Der kan være langt mellem ferierne, når hverdagen banker på den ene uge efter den anden. Så kan man hurtigt begynde at drømme om sol og hvide sandstrande eller snedækkede bjergtoppe og afterskiing…

Nu er det desværre ikke altid en mulighed at tage fri midt i det hele, men så er det jo heldigt, at weekenderne ligger mellem hver ny uge, så du kan fylde de dage ud med en lille smule ferie. Et weekendophold i Jylland er som en lille smule ferie midt i hverdagen, hvor man kommer væk hjemmefra, men stadig kan møde på arbejde mandag morgen. Lækkert ikke?

Jo, helt bestemt. Derfor har vi længere nede på siden samlet forskellige tilbud weekendophold i Jylland, som du kan kigge nærmere på, så du kan få en lille smule ”hverdagsfri”.

 

Pak tasken til weekendophold i Nordjylland

 

Hotel Thinggaard

Det er ikke sikkert, at du kender Hurup, hvis ikke du kommer fra lokalområdet, for byen er bare en lille plet på landkortet. Du skal dog ikke lade dig snyde af, at du ikke kender byen, for selvom den ligger langt mod vest, så er det værd at køre efter. Der gemmer sig nemlig et godt bud på, hvor du kan tage på weekendophold i Jylland, hvis gourmet er noget for dig.

Vidste du? Hotel Thinggaard serverer bitter til morgenmaden, så du kan begynde dagen med et rundstykke og en lille skarp.

I Hurup finder du nemlig Hotel Thinggaard, hvis nærmeste nabo er Nationalpark Thy, og det afspejler sig tydeligt i de retter, der sendes fra køkkenet og ind i restauranten. Der er nemlig fokus på de lokale råvarer, så du ikke kun oplever Thy, men også smager på Thy, når du lægger vejen forbi Hotel Thinggaard. 

 

Himmerland Golf & Spa Resort

På Himmerland Golf & Spa Resort får du et luksus weekendophold i Jylland. Her finder du nemlig alt det, du har brug for, når du pakker tasken for at tage af sted på en weekendtur; golf, gourmet, tennis, wellness, oplevelser… Ja, bare for at fremhæve et lille udpluk af det, du kan bruge tiden på, når du tager på et weekendophold her.

Vidste du? Himmerland Golf & Spa Resort er Nordeuropas største golfresort, og flere år i træk er den internationale golfturnering Made in Denmark blevet afholdt her.

På resortet er alt samlet under ét tag, så hver enkelt gæst kan sammensætte sit ophold ud fra lige de ønsker, man har lyst til. Derfor kan du både tage på et aktivt ophold, et afslappende wellnessophold eller et med gourmetmad. Himmerland Golf & Spa Resort er derfor din mulighed for at tage på et weekendophold i Jylland med en eller flere, der kunne tænke sig at prøve andre aktiviteter end dem, du selv har lyst til. Så kan I bruge et par timer på det, I hver især vil prøve, og så mødes bagefter. Det er da luksus.

 

Hotel Amerika

På Amerikavej tæt på Mariager Fjord ligger Hotel Amerika. Selvom navnet godt kunne snyde og antyde, at her finder du de store vidder og the lonesome rider, så er det ikke tilfældet. Til gengæld finder du noget af Jyllands smukkeste natur midt i Østerskoven, og følger du de små grusbelagte stiger kan du traske mod Hobro Havn eller Mariager Fjord.

Vidste du? Stedet, hvor Hotel Amerika ligger, blev i de første mange år omtalt som amerikanerhusene.

Hotel Amerika er desuden kendt for sine golffaciliteter, så har du golfudstyr, er det en oplagt mulighed at pakke det, når du skal på weekendophold i Jyllands nordøstlige egne, hvor Hotel Amerika ligger.

 

Hotel Viking

Hotel Viking er det, du leder efter, hvis søgeordene er weekendophold i Jylland med wellness. Her kan du både få behandlinger og bruge tid i spaområdet, der har indendørs- og udendørsbade. Fra spaafdelingen er der udsigt over Kattegat, skov og strand, og stemningen er derfor både intim og hyggelig.

