Leder du efter en personlig julegave til mor, der vil glæde hende meget?

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvad der skal ligge under træet i år, er det nødvendigt med lidt inspiration.

Giv en oplevelse til mor

Det ender tit med en lidt upersonlig gaveæske til mor fra Matas eller måske en ny ting til huset.

Det er gode gaver at få, men en oplevelse kan nu alligevel noget helt særligt. Gennem oplevelser skaber I minder sammen. Man kan faktisk godt sige, at en oplevelse holder for evigt.

Når du skal vælge den rigtige oplevelse

Når du har besluttet, at du vil give en oplevelse i julegave til mor, så begynder udfordringen med at finde den rigtige oplevelse også.

Det er vigtigt, at du tænker over, hvilke interesser hun har, for på den måde er det lettere at finde frem til den oplevelse, som vil være den perfekte julegave til mor.

Du kan roligt sende hende til flødebollekursus eller macaronkursus, hvis hun er vild med at stå i køkkenet, eller du ved, hun gerne vil prøve kræfter med at bage.

Men hvis hun er en fartdjævel, som slet ikke vil røre noget, der minder om huslige pligter, skal du måske tage hende med til djævleræs.

Har du brug for inspiration til, hvilken oplevelse du skal vælge, har vi samlet tre favoritter herunder, så du nok skal finde en god julegave til mor.

3 julegaveidéer til den mor, der har alt

1. Chokoladekursus

Har mor en sød tand? Så vil en god julegave til mor være et chokoladekursus, hvor hun vil blive præsenteret for mange forskellige slags chokolader, lakridser og karameller. Det er jo kun jul én gang om året, så hvorfor ikke gå all in på de søde sager?

Du kan for eksempel give hende en chokoladesmagning hos Peter Beier Chokolade eller et chokoladekursus hos Odense Chokoladehus.

2. Vinsmagning

Du kan også sende mor ud på en rejse. Det lyder dyrt, men med en vinsmagning kommer hun på en rundtur i vine fra hele verden – uden at du bliver ruineret.

Hun kan for eksempel komme på rundvisning hos Stokkebye Vingård på Fyn, tage til Vin & Petanque i Aarhus eller komme til vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt.

3. En tur til Italien

Et italiensk madkursus hos Meyers sender mor direkte en tur til Italien, hvor instruktøren vil dele ud af sine italienske opskrifter.

Når mor får et madkursus i julegave, kan du jo håbe på, at hun fremover vil servere dine italienske livretter lidt oftere.

 

Andre julegaveidéer til mor

Se alle i kategorien
 

Har du fundet julegaven til far?

Hvis ikke, hjælper vi selvfølgelig også her.

Læs også Julegave til far

 

Læs også

Guide: Giv en oplevelse i julegave

Læsetid: 5 min.

Julemarkeder i Danmark, Sverige og Norge 2023

Læsetid: 9 min.

Julegaveønsker 2023

Læsetid: 5 min.