Man behøver ikke at vide en masse om, hvordan man brygger øl, for at blive glad for en ølgave. For det vigtigste er jo, at man bare godt kan lide øl, og måske også har lyst til at lære noget mere om, hvad det er, man hælder i ølglasset.

Længere nede på siden har vi samlet noget inspiration til dig, der er på jagt efter en ølgave. Her finder du idéer til ølgaver til dem, der ved meget om øl, til dem, der ved lidt mindre og til dem, der bare gerne ville hygge sig med vennerne og en god øl.

Her bliver du ikke tørstig

For vi har mange flere oplevelser med øl, hvis du står og mangler en ølgave.

Smag

Ølsmagning hos Taphouse

Hos Taphouse i København kan du prøve en af Danmarks bedste ølsmagninger. 5 smagsprøver á 12 cl. Læs mere og book smagningen her på siden.

København K

Smag

Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

Tag til en spændende & anderledes ølsmagning i København. Hos Tribeca eksperimenteres der med nye ølvarianter & smage i en liga for sig.

København NV

Smag

Ølsmagning hos Trolden Bryghus

Populær ølsmagning hos Trolden Bryghus i Kolding. Den perfekte oplevelse for ølentusiasten, der vil være klogere på øl fra Trolden Bryghus.

Kolding

Smag

Ølsmagning hos Braunstein

Ølsmagning hos Braunstein Bryghus bærer præg af høj kvalitet & giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Læs mere her på siden.

Køge

Smag

Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus

På Sydfyn ligger Gundestrup Mejeri & Bryghus, som både producerer øl & ost. Prøv en ostesmagning med øl lige her.

Vester Skerninge

Smag

Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

En ølsmagning hos Grauballe Bryghus i Silkeborg byder på 8 forskellige smagsprøver. Du får også en rundvisning i bryggeriet af brygmesteren.

Silkeborg

Smag

Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

Ølsmagning af fadlagret luksusøl hos Mikkeller Baghaven. I smager fem forskellige øl.

København K

Smag

Ølsmagning hos Bryggeriet Flakhaven

Kom med til en spændende og lærerig aften med lækre specialøl hos Bryggeriet Flakhaven. Vil du med til ølsmagning i Odense?

Odense C

Ølgave til gourmeten

Vil du fylde gourmetens ølglas med noget, der gør ham eller hende rigtig glad så vælg en ølgave, hvor der er god tid til at dykke ned i øllets detaljer og smage, farver og nuancer.

1. Besøg Braunstein

Mikrobryggeriet Braunstein fik ølbrygningen tilbage til havnen i Køge, hvor de siden 2005 har brygget øl og destilleret whisky. Priserne har været mange, anmeldelserne gode og Braunstein er ikke længere kun en lille prik på landkortet, men har efterhånden vokset sig stor på verdenskortet.

2. 61 forskellige fadølshaner

Hos Taphouse har de intet mindre end 61 forskellige fadølshaner, og ingen af hanerne står tomme! De øl, der skal smages på, er dog udvalgt på forhånd, så man ikke kommer til at nøle for længe inden valget om, hvilke der skal smages på, bliver taget.

3. Øl og cykler

Hos Ølsnedkeren er der to store passioner, der skinner igennem: øl og cykling. Det er blevet forenet fint i den hyggelige bar, hvor væggene er prydet med sort/hvide billeder af cykelsportens stjerner. Øllen, der bliver brygget her, brygges aldrig to gange, så derfor er det altid en ny oplevelse af komme til ølsmagning hos Ølsnedkeren, selvom billederne på væggen ikke skiftes ud.

Ølgaven til far & søn

Skal far og søn have en fælles ølgave, hvor de sammen kan lære mere om øl, så er de her oplevelser gode idéer.

1. Da ost mødte øl

Vin og ost er et kendt par, men faktisk er øl og ost heller ikke nogen dårlig kombination. På Gundestrup Mejeri er ost- og ølbrygningen tæt forbundet, og faktisk bliver vallen fra osteproduktionen brugt til at lave øl af. Få en rundvisning, hør mere om bryggemetoderne og smag på ost, øl og pølse i det sydfynske.

2. Highlanders Bar

I hjertet af Aarhus ligger Highlanders Bar, som er en skotsk bar, og det afspejler sig både i indretningen og i personalets britiske accent. Den afslappende stemning er perfekt til en ølsmagning, og bagefter er der mulighed for at blive hængende i baren til en ekstra øl og lidt mere snak.

Og så et godt måltid mad

Smag

Pizzakursus hos Alfred & Kamilla

Lær at lave lækre, sprøde pizzaer. Tag forbi Alfred & Kamilla i Odense til et pizzakursus. Her lærer du at bage helt perfekte pizzaer.

Odense C

Smag

Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

2 timers chokoladekursus hos Odense Chokoladehus, der ligger i Nørregade. Lær teknikkerne bag bl.a. støbning og temperering af chokolade.

Odense C

Smag

Flødebollekursus hos Odense Chokoladehus

Elsker du flødeboller? På et flødebollekursus lærer du at lave flødeboller med forskellig smag, chokoladeovertræk, fyld og krymmel!

Odense C

Smag

Kokkeskole hos Kokkeriet (Michelin)

Få en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige på kokkeskolen hos Kokkeriet. Lær at lave en ægte gourmetmiddag på en michelinrestaurant.

København K

Smag

Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimirs Køkken lærer dig, hvordan du bager godt brød på dette 4 timers bagekursus. Lær både at bage brød, kage & knækbrød på kurset.

Aarhus C, Valby

Smag

Vegetarisk workshop hos SimpleGreens

Mangler du inspiration til madlavningen? Simple Greens guider dig igennem en workshop med vegetarisk og grønt mad.

København N

Smag

Sushikursus hos Restaurant Soya

Er du vild med sushi & vil du gerne lære at lave det selv? Så tag med på et sushikursus i Aarhus og lær, hvordan du laver din egen sushi.

Aarhus C

Smag

Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

Det kan være svært at ramme chokoladens form og konsistens, når man selv kæmper hjemme i køkkenet. Tag kampen op på dette chokoladekursus.

Frederiksberg C

Hvis nu din ølgave skal byttes

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med køb eller ombytning af en oplevelse eller mangler flere idéer til en ølgave, kan du altid skrive til os på info@duglemmerdetaldrig.dk, så vender vi lynhurtigt tilbage til dig.

Du skal også huske, at du hurtigt og nemt kan bytte din ølgave til en anden oplevelse, hvis det bliver nødvendigt. Når du køber en oplevelse hos Truestory, skal du huske, at du altid har:

14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse

Held og lykke med at finde den helt rigtige ølgave.