænk skuldrene – Gavekortet til wellness

Wellness er et hit blandt danskerne, og hvor det tidligere primært var kvinderne, der var vilde med wellness, er mændene nu faktisk også begyndt at finde ud af, at det der wellness egentlig slet ik’ er så ring’ endda. Det hænger med stor sandsynlighed sammen med, at hverdagene er travle, at skuldrene hurtigt trækkes op under ørerne og hjertet banker lidt hurtigere, når kalender, computer og telefon bimler og bamler dagen lang.

Når du giver et gavekort til wellness, giver du samtidig et gavekort til en oplevelse, hvor der er fokus på fred, ro og genopladning. Her er der ikke nogen ting, der skal nås, planer, der skal realiseres eller vasketøj, der skal hænges op. Netop derfor er wellness så populært, og netop derfor kan vi alle sammen trænge til afslapning en gang imellem. Simpelthen for at kunne følge med.

Det er sjovt at tænke på, at Arndal ligger på en af Københavns mest pulserende gader, for så snart man træder ind ad døren, er det som om, at Store Kongensgade ligger langt, langt væk, selvom den buldrer forbi et par skridt borte. Hos Arndal er der god tid, og behandlerne lytter og tilpasser dine behandlinger, så du får mest muligt ud af dem. Hos Arndal kan du både indløse et gavekort til massage og til andre behandlinger med wellness, så du kan få lige den dag, som du har brug for.

Hos Helle Thorup i hjertet af Aarhus finder du mange typer af behandlinger. Giv et gavekort til en spadag eller måske blot til en klassisk massage. Lige gyldigt, hvad ud vælger, kan du være sikker på, at du giver et gavekort til en oplevelse, som nok skal glæde modtageren. Alle behandlinger hos Helle Thorup begynder med et dampbad, så musklerne løsnes op, og dermed bedre kan være modtagelig over for behandlingen. 

Hvis du har lyst til at give et gavekort til wellness, kan du se hele vores udvalg af oplevelser med wellness og spa her. Der er mange oplevelser at vælge imellem, så du burde kunne finde én, der ligger tæt på dig, og som du tænker, kunne være god at give i gave.

 

Sådan ser vores gavekort ud

Når du køber et gavekort online hos Truestory, kan du tilvælge en gaveæske med et udvalg af god dansk chokolade. Gaveæsken er en fin måde at pakke gavekortet ind på, så det ser lækkert ud, når du skal give gavekortet med oplevelsen til gavemodtageren.