Nogle dage kan det altså være svært at sidde stille. Så skal der ske et eller andet, og det er bare med at finde på nogle gode oplevelser for børn i en fart, så energien kan blive brugt.

Har du også nogle unger, der har masser af krudt i kroppen og som trænger til at få den brugt eller som bare godt kunne tænke sig at opleve noget nyt?

Så skal du endelig læse med her, for vi har nemlig fundet nogle gode oplevelser for børn i Danmark.

Tag med på en rundtur i landet og få inspiration til oplevelser for børn i Danmark herunder

 

3 oplevelser for børn i Jylland

Jylland er uden sammenligning den største landsdel i Danmark, og med så mange kvadratmeter at slå sig løs på burde det ikke være et problem at finde nogle oplevelser i Jylland for børn. Det er bare ikke altid sådan, det forholder sig i virkeligheden, og sidder du derude og vrider hænderne i frustration over ikke at kunne finde de rigtige oplevelser i Jylland for børn så læs med her inden, at du helt giver op.

Vi har nemlig fundet 3 oplevelser for børn i Jylland, som du kan se herunder.

1. En tur i goboat – Oplevelser for børn i Aalborg

Vi begynder med en oplevelse for børn i Nordjylland helt præcist i Aalborg, der også er kendt som Nordens Paris. Pak en picnickurv og stig om bord i en Goboat for at opleve Aalborg fra vandet. I bestemmer selv, hvor turen skal gå hen, og får I lyst til at sejle ind til bredden, så børnene kan fiske eller bade, kan I bare gøre det.

Læs mere

2. Zzzzov med hajerne – Oplevelser for børn på Djursland

På Djursland venter der oplevelser for børn under vandet. På Kattegatcentret svømmer de store hajer rundt, og I kan komme helt tæt på havdyrene uden for åbningstid, hvis I tør. Kryb ned i soveposen, tænd lommelygten og fald i søvn mens hajerne svømmer forbi omkring jer.

Læs mere eller se flere oplevelser på Djursland.

3. Den Gamle By – Oplevelser i Århus for børn

Tag med på en spændende rejse tilbage i tiden og oplev, hvordan man levede livet i byerne for både 50, 100 og 200 år siden. Den Gamle By er en af de mest populære oplevelser i Århus for børn, men de voksne kan også nemt blive underholdt her i mange timer.

Læs mere

Se alle oplevelser for børn i Jylland

 

3 oplevelser for børn på Sjælland

Sjælland er kendt for sine dybe, grønne skove, hvide sandstrande og historiske slotte, som altid er et besøg værd, og hvor hele familien kan få mange timer til at gå. Nu er det jo bare sådan, at man ikke hver gang kan tage en tur i skoven eller til stranden, lige som man jo nok også får besøgt alle slottene på et tidspunkt. Så, hvor skal turen gå hen denne gang? Mangler du nye idéer til oplevelser for børn på Sjælland, skal du læse med herunder.

Vi har nemlig fundet 3 oplevelser for børn på Sjælland, som ungerne måske ikke allerede har prøvet.

1. En tur i RIB-båd

Det går stærkt ud over bølgerne, når RIB-båden tænder motorerne og sejler afsted. Ud på eventyr – og man kan godt forberede sig på, at der kommer vind i håret og lidt havvand på kinderne. Til gengæld er kombinationen af fart og naturoplevelser det hele værd.

Læs mere

2. Go High-klatring på Kragerup Gods

Da Go High åbnede i 2009 var den Danmarks første aktivitetsbane i trætoppene, og lige siden har klatrebanerne været en populær oplevelse for børn på Sjælland. Prøv en tur med svævebanen eller tag turen helt til tops i banerne, der har sværhedsgrader så hele familien kan klatre med.

Læs mere

3. Hotdogkursus for hele familien

Ja tak til en hotter med det hele, men så skal den altså også være lavet fra bunden. Med hjemmebagte pølsebrød, ristede løg, ketchup, pølser og alt det andet, der gør hotdoggen til en helt uimodståelig bid. Ryk pølsevognen hjem i køkkenet og lær, hvordan man laver hotdogs.

Læs mere

TIP Er du på udkig efter gratis oplevelser for børn på Sjælland, er der mange muligheder for en hyggelig dag ved strandene og i skovene. Er vejret ikke til udendørs leg, så arrangeres der mange gratis oplevelser for børn på Sjællands biblioteker.

Se alle oplevelser for børn på Sjælland

 

3 oplevelser for børn i København

Der er en bankende puls i Københavns gader, der gør, at det føles som om, at byen aldrig sover. Der er nemlig altid liv i byen og dermed noget at opleve. Nogle gange kan udbuddet endda være så stort, at det kan være svært at finde ud af, hvilke oplevelser for børn i København, man skal prøve.

For at gøre det lettere for dig at vælge, har vi fundet 3 oplevelser i København for børn. Du kan se dem herunder.

1. Lækker, hjemmelavet pizza

De fleste børn siger nok ikke nej til et stykke pizza så, hvorfor ikke samle familien i køkkenet og bruge nogle timer på at lave hjemmelavet pizza? Først skal dejen gøres klar, for en god pizza kræver en sprød bund, og bagefter skal der laves fyld og toppings, der er prikken over i’et i pizza.

