Drømmer I om, at komme på glamping i Jylland, men er usikker på, hvor I skal begynde? Frygt ej, for vi har samlet de 5 bedste steder, at tage på glamping, som alle er beliggende i det smukke Jylland. 

Uanset om I ønsker, at komme afsted på en romantisk getaway, eller blot komme tættere på naturen, så har vi en oplevelse som passer jeres ønsker. 

Hvis I er i tvivl om, hvad glamping er og om det er noget for dig, så kan du læse om glamping her

 

Top 5 glamping oplevelser i Jylland

Har glamping altid stået på din bucketliste? Nu er det tid til at krydse den af.

I denne artikel kan du læse om top 5 glamping steder i Jylland. Vi har glamping oplevelser for alle, om du vil overnatte i et luksus shelter i Give, eller svæve højt oppe i trækronerne i en trætop i Brædstrup. 

 

1. Glamping hos Marsk Camp

📍 Hjemstedvej 60, 6780 Skærbæk

Drømmer I om en overnatning væk fra hverdagens travlhed? Så er Marsk Camp lige noget for jer. Hos Marsk Camp kan I nyde en nat, i et luksuriøst glamping telt. I vil have en privat træterrasse, hvor man har mulighed for at grille, hvis vejret er til det. 

Når I booker et ophold hos Marsk Camp, får I gratis adgang til Marsk Tower, som en del af pakken. Marsk Tower er et dobbeltspiralformet udsigtstårn beliggende i Skærbæk. Udover Marsk Tower, har I også muligheden for, at opleve Sort sol. 

Skab minder med din partner, familie eller ven på en glampingoplevelse.

 

2. Glamping hos Holmely

📍 Birkeholmvej 9, 8740 Brædstrup

Ønsker I at komme tættere på naturen, uden at skulle gå på kompromis med komforten? Så besøg Holmely i Brædstrup og få en overnatning i et luksuriøst glamping telt, i naturskønneomgivelser. 

Hos Holmely har I mulighed for, at tilkøbe en lækker morgenmad eller noget lækkert tapas. 

Brædstrup ligger ca. 50 minutters kørsel fra Aarhus. I Brædstrup er der en række spændende seværdigheder at se, I kan se Den Genfundne Bro fra 1899 eller den smukke Gudenå som strækker sig over 175km. 

Grib chancen og book en glamping oplevelse i Brædstrup.

 

3. Tiny Living Glamping

📍 Krusmøllevej 10, 6200 Aabenraa

Gør jeres næste getaway til noget helt unikt, med et ophold hos Tiny Living Glamping. Her forenes det naturskønne med det luksuriøse, hvor I vil bo i jeres egen private glampingvogn. 

I har mulighed for, at vælge glampingvogn nr. 4 eller nr. 14, i begge vogne er den skandinaviske kultur bibeholdt. 

Tiny Living Glamping er beliggende i Aabenraa, og er en af Danmarks ældste søfartsbyer. I Aabenraa har I mulighed for, at være aktive i HighPark klatrepark, eller være kulturelle og besøge Frøslevlejrens Museum. 

Tag din partner, familie eller ven med ud på glamping i Aabenraa. Book din næste oplevelse her

 

4. Overnatning i trætop shelter

📍Birkeholmvej 9, 8740 Brædstrup

Har I nogensinde drømt om at tilbringe en nat i en trætop shelter? Nu er chancen kommet til at gøre drømmen til virkelighed. Holmely inviterer jer til en overnatning i smukke naturomgivelser, i et hyggeligt nyopført trætop shelter, beliggende i Brædstrup.

Nu hvor I alligevel er i Brædstrup, er det værd at tage en tur igennem de hyggelige gader. Her vil I kunne finde, et udvalg af butikker samt cafeer. Udover deres hyggelige gader, er der også mulighed for at være aktiv og tage på en ridetur med Fuglsang.

Gør drømmen til virkelighed! Tag din partner, familie eller ven med på overnatning i Holmelys hyggelige trætop shelter. 

 

5. Glamping ophold i cirkusvognen

📍Krusmøllevej 10, Aabenraa

Tag på en anderledes og unik glamping oplevelse, i en cirkusvogn hos Krusmølle Glamping. Cirkusvogne er beliggende ved søen og med deres store vinduepartier giver det jer mulighed for, at suge den betagende udsigt til jer. 

I en cirkusvogn er der blandt andet:

  • Indbygget toilet 
  • Køkken
  • Lille køleskab
  • Håndklæder, sengelinned, puder og sengetæpper
  • El tilsluttet vognen og varme i gulvet
  • Overdækket terrasse
 
 

Hvor kan man komme på glamping?

Det er muligt, at komme på glamping i hele Danmark.

Der er mange former for glamping. Så om du har lyst til et luksuriøst glampingtelt, eller blot nyde den skønne natur oppefra en trætop, så er der en glamping oplevelse som passer til dig. 

 

Hvad koster en overnatning på glamping?

Prisen på en glamping oplevelse, afhænger af stedet, som du vælger at overnatte.
Derfor varierer prisen meget, men den er typisk mellem 500 og 3.000 kr. for en overnatning. 

 

Kan man tage på glamping om vinteren?

Selvom vinteren melder sin ankomst, er det selvfølgelig stadig muligt, at komme på glamping. 

Vi anbefaler dog at, man medbringer ekstra varmt tøj og evt. nogle hjemmesko, da det vil være koldere i teltene om vinteren. 

 

Find mere inspiration!