Årsdagvalentinsdag, jubilæum, bachelorgave – der er mange grunde til at finde en overraskelse til hende, men nogle gange behøver du heller ikke en grund for at overraske hende. Nogle gange er en overraskelse en hyggelig ting i hverdagen, som ja netop overrasker og bryder hverdagen lidt op.

Længere nede på siden har vi samlet nogle idéer til, hvilken overraskelse til hende, som du skal vælge.

 

Pak tasken og tag afsted

Et ophold er en overraskelse, som altid falder i god jord.

 

Overrask hende med et spaophold

Hvis du virkelig vil overraske hende, og måske også synes, at du skal finde på en romantisk overraskelse til hende, så skal du overveje et spaophold. Pak badetøjet, en god bog eller et magasin og tag afsted. Det gode ved spaophold er jo også, at du selv kan tage med, så I sammen kan nyde den overraskelse til hende, som du har fundet på.

I Sverige har de nogle af Nordens lækreste spahoteller, og fra København til henholdsvis Ystad og Falkenberg er der faktisk ikke lang vej i bil. Turen til Ystad Salsjöbad tager under en time fra København, og når du er fremme, har du adgang til en stor og lækker spaafdeling, hvor I kan bruge de næste mange timer. Efter en tur i spaafdelingen kan I gå en tur ved stranden 300 meter fra hotellet, før middagen står klar i en af hotellets restauranter.

Falkenberg Strandbad har vundet mange, internationale priser for sin spaafdeling, der blandt andet byder på en champagnepool, der er opvarmet til 38 grader. I kan også bruge tid i den underdørspool med havudsigt eller ligge i loungeområdet med en cocktail og kigge på ilden, der knitrer i pejsen.

Du kan se flere spaophold her. Vil du se vores udvalg af romantiske ophold med spa, så er det her.

 

Giv hende en hyggelig overraskelse

Der behøver ikke altid at være en grund til at overraske hende. Nogle gange er det endda de overraskelser, man mindst forventer, som man bliver gladest for og husker i længst tid. Leder du efter sådan en lille overraskelse til hende, kan du overveje et kaffekursus. Her får hun lov til at fordybe sig i kaffens verdens, dufte til bønnerne og smage, hvor stor forskellen er på de forskellige bønner. Hun lærer også, hvordan man brygger en rigtig god kop kaffe.

Har hun allerede styr på det? Så kan du overraske hende med et baristakursus, hvor hun lærer at lave mælkeskum og latteart, der snildt kan måle sig med caféernes. I Aarhus kan hun lære mere om kaffe hos La Cabra, i København skal hun forbi The Coffee Collective, i Odense viser Nelles, hvordan man brygger og i Silkeborg står Kaffeteriet klar.

En anden lille overraskelse til hende er en ginsmagning hos Njord Gin. Njord Gin er Danmarks eneste gindestilleri, og de har vundet mange priser for deres gin, der blandt andet bliver destilleret på havtorn og lyng. Ginsmagningen er inklusiv en rundvisning på destilleriet, så hun får lov til at se, hvordan ginen bliver produceret.

 

En overraskelse hun aldrig glemmer

 

Hvis hun godt kan lide, når tingene er lidt ud over det sædvanlige, er den bedste overraskelse til hende en oplevelse, der rykker lidt ved grænserne. Det skal være en oplevelse, hvor hun tænker wow, det havde jeg ikke regnet med.

En tur i et svævefly er sådan en oplevelse, og hos Viborg Svæveflyveklub kan hun få lov til at prøve sådan en tur. Der er ikke nogen motor i et Svævefly, så oplevelsen af at flyve af sted er meget anderledes end i andre fly. Du kan læse meget mere om svævefly lige her.

 

Få nogle andre til at lave maden

Er det altid hende, der står i køkkenet derhjemme? Så overrask hende med en dag, hvor hun ikke selv skal stå for maden.

 

Læs også

Gave til mor 2024

Læsetid: 7 min.

Mors dag gave

Læsetid: 8 min.

Gave til hende

Læsetid: 9 min.