Efter 12 ½ års ægteskab er det blevet tid til at fejre kobberbryllup. For mange er det den første store fest siden brylluppet, og netop derfor er denne bryllupsdag noget ganske særligt.

Måske var det et meget lille bryllup, hvor kobberbrylluppet så kan blive en større fest, eller måske er det endnu en mulighed for familie og venner til at fejre kærligheden.

Er du inviteret til fest, er du måske allerede begyndt at tænke på, hvilken kobberbryllup gave, du skal give parret?

Her på siden har vi samlet nogle gaveidéer til dig, så du kan blive inspireret til at finde den helt rigtige gave til kobberbrylluppet. Du kan også finde flere idéer i vores artikel om bryllupsgaver.

I artiklen kan du læse om:

 

Hvad giver man i gave til kobberbryllup?

Kobberbrylluppet bliver holdt, når ægteparret er halvvejs mod sølvbrylluppet, det vil sige efter 12 ½ år som ægtefæller.

For mange par er kobberbrylluppet det mindst formelle sammenlignet med både sølvbrylluppet og guldbrylluppet, og man taler lige frem om, at til et kobberbryllup skal traditionerne kun gøres halvt.

Det kommer for eksempel til udtryk i æresporten, som ikke går hele vejen rundt om ægteparrets dør, men kun laves halvvejs.

Det er dog ikke nogen undskyldning for ikke at give en hel gave til et kobberbryllup. Det er nemlig en særlig dag for ægteparret, som sikkert står klar med rundstykker efter morgensangen eller 3-retters middag til den store fest.

Vil du gerne have inspiration til, hvad du kan give i kobberbryllup gave, har vi samlet nogle idéer herunder.

 

10 skønne gaveidéer til kobberbrylluppet

Det kan være svært at finde ud af, hvilken gave du skal give til kobberbrudeparret.

Det skal jo trods alt være en gave, som de begge bliver glade for.

Vælger du at give en oplevelse, giver du ægteparret mulighed for at skabe nye minder sammen, og det må da siges at være en perfekt gave til kobberbrylluppet.

Herunder har vi fundet 10 idéer til, hvilken gave du skal give til et kobberbryllup.

1. Et romantisk ophold

Når hverdagen kører, kan det godt være svært at finde tid til romantikken – og især, hvis kobberbrudeparret har (mindre) børn.

Skal mor og far have en gave til kobberbrylluppet, hvor de rigtig bliver forkælet, er et romantisk ophold derfor en god idé.

Find romantiske weekendophold her.

 

2. En smagning

Selvom kobberbrudeparret har været sammen i mange år, kan de altid lære noget nyt.

Vil du overraske parret med en sjov kobberbryllupsgave, skal du give dem en smagning.

Her kan de blive klogere på alt fra chokolade til øl, vin, whisky og meget mere.

Find smagninger her.

 

3. En romantisk middag

Det er nok ikke hver dag, at der er levende lys på bordet og en menu med 3 retter på madplanen.

Men nu er kobberbryllup jo heller ikke noget, man fejrer hver dag, og derfor skal gaven helst også være lidt ud over det sædvanlige.

Så giv en gave, hvor bordet er dækket, kokken er gået i køkkenet og parret bare skal møde op til en romantisk middag på en gourmet restaurant.

Find gourmet restauranter her.

 

4. Wellness sammen

Trænger parret til en pause og afslapning? Så skal det selvfølgelig foregå sammen.

For eksempel med en behandling eller tur i spa for dem begge. Det kan give energi til selv den mest pressede hverdag.

 

5. Vildmarksgourmet

Hvis parret nyder at være ude i naturen, er det en virkelig god gave med en oplevelse som vildmarksgourmet.

Her kommer de ud i den friske luft, finder deres egne ingredienser og er med til at lave maden over bål.

Det kan prøves flere steder i landet, så det er oplagt, ligemeget hvor parret bor.

 

5. Sushikursus

Hvis kobberbrudeparret er rigtig gode til at bestille take-away er det måske på tide, at de lærer at lave nogle af favoritterne selv.

De kan for eksempel komme på et sushikursus, hvor de lærer kunsten at lave den japanske spise hjemme i eget køkken.

Det er både en sjov oplevelse sammen – og så kommer det dem til gode, når hverdagen trænger sig på igen.

Læs vores guide til sushikurser her.

