Som du nok allerede har set, så findes der virkelig mange gode bud på hotellerkroer, badehoteller og slotte, der tilbyder weekendophold.

Det kan naturligvis være svært at vælge.

Især, hvis du ikke rigtig ved, hvad du skal kigge efter, når du gerne vil finde det bedste weekendophold for dig og din partner.

For at gøre det hele nemmere for dig, har vi her fundet de bedste weekendophold for 2 ved at søge internettet tyndt for anmeldelser, beretninger og vurderinger fra tidligere gæster. Så skal vi ikke bare se nærmere på det?

Er du på udkig efter et weekendophold for 2, så tag et kig på vores udvalg herunder.

 
 

Weekendophold i Jylland

Lad os starte vores vores jagt efter gode tilbud på weekendophold med en tur rundt i Jylland. Herunder har vi fundet nogle af de bedste ophold, vi har kunnet opdrive, så lad os kigge nærmere på, hvor turen kan gå hen.

 Fakkelgaarden – Kruså

Fakkelgaarden ligger ved Kruså i Sønderjylland.

De fleste kender Fakkelgaarden, for når det kommer til gastronomi, er det svært at komme uden om Fakkelgaarden, der har manifesteret sig som et fyrtårn på kokkescenen i Danmark. Fakkelgaarden ligger kun 5 kilometer fra den dansk-tyske grænse, og de gule bygninger rejser sig stolt i landskabet og spejder ud over Flensborg Fjord, der glider forbi.

Når du besøger Fakkelgaarden i det sønderjyske, kan du forvente noget af det fineste, Danmark kan byde på, når det kommer til mad. Inspireret af det sønderjyske køkken løfter kokkene anretningerne på tallerkenerne til nye højder, så selv de indfødte sønderjyder bliver begejstrede – og det siger ellers ikke så lidt.

Vidste du?

Fakkelgaarden blev officielt indviet af Kong Christian X. og Dronning Alexandrine den 18. oktober 1936.

Når du er på et weekendophold ved Flensborg Fjord på Fakkelgaarden, vil vi anbefale, at du kombinerer dit besøg med en tur over grænsen til den hyggelige by Flensborg. Her kan du shoppe eller gå på opdagelse i byens gamle kvarterer, slå dig ned på en café eller besøge et museum. Du kan også sejle på Flensborg Fjord eller besøge et af de gamle romhuse, der har haft stor betydning for byen.

På udkig efter et weekendophold i Sønderjylland?

Vil du spise godt? Så skal du besøge Benniksgaard Hotel, der ligger 5 kilometer fra Gråsten. Hotellet blev indtil 1997 drevet som et landbrug, men er siden blevet omlagt til et moderne hotel, hvor historien dog stadig kan ses i de gamle bygninger.

Benniksgaard ligger i de fineste naturomgivelser, der indbyder til mange aktiviteter lige fra lange gåture til en aktiv dag med golf..

Hotel Amerika – Weekendophold for 2 i Hobro

Naturoplevelser & gastronomi kendetegner Hotel Amerika.

Navnet klinger oversøisk, men det skal du ikke lade dig narre af. Hotel Amerika har fundamentet solidt plantet i den jyske muld ved Hobro, så du kan godt gemme pas og stempler væk i denne omgang, for dem behøver du ikke at have styr på, når du besøger Hotel Amerika.

Hotel Amerika er et 4-stjernet hotel, der er placeret i Østerskoven, og som derfor er omgivet af smuk natur. Har du lyst til at strække benene under dit weekendophold på hotellet, kan du på kort tid tilbagelægge afstanden til Mariager Fjord og Hobro Havn, hvor du kan gå på opdagelse.

Vidste du?

Hotel Amerika ligger tæt på Rebild Bakker, der er en af Danmarks største turistattraktioner.

Efter en frisk gåtur kan du se frem til en middag i restauranten. Hotel Amerika har for nylig omlagt deres køkken, og i den forbindelse er menukortet blevet opdateret, og køkkenet har allerede fået stor anerkendelse for den nye gastronomiske linje.

Et besøg på Hotel Amerika kan desuden arrangeres som et golfophold, så har du lyst til at bruge et par timer på greenen, er det oplagt at gøre.

