WOW PARK er et åndehul for børnefamilierne. Her er I langt væk fra hverdagens travlhed, og kan sætte oplevelser som skovtur, familiemotion i trætoppene, mad over bål og en tur på byggelegepladsen i fokus i stedet. Herude bliver både IPads, telefoner og computer hurtigt glemt, når børnene går på opdagelse.

 

Besøg WOW PARK

 
 

"Naturen var her først"

Grundprincipperne bag WOW PARK er det, der holder forlystelsesparken på sporet – og det, der skaber baggrund for mindeværdige oplevelser sammen med dine nærmeste. Her kan du læse mere om 3 af grundprincipperne.

”Naturen var her først” – Et besøg i WOW PARK ikke kommer planter og dyr til skade. Legeaktiviteterne er monteret omkring stammerne på træerne. Søen og blomsterengen er fredet, og her lever både salamandere, haletudser og sommerfugle.

”Legen er målet. I sig selv” – Legen er kilden til læringen hos WOW PARK. Igennem fysisk aktivitet kan børnene sætte gang i kreativiteten og nysgerrigheden. Forlystelsesparken danner rammer for fællesskab og nærvær langt inde i skoven, hvor skærmtid erstattes med familietid.

”Et mindre klimaaftryk” – WOW PARK vil minimere aftrykket på klimaet. Målet er, at parken skal udlede mindre CO2, end den binder. Når du køber mad hos WOW PARK, er både kopper, æsker og skåle bionedbrydelige.

WOW PARK skal være et åndehul. Et sted, hvor alle generationer kan lege sammen i skoven.

Jacob Hindhede, Medstifter , WOW PARK
 
 
 
 

Hvad siger kunderne om WOW PARK?

Jesper om WOW Park Billund
20. aug. 2020
Fed aktivitet for hele familien med masser af udfordringer. Noget for alle aldre.

Tips til oplevelsen

Gode muligheder for at nyde medbragt mad. Et sted med udfordringer til store børn.
 

Følg med på Instagram

 

Mere inspiration

Forårsaktiviteter for børn

Læsetid: 7 min.

Aktiviteter for børn

Læsetid: 17 min.

Tag på miniferie med børn

Læsetid: 17 min.