 

6. Fart over feltet

Hvis parret, du skal til kobberbryllup hos, er typerne med masser af fart over feltet og benzin i blodet, så skal de selvfølgelig ud på oplevelse med nogle hestekræfter.

Det kan være alt lige fra en Puch Maxi tur i Thyborøn til en once-in-a-lifetime-oplevelse som at køre for eksempel en Ferrari eller en Porsche.

 

7. Højt over bølgerne

Her er endnu en idé til det eventyrlystne par. En tur i RIB-båd er nemlig en uforglemmelig oplevelse, som både giver kriller i maven og smukke udsigter.

Parret kan opleve en tur i den hurtige RIB-båd flere steder i landet, og det kan for eksempel kombineres med hummerjagt eller en guidet tur om 2. verdenskrig med en historiker.

Find en RIB-oplevelse her.

 

8. Noget godt i glasset

En god cocktail kan både være den perfekte start eller afslutning på parrets aften. Og hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af det?

Der er mange muligheder for en god gave med fokus på cocktails – som for eksempel Comedy & Cocktails i København eller et cocktailkursus i Aarhus.

Se flere cocktail-idéer herunder.

 

9. Flødebollekursus

Det kan virkelig bringe et smil på læben med en tur på flødebollekursus. Både på grund af forventningen om de søde sager, der venter, men også fordi det altså ikke heeeelt er alle, der er lige skarpe til at få helt perfekte flødeboller på bakken.

Måske trænger parret til et godt grin, lækre flødeboller og at lære noget nyt? Så er det oplagt som gave til kobberbryllupsparret.

 

10. En tur over lokalområdet

Hvis du synes kobberbrudeparret har fortjent en helt unik oplevelse, så skal gaven måske være en helikoptertur over deres lokalområde.

Det er noget helt særligt at flyve højt oppe sammen – måske over det område hvor de bor sammen, eller et sted de er særligt glade for.

Læs mere om helikoptertur her.

 

Flere idéer til en perfekt gave til kobberbrylluppet

At finde en perfekt gave til kobberbrylluppet kan godt være svært, for når alt kommer til alt, er der jo bare forskel på, hvad to personer i et par ønsker sig – også selvom, at man har været gift i 12 ½ år.

Det gælder altså om at finde på nogle idéer, som begge parter synes kunne være sjove at opleve sammen.

 

Pak tasken & træk stikket

Giv far og mor en gave til kobberbrylluppet, hvor de kan trække stikket helt ud.

 

Gør hverdagen farverig

Gør hverdagen lidt mere farverig ved at give en sjov gave til kobberbrylluppet.

 

En overraskelse til ham

Det er de små ting, der tæller, og der er ingen tvivl om, at en kobberbryllupsgave til manden vil falde i god jord.

 

Morgengave til konen

Begynd bryllupsdagen med at give hende en gave til kobberbrylluppet.

 

Giv en gave til kobberbrylluppet

De fleste bryllupsdage fejres ikke af andre end ægteparret, og midt i en travl hverdag kan det måske endda være svært nok at finde tid til at spise noget lækker mad sammen for at markere endnu en bryllupsdag på vej mod kobberbrylluppet.

Derfor er der mange, som netop vælger at holde fast i at markere kobberbrylluppet, fordi det faktisk er den første store fest efter selve brylluppet.

Kobberbrylluppet er den første af det, man normalt omtaler som de 3 store bryllupsdage. De andre er – kan du nok godt gætte – sølvbrylluppet og guldbrylluppet. Så når der lander en invitation til festivitas, skal du ud for at finde en god kobberbryllupsgave.

 

Kan gaver til kobberbryllup byttes?

Når vi giver en kobberbryllupsgave, gør vi os altid umage med at finde noget, som vi tror, at kobberbrudeparret bliver glad for. Men lige meget, hvor umage vi har gjort os, kan det jo godt ske, at gaven skal byttes. Heldigvis er det ikke noget problem.

Når du har købt gaver hos Truestory har du altid:

  • 14 dages fuld fortrydelsesret
  • 24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse

Har du spørgsmål i forbindelse med køb og ombytning af en gave eller mangler du flere gaveidéer til kobberbrylluppet, kan du altid fange os på [email protected], så vender vi lynhurtigt tilbage til dig.

 

Mere inspiration til skønne gaver

Bryllupsdagsgave til ham & hende

Gavekort til restaurant

Bæredygtige gaver