Her på siden har vi samlet inspiration til dig, der er på udkig efter en julegave til teenagepigen.

Så scroll længere ned på siden og se vores bedste julegaveidéer til hende, så du hurtigt og nemt kan få klaret – en del af – juleindkøbene.

Er hun ikke bange for noget?

Er hun en sej type, der ikke er bange for noget, så kan du roligt udfordre hende med en vild oplevelse.

Elsker hun mad?

Er hun vild med at lave mad? Så er det oplagt at give hende et madkursus, så hun kan blive – endnu – bedre.

Ikke mere bland-selv-slik

Skift bland-selv-slikket ud med hjemmelavede lækkerier.

En blandet landhandel

Teenagere er kendt for at være lidt ubeslutsomme og skifte meninger og humør som vinden blæser.

Derfor har vi samlet en håndfuld blandede oplevelser, som forhåbentlig kan passe til hendes forestillinger om en fed oplevelse.

Tid med veninderne

Teenagepiger kan bruge timer på at hyggesnakke med veninderne, så hvorfor ikke give en julegave til teenagepigen, som opfylder ønsket om venindehygge?

De største hits

Her får du et udvalg af vores mest populære julegaver til teenagepiger.

 

3 favoritter til julegave til teenagepigen

1. Tag på flødebollekursus

Et flødebollekursus er en af vores mest populære julegaver til teenagere. Det er nemlig virkelig hyggeligt at bruge et par timer på at lave sine egne flødeboller. Det kan jo godt være, at det ser nemt ud, men faktisk kræver det lidt teknik at få flødebollerne til at se ud, som dem man kan købe.

Skummet skal have den rigtige konsistens, chokoladen skal tempereres og så er der alle de små finesser med pynten. Får hun ikke lavet flødeboller, der står knivskarpt, får hun i hvert fald et godt grin – og flødebollerne smager heldigvis godt, selvom de ser lidt sjove ud.

2. Få varmen

Der er næsten garanti for ømme armmuskler efter en dag med klatring. Armene kommer nemlig på hårdt arbejde, når de skal få hende helt til tops på de mange klatrevægge. Hos Blocs & Walls kan hun prøve kræfter med to former for klatring; bouldering og rebklatring.

Bouldering foregår uden liner og reb på lave vægge, og udfordringen ligger i, at væggene er skæve og skrå. I rebklatring kommer hun højere op, så her kan hun udfordre højdeskrækken lidt, hvis hun tør. Der er en uddannet instruktør til stede under hele oplevelsen, som vil hjælpe og guide hende igennem klatreoplevelsen.

3. Afslapning & hygge

En spadag er et hit hos kvinder i alle aldre, så det er helt sikkert også et hit at give en spadag i julegave til teenagepigen. Find badetøj, badekåbe og slippers frem og brug et par timer med hygge og afslapning. Der er nemlig noget særligt beroligende over at være omgivet af vand, og kombinerer I spadagen med en spabehandling, vil I virkelig føle jer veludhvilede og klar til hverdagens udfordringer bagefter.

 

Vi pakker gavekortet flot ind

 

Læs også

Ideer til gaveindpakning

Læsetid: 6 min.

Adventsgaver 2024

Læsetid: 3 min.

Guide til din julehygge 2024

Læsetid: 5 min.