Julen er hyggelig, ja, men det kan også være en stressende og travl tid på året.

Hvis du har tid og mulighed for det, så hiv en weekend ud af kalenderen og forkæl dig selv og din partner eller ven med et juleophold. Det kan virkelig lade batterierne op.

Du finder også flere steder, hvor du kan holde din juleaften på et hotel. Det er måske lidt utraditionelt, men det bliver det ikke mindre hyggeligt og afslappende af.

 

Juleophold på Sjælland

Få en hyggelig & afslappende mini-juleferie med et ophold på Sjælland.

Overvejer du et juleophold på Sjælland så se med her, hvor vi har fundet 2 juleophold til dig. Her kan du både nyde selve julen eller tage en velfortjent pause op til den store aften.

Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel åbner dørene til et hyggeligt juleophold på Sjælland.

Her kan du virkelig blive forkælet og varmet igennem, mens du venter på, at duften af maden begynder at brede sig.

Du skal selvfølgelig også bruge tid i den lækre spaafdeling. Giv dig selv en tidlig julegave og book en wellnessbehandling eller brug tiden i saunaen med udsigt over Øresund. Der er næsten garanti for, at skuldrene sænker sig, når du bruger ventetiden mod juleaften på den måde.

Kurhotel Skodsborg

Du får et juleophold tæt på København, når du besøger Kurhotel Skodsborg.

Begynd juleferien med et juleophold tæt ved København på Kurhotel Skodsborg.

Omgivet af Øresund og Dyrehaven lyser kurhotellet op som en oase midt i naturen, og efter en lang gåtur er det lækkert at sætte sig i de bløde stole foran pejsen og få varmen ved den knitrende ild.

Mens du venter, kan du lade julefreden sænke sig i den prisvindende wellnessafdeling, og er du modig, kan du tage et dyp i Øresund og derefter gå direkte til saunaen. De mange hyggelige kroge på Kurhotel Skodsborg indbyder også til hygge med varm kaffe, lange samtaler og måske tid med en god bog.

 

Juleophold i Jylland

Når du pakker tasken til et juleophold i Jylland, skal du huske det bløde tøj og en god bog. Alt det andet behøver du slet ikke at tænke på. Det er der nemlig nogle andre, der klarer for dig.

Her får du 2 bud på, hvor du kan tage en velfortjent pause på juleophold i Jylland.

Rold StorKro

Kroerne i Danmark har en lang og spændende historie, og den får du en bid af, når du tager på et ophold på en kro. På Rold StorKro i Nordjylland får du hygge for alle pengene op til jul.

Sørg endelig for at pakke dig godt ind i en varm frakke, hue og handsker og gå en tur i skoven, som Rold StorKro ligger midt i. Når du vender tilbage til kroen med røde kinder, kan du få varmen over en kop kaffe eller et glas gløgg.

Rold StorKro byder også indenfor til selve juleaften, men julen 2021 er allerede udsolgt. Kontakt dog kroen direkte for at tjekke eventuelle åbninger.

Himmerland Golf & Spa Resort

På Himmerland Golf & Spa Resort kan hele familien samles til et juleophold i Nordjylland, for her er der både plads og aktiviteter nok til hele familien. Turen til Limfjorden kan tilbagelægges på kun 15 minutter, men du kan også sagtens blive på resortet, for her finder både store og små alt, hvad de har brug for.

Himmerland Golf & Spa byder også velkommen til et juleophold, men du kan også sagtens tage afsted på en lang weekend. Her er der oplevelser,s som hele familien kan bruge tiden på.

 

Juleophold i Sverige

Der er ikke langt til vores naboer på den anden side af Øresund, så du kan hurtigt og nemt tilbagelægge turen til Sverige, hvis du vil udskifte den danske jul med den svenske.

Herunder har vi fundet et forslag til, hvor du kan tage på juleophold i Sverige.

Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad ligger i det sydlige Sverige, og turen fra København til Ystad tager under én time. Det er ikke en lang tur, og fremme på hotellet kan du gå direkte til spaafdelingen, hvor der er god tid til at slappe af – om det så er før eller efter jul.

Du kan gå en tur langs Øresund eller bare blive inden for og slappe af foran pejsen med et magasin. Du kan selv vælge, om du vil beholde badekåben på hele dagen, stadse dig op og drikke en cocktail i baren eller måske ligefrem lade det ene afløse det andet.

 

Flere ophold

 

Læs også

Tag på nytårsophold

Læsetid: 10 min.

Spaophold for begyndere

Læsetid: 6 min.

Julemarkeder i Danmark, Sverige og Norge 2024

Læsetid: 9 min.