Leder du efter en konfirmationsgave til hende?

Så har vi samlet inspiration til dig her på siden, så du kan finde den helt rigtige gave til hende.

For at gøre det nemt for dig har vi fundet 10 skønne konfirmationsgaver til forskellige piger, så du hurtigt kan få et overblik over, hvilke oplevelser der er gode at give i konfirmationsgave til hende.

 
 

10 skønne konfirmationsgaver til hende

 
 

Aktive oplevelser til sportspigen

Sportspigen er altid klar på fysiske udfordringer, og for hende betyder det meget at holde sig i gang og være i god form. Hun har helt sikkert én sportsgren, som hun bruger mange timer på hver uge, men hun er sikkert altid klar på at prøve noget nyt.

1. Hot yoga

Hot yoga har været populært igennem et længere stykke tid, og er efterhånden blevet et udbredt alternativ til ”almindelig” yoga. Hot yoga dyrkes i et opvarmet rum, hvor temperaturen ligger på omkring 40 grader. Det er udfordrende at udføre øvelserne i varmen, men det er samtidig en effektiv måde at træne på, som samtidig strækker og smidiggør musklerne.

Måske skal hun forkæles med 14 dages intro til hot yoga?

 

2. Windsurfing

Cold Hawaii er et af Europas bedste surfspots, og hvert år kommer surfere fra hele verden til den danske vestkyst ved Klitmøller for at udfordre bølgerne. Heldigvis behøver hun ikke at være en garvet surfer for at kaste sig ud i bølgerne, og efter et par timer med en kombination af tålmodig, styrke og balance burde hun have styr på teknikken, så hun kan ride af sted på den perfekte bølge.

 

Naturoplevelser til outdoorpigen

Outdoorpigen er vild med udendørs oplevelser, og hun lader sig ikke skræmme af lidt regn og blæst. Tværtimod. For hende handler det om at have noget ordentlig tøj på, for så kan man klare det meste. Naturen er hendes element, og hun er altid klar på at komme ud på nye eventyr.

3. Klatring

Vil konfirmanten gerne udfordres i højderne? Så må hun afsted på klatretur. Der er flere måder at komme til at opleve armene, der syrer til og hygge i højden.

 

4. Vildmarksgourmet

En vildmarksgourmet tager hende med ud i skove, enge, på marker, ved stranden – ja kort sagt ud i vildmarken. Her lærer hun, hvor og hvordan man samler mad i naturen. Efter sanketuren tændes bålene for så skal aftenens menu laves. Vildmarksgourmeten er en god konfirmationsgave til pigen, der kan lide outdoorlivet, men som heller ikke vil sige nej tak til et godt måltid mad. Læs beretningen fra en af vores vildmarksgourmeter her.

 

5. Smag Mols Bjerge på mountainbike

I Midtjylland findes nogle af de allerbedste mountainbikeruter og det bakkede terræn i områdets skove, er populært blandt cykelentusiaster. Men naturen i området er også noget ganske særligt, og når hun cykler på mountainbiken, tilbagelægger hun hurtigt nogle kilometer, så hun får et fint billede af, hvor smukt området er med sine store søer og dybe skove.

Og så kan det endda kombineres med at smage på områder i Mols Bjerge.

 
 

Er det svært at vælge?

Lad valget være op til konfirmanden

Truestory gavekortet kan bruges frit til hele vores udvalg af landets bedste oplevelser og du vælger selv hvilket beløb du vil give.

 

Kageoplevelser til konditoren

Har hun Mette Blomsterbergs kagebøger på hylden, og er hun storforbruger af Den Store Bagedyst? Så har hun sikkert en konditor gemt i maven. På vores kagekurser bliver der gået i detaljerne med finesser, udtryk og teknikker, så hun kan blive endnu bedre i køkkenet derhjemme.

6. Macaronkursus

Macarons er en Frankrigs mest berømte kager, og de små, pastelfarvede makroner ligger i vinduet hos en hver konditor og bager i hele landet. Desværre har de også ry for at være lidt vanskelige at få helt perfekte men efter et macaronkursus, hvor en fransk dessertkok lærer hende, hvordan de skal laves, skal hun nok få styr på teknikken bag en macaron.

 

7. Flødebollekursus

Flødeboller er altid et hit! Til fødselsdage, som eftermiddagssnack, til dessert eller måske endda til konfirmationen? Flødebollekurset giver hende et indblik i, hvordan man laver den helt perfekte flødebolle med temperering af chokolade, sprød bund og luftigt skum. Du kan læse en anmeldelse af et af vores flødebollekurser her.

 

Hygge og forkælelse til storbypigen

Storbypigen er hende, der godt kan lide at hygge med veninderne, shoppe og spise sandwich og drikke juice på in-stederne rundt omkring i landets store byer. Hun er vild med rejser, hygge og selvforkælelse så lad os se nærmere på nogle gode konfirmationsgaver til hende.

8. Lær at lave sushi

Lær at rulle dine egne sushiruller med en professionel sushikok som lærermester. Lær at kende forskel på blandt andet futumaki, hosomaki, nigiri og uramaki, når sushikokken deler tips og tricks ud. Efter kurset er der naturligvis tid til at nyde din egen hjemmelavede sushi. 

 

9. Escape Room

Hovedet skal lægges i blød, når hun skal løse gåderne i et escape room og for at gøre det ekstra svært, skal de endda løses på tid. Kan hun holde hovedet koldt og er hun vild med logiske udfordringer? Så har du fundet den rigtige konfirmationsgave til pigen i den her oplevelse.

