En ølgave er oftest en gavekurv eller gaveæske med forskellige slags gode specialøl, som gavemodtageren kan smage.

Har du mod på en “anderledes” ølgave, finder du her på siden den inspiration og de ideer, du har brug for. Her er gaveideer til ham eller hende, der ved meget om øl, til personen, der ved lidt mindre og til alle dem, der bare gerne ville hygge sig med familie eller venner og en rigtig god øl.

Det vigtigste er, at gavemodtager godt kan lide øl og måske også har lyst til at lære noget mere om, hvad det er for noget øl, der er i glasset.

Her kan du læse om:

 

Giv et gavekort til ølsmagning

En ølsmagning er den perfekte gaveidé til ham eller hende, der godt kan lide en rigtig god øl. Det er rigtig hyggeligt at dele oplevelsen og være afsted sammen med én, så giv et gavekort til to personer, så gavemodtager kan tage dig eller én anden med.

Til en ølsmagning vil din gavemodtager få viden om værtens øl og ikke mindst komme til at smage på flere forskellige øltyper. 

Hos Truestory finder du ølsmagninger rundt om i hele Danmark, så din ølgave kan være i den del af landet, hvor din gavemodtager bor.

 

Udvalgte ølgaver

Taphouse i København: 61 forskellige fadølshaner

Hos Taphouse i København har de intet mindre end 61 forskellige fadølshaner, og ingen af hanerne står tomme! De øl, der skal smages på, er dog udvalgt på forhånd, så man ikke kommer til at nøle for længe med at tage et valg, om hvilke øl der skal smages på. Du finder ølsmagning hos Taphouse her.

 

Ølsnedkeren i København: Øl og cykler

Hos Ølsnedkeren er der to store passioner, der skinner igennem: øl og cykling. Det er blevet forenet fint i den hyggelige bar, hvor væggene er prydet med sort/hvide billeder af cykelsportens stjerner.

Øllen, der bliver brygget her, brygges aldrig to gange, så derfor er det altid en ny oplevelse af komme til ølsmagning hos Ølsnedkeren, også selvom billederne på væggen ikke skiftes ud. Du finder ølsmagning hos Ølsnedkeren her.

 

Gundestrup Mejeri: Ost møder øl

Vin og ost er et kendt par, men faktisk er øl og ost heller ikke nogen dårlig kombination. På Gundestrup Mejeri i Syddanmark er ost- og ølbrygningen tæt forbundet, og faktisk bliver vallen fra osteproduktionen brugt til at lave øl af. Få en rundvisning, hør mere om bryggemetoderne og smag på ost, øl og pølse i det sydfynske. Du finder oste- og ølsmagningen på Gundestrup Mejeri her.

 

Og så et godt måltid mad

 

Fordele: Ølgaven kan sendes og byttes

Hvis du er du i tvivl om, hvilken ølgave du skal købe til gavemodtageren, så er det muligt at købe et åbent Truestory gavekort, så modtager selv kan vælge sin (øl)oplevelse blandt vores mere end 450 oplevelser.

Har du brug for en ølgave, der nemt kan sendes, er et Truestory oplevelsesgavekort til f.eks. en ølsmagning eller et kursus i ølbrygning den perfekte løsning. Du vælger selv, om du ønsker et print selv gavekort eller et gavekort leveret i kuvert eller i vores flotte unikt designede gaveæske. Uanset, hvordan du vælger at få gavekortet, kan du skrive en personlig hilsen, som vi printer på oplevelsesgavekortet. Nemmere bliver det ikke. Læs mere om oplevelsesgaven her.

Selvom gavemodtageren godt kan lide øl, er det jo ikke sikkert, at lige præcis den ølgave, du har valgt bringer lykke. En af fordelene ved at købe et oplevelsesgavekort hos Truestory er dog, at der altid er 24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse. Det kan selvfølgelig være en ølsmagning, en beerwalk eller en anden ølrelateret gave, men det kan også være en vores andre 450 oplevelser.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med køb eller ombytning af en oplevelse eller mangler flere idéer til en ølgave, kan du altid skrive til os på [email protected], så vender vi lynhurtigt tilbage til dig.

Held og lykke med at finde den helt rigtige ølgave.

 

Få mere inspiration

17 vinsmagninger i hele landet

Læsetid: 12 min.

Guide til ølsmagning

Læsetid: 15 min.

Gave til ham

Læsetid: 10 min.