Leder du efter en konfirmationsgave til en dreng? Så er du landet det helt rigtige sted!

For at gøre det nemt for dig har vi fundet 10 skønne konfirmationsgaver til forskellige drenge, så du hurtigt kan få et overblik over, hvilke oplevelser der er gode at give i konfirmationsgave til ham.

 

10 seje konfirmationsgaver til drenge

 

Oplevelser til den smarte

Er han vild med gaming? Så skal hans oplevelsesgave da bestå af noget, hvor han rigtig kan bruge sine evner.

1. VR-oplevelse

Måske er han vant til at sidde foran skærmen – men er han vant til at være helt inde i spillet?

Med et VR-headset og controllers kommer han helt ind i spillets verden og får en helt unik oplevelse.

Hos Limitless i Aarhus og København kan han prøve det selv – med op til 7 venner af gangen.

 

2. Escape Room

Hvis han er vild med strategispil, mysterier og at regne den ud, så er det en virkelig god gave med en tur i Escape Room.

Her kan han prøve kræfter med en gåde i fuld størrelse, som han skal løse sammen med sit hold. Der findes masser af forskellige slags escape rooms, så der er helt sikkert ét, der passer perfekt til hans interesser.

 

3. Puzzle walk

På en Puzzle Walk kommer han rundt i byen, når han skal løse et mysterie i gadebilledet.

Det er en god måde at komme ud og se på København, hvor man finder disse puzzle walks, og finde løsningerne sammen.

 

Fysiske udfordringer til den aktive

Er konfirmanden en fysisk aktiv fodbolddreng, skater eller bare vild med sport og at bevæge sig? Lad ham få en oplevelse, han sent glemmer, med masser af fysiske udfordringer.

4. Go High-klatring

Oppe under trækronerne ved Kragerup Gods kan han prøve kræfter med svævebane, klatring og mange andre udfordringer oppe i højden.

Omgivelserne er smukke, og det er en skøn dag ude – også for hele familien, hvis konfirmanden skal afsted med dem.

 

5. Urban High Roping

Han behøver hverken at være daredevil eller actionman for at bevæge sig rundt i rebbanerne 50 meter over jorden. Men han kan ikke undgå at føle sig som en helt med superkræfter, når han har været igennem de forskellige baner.

 
 

Er det svært at vælge?

Lad valget være op til konfirmanden

Truestory gavekortet kan bruges frit til hele vores udvalg af landets bedste oplevelser og du vælger selv hvilket beløb du vil give.

 

Masterchef-oplevelser til kokken

Hvis han er vild med at gå i køkken og er glad for mad, har han måske lyst til at blive bedre til at lave mad eller simpelthen at lære det?

6.Flødebollekursus

Ville det ikke være federe at kunne lave flødeboller endnu bedre end fra Spangsberg? Send den ivrige kok til et flødebollekursus, hvor han lærer hvordan man laver de chokoladeovertrukne flødeboller fra bunden og op!

 

7. Bagekursus

Hos CPH Cooking Class lærer han at lave fire typer bagværk, blandt andet får han mulighed for at prøve kræfter med surdej. Når alt bagningen er færdigt, samles deltagerne rundt om bordet i den hyggelige spisestue med hjemmebag, frisk juice, te og kaffe.

 

Vilde oplevelser til vovepelsen

Er han den første til at gå i kø til rutsjebanen i Djurs sommerland og Legoland? Hvis han har krudt bag i og elsker at brænde energi af, så lad ham få en helt vild adrenalin-fyldt oplevelse.

 

8. Tur i RIB-båd

Det går stærkt over bølgerne, når RIB-bådene suser afsted.

Der findes mange slags ture med RIB-både, hvor andre af hans interesser også kan blive tilfredsstillet – for eksempel med hummerjagt eller østerssafari.

Se oplevelserne herunder.

 

9. Tandemspring

Konfirmationsgaven må gerne være lidt større end fødselsdags- eller julegaven – og huskes lidt længere tid eller ligefrem for evigt.

En oplevelse i luften, som for eksempel et tandemspring, vil være noget, krudtuglen sent vil glemme.

