Jeg hedder Ann-Christine og arbejder som fuldtidsblogger på mad- og livsstilsbloggen www.Valdemarsro.dk – og vil her fortælle om en lidt anderledes dag på arbejdet … om en rigtig dejlig dag i Smilets By, Aarhus.

Jeg arbejder normalt derhjemme på 1. salen under skråtaget, hvor jeg har indrettet et rigtig dejligt hjemmekontor – eller i mit køkken, hvor jeg udvikler nye opskrifter. Selv om jeg er virkelig glad for, hvordan jeg har indrettet mit arbejdsliv og meget glad for at arbejde hjemme, så er det indimellem også virkelig skønt at komme ud og få lidt luftforandring. Jeg inviterede derfor min søster, som også er selvstændig, på en kombineret arbejds/hygge/søster-dag inde i Aarhus og det viste sig at blive den bedste arbejdsdag længe og en virkelig fin måde at komme lidt ud af de vante omgivelser indimellem. Vi besøgte en masse dejlige steder, spiste skøn mad, drak god kaffe, nåede en lille smule shopping og havde samtidig både en produktiv og virkelig hyggelig dag sammen.

Vi startede på Foodfein

Vores dag startede på Foodfein, som ligger super centralt på Sønder Alle. Her er der både sød betjening, hyggeligt, lyst og rart indrettet og virkelig god mad med hjemmebagt brød af høj kvalitet, samt små lækkerier på tallerkenen.

Vi fik den lækre brunch + to kopper kaffe og startede formiddagen med en god lang snak om alt fra arbejde til familieliv og julegaveindkøb. Stort og småt blev lige vendt og således var vi efterfølgende klar til begge to at fordybe os koncentreret med arbejde senere på dagen.

Først lige lidt shopping i et par butikker og derefter videre til La Cabra, som er en af de dejligste kaffebarer i byen. Jeg elsker en god kop kaffe og at komme steder, hvor kaffen tilberedes med omhu og serveres med smil. Sådan et sted er La Cabra! Heldige os, så var der lige nu et særligt tilbud gennem mademyday, så vi fik to skønne hindbærmuffins sammen med vores kaffe.

Og så var der ellers arbejdsro … eller så meget arbejdsro, der nu er når cafeen summer af liv, mennesker, stemning og duften af kaffe. Men jeg arbejder faktisk meget godt, når der er lidt gang i den, og det gør mig ekstra fokuseret og effektiv, når jeg engang imellem tager computeren med på cafe og nyder lidt ’støj’.

La Cabra er så fint et sted, med ægte kaffeentusiaster der samtidig er helt nede på jorden. Her er altid mulighed for en hyggelig kaffesnak, hvis man er til det. Vi nød vores cortado, vores kage og fik streget en masse punkter på arbejdssedlens to do liste.

Sidst på eftermiddagen smuttede vi videre, lidt ærinder og lidt shopping og så var planen at afslutte dagens arbejde og hyggedag med en dejlig middag. Vi kiggede på Mademyday-appen og drøftede både Karma sushi og ribs hos Memphis Roadhouse. Uh, det er svære beslutninger man stå overfor nogle gange … Vi valgte sushi denne gang og nød turen gennem et julepyntet Aarhus hen til Karma Sushi i Vestergade, hvor vi fik serveret nok byens bedste sushi og en ’fyraftens øl’ oven på en virkelig rar og lidt anderledes arbejdsdag.

Det er bestemt ikke sidste gang, med sådan en ’arbejde med computeren i byen’ dag.

Vi havde booket dagens 3 cafe og restaurantbesøg via mademyday og det er ikke sidste gang jeg overrasker min søster med noget a la samme koncept, eller en af mine veninder, som også arbejder som selvstændig.

Snup også gerne ideen til årets juleshoppetur, en venindefridag eller en dag med kæresten.

Hvorfor booke hos Truestory?

Giv en oplevelse i gave
Vælg den oplevelse du ønsker at give i gave
Book din næste oplevelse
Vælg et tidspunkt for din næste oplevelse og book den med det samme

Gå ikke glip af: