Er det snart efterårsferie? Sådan kan man spørge sig selv mange gange fra den dag, hvor sommerferien slutter. Men efterhånden som datoen for efterårsferiens begyndelse rykker tættere på, begynder man i stedet at spørge, hvad kan man lave i efterårsferien?

Heldigvis kan vi svare, for vi har nemlig samlet idéer til efterårsferien, så du har ting, du kan lave i efterårsferien klar fra den dag, du har den første fridag.

Hvornår er der efterårsferie?

De fleste skoler afholder efterårsferie i uge 42. Dog er det op til de enkelte kommuner at bestemme, hvornår der afholdes skoleferie. Derfor er det en god ide at tjekke din egen kommunes ferieplan, så du er sikker på datoerne.

 
 

Efterårsferie i Jylland

Holder du din efterårsferie i det jyske, må vi også hellere finde nogle aktiviteter i Jylland, som du kan prøve.

Er du til adrenalin og natur, kan vi anbefale et mountainbikeophold i Slettestrand. Du vil lære nye teknikker tilpasset dit niveau og blive budt på lækker, næringsrig mad, så du har masser af energi til at træde i pedalerne. 

I det midt- og vestjyske finder du desuden WOW PARK i både Skjern og Billund. En aktivitetspark for børn og barnlige sjæle. Holder du din efterårsferie i Aarhus, kan du gå på jagt efter lækkerier på en food tour gennem byen, tage et smut i Marselisborg Dyrehave eller prøve Virtual Reality.

Læs også Byguide til Aarhus

På Djursland finder du Kattegatcentret i Grenå. Tag soveposen under armen og kom med bag kulisserne, hvor du kan opleve de store hajer efter lukketid. Er du modig, kan du få lov til at håndfodre rokker og rødhajer, og til middag bliver du budt på en lækker hajmenu.

Flere efterårsaktiviteter i Jylland

Smag

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hør historien bag Social Foodies og lav 10 velsmagende flødeboller.

Aarhus C, Frederiksberg, Kgs. Lyngby, Vedbæk

Adrenalin

Prøv wakeboard på Aarhus Ø

Tag med på vandet & prøv kræfter med wakeboarding. Her får du grundig vejledning, før du slippes løs på vandet til sjove timer på vandet.

Aarhus C

Natur

Vestkyst Safari med Outnature

Kom ud og se den smukke natur ved Løkken Strand med Outnature - Læs mere her.

Løkken, Skagen

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på HimmerLand

HimmerLand i Jylland er et af Danmarks nyeste & fineste spa- og golfresorts. Her er der mulighed for at genfinde energien.

Farsø

Kultur

Malekursus i Aarhus

Få styr på penselstrøgene og bliv inspireret af nye farver, former og metoder. Kurset er for alle, uanset om du er nybegynder eller erfaren

Viby J

Natur

Ravsafari med Jyllandsakvariet

Rav er Nordens guld, men det kan være svært at finde. Tag med på ravsafari og find ud af hvor, hvornår og hvordan du skal søge.

Thyborøn

Smag

Rundvisning hos Stauning Whisky

Kom med på rundvisning hos Stauning Whisky i Vestjylland & lær mere om dansk whisky. Rundvisningen inkluderer også smagning af 3 whiskyer

Skjern

Kultur

Guidet tur med en hjemløs

Få et unikt indblik i, hvordan livet også kan være i en storby, når du kommer med en hjemløs eller misbruger rundt på guidet tur.

Aarhus C

Natur, Adrenalin

Guidet Puch Maxi Tur med Maxitours

Har du været på en guidet tur i Vestjylland på den legendariske Puch Maxi? Tag med en en lokal guide i Vestjylland og smag på deres egnsret.

Thyborøn

Smag

Social Dining på Restaurant Basso

Oplev Social Dining på den populære Restaurant Basso i Aarhus og København.

Aarhus C, København K

Adrenalin

Ballonflyvning

Ballonflyvning er en af de flotteste oplevelser. Hvis du ikke tror på os, så se videoen fra en luftballon tur over Silkeborg. Er du klar?

Roskilde, Silkeborg

Kultur

Aalborg under besættelsen med Aalborg Tours

Aalborg var under 2. Verdenskrig en strategisk vigtig by for Tyskland på grund af sine to lufthavne. Hør hele historien.

Aalborg
 
 

Efterårsferie på Fyn

Fyn er fin, siger man, så derfor kan du sagtens holde din efterårsferie på øen, hvor H.C. Andersen har trådt sine barnesko. Lyder det som noget for dig? Så får du måske brug for inspiration til aktiviteter på Fyn, så det vil vi gå i dybden med nu.

Der er ikke noget bedre end at begynde dagen med en god kop kaffe og en lækker brunch. På Eydes Gastro Pub i centrum af Odense får du begge dele. Så du kan heldigvis se frem til at sove længe i efterårsferien – morgenmaden og morgenkaffen den er der nemlig styr på.

Bridgewalking er altid et sjovt indslag i efterårsferien, og det er faktisk også den eneste af sin slags her i Danmark. Udsigten fra Den Gamle Lillebæltsbro er imponerende, men du befinder dig altså også i 60 meters højde, når du står på toppen.

Er du mere til søde sager, kan vi anbefale dig at prøve et flødebollekursus. Måske mestrer du teknikken fra begyndelsen, måske har du brug for at få et par fif før, at du synes, dine flødeboller ligner dem, du kan købe.

Flere efterårsaktiviteter på Fyn

Adrenalin, Natur

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking er en populær oplevelse du ikke må gå glip af. Gå på den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde. Køb billet eller gavekort her.

Middelfart

Ophold, Natur

Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort

Wellness glamping i luksustelte med økologisk all-inclusive forplejning i de smukke og rolige naturskønne omgivelser i det Sydfynske Øhav.

Svendborg

Adrenalin

Helikoptertur med HeliCompany

Har du nogensinde tænkt på, hvordan din hjemby ser ud fra luften? HeliCompany tager dig med på rundflyvning, lige hvor du har lyst til.

Aalborg, Aarhus C, Esbjerg, Fredensborg, Helsingborg, Hillerød, København K, Kolding, Middelfart, Odense C, Randers NV, Roskilde, Silkeborg, Skive, Sønderborg, Vejle, Viborg

Smag

Pizzakursus hos Alfred & Kamilla

Lær at lave lækre, sprøde pizzaer. Tag forbi Alfred & Kamilla i Odense til et pizzakursus. Her lærer du at bage helt perfekte pizzaer.

Odense C

Smag

Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus

På Sydfyn ligger Gundestrup Mejeri & Bryghus, som både producerer øl & ost. Prøv en ostesmagning med øl lige her.

Vester Skerninge

Smag

Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

2 timers chokoladekursus hos Odense Chokoladehus, der ligger i Nørregade. Lær teknikkerne bag bl.a. støbning og temperering af chokolade.

Odense C

Adrenalin

Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter

Prøv et tandemspring fra 4000 meter hos Odense FaldskærmsCenter. En oplevelse du helt sikkert vil huske i mange år.

Odense N

Smag

Flødebollekursus hos Odense Chokoladehus

Elsker du flødeboller? På et flødebollekursus lærer du at lave flødeboller med forskellig smag, chokoladeovertræk, fyld og krymmel!

Odense C

Smag

Ølsmagning hos Bryggeriet Flakhaven

Kom med til en spændende og lærerig aften med lækre specialøl hos Bryggeriet Flakhaven. Vil du med til ølsmagning i Odense?

Odense C

Natur

Guidet kajaktur i Det Sydfynske Øhav

Tag med på en naturoplevelse, der tager dig helt tæt på det maritime miljø i det Sydfynske Øhav.

Svendborg

Smag, Kultur

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Kom med på en anderledes sejltur på Odense Å. Et Gin & Tonic Cruise sejler dig op ad åen, mens du sipper til en kølig drink.

Odense C

Adrenalin

Rundflyvning over Danmark

Har du altid haft lyst til at flyve en tur over det smukke Danmark, så har du nu muligheden for at designe din egen rute.

Svendborg
 
 

Efterårsferie på Sjælland

Der er også mange muligheder for noget sjov i efterårsferien, hvis du er på Sjælland. Derfor har vi samlet nogle aktiviteter på Sjælland, som du kan lave i din efterårsferie.

Er du i København i efterårsferien? Så tag turen forbi Peter Beier, hvor du kan starte din dag med en chokoladesmagning. Her får du serveret ”a word of chocolate” fra klassiske fyldte chokolader til de nyeste udgave.

Er det dig eller ungerne, der bestemmer i køkkenet? Hos Karoline Trier er det ungerne, der bestemmer, og det er derfor dem, der skal stå bag gryderne i hendes køkken. Mangler du aktiviteter for børn i København, kan du sende dem i køkkenet hos Karoline Trier til en dag med bagning og tilberedning af lækre retter, som hele familien kan få glæde af.

Trænger I til wellness og afslapning, kan I bruge en dag i efterårsferien i Nordsjælland på Marienlyst Strandhotel. Det gamle badehotel har for nyligt fået tilbygget en spaafdeling, så nu kan du nyde udsigten til Øresund og Kronborg fra spaterrassen eller læne dig tilbage i saunaen, der naturligvis har havudsigt.

Flere efterårsaktiviteter på Sjælland

Kultur

Blod, bødler & bordeller i København med Weird Walks

Tag med på en spændende krimitur i Københavns gader. Hør de faktuelle historier, mens nu bevæger dig rundt i gaderne, hvor de fandt sted.

København K

Smag

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hør historien bag Social Foodies og lav 10 velsmagende flødeboller.

Aarhus C, Frederiksberg, Kgs. Lyngby, Vedbæk

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

1 overnatning i dobbeltværelse med havudsigt & 3-retters menu er nogle af de ting, du får på et spaophold på MARIENLYST STRANDHOTEL.

Helsingør

Kultur

Malekursus i København

Få en unik mulighed for at blive en bedre billedkunstner med dette 7 timers malekursus Det er i Måløv, København og er inkl. morgenbuffet.

Måløv

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer.

Skodsborg

Adrenalin

Bodyflight i Vindtunnel

Bodyflight giver dig følelsen af vægtløshed. Du kan prøve det i København/Taastrup. Her kan du booke oplevelsen eller give som gavekort.

Taastrup

Ophold

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Kragerup Gods har engang været Karen Blixens tilholdssted - lad det være dit for en weekend med romantik, restaurant, spa og meget mere,

Ruds Vedby

Smag

Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

Kom med ind i ginens verden hos Copenhagen Distillery. Destiller din egen gin, hør ginens historie & få lov til at smage på klassikeren.

København S

Natur

Puzzle walk i Kødbyen

Tag med på en spændende puzzle walk gennem Kødbyen. Oplev Kødbyen på en ny måde, mens du løser de udfordrende gåder. Læs mere om oplevelsen.

København V

Smag

Social Dining på Restaurant Basso

Oplev Social Dining på den populære Restaurant Basso i Aarhus og København.

Aarhus C, København K

Adrenalin

Ballonflyvning

Ballonflyvning er en af de flotteste oplevelser. Hvis du ikke tror på os, så se videoen fra en luftballon tur over Silkeborg. Er du klar?

Roskilde, Silkeborg

Smag

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Copenhagen Distillery åbner dørene til 1,5 times ginsmagning & rundvisning bag Christiania. En af de bedste ginsmagninger i KBH.

København S
 
 

Efterårsferie for børn

Hvad sker der i efterårsferien? Jeg keder mig. Skal vi ikke snart lave noget sjovt? Det er ikke altid nemt at være familiens yngste medlemmer, og nogle gange kan forældrene også godt få pip over at finde på ting at lave i efterårsferien.

Det er nemlig ikke altid verdens nemmeste job at finde på underholdende og sjove aktiviteter for børn i efterårsferien. Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej, så du kan svare dit barn “Dét sker i efterårsferien”! Her har I nogle oplevelser i efterårsferien, som I kan se frem til at prøve sammen.

Leg detektiver i Indre By i København, mens I løser gåder og mysterier på puzzle walk. Gennem spændende puzzles oplever i København på en helt ny måde. En byvandring, hvor samarbejde er altafgørende og tid løber hurtigt.

Hos Karoline Trier i Brønshøj kan du lave hotdog med ungerne. Det hele skal laves fra bunden både brød, pølser, ristede løg, syltede agurker og ketchup. Opskrifterne dem får du selvfølgelig med hjem, så der kan komme hotdog på menuen resten af efterårsferien.

Holder du efterårsferie på Bornholm, er der mange aktiviteter, du kan lave med ungerne. Foruden at besøge Hammershus, Ekkodalen og Rokkestenen, kan du også opleve Bornholm på mountainbike og i kajak. Desuden er Bornholm det eneste sted i Danmark, hvor du kan klatre og rappelle på klipper.

Flere efterårsaktiviteter for børn

Smag

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hør historien bag Social Foodies og lav 10 velsmagende flødeboller.

Aarhus C, Frederiksberg, Kgs. Lyngby, Vedbæk

Adrenalin

Prøv wakeboard på Aarhus Ø

Tag med på vandet & prøv kræfter med wakeboarding. Her får du grundig vejledning, før du slippes løs på vandet til sjove timer på vandet.

Aarhus C

Natur

Ravsafari med Jyllandsakvariet

Rav er Nordens guld, men det kan være svært at finde. Tag med på ravsafari og find ud af hvor, hvornår og hvordan du skal søge.

Thyborøn

Adrenalin

GoBounce på Kragerup Gods

Tag med op i trætoppene på Kragerup Gods & spring på trampoliner i 8 meters højde. En oplevelse i naturen for hele familien.

Ruds Vedby

Adrenalin

Pablo Escobar | Escape Room hos Riddlehouse

Hos Riddlehouse i København får du 60 minutter med Escape Room. Det er din opgave at løse mysteriet om Pablo Escobar! Prøv det her

København K

Adrenalin

Kør gokart hos Racehall

Skal du give en oplevelsesgave til Gokart? Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse på verdens største indendørs gokart bane.

Taastrup, Viby J

Adrenalin

Prøvedyk i Kattegatcentret

Gå på oplevelse med iltflaske på ryggen, i det 1,5 millioner liter store Oceanarium i Kattegatcentret. Populær oplevelsesgave!

Grenå

Adrenalin

Prøv Virtual Reality hos Khora

Svøm med hvaler & hajer, tag en tur i rummet eller skyd zombier. Prøv Virtual Reality og få en oplevelse ud over det sædvanlige.

København V

Smag

Flødebollekursus hos Odense Chokoladehus

Elsker du flødeboller? På et flødebollekursus lærer du at lave flødeboller med forskellig smag, chokoladeovertræk, fyld og krymmel!

Odense C

Natur

Ravsafari med Outnature

Kom med på en eventyrlig jagt efter nordens guld.

Løkken, Skagen

Adrenalin, Kultur

USS Triton hos Escapist

Escape Room i Aarhus inviterer dig på teambuilding & hjerneaktiviteter. Kan du løse gåderne på tid? Prøv Escape Room med vennerne.

Aarhus C

Adrenalin

Prøv Virtual Reality hos Limitless

Virtual Reality er det nye! Hos VR Limitless i Aarhus & København kan du prøve de mange spændende spil og dyste mod dine kammerater.

Aarhus C, København K
 
 

Gratis aktiviteter i efterårsferien

Find inspiration til gratis aktiviteter og oplevelser i hele Danmark. Oplevelserne er for børn og voksne i alle aldre, som gerne vil nyde efterårsferien uden at skulle finde den store pengepung frem.

8 gratis efterårsaktiviteter i Jylland

 1. Fodre dyr i Marselisborg Dyrehave i Aarhus.

 2. Tag i Skulpturpark ved Billund.

 3. Gå på ravjagt ved Vesterhavet.

 4. Bestige Himmelbjerget ved Skanderborg/Ry.

 5. Besøge Botanisk Have og Væksthusene i Aarhus.

 6. Gå på svampejagt i Klosterheden Plantage mellem Struer og Lemvig.

 7. Besøg Økolariet i Vejle.

 8. Gå på opdagelse i Nationalparken Vadehavet ved Rømø.

7 gratis efterårsaktiviteter på Fyn

 1. Besøg smukke naturpark Hindsgavl Dyrehave.

 2. Tag til Langeland og se vilde heste.

 3. Tag i Odense Domkirke, Sct. Knuds Kirke.

 4. Tag på rundtur i Odense og se de mange ikoniske H. C. Andersen vartegn.

 5. Vandre på Øhavsstien.

 6. Tag en tur til Fyns Hoved.

 7. Besøg en eller flere af de mange øer i det sydfynske øhav.

7 gratis aktiviteter på Sjælland

 1. Tag til Stevns Klint, som er en del af UNESCOs verdensarv-liste.

 2. Snorkle ved den børnevenlige Ulvshale Strand på Møn.

 3. Besøg Røsnæs, Sjællands vestligste punkt med fyr og legeplads.

 4. Bliv klogere på lægeplanter og medicinsk udstyr i 1950'erne på Medicinsk Historisk Museum i Næstved.

 5. Leg og udforsk Aktivitetsanlægget ved Uggeløse Skov.

 6. Bliv klogere på Sct. Nicolai Kirke i Køge, hvor masser af lig ligger begravet i gulvet.

 7. Se det azurblå vand ved Karlstrup Kalkgrav nord for Køge.

 
 

Indendørs efterårsaktiviteter

Efterårsvejret kan ofte være gråt, vådt og kedeligt. Hvis ikke de er vejr til at være udendørs, er der heldigvis masser af indendørs efterårsaktiviteter, du kan prøve.

I Fængslet i Horsens får du både en bid af danmarkshistorien og et helt særligt indblik i livet bag tremmerne. Her pusler det i hjørnerne, når tidligere indsatte vækkes til live for at fortælle om deres tid i cellerne. Hver enkelt celle har sin egen historie, og i den ene kan du stifte bekendtskab med flugtkongen over dem alle Carl August Lorentzen, der med skeer og sokker gravede en 18 meter lang flugttunnel ud af Fængslet i sin længsel efter frihed.

Når vinden rusker i træerne uden for og regnen trommer på ruden, er det måske ikke så fristende med et dyp i havet. Så hvad med at rykke vandaktiviteterne indendørs i efterårsferien og udfordre dig selv med et prøvedyk? Det kan være, at du allerede har fundet glæden ved at dykke ned under vandoverfladen, og så kan du jo tage springet videre og bruge ferien på at erhverve dig et dykkercertifikat, så du er klar til sommer.

Hos Urban High Roping har du verdens højeste high roping-bane, der tager dig med op i 50 meters højde og gennem 28 forhindringer udfordrer dig både mentalt og fysisk. Er du klar til ømme muskler, så kom afsted! High roping-banen ligger kun 10 minutter fra Københavns centrum i de gamle B&W-haller på Refshaleøen og byder på et industrielt storbymiljø, der tager skovens rebaktiviteter i trækronerne til et nyt niveau i et urbant setup.

Flere indendørs efterårsaktiviteter

Adrenalin

Pablo Escobar | Escape Room hos Riddlehouse

Hos Riddlehouse i København får du 60 minutter med Escape Room. Det er din opgave at løse mysteriet om Pablo Escobar! Prøv det her

København K

Adrenalin

Prøv Banecykling med Velo Events

Prøv kræfter med banecykling på Danmarks eneste indendørs cykelbane.

Ballerup

Adrenalin

Kør gokart hos Racehall

Skal du give en oplevelsesgave til Gokart? Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse på verdens største indendørs gokart bane.

Taastrup, Viby J

Adrenalin

Prøvedyk i Kattegatcentret

Gå på oplevelse med iltflaske på ryggen, i det 1,5 millioner liter store Oceanarium i Kattegatcentret. Populær oplevelsesgave!

Grenå

Adrenalin

Prøv Virtual Reality hos Khora

Svøm med hvaler & hajer, tag en tur i rummet eller skyd zombier. Prøv Virtual Reality og få en oplevelse ud over det sædvanlige.

København V

Adrenalin, Kultur

USS Triton hos Escapist

Escape Room i Aarhus inviterer dig på teambuilding & hjerneaktiviteter. Kan du løse gåderne på tid? Prøv Escape Room med vennerne.

Aarhus C

Adrenalin

Prøv Virtual Reality hos Limitless

Virtual Reality er det nye! Hos VR Limitless i Aarhus & København kan du prøve de mange spændende spil og dyste mod dine kammerater.

Aarhus C, København K

Kultur

Weekend malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj

Mangler du inspiration til, hvordan penslen skal svinges, og sker det, at penslen ikke vil male de billeder, du har i tankerne? - Så kig her

Måløv
 
 

Udendørs efterårsaktiviteter

Kom udenfor og nyd det smukke efterår med gule blade på træerne og frisk luft i lungerne. Vi har samlet en række sjove og underholdende udendørs efterårsaktiviteter, som du bare må prøve.

Prøv for eksempel en guidet tur på Puch Maxi, hvor den lokale guide giver dig en rundtur i den vestjyske by Thyborøn. Byen er kendetegnet ved æ havn, daps og ikke mindst det legendariske band Tørfisk. Hvis ikke fisk og hav lyder spændende, kan du tage på en guidet tur med en hjemløs, hvor du kan komme bagom de danske storbyer og opleve livet på gaden.

