Vi har alle sammen prøvet at stå i den alt for lange kø med en gave i hånden, som vi egentlig bare burde have købt for længe siden. Men af en eller anden grund er det ikke sket, og derfor er vi nu endt i køen. Så kan man stå der og tænke på, om der ikke havde været en nemmere måde at få ordet det gavekøb på end ved at stå her sammen med mange andre mennesker, mærke pulsen stige og se på, at uret tikker derudaf.

For selvfølgelig er der andre måder at gøre det på. Har du overvejet et print selv gavekort? Så slipper du for køen i butikkerne og kan i stedet læne dig tilbage i sofaen, klikke rundt mellem et stort udvalg af oplevelsesgaver og til sidst printe. Det kan næsten ikke blive nemmere end at finde et gavekort online og printe selv.

👇 Lyder det som noget for dig? Så se med her 👇

 

Find dit gavekort online & print selv

Der findes næsten ikke noget så frustrerende som at være på vej ud ad døren til en fødselsdagsfest, en familiebegivenhed, et jubilæum eller noget helt fjerde og så i det sekund, du griber ud efter husnøglen, kommer i tanker om, at du har glemt gaven! For du kan altså ikke komme tomhændet til en fest med mindre, du har aftalt med værten, at det er ok. Spørgsmålet er bare, hvor får du en gave i sidste sekund?

Det er her, at et print selv gavekort kommer ind i billedet, og redder dig ud af det problem, du har sat dig selv i. Med et print selv gavekort kan du nemlig hurtigt finde det, du vil give, printe gavekortet og så komme ud ad døren og være fremme uden at komme alt for sent.

Hvordan gør jeg?

Når du køber dit gavekort online, og printer selv, kan det næsten ikke blive nemmere for dig. Nogle af de fordele, der er ved et print selv gavekort, får du lige her:

  • Vælg selv det beløb gavekortet skal være på
  • Spring køen over og shop med kaffekoppen i hånden derhjemme
  • Skriv en personlig hilsen på gavekortet
  • Få dit print selv gavekort sendt til din e-mail i løbet af få minutter

Sådan køber du et gavekort online til print selv

Start med at gå ind på Truestory.dk. Her kan du vælge mellem mere end 350 forskellige oplevelsesgaver eller du kan vælge et åbent gavekort, så modtageren af dit print selv gavekort selv kan vælge, hvilken oplevelse han eller hun vil prøve.

Når du har besluttet dig for, hvilken oplevelse du vil give, lægger du oplevelsen i kurven og sætter kurs mod betalingen. Undervejs bliver du guidet trin for trin, så du ikke overser noget og samtidig får valgt, at du vil printe gavekortet selv. Du vil også blive spurgt, om du vil have en personlig hilsen skrevet på dit print selv gavekort. Det koster ikke noget, og det er så hyggeligt for modtageren at læse, hvad du har skrevet.

Pssst! Du kan også vælge en gaveæske til dit gavekort. Gaveæsken koster 49 kr. og bliver leveret 2-3 dage efter, at du har bestilt den. I gaveæsken lægger vi også 5 stykker chokolade fra Peter Beier – bare for hyggens skyld.

Til slut bliver gavekortet sendt til din e-mail, så kan du printe det ud, hvorefter det kan bruges. Et print selv gavekort er gratis at få lavet og sendt og så er der endda hurtig levering.

 

Print selv gavekort med gode oplevelser

Selvom det er smart og nemt at købe et gavekort online og printe selv, kan det jo stadig godt være svært at finde ud af, hvad gavekortet skal give adgang til. For at hjælpe dig lidt på vej til at finde ud af, hvilken oplevelse du skal vælge til dit print selv gavekort, får du lige en top 3 over nogle af de mest populære oplevelser på Truestory.dk.

1. Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Afslapning, hygge & spa får du hos Ystad Saltsjöbad.

Turen til Ystad Saltsjöbad tager under 1 time fra København, og når du kommer frem til spahotellet, vil du hurtigt finde du af, hvorfor det er så populært. Udsigten er over Øresund, så du kan i løbet af få minutter stikke en tur til stranden for at svømme i havet eller du kan gå direkte til spaafdelingen, der er i en liga for sig. Slap af ved badene, book en behandling eller læs et magasin i din badekåbe foran pejsen.

LÆS OGSÅ: De bedste spaophold i Danmark

2. Prøv bridgewalking

Du kan mærke rystelserne fra togene i broen, når de kører over vejbanen under dig.

Bridgewalking foregår på den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde, og selvom det måske ikke lyder af meget, så er der altså langt ned, når først du bevæger dig ud på broen. Det betyder så også, at udsigten over området – havet, skovene og byerne – er helt speciel, for du kan virkelig se langt her fra toppen. Undervejs fortæller guiden om områdets og broens historie, og hvis toget suser forbi på vejbanen under dig, kan du endda mærke rystelserne i broen.

3. Kør djævleræs

Du kender måske djævleræs fra Zulu, hvor kendte danskere tog turen rundt på banen i gamle biler og med høj fart. Nu kan du køre efter dem, for djævleræs er for alle med et kørekort. Er du klar til at sætte dig bag rattet i nogle af de gamle biler, give den gas og ræse rundt i svingene? Så er djævleræs den oplevelse, du skal sætte på dit print selv gavekort.

Mangler du stadig oplevelser til dit print selv gavekort? Find flere oplevelser her

Konfirmationsgaver

Læsetid: 11 min.

Bryllupsønsker 2023

Læsetid: 7 min.

Bryllupsgave: Idéer & inspiration

Læsetid: 14 min.

Adventsgaver 2023

Læsetid: 4 min.

Julegaveønsker 2023

Læsetid: 5 min.

Gave til hende

Læsetid: 10 min.