14. februar 2024 nærmer sig, og det vil sige, at det er tid til at finde ud af, hvad du skal give i valentinsgave til din valentin.

Bare rolig! Vi har idéer klar – både hvis det skal være helt klassisk og traditionelt, men også hvis du har lyst til at give en anderledes valentinsgave til ham eller hende, du holder af.

 
 

Hvad skal jeg give som valentinsgave?

Valentinskort

Valentinskort er måske en af de mest klassiske valentinsgaver at give 14. februar.

I lande som USA er der også tradition for at give valentinskort til ikke kun sin kæreste eller crush, men også sin mor, bedstemor, veninde eller hvem man nu synes, skal have en sød tanke med på vejen.

Du kan ikke gå galt i byen med et kort, hvor du spørger, om din kæreste vil være din valentin. Eller måske er der en, du gerne vil fortælle, hvordan du rigtigt går og har det med dem? Så er et valentinskort helt oplagt.

Hvad skal jeg skrive?

 • Søde ord

  Blomsterne er ikke fra min have, men de er fra mit hjerte.

  Du betyder meget mere for mig end du tror.

  Jeg ville ønske at du var her, eller jeg var der, eller at vi var hvor som helst - sammen.

 • Gætteleg

  Jeg har 5 overraskelser til dig, så der venter 4 til. Vær klar til den næste kl. 20.

 • Simpelt, men sandt

  Jeg elsker dig.

  Be my valentine.

Source: Euroflorist

 

Blomster

Mere kritiske røster vil måske sige, at valentinsdag er opfundet af blomsterforretninger. Det er netop, fordi blomsterforretningerne har rigtig travlt op til valentinsdag. Rigtig mange giver blomster i valentinsgave, og det er da også en helt særlig gave at få.

Du kan vælge lige de farver, du ved, din valentin er vild med, eller du kan køre den helt klassiske stil med røde langstilkede roser. Det lader vi være op til dig.

Og så er det med blomsterforretningerne altså ikke helt rigtigt – valentinsdag er nemlig en gammel tradition, fra før Interflora gjorde sit indtog. Det kan du læse mere om her.

 

Forkælelse

Til valentinsdag skal du finde de helt store romantiske gaver frem. For mange forbindes valentinsdag med USA – så hvorfor ikke gå all out som de siger over there og finde en virkelig kitsch og romantisk valentinsgave?

Det kan for eksempel være hjerteformede chokolader i en hjerteformet æske, en sød bamse med en kærlig besked på eller balloner, der deklarerer din kærlighed.

En anden idé er at bruge hele dagen på at forkæle din valentin med kaffe, søde sager og morgenmad på sengen.

Du kan også give wellness forkælelse ved at invitere din udkårne på en behandling eller spa. Find nogle idéer til, hvilke wellness-oplevelser I kan tage på for 2 nedenfor.

 

Forkælelse i valentinsgave

 

Oplevelse

En skøn valentinsgave er en oplevelse – og selvfølgelig sammen bare I 2.

Vi er vilde med oplevelser hos Truestory, så du kan finde en masse inspiration til, hvad gaven skal stå på.

Er du ikke helt sikker på, hvad I skal opleve sammen? Så kan du forkæle din elskede med et Truestory-gavekort, så I har noget at se frem til sammen.

 
 

To lys på et bord

 

Smagsoplevelser sammen

 

Romantisk getaway

 

Læs også

Hvad er valentinsdag?

Læsetid: 5 min.

Anderledes dateidéer

Læsetid: 14 min.

Dateidéer til ham og hende

Læsetid: 6 min.