Skal du – eller en du kender – konfirmeres til foråret?

Så er du nok allerede i gang med at finde gode konfirmations ønsker. Og hvis du mangler idéer er du kommet til det helt rette sted. Her på siden har vi lavet en top 11 med nogle af de bedste konfirmations ønsker

Start med at se videoen – så bliver det nemmere at finde et ønske, der aldrig bliver glemt.

 
 
 

Oplevelser er gode konfirmations ønsker

Penge er et af de ønsker, som står på de fleste ønskelister fra konfirmanderne, men også computere, tablets, gamer udstyr, telefoner, sko og smykker er hits, når der skal skrives ønskeliste til konfirmation.

Men har du egentlig overvejet, om der skal oplevelser på ønskesedlen? Det gode ved oplevelser er, at du kan have dem altid. Computere, tablets og telefoner bliver for gamle på et tidspunkt, og skal skiftes ud med noget, der er smartere, hurtigere og har flere funktioner.

Sådan er det ikke med oplevelser. De kan ikke blive umoderne eller ligge i en skuffe og flyde. Det fede ved oplevelser er, at du ikke skal af sted selv. Nej, du skal da af sted sammen med den, der har givet dig oplevelsen eller måske er oplevelsen for 2, så du selv kan vælge en ven at tage med.

Det betyder ikke så meget, hvilken oplevelse I har været af sted på, så længe det er noget, som du synes er fedt – det kan være alt fra et flødebollekursus til wakeboard og vandski.

Oplevelser skaber minder for livet, sammen med dem du holder af.

Vidste du? Hvert år bliver omkring 50.000 drenge og piger konfirmeret.

 

Top 11 konfirmations ønsker

Lad os se nærmere på nogle gode ønsker til konfirmation, og hvilken måde er bedre at gøre det på end ved at se på listen over top 11 konfirmationsønsker?

Listen giver dig et indblik i nogle af de bedste og mest populære konfirmation ønsker, så tag et kig på den og bliv inspireret.

Er du i tvivl om, hvilke oplevelser du skal ønske dig? Så kan du finde 11 idéer til konfirmations ønsker herunder.

 

1. Hurtige biler

Selvom du ikke er helt gammel nok til at sætte dig bag rattet i en af de hurtige biler, kan du jo altid indtage passagersædet med maner og lade din professionelle co-driver vise dig, hvordan de mange hestekræfter under motoren skal bruges.

 

2. Macaronkursus

Elsker du at eksperimentere i køkkenet? Så er et godt konfirmations ønske selvfølgelig at komme på et bagekursus. For eksempel et macaronkursus.

Her lærer du at lave de små lækre franske delikatesser, som godt kan være lidt svære – hvis man altså ikke lærer de gode tricks på et kursus.

 

3. En tur i RIB-båd

Kender du RIB-både? Kort fortalt er det gummibåde, der kan sejle stærkt. Sådan rigtig stærkt.

Faktisk skyder en RIB-båd en tophastighed på 100 km/t., og når du sidder med som passager i båden, mærker du virkelig vinden i håret og bølgetoppene under dig.

 

4. Lær at lave sushi

Hvem elsker ikke denne lækre spise? Nu har du mulighed for at lære at rulle dine helt egne sushiruller med en professionel sushikok som lærermester.

Du vil blandt andet lære at kende forskel på futumaki, hosomaki, nigiri og uramaki, når sushikokken deler tips og tricks ud.

Når kurset er færdigt, og I er blevet mestre i at rulle sushi, er det selvfølgelig tid til at spise jeres hjemmelavede sushi. 

 

5. Flødebollekursus

Det er super sjovt og udfordrende at tage på flødebollekursus.

Og det bedste er, at selvom flødebollerne måske ikke kommer til at stå helt skarpt i første forsøg – så smager de stadig helt fantastisk.

Du kan ønske dig et flødebollekursus for 2, så du kan tage en af vennerne med – det bliver uden tvivl en virkelig sjov oplevelse for jer begge.

 
 

Er det svært at vælge?

Lad valget være op til konfirmanden

Truestory gavekortet kan bruges frit til hele vores udvalg af landets bedste oplevelser og du vælger selv hvilket beløb du vil give.

 

6. Surfing

Surfing er noget af det fedeste, når teknikken og balancen endelig arbejder sammen, så du kan ramme den perfekte bølge og ride ind mod land.

Det kræver noget øvelse, men du skal nok komme op at stå på boardet, inden tiden er gået. Men pas på! Man bliver bidt af surfing, så du kan nok ikke nøjes med en enkelt tur i bølgerne.

 

7. Slikkepindekursus hos Sugar Pilots

Tag med Sugar Pilots på et vaskeægte slikkepinde eventyr.

I dette eventyr er det kun fantasien, som sætter grænser for det færdige produkt, hvor du har mulighed for at personalisere dine helt egne slikkepinde.

Du får grundig vejledning i, hvordan man laver slikkepindene, mulighed for selv at vælge, hvilken form de skal have, og herefter kan du pynte dem med både sukkerblomster, krymmel og spiseligt glimmer, så de bliver helt unikke.

 

8. Helikoptertur

En helikoptertur skal ikke kun på ønskelisten til din konfirmation, den skal også på din bucket list!

Det er nemlig så fedt at flyve i helikopter, at det skal prøves minimum én gang i livet.

Fra luften ser alting nemlig meget anderledes ud, og udsigten over byen er en helt særlig oplevelse, der sætter sig under huden på dig, fra det øjeblik helikopteren gør klar til take off.

 
 

9. En tur i Escape Room

Er du vild med gåder, mysterier og spil? Så er en tur i Escape Room lige noget for dig.

Der er masser af forskellige Escape Rooms at prøve, så det er bare med at få dem på som et af dine konfirmations ønsker.

 

10. Smykkekursus

Til den kreative pige (og hendes veninde?) vil et godt konfirmations ønske være en tur på smykkekursus.

Her er der mulighed for at slippe kreativiteten løs blandt farver, former og perler.

Der er mulighed for at sætte sit eget personlige præg på smykket og lære teknikker, så du kan fortsætte med det hjemme.

 

11. Gastronomisk oplevelse

Er du helt vild med god mad og gourmet? Det er ikke altid lige nemt at have råd til, men så er det jo en god idé som et konfirmations ønske.

Hos Truestory kan du ønske dig et åbent gavekort, som du for eksempel kan bruge på en tur på en virkelig fancy restaurant.

Læs mere om nogle af restauranterne, vi kan tilbyde, her. 

 

Flere gode idéer til gaveønsker

 

Til den eventyrlystne

 

Op i luften

 

En tur i køkkenet

 

Fart over feltet

 

Krea-tid

 

Ud i naturen

 

Find mere inspiration