Sæt kursen mod et weekendophold i Jylland

Hotel Thinggaard

Hotel Thinggaard er især kendt for den gode restaurant, men spaafdelingen hos Sydthy Kurbad, der er en del af et ophold på Hotel Thinggaard, er også værd at nævne. Her kan du slappe af i saunaen med glasbund, så du kan se på søen og fiskene under dig imens, eller læne dig tilbage i massagebassinet og se på stjernehimlen over dig.

Du kan læse en anmeldelse af opholdet på Hotel Thinggaard her.

Agerskov Kro og Hotel – Agerskov

Du går aldrig sulten fra bordet på Agerskov Kro og Hotel.

På Agerskov Kro og Hotel får du et weekendophold i Sønderjylland. En kro, som har en historie, der går længere tilbage end 1775. Siden 1976 har værtsparret Bodil og Peter Otte drevet den charmerende kro. Værtsparret har bl.a. sørget for at renovere store dele af kroen og bygget nye, store værelser og luksuslejligheder, så stedet i dag har de bedste rammer for et godt og afslappende ophold.

Vidste du?

Kroens ældste privilegium (forret/særret til at drive kro) er udstedt i 1767.

En af de helt store grunde til at besøge Agerskov Kro og Hotel er kroens køkken, som styres af ”kromanden”. Han laver alt fra det mest raffinerede franske køkken til danske lokalretter. Agerskov Kro og Hotel er især kendt for deres store “ta’ selv bord”, der følges op af musik og dans til over midnat. Så er du på udkig efter et weekendophold med dans, skal du lægge vejen forbi det sønderjyske til et besøg på Agerskov Kro og Hotel.

Er du klar på et weekendophold for 2 på Agerskov Kro?

 

Weekendophold på Sjælland

Fra Jylland tager vi turen over Lillebæltsbroen til Fyn og derfra videre mod Storebæltsbroen for at ende på Sjælland. Her finder du nemlig også mange gode tilbud på weekendophold. Vi har udvalgt nogle her, som vi håber, du vil synes om.

Weekendophold på Kurhotel Skodsborg

Spaafdelingen på Kurhotel Skodsborg er tegnet af Henning Larsen Architects.

Det er med udsigt over Øresund, at de hvide bygninger, der kendes som Kurhotel Skodsborg, rejser sig. Når du ankommer til hotellet, fornemmer du straks, at der her sættes fokus på afslapning, velvære og forkælelse.

Begynd dit weekendophold i spaafdelingen, hvor der venter 16 forskellige spafaciliter, der blandt andet inkluderer udendørs jacuzzi, saltgrotte, rasul og soft sauna. Du kan også gå en tur langs Øresund eller i skoven, der grænser op til Kurhotel Skodsborg.

Vidste du?

Frederik VII købte i 1857 Skodsborg, hvor han sammen med sin kone Grevinde Danner, holdte sommerferie.

Om aftenen bliver der serveret 3-retters middag i The Brasserie, og morgenmaden får du lov til at spise med udsigt over havet.

Marienlyst Strandhotel – Helsingør

Marienlyst Strandhotel ligger i strandkanten med udsigt til Kronborg Slot og Øresund. Her har det ligget siden 1861, hvor folk fra hele verden har været på weekendophold.

Strandhotellet har gennemgået en større renovering, der både har imødekommet moderne behov og taget forbehold for stedets lange historie. På Marienlyst Strandhotel kan du bruge tid i spaafdelingen, nyde udsigten fra jacuzzien på spaterrassen eller få varmen i saunaen, der har udsigt over havet.

Vidste du?

Den russiske zar har spist frokost på Marienlyst Strandhotel.

Når sulten melder sig, kan du spise i en af restauranterne på strandhotellet. I Salon Marienlyst kan du for eksempel spise din morgenmad med udsigt over Øresund, hvorimod Brassie 1861 egner sig godt til en lækker frokost eller en let aftensmad.

Vil du opleve det historiske strandhotel?

Kragerup Gods – Ruds Vedby

Familien Dinesen driver Kragerup Gods i 8. generation.

Kragerup Gods ligger naturskønt i det sjællandske landskab med udsigt over marker og skove – ja, det er faktisk ren idyl, du bliver mødt af, når du kører gennem alléen til Kragerup Gods og ser, hvordan de høje, hvide bygninger toner frem mellem træerne.