Læs mere

2. Virtual reality

Virtual reality er en oplevelse for både børn og voksne i København. Tag 3D-brillerne på og træd ind i en spændende verden, hvor de eventyrlige fortællinger bliver lyslevende. Mange tror, at virtual reality kun er for gamere, men det er ikke rigtigt – tag endelig børnene med ud på en anderledes oplevelse langt fra skærmen.

Læs mere

3. Den klassiske kanalrundfart

Den klassiske kanalrundfart er en af de mest populære oplevelser i København for børn – og for voksne for den sags skyld. Kanalbådene tager både store og små med på sightseeing fra vandet, så alle kan opleve de klassiske seværdigheder, som ligger i København. Turen går blandt andet forbi Den Lille Havfrue, Operaen og Amalienborg.

Læs mere

TIP Det behøver ikke at være dyrt at opleve Danmarks hovedstad, for der er mange gratis oplevelser i København for børn. Foruden de mange parker og legepladser, hvor der altid er mulighed for et par timers underholdning, er mange af byens berømte seværdigheder gratis at besøge. Derudover afholdes der ofte gratis oplevelser for børn i København, hvor man kan møde op til en hyggelig dag.

 

3 oplevelser på Fyn for børn

Fyn er kendt for at være H.C. Andersens fødeø, men der er faktisk mange andre grunde til at tage til Fyn end blot for at besøge Odense, hvor digteren kommer fra – selvom, det jo selvfølgelig også er en god grund. Der venter mange oplevelser på Fyn for børn i de hyggelige byer, lige som naturen også er noget ganske særligt i denne del af landet.

Herunder har vi samlet 3 oplevelser på Fyn for børn, som du kan lade dig inspirere af.

1. Brigdewalking over Lillebælt

Bridgewalking er ikke for de mindste børn i familien, men for de lidt større er det en oplevelse at få lov til at krydse Lillebælt i 60 meters højde. Turen går over vandet på toppen af den gamle Lillebæltsbro, og undervejs fortæller guiden om broens historie og om den natur og det hav, der er i området.

Læs mere

2. Fem, flade flødeboller

Flade skal de jo helst ikke være, flødebollerne, men uden en lille smule hjælp kan de godt komme til at se lidt sjove ud. Det er nemlig ikke helt nemt at lave flødeboller selv, men heldigvis er det super sjovt, og med et par små tips tør vi godt at love, at de ikke bliver helt flade.

Læs mere

3. Fisketur på Lillebælt

Stig om bord på det gamle træskib Aventura inden, at det sætter sejl og stævner ud på Lillebælt. Når skipperen mener, at der burde være fisk under kølen, bliver linerne kastet ud, og så er det jo bare at håbe på, at der er bid. Der gives selvfølgelig en introduktion til lystfiskeri undervejs, men er det ikke helt nok til at få bid, må børnene hellere lære nogle lystfiskerhistorier før, at turen går tilbage til havnen.

Læs mere

Se alle oplevelser for børn på Fyn

 

Hvorfor give oplevelser til børn?

Når du kaster et blik ind i børneværelset, bliver du nok mødt af et syn, der kan fortælle dig, at her i huset mangler ungerne ikke noget. Kasser, skuffer og skabe er fyldt med legetøj, og rundt omkring på gulvet ligger biler, dukketøj og bamser lidt alene tilbage, forladt midt i en spændende leg.

Sådan ser mange børneværelser vist ud, men selvom der er underholdning nok, er det jo ikke sikkert, at det lige er togbanen eller farveblyanterne, som frister i dag. Nogle gange er det bare tiltrængt at ryste posen og komme ud for at opleve noget sammen.

Der er nemlig mange gode ting ved at prøve oplevelser for børn. Dels får man tid sammen, noget der måske godt kan være tiltrængt i en travl hverdag, dels er oplevelser for børn også med til at udvide deres erfaringsverden, og oplevelserne er derfor med til at forme børnene.

Der er altid noget nyt at lære, fx hvordan man laver karameller eller hvordan dyrepasserne i zoo passer dyrene. Oplevelser for børn er med til at give dem en forståelse af, hvordan verden hænger sammen og give dem et indblik i nogle nye, spændende ting. Det giver børnene mulighed for at lære på en sjov måde, hvor I samtidig kan grine og hygge jer sammen.

Så tag ungerne i hænderne og kom ud for at prøve nogle oplevelser for børn i Danmark.

Giv oplevelser for børn som gave

Synes du, at børneværelset efterhånden er ved at være fyldt med legetøj? Så kan det være, at du skal overveje, om ikke du skal give oplevelser for børn som gave. Det gode ved oplevelser er jo netop, at de ikke kommer til at samle støv på værelset sammen med de andre ting. Nej, oplevelser gives for at blive brugt, så man sammen kan få nye minder.

Når du køber en oplevelsesgave hos Truestory har du altid:

14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse

Hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med køb eller ombytning af oplevelser for børn, kan du altid skrive til os på info@duglemmerdetaldrig.dk, så hjælper vi dig videre.