Tapas er en sammensætning af små retter, som enten serveres som appetizers eller et helt måltid. En klassisk kombination er tapas og vin, men der findes andre alternativer til dig, som ikke kan lide vin eller vil prøve noget nyt.

Her har vi samlet forskellige vinsmagninger med tapas, men også nyere koncepter, hvor der drikkes eller gin til det spanske måltid.

Har du brug for at udforske tapassteder i Danmarks 4 største byer? Så kan du med fordel læse vores store tapasguide.

Find oplevelser med tapas

Se alle i kategorien
 

Vin og tapas

Se, hvor du spise tapas og nyde en vinsmagning!

BARe Vin

BARe Vin er både en webshop, butik og vinbar i Aarhus. Ejerne Kristian og Brita, går som sådan ikke op i navne, årgange og prestige – for dem er vinens smag og natur det vigtigste. Den aarhusianske vinbar afholder i løbet af året forskellige events som Vinbanko, Strik & Drik og naturligvis Vinsmagning & Tapas!

Vinsmagningen, er som hele BARe Vins koncept, ganske uformelt. Der er dømt hygge i den 2,5 time eventet varer, I får serveret 3 glas vine og en lækker tapas anretning, der passer til. 

 

Lundgren V.I.P

Endnu et uformelt mødested for vinsmagninger og delikate anretninger er Lundgren V.I.P. Her vil I blive mødt af en gammeldags indrettet butik og en vin- og tapas restaurant. Konceptet er at du kun betaler for det, du selv fylder i glasset!

Lundgren V.I.P afholder løbende events som jazz- og vinarrangementer. På særlige datoer bliver der afholdt tøsetorsdag! Dette er en vinsmagning for begyndere og øvede, da Lundgren tror på at god vin er for alle. 
Oplevelsen byder på tapas, kage, bobler og 3 forskellige kvalitetsvine. 

Få en aften i hyggeligt selskab og oplev tapas og en delikat vinsmagning i København. 

TAPS Winebar

Leder I efter en simpel måde at nyde tapas og vin, kan I besøge TAPS Winebar

Her kan begyndere og vinentusiaster udbrede deres kendskab til vin samtidig med at nyde en udsøgt tapas menu. 

TAPS Winebar er på mange måder en uopdaget perle i København. Vinbaren er nemlig udstyret med et selvtapningssystem og I vil som gæster få udleveret et wine-card – så kan I ellers drikke vin ad libitum. Det giver gæsterne en helt unik mulighed for at smage på mange vine, uanset om blot er et helt eller halvt glas.

Nyd en aften i jeres helt eget tempo på TAPS Winebar!

 

Se alle vores vinsmagninger

Se alle i kategorien
 

Cocktails og tapas

Har du mod på at opleve et alternativt til det ellers traditionelle koncept med vin og tapas? Se, hvor du opleve delikate tapas anretninger med kvalitetscocktails!

Two Socks i København og Aarhus

En absolut favorit i cocktail kategorien er Ginsmagning & tapas hos Two Socks.

Hos Two Socks i København eksperimenteres der med spændende gin og tonics fra hele verden. Til ginsmagning hos Two Socks, skal der både duftes og smages! Undervejs serveres der en let tapas med ost, charcuteri & brød. Alt imens I kan høre de mange anekdoter om de gin og tonics I smager på.

Har gin fanget din interesse? Læs alt om ginsmagning her!

 

Bar Tapas

Hos Bar Tapas i Odense kan du opleve det spanske køkken samtidig med at du kan fornemme kærligheden til det danske.

I kan besøge Bar Tapas så meget I lyster, menuen skrifter nemlig løbende og der kan altid vælges mellem mere end 13 forskellige retter. Bar Tapas konceptet er ganske enkelt – all you can eat. 

Tapas anretningen kan nydes med gode cocktails og spanske vin.

Dahl & Dahl

Midt i det gamle København finder du den familieejet cocktail- og tapas bar, Dahl & Dahl. Baren beskrives som at have et bornholmsk touch og den autentiske stemning kommer til udtryk gennem deres fokus på bornholmsk hygge og lokale råvarer. Alt laves fra bunden og særligt det at lave kvalitetsdrinks er i fokus.

Hos Dahl & Dahl handler det både om at gæsterne får lov at smage og opleve. Smag på bornholmske specialiteter og tapas og oplev den autentiske stemning.

Slå mave og slut aftenen med et spil Shuffleboard!

 

Oplevelser med cocktails

Se alle i kategorien