Vidste du? Spaafdelingen på Hotel Viking er på 2700 m2, så her får du god mulighed for at opleve et weekendophold med wellness i Jylland.

Når det bliver tid til at tage en pause fra spaen, kan du drikke kaffe i caféen eller tage en drink inden, maden serveres i restauranten. Det er selvfølgelig også muligt at gå en tur til stranden for at opleve Kattegat helt tæt på.

 

Ruths Hotel

Hvis turen går til Skagen, er det svært ikke at nævne Ruths Hotel, når vi taler om weekendophold i Jylland. Ved første øjekast kan Gl. Skagen måske godt virke som en lille søvnig by, men når først du har slået dig ned i byen, vil du opdage, at det langt fra er tilfældet.

Vidste du? Leder du efter et weekendophold i Jylland med wellness, så er Ruths Hotel også leveringsdygtige i en stor spaafdeling og lækre behandlinger.

På stranden bliver der badet, mellem husene går turister og lokale rundt og småsludrer og i hedelandskabet tager de friske på vandreture. Du kan også slå dig ned på terrassen på Ruths Hotel, nyde udsigten og spise noget af det fisk byen er så kendt for. Ruths Hotel er desuden anerkendt for sin gastronomi og mange af landets dygtigste kokke, har været forbi køkkenet på Ruths Hotel.

 

Pak tasken til weekendophold i Sønderjylland

Fra Nordjylland tager vi turen til Sønderjylland for at finde flere gode tilbud på weekendophold i Jylland. Sønderjylland er særligt kendt for sin gastronomi, og når du tager til denne del af landet, vil du ikke blive skuffet, når du sætter dig til bords. Det er nemlig ikke kun det sønderjyske kaffebord, der servers her. Nej, Sønderjylland har faktisk mange gastronomiske fyrtårn, der lyser op i landskabet.

Så lad os sætte kurs mod dem og kigge nærmere på nogle weekendophold i Jylland med gourmet.

 

Agerskov Kro

På Agerskov Kro kan du tjekke ind til et weekendophold med musik og dans i Jylland – og god mad selvfølgelig. Du begynder dit ophold med kaffe og lagkage, og derefter har du et par timer til at slå mave i før, at det bliver tid til at sætte sig til bords igen og senere danse til musik fra bandet.

Vidste du? På Agerskov Kro serveres der suppe til natmad, men kroen er mest kendt i Jylland for sine weekendophold med musik og dans.

Det kan være, at du efter kaffen har brug for at gå en tur i området, men du kan selvfølgelig også trække dig tilbage på værelset for at hvile benene inden, det går løs om aftenen. Det kan der nemlig blive brug for, for det er jo trods alt et weekendophold med musik og dans i Jylland, som Agerskov Kro inviterer på – og det er naturligvis med buffet først, så der ikke skal danses på tom mave. 

 

Fakkelgaarden

Fakkelgaarden er et gastronomisk fyrtårn ikke kun i Sønderjylland, men i hele landet og mange af de kokke, der i dag har michelinstjerner på cv’et, har været forbi Fakkelgaarden på et eller andet tidspunkt. Du får derfor et weekendophold i Jylland med gourmet som omdrejningspunkt, når du besøger Fakkelgaarden.

Vidste du? Fakkelgaarden er indbegrebet af et luksus weekendophold i Jylland.

Det gule hotel ligger på en bakketop, så udsigten over Flensborg Fjord bliver leveret med et panoramisk vue. Hvis du kan koncentrere dig om kaffen med hjemmebag, når skibene sejler forbi, kan du tage den med ud på terrassen for at opleve udsigten fra første parket. Fakkelgaarden ligger tæt på den dansk-tyske grænse, så det er oplagt at kombinere et weekendophold i det sønderjyske med en tur over grænsen for at opleve Flensborg.

 

Sdr. Bjert Kro

Tæt på Kolding i den lille by Sdr. Bjert ligger Sdr. Bjert Kro. Her har den faktisk ligget siden 1855, hvor den samlede byens borgere til fester, men også tørstige og trætte handlende lagde vejen forbi den lille, hvide kro. Kroerne har altid været en vigtig del af den danske kultur- og madhistorie, og selvom kroens betydning måske nok har ændret sig en smule med tiden, er det stadigvæk her folk samles om god mad og sjove historier.