 

10. Helikoptertur

Lad ham opleve sit nærområde højt oppe over jorden i en uforglemmelig helikoptertur. Du kan enten tage afsted sammen med ham, give ham oplevelsen med en anden og lade ham tage afsted på egen hånd med piloten – som den unge voksne, han nu er.

 
 

Flere gaveidéer til konfirmanden

 

Trænger han til noget frisk luft?

Er du på udkig efter en konfirmationsgave til drengen, der er vild med at være ude i naturen, så er de her oplevelser måske noget for ham.

 

Er han vild med biler?

Er du på udkig efter en konfirmationsgave til drengen, der er vild med at være ude i naturen, så er de her oplevelser måske noget for ham.

 

En tur på restaurant

Er den unge konfirmand vild med god mad? Forkæl ham med en helt særlig smagsoplevelse – og en tur på restaurant nu han er trådt ind i de voksnes rækker.

 

Konfirmationsgave til ven

Leder du efter en konfirmationsgave til din ven?

Du kan finde inspiration lige ovenfor med gaveidéer til forskellige typer af drenge.

Måske ville han blive glad for en oplevelse, I kan komme på sammen?

Vi har samlet nogle idéer nedenfor baseret på dit budget.

 

Gaveidéer op til 250 kr.

 

Gaveidéer fra 250-500 kr.

 

Gaveidéer fra 500-750 kr.

 

Gaveidéer fra 750-1000 kr.

 

Derfor skal du give oplevelser i konfirmationsgave til dreng

I takt med, at foråret rykker tættere og tættere på, begynder invitationerne til årets konfirmationer også at lande i postkasser og indbakker. Sammen med glæden over at være inviteret til fest hos familie eller gode venner for at være med til at fejre konfirmandens særlige dag, melder spørgsmålet sig også: hvad skal jeg give drengen i konfirmationsgave?

Sådan er det nemlig med ting. Lige så glade vi bliver for dem, når vi får dem, lige så hurtigt bliver de også en del af dagligdagen, så vi til sidst slet ikke lægger mærke til, at de er der.

De ønskesedler, som gæsterne får udleveret, når de beder om dem, er måske mest fyldt med standardønsker som penge, computer, telefon og måske et par sneakers eller et ur, hvis han har været meget kreativ.

Når du som gavegiver har fået en ønskeseddel, har du vel egentlig ikke noget at være utilfreds med? Med mindre altså, at du mener, at udvalget ikke er så overvældende, og at du måske kan frygte, at de ting, han ønsker sig, hurtigt kan blive skiftet ud med noget, der er hurtigere og mere moderne inden for en overskuelig periode.

Sådan er det nemlig med ting. Lige så glade vi bliver for dem, når vi får dem, lige så hurtigt bliver de også en del af dagligdagen, så vi til sidst slet ikke lægger mærke til, at de er der.

Derfor skal du give oplevelser i konfirmationsgave til dreng. Oplevelser har rent fysisk ikke så lang en ”levetid” som ting, men lige så snart oplevelsen er prøvet, bliver den til et minde. Det minde kan han tage med sig altid.

 

Hvis nu konfirmationsgaven til drengen skal byttes

Du har helt sikkert brugt rigtig meget tid på at finde den rigtige konfirmationsgave til drengen, der skal konfirmeres. Desværre er det sådan med gaver, at man aldrig kan være helt sikker på, at den sidder lige i skabet hos modtageren, og nogle gange sker det så, at han gerne vil have konfirmationsgaven byttet. Heldigvis er det ikke svært at bytte en konfirmationsgave, for når du køber en oplevelse hos Truestory, har du nemlig altid:

  • 24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med køb eller ombytning, mangler flere idéer til konfirmationsgave til dreng eller noget helt tredje, kan du altid skrive til os på [email protected], så vender vi lynhurtigt tilbage til dig.

 

Mere inspiration

Tekst til konfirmationskort

Læsetid: 6 min.

Konfirmationsgaver 2024

Læsetid: 7 min.

Konfirmationsgaver til piger

Læsetid: 9 min.