Rundt om godset snor voldgraven sig, og parken strækker sig vidt og bredt og indbyder til gåture og småsnak. Er du til et aktivt weekendophold, kan du slå dig løs på Go High-banen eller hoppe på cyklen og prøve kræfter med de mountainbikeruter, der ligger omkring Kragerup Gods.

Vidste du?

Familien Dinesen, der ejer Kragerup Gods, er i familie med Karen Blixen.

Du kan også læne dig tilbage i wellnessafdelingen og bruge et par timer på at komme helt ned i gear. Bagefter kan du jo drikke et glas vin i havestuen, få kaffe og hjemmebag i en af stuerne, hvor pejsen knitrer om vinteren, eller trække dig tilbage på værelset med en bog eller dagens avis og vente på, at middagen bliver klar i Restaurant Blixen. Det er helt op til dig, hvordan du vil bruge tiden på dit weekendophold på Kragerup Gods.

Vil du have en overnatning på godset?

 

Weekendophold for 2 i Flensborg

Turen til den dansk-tyske grænse er ikke lang, og et weekendophold i Flensborg er derfor populært. Flensborg er desuden en hyggelig, gammel handelsby med mange muligheder for shopping og hygge.

Hotel Alter Meierhof – Flensborg, Tyskland

Alter Meierhof er et af de lækreste hoteller, du kan finde i Nordtyskland.

Som du nok allerede ved, er Tyskland kendt for at have nogle af de bedste spa- og wellnessophold i Europa – og Alter Meierhof er ingen undtagelse. Hotel Alter Meierhof er et 5-stjernet superior hotel, der ligger helt ned til Flensborg Fjord, og hotellet er især kendt for det enorme 1400 m2 spaområde, der bl.a. byder på original, tyrkisk hamam.

Hø-aromabad, finsk sauna & indisk oliemassage

Et weekendophold på Hotel Alter Meierhof burde stå på din bucket list, hvis du allerede elsker spa- og wellness ophold. Hvorfor, tænker du måske? Jo, for på Alter Meierhof kan du stifte bekendtskab med det helt særlige spaområde Hof-Therme, hvor du kan prøve hø-aromabad, finsk sauna, indisk oliemassage, svømme i indendørs- og udendørs pool og meget mere.

Lyder det som noget for dig? Ellers kan vi jo også lige nævne, at Alter Meierhof foruden sin imponerende spaafdeling også kan prale med at have en restaurant (Meierei Dirk Luther) med hele 2 michelinstjerner.

Vidste du?

Hotellet har en udendørspool med udsigt over fjorden.

Noget, der også gør Alter Meierhof attraktiv, er beliggenheden. Flensborg er nemlig en by, der byder på en masse spændende oplevelser lige fra en gåtur i den ældre og charmerende bydel til en romsmagning på et af byens gamle romhuse. Og så tager det jo heller ikke så lang tid at køre til Flensborg fra Danmark, hvis du gerne vil en tur til udlandet, men ikke helt synes, at du vil på den store rejse.

Vil du på weekendophold i Nordtyskland?

 

Weekendophold i Sverige

Vil du gerne på et weekendophold med wellness, så skal du søge mod Sverige. Her ligger mange af Nordens bedste spahoteller nemlig. Så pak badetøjet og tag turen over Øresundsbroen – en weekendtur i Sverige har nemlig meget at byde på.

Falkenberg Strandbad – Falkenberg

Falkenberg Strandbad byder på afslapning i Orangeriet & ved poolen.

På den svenske vestkyst kun 2 ½ times kørsel fra København finder du Falkenberg Strandbad, der er et af de bedste spahoteller i Sverige. Falkenberg Strandbad har en forrygende udsigt over havet, for det ligger nemlig på Skrea Strand, så du kan begynde din morgen med en svømmetur i havet, hvis du har lyst til det.

Vidste du?

Falkenberg Strandbad er drevet af ejerne af Ystad Saltsjöbad.

Du kan selvfølgelig også bare nøjes med at gå en tur langs stranden, lytte til bølgerne og nyde udsigten, hvis det passer mere til dit temperament. Men faktisk behøver du slet ikke at bevæge dig udenfor, for spaområdet på Falkenberg Strandbad er i en liga for sig.

Afslapning i lækre omgivelser

Sagt med andre ord: det er slet ikke sikkert, du får lyst til at bevæge dig uden for spaområdet, med mindre du skal sove på værelset eller spise i restauranten. I spaområdet finder du noget så eksotisk som en champagnepool, der er opvarmet til 38 grader, men også forskellige andre bade og en sauna med udsigt over havet, så du ikke går glip af viewet.

Du kan slappe af i spaloungen eller i Orangeriet, hvor du også kan bestille en cocktail i baren eller bare læne dig tilbage, få en lille lur eller læse et magasin, mens ilden i pejsen sætter stemningen.

Trænger du til spa?

Ystad Saltsjöbad – Malmø

Turen fra København til Ystad Saltsjöbad tager under 1 time.

Der er ikke langt til stranden fra Ystad Salsjöbad. Faktisk er der kun 300 meter fra hotellets indgang, til du står på stranden med udsigt over Øresund.

Er du vild med at bade i havet, så skal du næsten tage en svømmetur i bølgerne, før du går tilbage til hotellet, hvor der venter en ret fantastisk spaafdeling. Her kan du altså hurtigt bruge et par timer, og når du trænger til en pause fra pools, sauna og behandlinger, kan du slappe af i loungen med udsigt over havet.

Vidste du?

Ystad Saltsjöbad blev opført for 110 år siden.

Slå dig ned foran pejsen, bestil noget koldt at drikke og brug tiden på at læse eller sniksnakke. På Ystad Saltsjöbad finder du flere restauranter, hvor du kan få stillet din sult, og trænger du til en sjus inden sengetid eller en pre-dinner-cocktail, så kan du få det i baren.

Har du brug for et afslappende weekendophold med wellness?

The Logde – Genarp

Udsigten fra verandaen på The Lodge er imponerende.

The Lodge ligger midt i de svenske skove og med en uspoleret udsigt over hele området. Hotellet ligger nemlig 167 meter over havets overflade, så øjnene kan søge langt, langt ud i horisonten, når du kommer frem.

Vidste du?

På The Lodge har de en svensk, brændefyret sauna.

På The Lodge bliver du budt velkommen til et weekendhold, der både inkluderer 4-retters middag i restauranten og morgenmadsbuffet dagen efter. Men det er ikke alt, for dit weekendophold begynder med små snacks og tapas, der serveres på verandaen, så du kan nyde udsigten, mens du indstiller dig på et par dage med afslapning.

Har du brug for et afslappende weekendophold i Sverige?

 

Inspiration til flere ophold i weekenden

Er du stadig ikke sikker på, hvor turen skal gå hen? Så se mere her. Vi har nemlig fundet flere ophold til dig.

Comwell Kellers Park – Børkop

På Comwell Kellers Park får du lækker spa & verdens bedste espresso martini.

På Comwell Kellers Park i Børkop får du et lækkert weekendophold for 2, hvor afslapning, wellness, luksus, god mad og ikke mindst hygge er i højsædet.

Comwell Kellers Park ligger i et naturskønt område med få minutters gang til Brejning Lystbådehavn, og stedet indbyder til, at du går ture i skoven og ved vandet. Placeringen, kombineret med de flotte værelser, den gode mad og det lækre spaområde, er noget, der gør dette ophold til noget helt særligt.

Hvis du gerne vil have en bedre fornemmelse af, hvordan et ophold på Comwell Kellers Park er, så tjek lige videoen herover.

Ruths Hotel - Skagen

Det bliver næppe mere idyllisk og dansk end, hvis du tager turen til Gl. Skagen, og indlogerer dig på Ruths Hotel. Det gamle badehotel gemmer på mange historier og anekdoter, for hotellet har ligget i byen i mere end 100 år, og stedet er i dag lige så populært, som det var, da det blev grundlagt.

Et moderne hotel i historiske rammer

Ruths Hotel har gennemgået en stor modernisering og opfylder i dag alle de krav, man kan stille til et hotel, og hotellet kan blandt andet fremvise en spaafdeling med sauna, dampbad og opvarmet terapibassin.

I restauranten finder du nogle af landets dygtigste kokke og flere af de kokke, der gennem tiden har stået i spidsen for maden på Ruths Hotel, kan i dag fremvise både en og to michelinstjerner.

Et badehotel ligger tæt på stranden, og det gør Ruths Hotel jo selvfølgelig også, så får du lyst til at gå en tur langs vandet, kan du i løbet af kort tid gøre det. Du kan også tage den korte tur ind til Skagen, som er en hyggelig lille by, hvor du kan gå på opdagelse i butikkerne og på museerne eller blot slå dig ned på en hyggelig plet for at drikke en kop kaffe eller spise en vaffelis.