 

10. Mal din egen keramik

Til den kreative pige vil en god konfirmationsgave være at male sin egen keramik. Her har hun mulighed for at slippe fantasien og kreativiteten løs blandt farver, former og figurer. Hun har mulighed for at sætte sit eget personlige præg på keramikken, og kan tage et unikt og personligt minde med hjem efter kurset.

 

Flere gaveidéer til hendes konfirmation

 

Et sødt indslag i gavebunken

Har hun en sød tand? Så vil hun sikkert sætte pris på en lækker, sød konfirmationsgave.

 

Har hun brug for et adrenalinsus?

Der er lagt op til en adrenalinfyldt dag, hvis en af disse oplevelser ender på gavebordet til hendes konfirmation.

 

En anderledes konfirmationsgave

De her oplevelser vil helt sikkert springe i øjnene ved siden af de andre konfirmationsgaver, hun får.

 

Konfirmationsgave til din veninde

Leder du efter en konfirmationsgave til din veninde?

Du kan finde inspiration lige ovenfor med gaveidéer til forskellige typer af piger.

Måske ville hun blive glad for en oplevelse, I kan komme på sammen?

Vi har samlet nogle idéer nedenfor baseret på dit budget.

Du kan også finde endnu flere idéer i vores artikel om ‘Hvad skal du lave med din veninde?’.

 

Gaveidéer op til 250 kr.

 

Gaveidéer fra 250-500 kr.

 

Gaveidéer fra 500-750 kr.

 

Gaveidéer fra 750-1000 kr.

 

Det unikke i konfirmationsgaver til piger

Mange af os er nogle rigtige vanedyr, og det gælder også, når vi skal finde gaver. Som regel spørger vi efter en ønskeseddel, og når vi har modtaget den, køber vi – mere eller mindre kritisk – en ting fra listen uden at tænke over, om der findes bedre alternativer. Det skyldes nok, at vi rigtig gerne vil gøre den person glad, som vi giver gaven til, og automatisk tænker vi så, at hun nok kun bliver glad for de ting, der står på ønskesedlen. Tøj, sko, make up, smykker, elektronik og penge er nogle af de ønsker, som står på de fleste pigers ønskeseddel, når de skal konfirmeres, men selvom det er fine konfirmations ønsker, så er det jo også ting, der hurtigt bliver skiftet ud og i løbet af et par måneder, ligger tingene bagerst i skabet eller er skiftet ud med noget, der er smartere, hurtigere og mere in.

Men hvad er alternativet så, når du skal finde den helt rigtige konfirmationsgave til pigen? Svaret er oplevelser! Det, der er med til at gøre oplevelser til gode gaver, er, at de bliver til minder. Når hun har været ude for at opleve noget – måske har hun været på sushikursus eller prøvet svæveflyvning – bliver den oplevelse til et minde, som hun har med sig fremadrettet. Det kan jo være, at du endda har været med hende ude for at prøve oplevelsen, og så har I både styrket jeres relation, men også skabt et fælles minde sammen som I kan mindes og grine over igen og igen. På den måde kommer hendes konfirmationsgave fra dig til at vare meget længere end et par sko eller noget lækkert make up.

 

Der findes mange forskellige teenage-piger

Er hun en aktiv pige? Så bør du nok overveje at give hende en aktiv konfirmationsgave. Det kan for eksempel være en Go High-Klatring på Kragerup Gods

Der findes mange forskellige piger. Det giver måske sig selv, men når du skal finde den helt rigtige konfirmationsgave til pigen, bliver du måske først opmærksom på, hvor mange forskellige typer gaver, der kan gives – og dermed også, hvor mange forskellige typer piger, der findes. For lige så mange forskellige gaver og gaveønsker, der er, lige så mange forskellige piger er der også. Hestepiger. Gymnastikpiger. Spejderpiger.  Ofte afspejler vores gaveønsker vores hobby så når du ser en ønskeseddel fra konfirmanden, får du hurtigt et indblik i, hvad hun interesserer sig for og dermed også, hvilken type pige hun er.

Det er et rigtig godt pejlemærke at gå efter, for står der mange bøger på ønskesedlen, er hun nok ikke outdoortypen, men har nok mere lyst til at hygge sig inden for med en bog, te og god musik. Ønsker hun sig derimod sportstøj, kan du godt regne med, at hun er en aktiv pige, der gerne vil udfordres fysisk. Hvis du har de ting i baghovedet, når du skal vælge en oplevelse til hende, rammer du nok ikke helt ved siden af.

Nogle gange er det bare nemmere at finde den helt rigtige gave, hvis du ved, hvilken type hun er. Det kan selvfølgelig godt være ”farligt” at inddele folk i kasser og typer, men hvis man er klar over, at hun selvfølgelig har mange andre egenskaber end bare at være ”sportspige” for eksempel, så kan det altså være en god måde at gribe gavesøgningen an på. Derfor har vi herover set nærmere på forskellige typer, så du kan finde den helt rigtige konfirmationsgave til pigen.

 

Hvis nu konfirmationsgaven skal byttes?

Du har uden tvivl brugt rigtig lang tid på at finde den rigtige konfirmationsgave til pige, men derfor kan det jo godt være, at hun ikke er helt enig i, at det er den rigtige oplevelse, du har givet hende. Heldigvis er det ikke vanskeligt at bytte en konfirmationsgave, for når du køber en oplevelse hos Truestory, skal du huske, at du altid har:

  • 24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med køb eller ombytning, mangler flere idéer til konfirmationsgave til pige eller noget helt tredje, kan du altid skrive til os på [email protected], så vender vi lynhurtigt tilbage til dig.