Lær at lave din egen sushi på et kursus

Drømmer I om at kunne servere jeres egen hjemmelavede lækre sushi? Så vil det altid være en god start med et sushi kursus. Det er muligt at lære mere om de farverige japanske delikatesser flere steder i landet lige fra Jylland til Sjælland og fra Aalborg til København.

Tag din ven, kæreste, mor eller ægtefælle med på en hyggelig oplevelse, hvor I kommer hinanden ved, samtidig med I lærer mere om japansk cuisine.  

Vi har fundet de helt rigtige steder i Danmarks største byer, hvor I kan tage på sushi kursus og lære at lave alt fra Nigiri Sushi til Maki Sushi. 

Læs om de bedste sushikurser i:

 

Sushikurser i Aarhus

Restaurant Soya 2

Hos Restaurant Soya 2 kan I komme på sushi kursus, hvor I lærer at lave jeres helt egen sushi. Ved I, hvad forskellen på nigiri, futumaki, hosomaki og uramaki er? Hvis ikke, så vil det være oplagt for jer at komme med på dette kursus, hvor I får undervisning af en sushikok. Det er op til jer, hvordan I ønsker at sammensætte og formere jeres sushiruller. Kun fantasien sætter grænser.

Der er en grund til, at uddannelsen til sushikok er lang og svær, for det er ikke helt nemt at kaste sig ud i det asiatiske sushikøkken. Det kræver en smule tålmodighed og rolige hænder, når man begiver sig ud i at lave sin egen sushi. Kom med på Restaurant Soya 2s sushi kursus og lær at samle, rulle, pynte og ikke mindst spise dine hjemmelavede sushiruller.

 

FOF Sushikursus

et sushi kursus hos FOF Aarhus lærer I at lave jeres egen sushi helt fra bunden. Her kan hele familien være med for kurset er skræddersyet til begyndere. I får lov til at være med helt fra start, hvor risene koges og marineres. Dertil serveres risene med forskelligt tilbehør, som oftes består af fisk eller skaldyr. Men faktisk er der ingen begrænsninger, når det kommer til tilbehør. Prøv med forskellige grøntsager, svampe og æg. Måske I finder den helt perfekte sammensætning på et sushi kursus i Østjylland. 

 

Sushikurser i København

Sticks and Sushi

På et Sticks and Sushi kursus lærer I ikke kun om sushi. I bliver også klogere på matcha-te, hvordan man mikser cocktails men også, hvordan man ruller den perfekte maki. I får altså et indblik i den japanske madkultur, som I kan vælge at tage med hjem i jeres eget køkken. Sushi kurset egner sig både til børn og voksne. Her er alle velkomne. I kan også vælge, at det kun skal være for 2 og gøre det til en date. Hvem elsker ikke dates, der inkluderer sushi? 

 

Sushi Lovers

Hos Sushi Lovers elsker de sjovt nok sushi. De elsker det så meget, at de vil gøre alt for, at I vil gøre det samme. Derfor afholder de hvert år en lang række sushi kurser for sushi interesseret. Kurserne foregår i Sushilovers lokaler i Charlottenlund. Her kan I nyde jeres egne sushi kreationer efter kurset, men I kan også overlade arbejdet til Sushi Lovers i Charlottenlund forkæle jer resten af aftenen. 

 

Letz Sushi

Når I deltager på et Letz Sushi kursus, så bliver I undervist af dygtige kokke. De garanterer ikke, at I bliver lige så dygtige til at lave sushi, men de garanterer, at det bliver sjovt og lærerigt! På sushi kurset lærer I at lave sushi helt fra bunden af. Niveauet på kurset bliver sat ud fra evner, men de starter altid ud på et niveau, hvor alle kan være med. Det er hyggeligt at lave sushi, så det kunne også være en oplagt ide til en polterabend, hvis gommen eller bruden er vild med sushi. 

 

Sushikurser i Odense

Bar'sushi

Er I glad for sushi? Hvis ja, så er der da ingen tvivl om, at I skal på et sushi kursus sammen! Sæt kursen mod Bar’sushi på Fyn og deltag i en af deres sushikurser. I bestemmer selv, om det skal være med eller uden børn. Det er helt op til jer. Normalt tager det 8-10 år at blive sushi chef i Japan, men bar’sushi skal nok skåne jer for hele pensum. I stedet får I en grundlæggende indsigt i, hvordan man lære at lave sin egen sushi fra bunden af. Bar’sushi tilbyder også sushi kurser i Aarhus.

 

Sushikursus hos Teresa Erichsen

Teresa Erichsen har siden 2011 hjulpet danskere helt fra Kolding til Køge med at få det japanske køkken til at blive en del af hverdagen. Hos Teresa kan man både komme på sushi kurser for begyndere, men også for øvede. Så der er noget for enhver, både hvis man er interesseret i en inspirerende og lærerig aften, men også hvis man brænder for gode råvarer og kreativ gastronomi. 

 

Sushi kursus i Aalborg

Sushikursus hos Puk Cao Thanh Ha

I den nordligere del af Jylland kan I også komme til sushi kursus hos Puk Cao. Her kan I få lov til at få fingrene i marineret sushi ris, men det er også muligt at kaste sig over vietnamesisk mad. På kurset lærer Puk jer om den korrekte tilberedning af de friske råvarer, og hvordan I sammensætter ingredienserne til smagfulde retter. Når I har været i køkkenet og færdiggjort retterne, så slutter kurset af med en fællesspisning. På et sushi kursus hos Puk er der plads til alle, store og små, øvede og begyndere. Puk står klar til at tage imod jer i Aalborg med åbne arme. 

 

I kan også overveje

 

Mere inspiration

Karma Sushi

Gourmetrestauranter

Alt om gastronomi og madoplevelser