Stammershalle Badehotel – Bornholm

Solskinsøen byder på smukke naturoplevelser & god mad tæt på havet.

Hvis du godt kan lide havudsigt og god mad, så er Stammershalle Badehotel et meget godt sted at tage hen. Det er et nyrenoveret badehotel, der giver dig havudsigt til Østersøen mod Christiansø.

 Gastronomi på højt niveau

Mathias Sejer Sørensen, der har haft sin læretid hos Francis Cardenau på Le Sommelier, er køkkenchef, og det er lig med et menukort, der er baseret på det bornholmske spisekammer – med inspiration fra det franske køkken. Dessertchefen er Andrea Aguirre, som er uddannet i Canada, og til sammen er de et makkerpar, som laver gourmetmad af meget høj kvalitet.

Vidste du?

Stammershalle Badehotel blev oprindeligt bygget på klippegrund som et kurhotel i 1911.

Stammershalle Badehotel ligger på strækningen mellem Gudhjem og Tejn, og denne placering giver adgang til en masse spændende oplevelser, heriblandt Helligdomsklipperne, Døndalevandfaldet og klippehulerne ved Hammerknuden. Du kan altså kombinere dit ophold på Bornholm med en masse fede oplevelser.

Hvad kan jeg opleve på Bornholm? Bliv inspireret her

Hotel Frederiksminde – Præstø

På Hotel Frederiksminde serverer de mad på michelin-niveau.

Hvis du er på jagt efter et weekendophold, hvor den gode mad er i fokus, så skal du besøge Hotel Frederiksminde. Hotellet er nemlig meget kendt for sin gourmetmad og deres kok Jonas Mikkelsen, som faktisk er blevet belønnet med en michelinstjerne til hotellets restaurant.

Vidste du?

Hotel Frederiksminde fik sin første Michelin stjerne d. 24. februar 2016.

Mange forbinder Hotel Frederiksminde med et ”rigtigt” badehotel: Kombinationen af ældre pavilloner med stribet tapet og Præstø Fjord i forgrunden danner rammerne for dit weekendophold i det sydsjællandske.

Hvis du synes, at hotellet virker bekendt, så er det med stor sandsynlighed fordi, du har set TV2’s madprogram Cecilie & Madklubben. Det er nemlig filmet på Hotel Frederiksminde.

Dragsholm Slot – Hørve

Dragsholm Slot har deres eget spøgelse. Læs historien om spøgelset Celestine her.

Dragsholm Slot stammer fra middelalderen og har ligget i Odsherred ud til Sejerøbugten i mere end 800 år. Er du historisk interesseret, er Dragsholm Slot derfor et godt bud på, hvor du kan tage på weekendophold i historiske omgivelser. Du behøver dog ikke at være historieinteresseret for at tage på Dragsholm Slot, for slottet byder på meget mere end middelalderfortællinger.

Vidste du?

Afsnittet ved navn “Bedragsholmslot” fra komedieserien KLOVN foregår på Dragsholm Slot.

Dragsholm Slot er bl.a. kendt for dets eminente køkken ledet af Claus Henriksen. Claus Henriksen betegnes som en af landets bedste kokke, når det gælder nordisk mad. Han er især dygtig til at bruge det ”grønne” i madlavningen, herunder asparges og kartofler – og det er i øvrigt noget, som vil falde i ekstra god jord for dig, som er vegetar.

Derudover er slottet placeret i et naturskønt område (Danmarks første og eneste UNESCO-udnævnte Geopark). Et område, der giver de bedste forudsætninger for at komme helt ned i tempo.

Hattonchâtel Château – Vigneulles-les-Hattonchatel, Nordfrankrig

Der er ikke langt til Paris fra Hattonchâtel Château, hvis du får lyst til at besøge Frankrigs hovedstad.

Hvis du i 2010 så TV2-programmet Stjernerne på slottet, er det ikke sikkert, at det kun var ”stjernerne”, som fangede din interesse, hvilket nok ellers har været meningen. Nej, måske lagde du mere mærke til det meget smukke og charmerende, franske slot, der dannede rammerne for programmet.

Slottet er Hattonchâtel Château. Et slot, som tilbyder overnatning i tårnværelse eller slotssuite og med mulighed for gourmetmenuer og vinsmagning.