Elsker du fart og aktion, er en tur i RIB båd lige noget for dig. Mens du suser over vandet med vind i håret, kan du opleve landjorden fra den smukke hav…

På en mountainbike-tur kommer du helt tæt på naturen med fart og spænding. Hvis ikke du er bange for højder, er klipperappelling eller klatring måske også lige noget for dig.

Flere udendørs efterårsaktiviteter

Natur

Ravsafari med Jyllandsakvariet

Rav er Nordens guld, men det kan være svært at finde. Tag med på ravsafari og find ud af hvor, hvornår og hvordan du skal søge.

Thyborøn

Kultur

Guidet tur med en hjemløs

Få et unikt indblik i, hvordan livet også kan være i en storby, når du kommer med en hjemløs eller misbruger rundt på guidet tur.

Aarhus C

Natur, Adrenalin

Guidet Puch Maxi Tur med Maxitours

Har du været på en guidet tur i Vestjylland på den legendariske Puch Maxi? Tag med en en lokal guide i Vestjylland og smag på deres egnsret.

Thyborøn

Natur

Puzzle walk i Kødbyen

Tag med på en spændende puzzle walk gennem Kødbyen. Oplev Kødbyen på en ny måde, mens du løser de udfordrende gåder. Læs mere om oplevelsen.

København V

Kultur

Byvandring med Gadens Stemmer

Oplev Københavns skyggeside, når du sammen med Gadens Stemmer bliver vist rundt i vores hovedstad & hører om livet på gaden. Læs mere her.

København K, København N, København V

Adrenalin

RIB Tur på Øresund

RIB tur på Øresund giver dig høj fart. Med 110 km/t vil du suse hen over vandet samtidig med, at du kan se søforter, vindmøller osv.

København K

Natur

Puzzle walk på Assistens Kirkegård

Kom med på en anderledes byvandring på Assistens Kirkegård. Løs mysteriet med en spændende puzzle walk. Kan du knække koderne og finde svar?

København V

Kultur

Puzzle Walk på Christiania

Kom med på en anderledes byvandring på Christiania. Løs mysteriet med en spændende puzzle walk. Kan du knække koderne og finde svar?

København V

Natur, Smag

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge med Karpenhøj Naturcenter

Du kender sikkert caféernes svar på brunch, men i Mols Bjerge er der vildmarksbrunch på menuen. Her tilberedes maden i stedet over bål.

Knebel

Adrenalin, Natur

Go High-klatring på Kragerup Gods

Få dig en forrygende natur- & klatreoplevelse, når Kragerup Go High tager dig med på en klatretur blandt trætoppene i op til 28 m højde.

Ruds Vedby

Natur

Ravsafari med Outnature

Kom med på en eventyrlig jagt efter nordens guld.

Løkken, Skagen

Natur, Adrenalin

Oplevelsestur på Limfjorden med RIB-IT

9 timers oplevelsestur på Limfjorden med RIB-IT med stop ved Aggersborg, Fur, Glyngøre & Livø.

Aalborg

Natur

Smag Mols Bjerge til fods med Karpenhøj Naturcenter

Kom med på en guidet vandretur i Mols Bjerge. Turen tager afsæt i områdets lokale gastronomi, så der bliver mange smagsprøver undervejs.

Knebel

Natur

Tangsafari med Nordisk Tang

Tang er et bæredygtigt superfood med gode egenskaber. Tag med på tangsafari & få et indblik i, hvordan tang høstes & kan bruges i maden.

Grenå, Horsens

Smag, Natur

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Kom med ud i "vildmarken" i Mols Bjerge og få en vild gourmetoplevelse. En god oplevelse, hvis du godt kan lide TV-programmet Nak og Æd.

Knebel

Natur

Tangsafari med Dansk Tang

Tag med på tangsafari & få et indblik i bæredygtighed, strukturer og konsistenser, og hvordan tang kan bruges i maden.

Nykøbing Sjælland
 
 

Flere idéer til efterårsferien

Er du på udkig efter flere aktiviteter i efterårsferien, så kan du gå på opdagelse i alle vores oplevelser og finde aktiviteter til din ferie både udendørs og indendørs, så du kan tilpasse dine oplevelser til vejret.

God efterårsferie!