 

Vidste du? I 2016 og 2017 blev Sdr. Bjert Kro blevet anbefalet i The White Guide.

 

Sådan er det også på Sdr. Bjert Kro, der er kendt for sin gastronomi langt ud over byens grænser. Kroens kokke håndplukker selv råvarerne, for det er vigtigt for dem, at råvarerne er lokale, så de samtidig er med til at fortælle en historie om stedet, når maden serveres i restauranten. Du får derfor lækker gourmet på dette weekendophold i Jylland.

 

Pak tasken til weekendophold i Midtjylland

Så er vi landet i Midtjylland, hvor du selvfølgelig også kan tage på nogle lækre ophold. Herunder kan du få inspiration til, hvor du kan komme på weekendophold for 2 i Jyllands midterste del.

 

Lyng Dal

På Lyng Dal får du et romantisk weekendophold i Jylland, og allerede når du nærmer dig stedet, vil du kunne se, hvorfor. Hotellet er nemlig et gammelt bindingsværkshus, der er omgivet af en smuk natur og en stor køkkenhave.

 

Vidste du? Lyng Dal er et familiedrevet hotel i Ry.

 

Hos Lyng Dal er råvarerne i centrum og det, der ikke dyrkes i den tilhørende have hentes i lokalområdet. Det hæver gastronomien til et højt niveau, og er også en af grundene til, at hotellet er anbefalet i The White Guide. Når du sætter dig til bords på Lyng Dal, kan du derfor forvente lækker mad tilberedt med stort engagement, og det er da en god måde at starte et romantisk weekendophold i Jylland på.

 

Fængslet

Leder du efter et luksus weekendophold i Jylland, er Fængslet måske ikke det rette valg, for det er faktisk en overnatning på vand og brød, du får her. Det er nemlig det tidligere Horsens Statsfængsel, som i dag er omdannet til et prisvidende museum, der har åbnet cellerne til en overnatning i Hotel Tremmely.

Vidste du? Fængslet fortæller 153 års fængselshistorie og har vundet mange priser for sin anderledes og kreative måde at formidle på.

Inden det bliver sengetid, kan du kigge rundt i museet og lære de tidligere indsattes historier bedre at kende, og måske endda følge i fodsporene på den berømte gentlemanfange, der med sokker og en teske gravede sig ud under museet.

 

Find flere gode tilbud på weekendophold i Jylland

Nu har du været igennem vores liste med weekendophold i Jylland, og vi håber selvfølgelig, du har fundet et, der passer til dig. Har du stadig lyst til at se andre tilbud på weekendophold i Jylland, skal du kigge forbi Truestory.dk, hvor du kan finde flere forslag til, hvor du kan tage på ophold. Det kan jo være, at du fra det ene øjeblik til det andet, finder ud af, at du har lyst til at pakke tasken og tage på en tur lørdag formiddag.

Når man får lyst til sådan et last minute weekendophold i Jylland, er der ikke altid tid til research. Så må det gerne gå lidt stærkt. Derfor har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at finde det weekendophold i Jylland, du har brug for, når du besøger vores site. Lyder det ikke som en sweet deal i dine ører? Det gør det i vores.

 

Hvis nu dit weekendophold i Jylland skal byttes

Er du allerede i gang med så småt at pakke tasken, og er du mentalt allerede på vej til dit weekendophold i Jylland et sted? Så er det jo en skam, hvis du pludselig opdager, at du har glemt en fødselsdag netop den weekend, hvor du havde tænkt, at du ville afsted.

Hos Truestory ved vi, at sådan noget sker en gang imellem. Derfor skal du huske følgende, når du køber en oplevelse hos os:

Du har altid 14 dages fuld fortrydelsesret

Du har altid 24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med køb eller ombytning af dit weekendophold i Jylland, kan du altid skrive til os på [email protected], så vender vi lynhurtigt tilbage til dig.

 

Se også: Gavekort til weekendophold