Hattonchâtel Château blev bygget i det 9. århundrende af Hatton, en biskop fra Verdun, og slottet er placeret på en bjergryg med udsigt over dalen ved la Woëvre. Under 1. Verdenskrig blev slottet desværre ødelagt, men amerikaneren Lady Belle Skinner fra Holyoke i Massachusetts købte de faldefærdige ruiner og genopbyggede slottet i 1920’erne. I dag bliver Hattonchâtel Château brugt som romantisk feriehotel.

Er det ikke bøvlet at tage på et weekendophold i Frankrig? Nej overhovedet ikke! Det tager ca. 8 timer at køre fra den danske grænse til slottet. Alternativet er at flyve til Luxembourg og leje en bil. Kørslen fra Luxembourg vil tage i omegnen af 1 time og 15 minutter.

Ophold på Mandø – Mandø

Mandø byder på mange naturoplevelser.

Hvis du leder efter et weekendophold, der er meget tæt på naturen, så behøver du ikke at lede længere. Et ophold på Mandø giver dig en weekend fyldt med natur og oplevelser langs Vadehavet.

Når vi siger Mandø taler vi om en lille tidevandsø som fylder 8 km2. Mandø er næsten uberørt af turister, da tidevandet gør det umuligt at få trafikal forbindelse til øen, når der er højvande.

Selvom Mandø godt kan lyde en smule kedeligt med sine kun 8 km2, så skal du ikke tage fejl af øen. Den er nemlig fyldt med oplevelser. Og det er en af grundene til, at vi har valgt at tage weekendopholdet med på denne liste. På Mandø kan du for eksempel opleve sælsafari med hestevogn, smage på lokale råvarer og få en guidet tur i Mandø By.

Hvis vi må komme med et godt tip: Tag dit kamera med! Der er rig mulighed for at komme helt tæt på sælerne og få taget nogle super gode billeder. En kikkert er også værd at pakke i tasken.

Hotel Vejlefjord – Stouby

Hotel Vejlefjord har vundet mange priser for deres spaafdeling.

Hotel Vejlefjord er et oplagt sted at tage hen, hvis du godt kan lide luksuriøse omgivelser og samtidig trænger til at slappe af med velvære og god mad. Hotellet byder på en af Danmarks flotteste spaområder, og i spaområdet kan du bl.a. prøve De Termiske Bade, Thalasso Spa og ikke mindst det meget populære Saunagus.

Vidste du?

Læge Chr. Saugman grundlagde i 1895 Danmarks første sanatorium for brystsyge. Det vi i dag kender som Hotel Vejlefjord.

Hvad er saunagus, tænker du måske? Her sidder du i en varm (læs: meget varm) sauna, hvor en gusmester hælder æteriske olier på de glødende kul samtidig med, at han/hun forklarer om olierne. Efter en tur i Saunagus er din hud blevet blød som en barnenumse, og du har svedt en masse affaldsstoffer ud af kroppen. Det er altså velvære med stort V.

Henne Kirkeby Kro – Henne

Der er mange fyrtårne på Vestkysten. Henne Kirkeby Kro er et gastronomisk fyrtårn, du ikke må snyde dig selv for at lægge vejen forbi.

Helt ude vestpå finder du Henne Kirkeby Kro. Da vi læste om kroen (i forbindelse med research til dette indlæg), fandt vi meget hurtigt ud af, at folk især besøger Henne Kirkeby Kro pga. den fabelagtigt gode mad. Paul Cunningham er køkkenchef, og ham der sørger for, at du har lyst til at komme tilbage til kroen efter at have smagt på hans mad. Paul Cunningham er især kendt for sin tilberedning af fisk, der bærer præg af en enkel og raffineret stil.

Vidste du?

Henne Kirkeby Kro har sin egen helikopterlandingsplads.

Vælger du at tage på weekendophold på Henne Kirkeby Kro, skal du ikke forvente lave priser og middelmådig service. Et ophold på kroen har en forholdsvis høj pris, men der er ingen tvivl om, at prisen og kvaliteten hænger sammen. Så forvent et overdådigt ophold på Henne Kirkeby Kro.

 

Læs også

Spaophold – Find de bedste ophold med spa her

Læsetid: 11 min.

Spaophold i Jylland

Læsetid: 6 min.

Spaophold for begyndere

Læsetid: 12 min.